Arvosta tietoisesti tilanteita, joissa muut ihmiset herättävät sinussa negatiivisia tunteita – tunteesi paljastavat oman tunnetaajuutesi

Kaikki ns. epämiellyttävät tilanteet elämässäsi, eli tilanteet, joissa koet negatiivisia tunteita, ovat arvokkaita tienviittoja kohti toiveitasi. Ja tällaisia tilanteita tulee eteesi usein paljon myös siinä vaiheessa, kun olet jo harjoitellut korkean tunnetaajuuden sallimista, ja olet ajoittain jo melko vakaasti resonanssissa oman korkeamman minäsi kanssa. Eli kykenet jo melko hyvin tuntemaan pyyteettömän rakkauden tunteita, siis olosuhteista riippumatonta rakkautta, myötätuntoa  ja iloa.

Tämä johtuu siitä, että kun toiveidesi virta kiihtyy kiihtymistään, niin toiveet, joita olet korkeamman minäsi taajuudelle kenties jo hyvinkin kauan luonut – mutta et ole niitä vielä itsellesi sallinut – pyrkivät energian hyvin voimakkaan virtauksen seurauksena toteutumaan  lähes ”väkisin”, jolloin myös negatiiviset tunteet eli resistanssi tuntuu voimakkaammalta, ja ”vaatii sinua valitsemaan korkean taajuuden”, eli kulkemisen myötävirtaan. Ja jos ET valitse tuota vapaata virtausta, niin kova virtaus yhdistettynä negatiivisten tunteiden resistanssiin tuntuu rajummalta, kuin jos virtaus olisi hitaampaa. Ja kaikki on aina myös suhteellista: Kun olet ollut paljon korkeassa tunnetilassa, niin pienikin tunnetaajuuden lasku tuntuu kehossasi hyvin epämiellyttävältä. Et siis ole enää turtunut negatiivisiin tunnetiloihin, kuten useimmat maailman ihmiset ovat.

Jos lasket vaikkapa alas koskea, jossa virtaus on hyvin voimakas, niin eteesi tulevat karikot tuntuvat rajummilta, kuin jos vesi virtaisi hitaammin. Tai jos lentokone kulkisi maata pitkin yhtä kovaa vauhtia, kuin se kulkee ilmassa, jossa ei ole yhtä paljon vastustusta, niin vauhti tuntuisi matkustajista huomattavasti kovemmalta.

Negatiiviset tapahtumat ja tunteet  ovat siis hyvä asia, eivät suinkaan huono asia, tai osoitus ”epäonnistumisesta” vaikkapa ihmissuhteissa. Vaan tilanteet, joissa joudut esimerkiksi riitaan toisen ihmisen kanssa, vain paljastavat sinulle, että tunnetilasi on juuri sillä hetkellä, ja johonkin tiettyyn asiaan liittyen  matala, muuten riitaa ei olisi voinut lainkaan syntyä. Kukaan ei koskan riitele yksin, vaan riita on mahdollinen vain kahden, matalassa tunnetilassa olevan ihmisen välillä. Mikäli riita johtuu vaikeista olosuhteista tai  ongelmista, joissa on osallisena tuo toinen ihminen, niin riita opastaa sinua olemaan kohdistamatta huomiotasi noihin negatiivisiin olosuhteisiin, EI siis suinkaan jatkamaan riitelemistä,tai etsimään syyllisiä tilanteeseen.

Arvosta siis suuresti kaikkia niitä ihmisiä, jotka saavat sinut tuntemaan ahdistusta, vihaa, surua, pelkoa tai huolta, sillä he  paljastaat sinulle omalla käytöksellään, että keskityt tunnetasolla negatiivisiin olosuhteisiin, etkä pääse etenemään vaikeasta tilanteesta kohti helpotusta ja ratkaisuja, ellet tietoisesti ala keskittyä positiivisiin asioihin.

Eli negatiivinen tunteesi on AINA tärkeä tienviitta, joka johtaa sinut helpotuksen tunteseen, ja korkeampiin tunnetiloihin, mikäli osaat tulkita tienviitan opasteen oikein.

Jos siis koet vaikkapa pelkoa tai epävarmuutta tulevasta, niin tiedosta, että sinun ei tule keskittyä pelkoon, vaan niihin arvokkaisiin asioihin, joita sinulla on elämässäsi juuri nyt. Usko ja luota siihen, että tietoinen keskittyminen positiivisiin asioihin mahdollistaa sinulle lisää upeita asioita, joita olet toivonut. Ja ainoa asia, joka voi estää sinua manifestoimasta näitä unelmiasi, olet sinä itse, ja sinun omat negatiiviset tunnetilasi.

Älä siis jää kiinni kärsimykseen, älä jää kiinni negatiivisiin tunteisiin. Kun sallit tunnetilasi kohota, niin elät konkreettisesti mahdollisuuksien maailmassa, ja matalan tunnetaajuuden maailma, kärsimyksen maailma, haihtuu pois.

Se, mihin keskität huomiosi, sitä saat aina elämääsi lisää. Keskity siis iloon, ja ilo täyttää elämäsi!

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *