Et löydä onnea, jos yrität muuttaa olosuhteitasi, tai muita ihmisiä – onnellisuus ja onnettomuus on sinussa, ja aina oma valintasi

Kärsimys ja tyytymättömyys johtuu aina vain siitä, että tuijotat ei-toivottuja olosuhteita, joissa juuri nyt elät, ja koska tuijotat niitä, niin luot koko ajan myös lisää samanlaista, negatiivista todellisuutta. Luot siis kyllä koko ajan uutta, mutta koska tunnetajuutesi on sama, kuin jo luomasi todellisuuden taajuus, niin syntyy harha siitä, että ”mikään ei muutu”. Ja tämä kärsimyksen pysyvyyden illuusio saa kärsivän ihmisen ajattelemaan, että kyse on hänen ulkopuolellaan elävän ja vaikuttavan voiman määräämästä ”tuomiosta”, kohtalosta.

Mitään kohtaloa, ja meidän elämästämme päättävää tuomaria, ei kuitenkaan ole olemassa, vaan kärsimystä kokeva, toivoton ihminen, uskoo itse negatiivisen todellisuutensa pysyvyyteen, jolloin kärsimys myös jatkuu. Omat uskomuksemme toteutuvat, aina.

Ajattele vaikkapa elokuvan rakennetta. Elokuva muodostuu yksittäisistä valokuvista,joista jokainen kuvaa yhtä hetkeä. Kun nämä ”tilannekuvat” asetetaan peräkkäin, niin syntyy elokuva, eli elokuvan ns. todellisuus. Käsikirjoittaja, ohjaaja ja leikkaaja päättävät, mitä tuossa todellisuudessa tapahtuu, valitsemalla nuo yksittäiset kuvaruudut. Elokuvalla voi esimerkiksi vielä käsikirjoitusvaiheessa olla useita erilaisia mahdollisia loppuratkaisuja. Se, päättyykö elokuva  ”onnellisesti vai onnettomasti”, on elokuvan tekijöiden valinta. Ja niin onnellinen, kuin onnetonkin loppu jättää silti aina katsojalle mahdollisuuden pohtia, mitä tuon loppuratkaisun JÄLKEEN  päähenkilöille tapahtuu: Onnea seuraavat haasteet, ja haasteita jälleen onnistumiset. Sillä elämä jatkuu ikuisesti, ja koska luomme jokaisen hetken aina uudeksi, niin  jokaiseen kokemaamme hetkeen sisältyy aina myös muutoksen mahdollisuus.

Valitsemamme ”todellisuuspolut”, eli mahdollisuutemme, ovat kaikki jo olemassa, ja esimerkiksi kanssaluojamme, eli muut ihmiset, osallistuvat elämäämme, jos sallimme heidän tehdä niin. Jos itse olemme negatiivisessa tunnetilassa, niin valitsemme elämäämme kanssaluojia, jotka hekin ovat kanssamme samassa tunnetaajuudessa. Jos sinulla on esimerkiksi edellisestä parisuhteestasi negatiivisia tunnemuistoja, niin valitset  seuraavankin parisuhteen siten, että nuo negatiiviset tunnemuistot jossain vaiheessa aktivoituvat, toteutuvat, eli siis ”todellistuvat”. Eli jos uskot kokevasi parisuhteessa kärsimystä, niin näin myös tapahtuu – kunnes lakkaat uskomasta  tuon kärsimyksen väistämättömyyteen.

Jos kumppanillasi on joku ominaisuus, josta et pidä, niin juuri tuo ominaisuus on aktiivinen suhteessanne, ja tämä johtuu siitä, että keskityt itse juuri tuohon ei-toivottuun ominaisuuteen, ja etsit ja löydät siitä todisteita. Ja tällöin tuo ominaisuus vaikuttaa hallitsevalta, ja parisuhteesi ”epäonnistuneelta”, vaikka kumppanillasi olisi todella paljon myös positiivisia ominaisuuksia. Ja jos keskittyisitkin noihin positiivisiin ominaisuuksiin, niin kokisit parisuhteessasi onnellisuutta, ja tuo ei-toivottu ominaisuus jäisikin taka-alalle, ja ”deaktivoituisi”, koska et keskittyisi sen vastustamiseen. Emme  voi koskaan olla toisen ihmisen kanssa täysin samanlaisia, ja vaikka olisimmekin, niin muutumme myös itse koko ajan, tunnetilojemme mukaan. Ja siksi onnellisuuden tai onnettomuuden kokemus lähtee aina meistä itsestämme.

Ja tästä syystä voit kokea onnellisuutta ihmissuhteissasi vain vapauttamalla toisen ihmisen täydellisesti, sillä silloin vapautat myös itsesi hallitsemisen tarpeestasi. Ja kun et pyri hallitsemaan toista ihmistä, niin vapaudut samalla rakastamaan häntä täysin ehdoitta. Ja kun kumppanisi on vapaa – jolloin myös sinä itse olet vapaa – niin voitte molemmat valita vapaasti ehdottoman rakkauden. Ja jos valitset itse puhtaan rakkauden, niin tunnet onnellisuutta silloinkin, vaikka kumppanisi ei tuntisi  rakkautta sinua kohtaan. Ja jos hän ei tunne rakkautta sinua kohtaan, niin hänen tunnetaajuutensa on aivan erilainen, kuin sinun tunnetaajuutesi, jolloin hän poistuu elämästäsi, eli vapautuu. Ja sinä puolestasi vedät puoleesi sellaisia uusia kumppaneita, jotka ovat sinun kanssasi samalla tunnetaajuudella, eli ehdottoman rakkauden taajuudella.

Ja huomaa, että tuo ”uusi” kumppani voi olla myös se entinen kumppansi, jonka olet nyt vapauttanut rakastamaan sinua ehdoitta, purkamalla ehdottomalla rakkaudellasi teitä aiemmin yhdistäneen, negatiivisiin tunteisiin perustuneen sidoksen!

Tämä sama, vetovoiman lain aikaansaama ilmiö, toimii kaikissa muissakin ihmissuhteissasi, on sitten kyse lapsistasi, työtovereistasi, tai kenestä tahansa ihmisestä, jonka kanssa olet tekemisissä: Puhdas rakkaus mahdollistaa kaikkien toiveidesi toteutumisen, eli kaikki kanssaihmisesi toimivat kanssaluojinasi SINUN päämääriäsi tukien, jos tunnetaajuutesi on korkea.

Eli ns. onnekkaat ihmiset ovat vain ihmisiä, jotka uskovat itse onnistumiseen, joko tietoisesti, tai tiedostamattaan. Ja kun he uskovat onnistumiseen, niin he myös onnistuvat, jolloin heidän uskonsa onnistumiseen entisestään vahvistuu.

Älä siis koskaan etsi muutosta olosuhteisiisi, tai ihmissuhteisiisi, vaan tavoittele aina ainoastaan positiivista tunnetilaa, ja sen mahdollistamaa tapahtumaketjua. Ja tämä positiivinen tapahtumaketju lähtee käyntiin, ja pysyy käynnissä aina, kun olet korkeassa tunnetaajuustilassa. On aivan samantekevää, millainen on elämäntilanteesi juuri nyt, ”olet missä olet”, sillä voit mistä tahansa lähtökohdista käsin valita aina suunnan kohti toivottua, ei-toivotun sijaan. Ja jos olet jo pitkään kokenut vaikeuksia elämässäsi, niin muista, että jokainen ei-toivotun kokemus on luonut positiivisen vastineen itsestään. Eli voimakas kärsimys on luonut vastaavasti voimakkaita onnellisuuden kokemuksia, jotka sinun tulee vain ottaa vastaan.

Ja kaikki nuo ei-toivottujen kokemustesi luomat toiveet kiihdyttävät koko ajan toiveidesi virtaa, eli voit lopulta saavuttaa toivomasi, vaikka et todellisuudessa edes uskoisi sen mahdollisuuteen. Eli ”virran voima” voi viedä sinut perille, vaikka edelleen itse yrittäisit kaikin voimin meloa vastavirtaan. Monet ihmiset ehtivät tosin kuolla fyysisen kuoleman, ennen kuin he sallivat itselleen toiveensa (kuolema on aina euforinen, ”kaikkivoipaisuuden” kokemus), mutta sinun ei tarvitse kuolla fyysisesti, kokeaksesi onnellisuutta, vaan voit juuri nyt lähteä kulkemaan toiveitasi kohti, ja kokea ne jo eläessäsi.

Ja mistä tiedät, että kuljet oikeaan suuntaan, eli korkeamman minäsi opastamaan suuntaan? Sen kertoo positiivinen tunnetilasi, eli onnellisuuden, tyytyväisyyden ja selkeyden tunne, oli tuon tunteen syy mikä tahansa. Eli ”suuren unelman” voit tavoittaa vain onnellisuutta tuntemalla, eli ”pienempiä” unelmia todeksi kokemalla, et siis tuon unelman ”suuruuteen”, ja ”vaikeaan saavutettavuuteen” keskittymällä. Ja tuo pienempi ja suurempi unelma eivät todellisuudessa eroa toisistaan millään tavalla, sillä lopullinen päämäärämme on joka tapauksessa aina vain onnellisuuden tunne, juuri nyt. On siis pelkkää harhauskomus, että ”suuri unelma” tekisi meidät enemmän onnellisiksi, kuin pienempi. Esimerkiksi suuri rahasumma, jonka voitat arvasta,  tekee sinut onnelliseksi vain hetkeksi, ja jo seuraavassa hetkessä koet jälleen myös ei-toivottuja tunteita, eli huolta siitä, mihin rahasi sijoittaisit, pysyvätkö rahasi ”turvassa”, kasvavatko ne korkoa, yrittääkö joku toinen ihminen ehkä hyötyä rahoistasi, tuntevatko muut kateutta rahoistasi, miten pidät turvassa arvokkaan omaisuutesi, jne. Suuri määrä rahaa aikaansaa usein myös tunteen ”vapauden vankilasta”, eli kun sinulla on enemmän valinnanvaraa sijoittaa rahojasi erilaisiin kohteisiin (”rahareikiin”), niin voit kokea tuon vapauden ahdistavana. Tai voit kokea syyllisyyttä siitä, että sinulla on paljon rahaa, ja muilla ihmisillä taas vähemmän. Eli voimme kokea onnettomuutta myös vaurautemme tähden. Mutta voit tuollaisen suuren, taloudellisen unelman saavutettuasi toisaalta myös pysyä korkeassa tunnetilassasi, eli keskittyä tuon rahasumman, ja sen suoman vapauden arvostamiseen. Ja se, mitä arvostat, niin sitä vedät aina puoleesi myös lisää.

Kun siis unelmoit, niin unelmoi täysin puhtain, kevyin sydämin, tiedostaen, että myös nuo unelmasi ovat jo valmiita manifestaatioita, eli kaikki ajatuksesi ja toiveesi ovat myös jo olemassaolevaa, siis ”ainetta”, jota vastaanotat, koska olet noiden unelmakuvien kanssa samassa tunnetaajuustilassa. Ja kun et ole huolissasi siitä, milloin, kenen toimesta ja miten joku unelmasi toteutuu, eli et yritä kontrolloida unelmasi toteutumisprosessia, niin unelmasi pääsee korkean tunnetilasi mahdollistamana vapaasti myös toteutumaan, synkronisesti juuri oikealla hetkellä, nopeasti  ja helposti.

Kärsimys johtuu siis aina joko kärsivällisyydestäsi, tai kärsimättömyydestäsi. Onnellisuuden tavoitat arvostamalla juuri tätä hetkeä, eli juuri meneillään olevaan hetkeen sisältyy aina mahdollisuus aivan kaikkeen, mitä toivot.

Kaikki voimasi on tässä hetkessä, ja sinä olet oman universumisi keskipiste, kaiken ja kaikkeuden tarkoitus – ota  siis tuo rajaton  voima käyttöösi, ja koe todeksi unelmiesi elämä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *