Arvosta elämäntilannetta, jossa elät juuri nyt – vain siten mahdollistat myös muutoksen

Jos elämäntilanteessa, jossa juuri nyt elät, on joku asia, jonka haluat muuttaa, niin voit muuttaa tuon asian toiveidesi mukaiseksi vain arvostamalla sitä, mitä sinulla on juuri nyt.

Todella moni ihminen ajattelee, että asia on  juuri päin vastoin, eli  että jos hän arvostaa vallitsevaa elämäntilannettaan, johon hän toivoo muutosta, niin tuo arvostus saa ei-toivotun tilanteen vain jatkumaan entisenlaisena. Mutta tämä ei siis pidä paikkaansa, sillä toiveemme toteutuvat vetovoiman lain vaikutuksesta aina korkeassa tunnetilassa. Tyytymättömyytesi, tai vaikkapa häpeän tunteesi, eli negatiivinen tunnetilasi,  siis päin vastoin estää toivomasi muutokset.

Ajatus siitä, että ”ankean risukasan arvostaminen saa risukasan pysymään ankeana” johtuu erillisyysharhasta, jonka eräät uskonnolliset tulkinnat ovat aikaansaaneet. Eli negatiivisessa tunnetilassa oleva ihminen näkee ”jumalan” tuomarina, jolta meidän pitää alamaisina ANELLA apua, ja siten  siis ”risukasan arvostaminen saisi tuon jumalan tarjoamaan meille vain risukasaa”. Mutta koska ”jumalia” ei ole olemassa meidän yläpuolellamme, vaan olemme täysin vapaita, ja täysin rajattomia oman elämämme luojia, niin  saamme kaiken, mitä haluamme, jos vain sallimme sen itse itsellemme.

Jos siis esimerkiksi elät yksin, ja toivoisit parisuhdetta, niin pyri löytämään yksinolostasi mahdollisimman paljon positiivisia puolia, sillä arvostuksesi kohottaa tunnetilaasi, ja täten vedät myös toivomaasi parisuhdetta puoleesi. Arvostuksesi aiheita voivat olla vaikkapa vapaus noudattaa omaa aikataulua, vapaus unelmoida tulevasta puolisosta, oma rauha ja vapaus päättää itse talousasioista, vapaus sisustaa kodista oman mielen mukainen, tai vapaus valita lemmikkieläimet,joista itse pitää.

Jos taas elät parisuhteessa, ja sinulla on kumppanisi kanssa erimielisyyksiä jollakin elämänalueella, niin muista, että keskittymällä noihin erimielisyyksiin, pakotat ne pysymään aktiivisina parisuhteessasi. Eli jos sinulla on kumppanisi kanssa riitaa vaikkapa kotitöistä, maailmankatsomuksesta, rahasta, lastenkasvatuksesta, harrastuksista, asuinpaikasta, sukulaisista, päihteidenkäytöstä, tai mistä tahansa muusta asiasta, niin jos pyritkin löytämään noista asioista arvokkaita näkökohtia, niin kuin taikaiskusta ongelmat välillänne muuttuvatkin mahdollisuuksiksi. Eli näetkin puoliksi tyhjän lasin puoliksi täytenä. Sillä universumilla on nerokas  kyky luoda harmoniaa mihin tahansa ongelmatilanteisiin, jos vain osapuolet sallivat itse – korkeassa tunnetilassa olemalla – tuon harmonian syntymisen.

Jos olet työpaikassa, jossa et viihdy, niin pyri arvostamaan tuota työpaikkaa ja sen olosuhteita, eli älä keskity lainkaan niihin asioihin, joihin et ole tyytyväinen, sillä kaikki, mitä vastustat, lisääntyy aina – vaan keskitä ajatuksesi  niihin asioihin, joita voit aidosti arvostaa. KAIKISSA elämämme tilanteissa on nimittäin aina jotakin arvokasta, eikä tämä lause ole tekopyhää teeskentelyä! Eli jos työpaikallasi on yksikin ihminen, jonka seurassa viihdyt, niin arvosta tuota  ihmistä. Arvosta sitä, että epäystävällisten työtovereiden seurassa olet saanut tilaisuuden harjoitella tunnetilojesi hallintaa. Jos työsi on fyysisesti raskasta, niin arvosta sitä, että se kohottaa fyysistä kuntoasi. Jos työsi on yksitoikkoista, niin arvosta sitä, että voit ”meditoida” työtä tehdessäsi. Jos palkka on työssäsi huono, niin arvosta sitä, että olet luonut joka kuukausi korkeamman minäsi taajuudelle suunnattomasti parempaa palkkaa, siis vain toivomalla sellaista. Ja arvostamalla pientä palkkaasi mahdollistat siis suuremman palkan tulevaisuudessa.

Jos olet työtön, ja saat työttömyyskorvausta, tai muita yhteiskunnan tukia, niin arvosta sitä, että saat niitä, sillä olet itse luonut työttömyytesi, ja rahallinen korvaus on ”palkkaa” työttömyydestäsi, ja olet itse luonut myös sen. Et siis ole universumin näkökulmasta yhtään huonompi tai arvottomampi, kuin kukaan muukaan ihminen, olet vain luonut työttömyyden kokemuksen elämääsi. Työttömyys mahdollistaa sinulle monien muiden asioiden tekemisen, ja jos et tunne työttömyytesi takia häpeää tai epätoivoa, niin voit myös nauttia vapaudestasi. Ja jos olet toivonut työtä, josta saisit palkkaa, niin avostamalla siis työttömyyttäsi,  sallit itsellesi myös  tuon työn löytymisen. Jos olisit todella rikas, eikä sinulla olisi silloinkaan palkallista työtä, niin olisit täsmälleen yhtä arvokas, kuin nyt työttömänä ja vähemmän varakkaana. Työn tekeminen tai tekemättä jättäminen ei siis tee sinua yhtään arvokkaammaksi tai arvottomammaksi. ”Työn sankaruus” on ihmisten negatiivisiin tunnetiloihin perustuvaa ”arvokkuutta”. Jos arvostat itse itseäsi, niin olet AINA resonanssissa oman korkamman minäsi kanssa, teet jotain tai jätät tekemättä. Sillä olet joka tapauksessa aina ja ikuisesti mittaamattoman arvokas.

Jos siis olet työtön, veloissa, olet tehnyt konkurssin, tai sinulla on muusta syystä  liian vähän rahaa, ja tunnet arvottomuutta ja ahdistusta tilanteestasi, niin et voi saada haluamaasi työtä, etkä rikastua niin kauan, kun olet ahdistunut ja toivoton. Mutta jos arvostat aivan kaikkea tukea ja apua, jota saat, ja arvostat kaikkia niitä aineellisia ja aineettomia hyviä asioita, joita sinun rahallisesti niukkaan elämääsi kuuluu, niin mahdollistat myös kaikkien toiveidesi virrata luoksesi. Sillä vetovoiman laki reagoi siis aina KORKEAAN TUNNETILAASI, ja samanlainen vetää puoleensa samanlaista.

Jos olet sairas, niin arvosta lepoa, jonka sairautesi mahdollistaa. Arvosta asioita, joita ehdit tehdä sairastaessasi, jos kuntosi ne sallii. Ja ennen muuta: Arvosta sitä terveyttä, jota sairastaessasi luot korkeamman minäsi taajuudelle.

Pohdi siis nykyistä elämäntilannettasi: Liityykö johonkin, tämänhetkisessä elämässäsi olevaan positiiviseen asiaan, negatiivisia tunnemuistoja tai asenteita. Kun muutat nämä negatiiviset tunteesi arvostuksesi, niin tunnelukkosi aukeavat, etkä enää vastusta myöskään positiivista muutosta!

Korkeamman minäsi TODELLINEN todellisuus on siis aivan toisenlainen, kuin nykyinen, jo manifestoitunut todellisuutesi, joka on jo ”menneisyyttä”. Arvostamalla jälkimmäistä sallit ja saavutat sen, mistä olet unelmoinut, ja jonka olet siis jo itse itsellesi luonut.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *