Et voi koskaan hallita olosuhteita, tai muita ihmisiä – todelliset toiveesi toteutuvat aina yrittämättä, ilon ja tyytyväisyyden mahdollistamina

Korkea tunnetila, eli toiveemme manifestoinnin tunnetila,  on jokaisen meistä saavutettavissa joka hetki, mutta tuo korkea taajuustila ei ole koskaan pysyvä. Ja juuri tämä tosiasia – siis jatkuva muutos – tekee elämästämme fyysisellä tasolla mielekästä. Jos emme nimittäin kokisi lainkaan negatiivisia tunteita, niin emme voisi kokea myöskään niistä vapautumisen tunnetta, eli onnellisuutta, emmekä luomisen iloa. Elämän ”suola” ovat siis juuri ongelmamme, jotka saavat meidät toivomaan ratkaisua, ja sallimaan nuo ratkaisut itsellemme.

Voimme kuitenkin harjoittelemalla saavuttaa niin vakaan, korkean tunnetilan, että koemme ongelman, ja sen synnyttämän ratkaisun, lähes yhtä aikaa! Tällöin kärsimys vähenee elämässämme ratkaisevasti. Toisaalta taas koemme voimakkaammin pienenkin taajuuslaskun, jos olemme pääosin korkeissa tunnetiloissa, mutta koska samalla myös selkeästi tiedostamme, mistä ”kipu sielussamme” johtuu, niin pystymme katsomaan itseämme tuon negatiivisen tunteen hetkellä ikään kuin ulkoapäin,jolloin kykenemme tietoisesti myös kohottamaan jälleen tunnetilaamme, emmekä siis jää negatiiviseen tunnetilaan kiinni. Esimerkiksi vastasyntyneet vauvat ovat vielä niin tottumattomia kokemaan negatiivisia tunteita, että ne tuntevat aina hyvin voimakasta tuskaa, kun niiden tunnetaajuus laskee, ja siksi vauvat saattavat yhtäkkiä itkeä epätoivoisesti. Mutta aivan yhtä nopeasti vauvat myös rauhoittuvat, kun niiden tunnetaajuus kohoaa jälleen korkean tietoisuuden tasoon, joka oli noiden vastasyntyneiden sielujen taajuus vielä juuri ennen syntymää fyysiselle tasolle.

Ns. aikuiset ihmiset sitä vastoin usein turruttavat itsensä kokemiinsa negatiivisiin tunteisiin niin tehokkaasti, että kokevat kärsimystä päivittäin, edes kiinnittämättä noihin negatiivisiin tunteisiin  kovin paljon huomiota. Ja juuri tällaiset ihmiset ovat vahvistaneet ihmiskunnan kollektiivista uskomusta siihen, että ”elämä on lähtökohtaisesti kärsimystä”. Ja tuo uskomus on siis niin vahva siksi, että negatiivisissa tunnetiloissa olevat ihmiset kaikkialla maailmassa vastaanottavat valmiita ajatuksia negatiivisista, kollektiivisista  ajatusvirroista!

Tietoista luomista jo pitkään harjoitelleet ihmisetkin kokevat kyllä usein kärsimättömyyttä, jolloin he yrittävät manifestoida elämäänsä mieleisekseen, sen sijaan, että he pysyisivät huolettomina, toimisivat intuitiivisesti, ja ottaisivat siten vain manifestaatiot vastaan.

Eli myös ns. henkisellä polulla olevat, ja universumin totuuden jo selkeästi tiedostavat ihmiset, ajautuvat joskus  ”suorittamaan  henkistä kasvamista”, ikään kuin jossakin olisi joku heitä korkeampi voima, joka vaatii heitä kehittymään ja tiedostamaan, ja suorittamaan erilaisia henkisiä harjoitteita VELVOLLISUUDESTA – tai siksi, että he tavoittelevat ns. valaistumista.

Tällainen ajatus henkisen kasvun tarpeellisuudesta ja välttämättömyydestä on kuitenkin harha, sillä meidän korkeampi olemuksemme on jo itsessään juuri niin täydellinen ja tiedostava, kuin koko universumin yhteinen korkein tietoisuus on.Eli meidän tehtävämme on vain laajentua elämällä elämää, ja kokea todeksi tuo  laajentuminen, iloitsemalla elämästä. Me siis olemme jo perusolemukseltamme niin täydellisiä, kuin voimme kullakin hetkellä olla. Ongelmia ei siis tarvitse kenenkään meistä enää  pyytää elämäänsä LISÄÄ, vaan riittää, että keskitymme  vain jo kokemiemme ongelmien luoman positiivisen todellisuuden vastaanottamiseen.

Elämämme ei siis ole henkisen kehityksen koulu, eikä varsinkaan rangaistuslaitos!

Velvollisuudentunne, kärsimättömyys, turhautuminen ja yrittäminen kertovat aina resistanssista, eli liian ankarasta yrittämisestä, vastavirtaan melomisesta. Jos ajattelemme elämäämme sotkussa olevana naruna, niin tuo sotkuinen vyyhti ei aukea helpoimmin siten, että yritämme  kärsimättöminä ja turhautuneina  selvittää sitä, narun mutkikasta kulkureittiä seuraten, jolloin naru usein vain menee enemmän sotkuun, ja solmut tiukkenevat – vaan tuo sotku selviää helpoimmin höllentämällä narua, rauhoittamalla mielemme, ja seuraamalla sitten intuitiomme, eli oman korkeamman minämme lempeää ja pakotonta ohjausta ja ideoita.

Päästä siis irti kontrollintarpeestasi, sillä et voi koskaan hallita elämäsi olosuhteita, tai muita ihmisiä, yrittämällä hallita niitä. Ja tämä johtuu siis siitä, että yrittämisen tunnetila on paljon matalampi, kuin korkeamman minäsi, eli tiedon taajuustila, jossa on aina olemassa ja saatavilla universumin kollektiivinen viisaus, ja ratkaisut kaikkiin sinunkin ongelmiisi. Ja tuossa korkeassa värähtelytaajuudessa ovat siis myös sinun TODELLISET toiveesi,joita et matalammissa tunnetiloissa voi koskaan täysin tiedostaa. Ja se taas johtuu siitä, että olet elämäsi aikana toivonut niin paljon erilaisia asioita, että et enää itse muista tai tiedosta kuin vain pienen osan niistä.

Mutta kun nuo ns. sydämesi toiveet sitten kuitenkin jonakin päivänä – korkeamman minäsi viisaan ohjauksen seurauksena –  toteutuvat, niin niiden manifestaation hetkellä tunnistat kyllä taas toiveesi, ja tunnet suunnatonta hyvänolon tunnetta, vastaanottaessasi siis todelliset toiveesi. Ja tuollaisten toiveiden manifestaatio on siis mahdollista, jos seuraat vain rauhallisin mielin iloasi, eli purjehdit myötävirtaan, luottaen korkeamman minäsi viisauteen. Et siis ole kärsimätön, etkä kärsivällinen (et siis ”kärsi”), vaan resonanssissa ja harmoniassa oman korkeamman minäsi värähtelytaajuuden kanssa.

Tällaiseen harmoniseen mielentilaan voit päästä esimerkiksi ajattelemalla tietoisesti, ja samalla tuntemalla aidosti sanoja: Innostus, helppous, rauha, selkeys, tasapaino, kevytsydämisyys, rentous, vauraus, runsaus, vapaus, rajattomuus, ihastus, riemu, mahdollisuus. Jos rakkauteen ei liity sinulla juuri nyt negatiivisia mielikuvia, niin voit ajatella myös sellaista euforisen rakkauden tunnetta, jota olet joskus kokenut, ja jonka vielä tunnetasolla voimakkaana muistat. Tai jos tuollaiseen voimakkaaseen rakkaudenkokemukseen on liittynyt vaikkapa musiikkielämys, niin kuuntele tuota musiikkia. Älä kuitenkaan kuuntele sellaista musiikkia, joka saa sinut haikeuden tai nostalgian tilaan, sillä haikeus on euforiaa matalampi taajuustila.

Tyytyväisyys nykyhetkeen, ja innokkuus kokea myös lisää tyytyväisyyttä tuottavia asioita, on siis onnellisen elämän ”yleisavain”.

********************************************************

Tunnelma oli ihan kirjaimellisesti kartanon katossa eilen 1.8.2020, kun Barbaarikartanossa järjestettiin ensimmäinen Korkean tunnetaajuuden kohtaaminen. Sydämellinen kiitos ihan jokaiselle inspiroituneelle osallistujalle! 

Synkronia ja vetovoiman laki saa aikaan sen, että tällaisille kursseille tulevat mukaan juuri ne oikeat ihmiset, jotka sitten auttavat toinen toisiaan korkean tunnetaajuuden ja tietoisuustason saavuttamisessa – jolloin myös intuitivinen tieto on saavutettavissa ja omaksuttavissa helposti.

Tämä kurssi, sekä tulevat vastaavat kohtaamiset, ovat osa retriittiperinnettä, joka alkoi jo 1970-luvulla Nurmijärvellä, Liisa-Maija Lepistön ja Pekka Airaksisen eli Maitreyan johdolla, ja joka synnytti v. 1980 myös Loimaalla toimivan Dharma-keskuksen.

Osallistuminen Barbaarikartanon Korkean tunnetaajuuden kohtaamisiin ei kuitenkaan edellytä esim. buddhalaisen filosofian tuntemusta, eikä minkään muunkaan maailmankatsomuksen kannattamista !

Jos sinä ja ystäväsi haluatte osallistua Barbaarikartanon vetovoiman lakia ja tietoista luomista käsitteleville kursseille, niin ota yhteyttä, joko tämän blogin kautta, tai Facebookin Sinä Olet Luoja- tai Barbaarikartano-sivun kautta. Järjestämme kursseja myös tilauksesta pienryhmille, osallistujille itselleen parhaiten sopivina ajankohtina.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *