Elämä on parhaimmillaan iloista leikkiä! Työ on raskasta vain silloin, kun tunnetilasi on matala

Mikään aktiivisuus fyysisessä elämässämme ei ole koskaan raskasta, jos tunnetilasi on korkea. Eli elämästä tekee ”vaikeaa” vain se, että vastustat itse elämän vapaata virtausta keskittymällä negatiivisiin asioihin. Toisin sanoen: Vain resistanssisi, eli oma matala tunnetilasi,  tekee työstäsi raskasta, ei sis koskaan työ ja toiminta itsessään.

Jos syytät työtäsi raskaaksi ja epämiellyttäväksi, se on sitä. Ja vastaavasti: Jos ihminen työskentelee koko elämänsä pääosin matalissa tunnetiloissa, odotellen iloisia ja vapaita eläkevuosia, hän on pysynyt niin kauan matalissa tunnetiloissa, että sairastuu usein vakavasti viimeistään päästessään eläkkeelle. Samasta ilmiöstä on kyse silloin, kun ahkera työntekijä sairastuu aina lomallaan: Hän pysyy terveenä työaikanaan, koska on  velvollisuudentuntoinen, ”elää työlleen”, mutta hänen tunnetilansa on kuitenkin kovan yrittämisen takia koko ajan sen verran matala, että jatkuva resistanssi, eli ”elämän vapaan virtauksen vastustaminen” saa hänet uupumaan. Kun hän sitten loman alkaessa antaa itsellensä vihdoin luvan levätä, niin kaikki koetut negatiiviset tunteet manifestoituvat sairautena, joka siis mahdollistaa  toivotun levon. Eli loman alkaessa hetkellinen positiivinen tunne ”mahdollistaa vihdoin toiveiden manifestaation”, joka sairaus tällaisessa tilanteessa siis on.

Myös fyysistä kuolemaa edeltää usein hetkellinen korkea tunnetila, joka siis mahdollistaa vapautumisen fyysisestä olevaisuudestamme, usein hyvinkin pitkäaikaisen matalan tunnetilan ja sairastamisen jälkeen. Vakavasti sairaan todellinen sydämen toive on usein kuolema, joka siis vapauttaa meidät täydellisesti matalista tunnetiloista.

Raskas työ – siis työ, joka tuntuu henkisesti raskaalta, oli se sitten ruumiillista tai henkistä  – ei myöskään koskaan tuo runsaasti taloudellista onnea ja runsautta. Ja VAIKKA raskaasta työstä maksettaisiinkin joissakin tapauksissa paljon palkkaa, niin jos työ tuntuu raskaalta, eli siihen liittyy paljon negatiivisia tunteita, niin siitä saatu palkkakaan ei tee kuitenkaan palkansaajaa onnelliseksi! Raskaan työn tekijä kokee ikään kuin tehneensä liian suuren uhrauksen, eikä ansaittu rahakaan tuo hänelle siksi iloa, koska hänen tunetilansa on katkeruuden ja pettymyksen taajuudella.

Eli toisaalta: Kaikkein eniten iloa palkastaan saavat aina sellaiset ihmiset, jotka nauttivat aidosti omasta työstään, oli palkka sitten pieni tai suuri. Ja ihminen, joka nauttii myös taloudellisesta runsaudesta ja vauraudesta tunnetasolla, saa usein hyvin pienelläkin työpanoksella todella paljon rahaa. Esimerkiksi muusikko voi ansaita viidessä minuutissa kirjoitetulla laulutekstillä lopulta miljoonia, jos hän nauttii sekä työstään, että rahasta. Nuo miljoonat VOIVAT tehdä hänet myös myöhemmin onnettomaksi, jos hän alkaakin tuntea huonoa omaatuntoa rikkaudestaan, mutta sekin on aina oma valinta. Rahaa on universumissa meidän saatavillamme aina rajattomasti, sillä raha on vain ja ainoastaan energiaa.

Eli inspiroitunut työ on aivan samanlainen rahasampo, kuin inspiroitunut lottovoitto. Meidän ei siis tarvitse koskaan ”uhrata elämäämme työlle”, saadaksemme rahaa. Se että todella moni ihminen maapallolla tekee niin, johtuu vain siitä, että he ovat oppineet, että menestystä, iloa ja onnellisuutta ei voi ”normaalisti” saavuttaa helposti. Ja tämä uskomus siis toteuttaa itse itseään.

Voit siis valita inspiroituneen työn, ”työn joka ei tunnu työltä”, josta saat helposti rahaa – mutta voit myös valita rahan ilman työtä, mikäli itse uskot, että voit saada rahaa ilman työntekoa. Universumi ei koskaan moralisoi meitä esim. laiskuudesta, vain me itse voimme moralisoida ja tuomita itseämme.

Jos siis uskot, että ”en voi saada rahaa ilman raatamista”, niin uskomuksesi toteutuu. On hyvin tavallista, että ihminen on luonut itselleen minäkuvan, joka kahlitsee hänen mahdollisuuksiaan läpi elämän. Tämä minäkuva saattaa syntyä kasvatuksen tuloksena, tai jonkinlaisena ”sukukirouksena” – ”meidän suvussamme on aina tehty kovasti töitä” – mutta jopa luonnehoroskooppien lukeminen saattaa saada aikaan tällaisia rajoitteita: ”Olen syntynyt maamerkkiin, joten en voi saavuttaa mitään helposti”.

Vapaudu tällaisista rajoittavista uskomuksista. Tiedosta, että olet omilla ajatuksillasi luonut ne, ja vain SIKSI ne tuntuvat usein olevan ”totta”! Se, miltä asiat tuntuvat, johtuu aina ja ainoastaan kulloisestakin tunnetilastasi.

Voit kuvitella fyysisen maailmamme kerrostalona, jonka alakerroksissa raatavat matalassa tunnetilassa olevat ihmiset. He pysyvät matalissa tunnetiloissa siitä huolimatta, onko heillä paljon tai vähän rahaa, ja heidän elämänsä tuntuu raskaalta ja turhauttavalta, johtuen siis matalista tunnetaajuuksista. Kun taas yläkerrassa työskentelee inspiroituneita ihmisiä, jotka iloitsevat niin työstään, kuin vapaa-ajastaankin. Ja he ovat iloisia silloinkin, kun heillä on vähemmän rahaa. Heidän ei tarvitse keskittyä raatamiseen, sillä he tuntevat itsensä usein onnekkaiksi, ja kokevat jatkuvasti inspiraatioita, jotka myös pitävät heidät korkeissa tunnetiloissa. He saattavat saada usein yllättäen ”ilmaisia lounaita”, he voittavat usein ja helposti rahaa ja palkintoja, he saattavat inspiroitua kävelemään polulla, jonne joku on pudottanut arvokkaan korun. Korkea tunnetila siis mahdollistaa heille jatkuvat ”onnenkantamoiset”, eli korkea tunnetila, resonanssi korkean minän kanssa, sallii heille heidän toiveidensa manifestaatiot. Ja tämä siis johtuu vain siitä, että he havaitsevat nuo korkeamman minän tarjoamat lahjat (todellinen, olevainen=real; todellistaa=realize). He eivät siis ole ”poikkeuksellisen onnellisia moukkia”, vaan he vain sallivat itselleen ne universumin tarjoamat runsaat lahjat, joita moni muu ei matalampien tunnetilojen seurauksena itselleen salli. Ja positiiviset kokemukset myös luovat ja vahvistavat heidän uskomuksiaan onnekkuudesta. Eli tästä syystä ”raha tulee rahan luokse” ja ”rikkaat rikastuvat”. Olemme kaikki mittaamattoman arvokkaita sieluja,  ja täysin vapaita luomaan elämäämme mitä tahansa, mutta erot vauraudessa johtuvat siis siitä, että vain harva meistä uskoo tähän, ja tiedostaa sen olevan konkreettisesti totta.

Elämme toki elämämme aikana ajoittain kaikki tämän kerrostalon eri kerroksissa, aina kulloisenkin tunnetilamme mukaan. Useimmiten vain kerroksen valinta tapahtuu tiedostamatta, eli emme usko, että voimme itse vaikuttaa ”onnenpotkuihimme”. Muista, että voit milloin tahansa valita työskentelyn ja elämän yläkerrassa, seuraamalla inspiraatioitasi ja innostustasi. Vaikka elämäsi olisi tähän saakka ollut raskasta,  vaikka olisit menettänyt paljon,ja kokenut paljon muitakin negatiivisia asioita, niin älä silti koskaan tuijota menneitä menetyksiäsi ja kärsimyksiäsi, vaan keskity ainoastaan siihen positiiviseen, mitä olet negatiivisilla kokemuksillasi LUONUT. Sillä aiemmin koettuihin menetyksiin tai uhrautumisiin keskittyminen pitää sinut kiinni menneessä, eli pitää sinut siellä alakerrassa raatamassa. Muista, että korkampi minäsi ei koskaan katso taaksepäin. Kaikki mitä haluat, on sinulle aina mahdollista, menneistä kokemuksistasi täysin riippumatta.

Älä mieti liikaa tulevaa, älä ole kärsimätön, seuraa impulssejasi. Muistele mahdollisimman usein sellaisia tilanteita, joissa koit ”pieniä ihmeitä”, joissa koit yllättäen onnellisia asioita. Miltä sinusta tuntui juuri ennen tuota onnellista ”sattumaa”? Se ei ollut sattumaa, vaan sinun korkea tunnetilasi mahdollisti tapahtuneen. Pyri tuntemaan tuo tunne, miltä se tuntui?

Jos siis haluat voittaa vaikkapa veikkauksessa, niin älä koskaan järkeile ja laskelmoi, vaan seuraa tässäkin asiassa impulssejasi. Ns. moukan tai aloittelijan tuuri johtuu siis siitä, että esimerkiksi ensimmäistä kertaa raveissa pelaavalla ihmisellä ei ole vielä minkäänlaisia muistoja ja uskomuksia ravipelaamisesta. Ja siksi hän voi valita oikean voittajahevosen inspiroituneena, korkeassa tunnetilassa. Voit kyllä myös ”luoda” veikkausvoiton, mutta et voi koskaan sallia veikkausvoittoa, jos yrität saada sellaisen – yrittäminen ja salliminen ovat eri tunnetaajuudella. Ja toisaalta: Jos olet korkeassa tunnetilassa, rahaa voi kirjaimellisesti ”sataa päällesi taivaasta”, eli rahaa tulee tavalla tai toisella, mikäli et omilla uskomuksillasi estä sitä tulemasta. Voit käyttää apunasi amulettia tai ns. onnettaria, mutta nekin toimivat vain, jos uskot niihin itse, aidosti tunnetasolla. Myös kaikenlaisten rukousten teho perustuu ainoastaan uskomuksiin, eli et voi koskaan saada mitään matalasta tunnetilasta käsin epätoivoisesti pyytämällä. Epätoivo (epä-toivo) ei siis kirjaimellisesti ole toivoa, saati uskoa ja tietoa. Vaan se, minkä TIEDÄT olevan totta, niin se on.

Uskomuksemme, että elämä ja toiveidemme saavuttaminen on vaikeaa, myös tekee niistä vaikeaa. Eli vastaavasti: Elämämme on helppoa ja nautinnollista, jos tunnetasolla uskomme, että se on helppoa ja nautinnollista. Tunnetilamme on siis ainoa asia, joka koskaan estää tai mahdollistaa sen, mitä haluamme. Sinä itse, sinun oma  tunnetilasi on siis aina se asia, johon vetovoiman laki vastaa. Mitään muita elämääsi vaikuttavia voimia tai ”jumalia” ei ole olemassa.

Jos hauat kokea impulsseja ja inspiraatioita, niin ota nokkaunia aina kun voit (uni saa tunnetilasi usein automaattisesti kohoamaan), naura paljon, meditoi, iloitse omista ja muiden ihmisten onnistumisista, vietä aikaa luonnossa, eläinten ja pienten lasten seurassa. Ja kun saat inspiraation tehdä jotain, niin älä JÄRKEILE itseäsi pois inspiroituneesta tilasta! Luota aina voimakkaaseen impulssiin, jonka koet positiivisessa tunnetilassa,  se on aina korkeamman minäsi ohjausta.

Älä siis koskaan yritä tavoitella asioita negatiivisista tunnetiloista käsin, ja edetä polullasi pimeässä harhaillen, vaan salli polun avautua allasi, eli salli korkeamman minäsi valaista polku, joka jo ON jalkojesi alla!

Elämä on parhaimmillaan iloista leikkiä, ole siis leikkisä, ole kuin pieni lapsi, ja innostu elämästäsi, sen jokaisesta hetkestä. Sillä elämä on vain tässä hetkessä. Menneisyyttä ei enää ole, ja tulevaa ei koskaan tule, sillä tuleva muuttuu aina nykyhetkeksi. Rakasta siis täydestä sydämestäsi nykyhetkeäsi, sillä se mahdollistaa myös kaiken sen, mitä toivot tulevilta hetkiltäsi!

Kaikki voimasi on siis tässä hetkessä, aina. Sinä Olet Luoja!

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *