Et ole koskaan tehnyt ”vääriä ratkaisuja” elämässäsi. Voit kääntää milloin tahansa minkä tahansa kokemasi vastoinkäymisen voitoksesi

Et ole koskaan tehnyt mitään ”peruuttamattomasti väärää” ratkaisua tai tekoa elämässäsi, eikä sinun siis tarvitse myöskään yrittää syyllisyydentuntoisena korjata mitään, tai katua mitään. Jos sallit itsellesi korkean tunnetilan, eli tunnet puhdasta, ehdotonta rakkautta, niin kaikki, mitä olet koskaan kokenut, tai aiheuttanut muille ihmisille, muttuu positiiviseksi. Kristinuskossa tämä sama asia tunnetaan ”armon” käsitteenä, mutta mikään meidän ulkopuolisemme ”jumala” ei meitä armahda, vaan me itse. Meidän ei  siis tarvitse myöskään keskittyä murehtimaan menneitä tekojamme tai ”syntejämme”, vaan ainoastaan siis sallia korkea tunnetila. Rakkauden tunnetilassa inspiroidumme sanomaan ja tekemään asioita, joita on tarpeen sanoa tai tehdä. Mutta syyllisyydentunteesta, tai ”karman tai kadotuksen” pelosta,  ei ole mitään hyötyä kenellekään. Sillä kun tunnemme syyllisyyttä tai pelkoa, niin olemme vain erossa omasta korkeammasta minästämme. Negatiivinen tunne on siis aina ns. VÄÄRÄ TUNNE, merkki siitä, että olet väärässä suunnassa, ja ajattelet juuri nyt vääriä ajatuksia.

Jos taas koet, että joku toinen ihminen on tehnyt sinua kohtaan jotakin väärin, niin älä koskaan jää vakuuttelemaan oikeutustasi kokea negatiivista tunnetta, eli oikeuttasi syyttää ja paheksua tuota toista ihmistä. Sillä pitäessäsi kiinni negatiivisista tunteistasi aiheutat onnettomuutta eniten itsellesi, sillä aina, kun tunnet negatiivista tunnetta, niin vetovoiman laki tuo kokemusmaailmaasi vain lisää negatiivista. Ja aina kun katsot toista ihmistä negatiivisessa tunnetilassa, niin näet hänessä vain hänen negatiivisen puolensa, ET siis sitä korkeampaa olentoa, joka joka ikinen ihminen todellisuudessa on. Negatiivisessa tunnetilassa koemme usein voimakasta tarvetta osoittaa olevamme oikeassa, ja esimerkiksi kaikki riidat ja sodat johtuvat tästä tarpeesta. Mutta riidat ovat aina pohjattomia, eli luovu oikeassaolemisen tarpeestasi, ja keskity tuntemaan rakkautta. Kun valitset rakkauden, niin vastapuolikin lopettaa riitelemisen, ja muuttuu sovittelevaksi – kuin taikaiskusta!

Kaikki voimasi on aina tässä hetkessä, luovu siis kaikesta vihasta, syyttämisestä, katkeruudesta ja paheksunnasta heti, ja pyri tuntemaan puhdasta rakkautta negatiivisessa tunnetilassa olevaa  kanssaihmistäsi kohtaan. Sillä rakkauden voimalla voit auttaa myös hänen tunnetilaansa kohoamaan. Korkeassa tunnetilassa oleva tietoinen luoja on tuhat kertaa vaikutusvaltaisempi, kuin yksikään matalassa tunnetilassa oleva ihminen.

Yksinkertainen ohje kaikkiin kanssakäymistilanteisiin muiden ihmisten kanssa, olivat ne miten haastavia tahansa, on se, että mietit: ”Miten korkeampi minäni ajattelee juuri nyt? Miten korkeampi minäni näkee ihmisen, joka on minulle ilkeä, epäreilu tai uhkaava?”

Negatiivisen tunteesi viesti on, että korkeampi minäsi tuntee puhdasta rakkautta tuota matalassa tunnetilassa olevaa ihmistä kohtaan. Ja kun sinäkin pyrit tuntemaan tuota ihmistä kohtaan puhdasta rakkautta, niin olet resonanssissa oman korkeamman minäsi kanssa. Ja kuin taikaiskusta myös lähelläsi olevan, negatiivisessa tunnetilassa olevan ihmisen negatiivinen tunne menettää ”voimansa”. Sillä rakkaus, puhdas positiivinen energia,  on universumia hallitseva voima.

Jos olet syystä tai toisesta juuri nyt tilanteessa, josta et näe itse  ulospääsyä, niin jätä tilanteen ratkaisu täydellisesti universumin huoleksi. Se, että et itse havaitse ratkaisua, johtuu siis ainoastaan siitä, että oma tunnetilasi on  huolehtimisen seurauksena negatiivinen, kun taas korkeampi minäsi ei tunne minkäänlaista huolta, vaan näkee parhaan mahdollisen  ratkaisun, korkeammasta perspektiivistään käsin. Muista siis, että se, mitä todella haluat, toteutuu aina, mutta se tapa, jolla ratkaisu lopulta löytyy, ei läheskään  aina ole juuri sellainen, kuin mitä olit itse omassa mielessäsi kuvitellut. Päästä siis irti sellaisista ratkaisumalleista ja ajatuksista, joita ajatellessasi tunnet negatiivisia tunteita, sillä ns. rationaalinen mielesi saattaa estää sydämesi toiveeseen perustuvan, parhaan ratkaisun löytymisen. Ja tällainen ”pattitilanne” saatta kestää loputtomiin, eli niin kauan, kun sinä et usko ja luota univerumin nerokkaasen ongelmanratkaisukykyyn.

Jos siis haluat luoda unelmiesi elämän, ja nauttia myös kanssakäymisestä muiden ihmisten kanssa, niin pyri aina korkeaan tunnetilaan, luota rakkauden voimaan. Tietoinen harjoittelu tekee sinusta mestarillisen Luojan. Äläkä säikähdä, jos tunnetilasi joskus laskee, ja tunnet jopa syvää epätoivoa. Matala tunnetaajuus vain tuntuu sinusta dramaattisemmalta, jos olet ollut paljon korkeassa tunnetilassa. Ja  toisaalta: Mitä synkempänä koet joskus pimeyden, niin sitä kirkkaammin aistit myös valon, eli sitä suurempaa haltioitumista voit kokea korkeissa tunnetiloissa. Ja kun tiedostat, että voit itse kontrolloida tunnetilojasi, ja estää myös konflikteja muiden ihmisten kanssa syntymästä, niin olet lopulta täydellisen vapaa luomaan haluamasi kaltaisen elämän, ja nauttimaan sen jokaisesta hetkestä – havaitsemaan kaikki ne ihanat yllätykset ja aarteet, joita korkeampi minäsi sinulle joka ikinen hetki tarjoaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *