Eri suuntiin vetävät energiat pitävät sinut ei-toivotussa tilanteessa – valitsemalla aina hieman positiivisemman tunteen pääset eteenpäin

Jos negatiivinen elämäntilanteesi ei tunnu muuttuvan paremmaksi, niin kyse on vain siitä, että luot negatiivisten uskomustesi vaikutuksesta koko ajan samanlaista todellisuutta, kuin missä juuri nyt olet. Eli pyörit ikään kuin toiveidesi virrassa ympyrää, sen sijaan, että antaisit virran kuljettaa sinua kohti unelmiasi, koska melot aina ajoittain vastavirtaan. Tuijotat siis alas, nykytilannettasi, vaikka voisit katsoa jo  eteenpäin, eli nähdä toiveidesi luomukset, päämääräsi.

Muista aina, että oli tilanteesi juuri nyt millainen tahansa, niin voit aina valita vapauttavan, hieman  korkeamman tunnetilan, kuin mitä juuri nyt koet. Tuo korkeampi tunnetila voi olla myös negatiivinen tunne, jos se siis vapauttaa sinut vielä matalammasta tunnetilasta.

Jos siis olet masentunut, niin voit valita vihan, joka mahdollistaa vapautumisen täydellisen arvottomuuden ja voimattomuuden tunteestasi. Jos tunnet syyllisyyttä, niin voit vapautua syyllisyydestäsi syyttämällä muita, ja päästä siten korkeampaan tunnetilaan, jossa et ole enää ”tilanteen vanki”. Sinun ei tarvitse silti jäädä syyttämään muita, sen kummemmin kuin itseäsikään, vaan voit edelleen turhautumisen tunteen kautta kohota toiveikkuuden tunnetilaan.

Samoin, jos olet hyvin usein korkeassa, ilon, tyytyväisyyden ja rakkauden  tunnetilassa, niin voit välillä palata mataliin tunnetaajuuksiin, sillä korkeissa tunnetiloissa inspiroidut  ”puhdistamaan” jo valmiita, matalan taajuuden tunnemuistojasi. Eli jos olet jo tietoisena luojana vakaasti pääosin korkeassa tunnetilassa, niin palaaminen hetkellisesti vanhoihin, negatiivisiin tunnemuistoihin ei ole lainkaan paha asia, vaan korkea tunnetilasi siis mahdollistaa noiden tunnemuistojen neutraloinnin,jolloin ne eivät enää ”kummittele” elämässäsi silloinkaan, kun olet joskus matalassa tunnetilassa.

Kun lopetat ongelmiin keskittymisen, eli et ajattele ongelmiasi, niin ongelmat häviävät elämästäsi itsestään, mutta jos ongelmista on jäänyt jäljelle negatiivisia tunnemuistoja, niin ne siis puhdistuvat aina korkean tunnetilasi kautta, ja niiden ansiosta. Eli tästä syystä meidän tulee aina aidosti arvostaa kaikkia ongelmiamme, jokainen niistä on aina luonut elämäämme toiveita paremmasta.

Pyri siis aina negatiivisesta tunnetilastasi kohti hieman positiivisempaa tunnetta, eli älä yritä tukahduttaa negatiivista tunnettasi positiivisilla sanoilla – universumi reagoi aina tunnetiloihimme, ei  pelkkiin sanoihin –  vaan lievittää negatiivista tunnetilaasi astetta hieman korkeammalla tunteella.

Jos tunnet vihaa jota kuta toista ihmistä kohtaan, niin vihasi on korkeampi tunne, kuin syyllisyys ja arvottomuuden tunne, mutta voit milloin tahansa luopua myös vihastasi. Ja samalla hetkellä kun luovut vihastasi, niin myös vihasi kohteen on luovuttava mahdollisesta omasta vihan tunteestaan. Eli vihanpito on kuin köydenvetoa: Niin kauan, kun molemmat osapuolet vihaavat toisiaan, niin köydenveto jatkuu. Mutta jos toinen osapuoli lakkaa vihaamasta, niin köyden toisessa päässä oleva kaatuu maahan köyden löystyessä, eli hänkään ei voi enää jatkaa vihaamistaan – tai hänen on valittava joku toinen kohde vihalleen, eli vedettävä vihan köyttä jonkun toisen kanssa.  Tästä syystä esimerkiksi missä tahansa välirikko- tai erotilanteessa käy niin, että jos toisen osapuolen tunnetila on kohonnut kanssaihmisen (kanssaluojan) tunnetilaa korkeammaksi, kuin toisen, niin matalammassa tunnetilassa olevan on joko sallittava oman tunnetilansa kohoaminen, tai hänen on pakko poistua korkeassa tunnetilassa olevan vaikutuspiiristä, ja hakeuduttava samalla tunnetaajuudella olevien ihmisten seuraan. Ja noiden samalla taajuudella olevien kanssa hän voi jatkaa entisenlaista elämää negatiivisissa tunnetiloissa – jos hän siis ei edelleenkään salli itselleen korkampia tunnetiloja.

Negatiivisissa tunnetiloissa olevat ihmiset siis vetävät puoleensa, ja vastaanottavat, kanssaihmistensä negatiivisia tunnetiloja. Empaattiset ihmiset vetävät puoleensa muiden ihmisten tarpeita ja vaatimuksia, jotka noiden ihmisten itsensä pitäisi täyttää, sillä jokainen ihminen luo ja sallii aina itse oman todellisuutensa, omien tunteidensa ja toiveidensa kautta. Empaattinen ihminen siis vain uhraa itsensä ”mahdottomaan tehtävään”, koska kokee, että hänen olisi tyydytettävä noiden muiden ihmisten tarpeet. Empattinen ihminen ei siis näe toista ihmistä korkeamman minänsä silmin eli korkeampana olentona, Luojana, vaan vajavaisena. Ja samalla hän näkee itse itsensä rajallisena, ja pettyy yrittäessään auttaa muita matalasta tunnetilastaan käsin.

Me olemme vapaita vasta sitten, kun emme enää etsi rakkautta ja hyväksyntää muista ihmisistä, vaan etsimme ainoastaan yhteyttä omaan korkeampaan minäämme, joka on kanssamme ikuisesti. Ja tästä syystä myös todellisia ”sielunkumppaneitamme” ovat aina ne ihmiset, jotka herättävät meissä kaikkein eniten negatiivisia tunteita! Sillä juuri nuo ihmiset opettavat meille konkreettisesti, että emme voi koskaan löytää rakkautta ja onnellisuutta muista ihmisistä, vaan ainoastaan itsestämme. Sillä ihmiset, joita kohtaan tunnemme negatiivisia tunteita, peilaavat aina vain meidän omia negatiivisia tunteitamme.

Tästä syystä on totta, että rakkaus ja viha ovat aina lähellä toisiaan, sillä vain tuntemalla vihaa ja muita negatiivisia tunteita muita ihmisiä kohtaan opimme löytäämän täysin pyyteettömän rakkauden lopulta vain itsestämme.

Älä siis koskaan YRITÄ  saada ketään toista ihmistä hyväksymään tai rakastamaan sinua, sillä voit rakastaa vain rakastamalla itse. Ja voit siis ajatustesi ja tunteidesi tasolla rakastaa mielin määrin ihmistä, jota olet joskus vihannut. Vihasi kohde, joka vihaa sinua,  on täysin voimaton rakkautesi edessä, sillä universumin ainoa todellinen voima on puhdas rakkaus.

Älä siis koskaan etsi rakkautta mistään muualta, kuin omasta korkeammasta minästäsi. Ja rakastamalla pyyteettömästi löydät ympärillesi muita ihmisiä, jotka myös kykenevät pyyteettömään rakkauteen – eli pyyteetön rakkaus ei siis tarkoita ollenkaan sitä, että rakastaisit sinua väärin kohtelevia, negatiivisissa tunnetiloissa olevia  ihmisiä, ja jäisit itse yksin. Korkeassa tunnetilassa ollessasi löydät aina itsesi kanssa samassa tunnetaajuudessa olevia ihmisiä.

Kun olet korkeassa tunnetilassa negatiivisissa tunnetiloissa olevien ihmisten seurassa, niin olet voimakkaampi ja vaikutusvaltaisempi, kuin miljoonat muut ihmiset maapallolla. Ja voit vaikuttaa aivan kehen tahansa toiseen ihmiseen mailmassa pelkästään ajattelemalla häntä rakkaudella ja myötätunnolla. Sillä me emme ole erillisiä, me olemme kaikki korkeamman minämme taajuudella yhtä – puhdasta, positiivista energiaa.

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *