Arvosta aivan kaikkia kokemuksiasi ja olosuhteitasi, myös ongelmiasi ja pettymyksiäsi, joka hetki

Jos sinun on vaikea päästää irti huolistasi, niin mieti hetki lausetta: Kaikesta seuraa aina pelkkää hyvää. Ollessasi negatiivisessa tunnetilassa tuo lause tuntuu sinusta täysin järjettömältä. Mutta kun tunnetilasi on korkea, eli koet selkeyden ja harmonian, eli resonanssin oman korkeamman minäsi kanssa, niin ymmärrät ja tunnet, että tuo lause todella on totta.

Joka ikinen, kaikkein voimakkain negatiivinen kokemuksesikin, johdattaa sinua aina oikeaan suuntaan, eli kohti toiveitasi. Ja lähdet kulkemaan oikeaan suuntaan välittömästi, kun pettymyksesi, pelkosi ja epätoivosi sijaan, arvostat  aidosti tunnetasolla  tuota negatiivista kokemusta tai olosuhdetta, siis vain tienviittana, jäämättä pettymyksen tunteeseesi  kiinni.

Jos näet tiellä tienviitan, niin ethän jää silloinkaan epätoivoisena seisomaan tienviitan kohdalle, ja tuskailemaan, että et ole vieläkään perillä, vaan seuraat viisaasti tienviitan ohjausta, ja jatkat siis kulkemista eteenpäin, kohti todellista päämäärääsi.

On hyvin tavallista, että koet negatiivisia kokemuksia ollessasi esimerkiksi toiveikkuuden taajuudella. Ja koet noita negatiivisia kokemuksia ja pettymyksiä toiveikkuuden tunnetilassa siksi, että toiveikkuuden tunteesi saa sinut uskomaan johonkin, joka ei olekaan totta. Eli sinun on tunnettava pettymystä, jotta havaitsisit, että et ole vielä uskon ja tiedon korkeimmalla taajuudella, jossa todellinen toiveesi voi toteutua, vaan toivot niin kovasti onnistuvasi, että olet kärsimätön. Ja juuri tuo kärsimättömyyden tunteesi siis kertoo siitä, että menet ajatustasolla ns. asioiden edelle, etkä kulje helpointa polkua, flow-tilassa, uskoen ja luottaen universumin täydelliseen viisauteen, ja aina täsmällisen oikeaan ajoitukseen, ja synkroniaan.

Jos olet vaikkapa jo todella kauan toivonut löytäväsi itsellesi kumppanin, ja havaitset sinua miellyttävän henkilön ollessasi toiveikkuuden tunnetilassa, niin saatat ihastua tällaiseen henkilöön palavasti, vaikka jo välittömästi hänet tavattuasi – siis hetkellä, jolloin et vielä ole alkanut tutustua häneen – saat korkeammalta minältäsi selkeän viestin siitä, millaisia ongelmia tulet tämän henkilön kanssa kokemaan. Selkeyden tila kuitenkin häviää, kun ihastuksesi syvenee, sillä alat KUVITELLA tuota henkilöä omien toiveidesi kaltaiseksi! Perheenjäsenesi ja ystäväsi kyllä näkevät ne  asiat, jotka tulevat todennäköisesti muodostumaan suhteenne kompastuskiviksi, mutta se johtuukin siitä, että he eivät tunne sitä samaa ihastumisen tunnetta, jota sinä tunnet.

Ihastuksessasi ei itsessään ole tietenkään mitään vikaa, eivätkä nuo muut ihmiset ole sinun elämäsi suhteen koskaan ”enemmän oikeassa”, sillä rakastumisen tunne on aina resonanssi korkeamman minäsi kanssa. Eli katsot ketä tahansa ihmistä rakastuessasi korkeamman minäsi silmin, eli näet hänen todellisen olemuksensa. Ja jotkut meistä valitsevat elämäänsä myös ikään kuin tietoisesti haastavampia ihmissuhteita, jotka ovat arvokkaita henkisessä mielessä – näin tekevät erityisen usein sellaiset henkilöt, jotka ovat syntyneet opettamaan kanssaihmisilleen universumin totuutta, ja jotka tuntevat voimakasta myötätuntoa kaikkia kanssaihmisiään kohtaan.

Mutta jos et etsi tässä mielessä haasteita, vaan etsit itsellesi omien unelmiesi kaltaista kumppania, niin voimakas toiveikkuus tai epätoivo, jota tunnet kohtaamisenne hetkellä, johtaa sinua harhaan. Sillä heti, kun ehdottoman rakkauden aikaansaama euforian tunteesi, eli ns. suhteen alkuhuuma,  katoaa, ja suhteenne muuttuukin ehdolliseksi rakkaudeksi, niin alat odottaa toisen ihmisen rakastavan sinua silloinkin, vaikka et itse tunne rakkautta häntä kohtaan. Ja tuolla hetkellä  rakkaus välillänne muuttuukin pettymykseksi, ja juuri siksi sanotaan, että ”viha ja rakkaus ovat lähellä toisiaan”.  Viha ja EHDOLLINEN rakkaus ovat siis lähellä toisiaan. Ehdoton rakkaus sen sijaan ei koskaan perustu vihaan, sillä viha itsessään on ”puhtaasta rakkaudesta erossa olemista”.

Voit siis tuntea todellista rakkautta aina vain itse, eli et koskaan saa rakkauttasi muilta ihmisiltä. Ja juuri ehdoton rakkaus tekee sinut täysin vapaaksi. Sillä vedät ehdottoman rakkauden tunnetilassa  puoleesi samalla, korkealla tunnetaajuudella olevia ihmisiä, jotka ovat hekin vapaita rakastamaan sinua ehdoitta. Ja tästä johtuu, että voit solmia ns. unelmiesi parisuhteen vain silloin, kun olet itse korkeassa tunnetilassa, eli kokonainen itsesi, resonanssissa korkeamman minäsi kanssa. Sillä tuolla hetkellä kohtaamasi kumppanin tunnetaajuus on myös ehdottoman rakkauden korkea taajuus.

Nk. auervaara-ilmiö taas perustuu siihen, että toinen osapuoli on pettynyt ja yksinäinen, ja korkeintaan toiveikas, ja tuo ”auervaara” huijarina on niin ikään negatiivisessa tunnetilassa, jolloin molemmat osapuolet ovat samassa tunnetaajuustilassa, ja ”löytävät toisensa”.

Se, että olet tavannut  ihmisen, johon rakastuit, toiveikkuuden tunnetilassa, ja että hän ei ole kohtaamisenne hetkellä ollut täsmälleen unelmiesi kaltainen, vaan sinä vain kuvittelit hänet sellaiseksi, ei kuitenkaan tarkoita sitä, että suhteenne ei voisi lopulta myös onnistua. Mutta se voi onnistua vain, jos kykenet rakastamaan sekä häntä, että ITSEÄSI,  täysin ehdottomasti, eli sallit sekä itsellesi, että hänelle, täydellisen vapauden olla juuri sellainen, kuin millainen sinä olet, ja jollainen hän todella on, ja vapauden kulkea siihen suuntaan, mihin hän haluaa, tai mihin sinä itse haluat kulkea. Ehdoton rakkaus siis johtaa sinua aina oikeaan suuntaan, ja jos tuo kumppanisi pysyy matalammalla tunnetaajuudella, jossa te molemmat siis olitte kohtaamisenne hetkellä, niin etäännytte toisistanne hyvin nopeasti, ja  sinä löydät itsesi kanssa samalla, korkealla taajuudella olevan kumppanin.

Ns. laastarisuhteet solmitaan eron jälkeen negatiivisissa tunnetiloissa, ja siksi ne ovat harvoin kestäviä – eli ne johdattavat rakkaudessa pettyneen ”ojasta allikkoon”. Mutta laastarisuhteenkin voi muuttaa korkean tunnetaajuuden suhteeksi täysin ehdoton rakkaus, jota molemmat osapuolet tuntevat. Ja toisaalta: Myös negatiiviset tunteet, syyllisyys ja syyttäminen, katkeruus ja viha, voivat olla parisuhteen koossapitävä voima, eli ”liima”. Suurin osa parisuhteista perustuu juuri tällaiseen, ehdolliseen rakkauteen, joka siis mahdollistaa myös vihan kokemisen, ja eräänlaisen jatkuvan sotatilan parisuhteen osapuolten välillä: Suhteen osapuolet luulevat rakkaudeksi sitä, että he tuntevat helpotuksen tunteen, vapautuessaan hyvin voimakkaasta negatiivisesta tunnetilasta hieman positiivisempaan – vaikkakin edelleen negatiiviseen – tunnetilaan!

Arvosta siis aina vilpittömästi vaikeuksiasi, ja negatiivisten tunteidesi ohjausta. Parisuhdeongelmien lisäksi voit nimittäin muuttaa kaikki muutkin elämäsi haasteet, puutteet ja ongelmat voitoksesi, arvostamalla niitä vilpittömästi. Eli jos sinulla on velkaa, niin arvosta täydestä sydämestäsi tuota velkaa, sillä juuri se on olemassaolollaan tehnyt sinut entistä rikkaammaksi, sillä joka ikinen kerta, kun toivot olevasi velaton, niin luot itsellesi rikkautta. Tai jos et ole löytänyt itsellesi toiveidesi kaltaista työtä, niin arvosta suuresti epätyydyttävää työtäsi, tai työttömyyttäsi, sillä juuri työ josta et pidä, tai työttömyytesi, saa sinut kulkemaan kohti toiveidesi kaltaista elämää. Tai jos olet sairas, niin arvosta kipujasi ja väsymystäsi, sillä sairauden kokemuksesi on luonut todella voimakkaan toiveen terveydestä ja hyvästä olosta.

Jos et juuri tällä hetkellä kykene arvostamaan elämäsi suurimpia epäkohtia, niin pyri niiden sijaan tietoisesti ajattelemaan mitä tahansa muita asioita, joita kykenet aidosti tunnetasolla arvostamaan. Ja oli arvostuksen kohteesi näennäisesti kuinka vähäpätöinen tahansa, niin juuri se on oljenkortesi, joka auttaa sinua kohottamaan tunnetilaasi, ja kulkemaan kohti kaikkein suurimpia unelmiasi.

Korkeampi minäsi on kanssasi joka hetki, ja ohjaa sinua aina oikeaan suuntaan. Kuuntele siis tunnetilojesi viestiä, ja seuraa rohkeasti iloa, usko ja luota!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *