Ihmissuhteemme auttavat meitä löytämään oman korkeamman olemuksemme

Toinen ihminen, jonka kohtaamme, peilaa aina meitä itseämme. Pääset siis tietoisena luojana polullasi eteenpäin vaivattomimmin – ilman ihmissuhdeongelmien aiheuttamaa kärsimystä – kun ymmärrät ja hyväksyt syvällisesti, että kaikki konfliktit muiden ihmisten kanssa johtuvat aina meistä itsestämme. Eli kanssaihmisemme, joiden käytökseen reagoimme negatiivisesti, ilmentävät seurassamme aina juuri sitä värähtelytaajuutta, jossa itse kulloinkin olemme.

Kukaan meistä ei siis koskaan joudu riitaan, olematta itse osaltaan riitaa haastamassa. Kukaan meistä ei ajaudu kenenkään uhriksi täysin sattumalta. Tuomitsemalla ”pahaa” tekevän ihmisen, tuomitsemme samalla aina myös itsemme. Jos olemme itse jonkun toisen ihmisen negatiivisten tunteiden kohteena, niin meidän ei tarvitse hyväksyä osaamme uhrina, mutta pääsemme tilanteesta pois vain sallimalla oman tunnetaajuutemme kohota, eli kokemalla myötätuntoa negatiivisessa tunnetilassa olevaa  läheistämme kohtaan. Emme siis KOSKAAN voi saada toisen ihmisen negatiivista käytöstä loppumaan pelkäämällä, vihaamalla, tuntemalla ylenkatsetta tai turhautumalla. Täysin pyyteetön rakkaus ja myötätunto ovat siis ainoa, ja samalla suunnattoman voimakas ”ase” kaikkea negatiivisuutta kohtaan.

Seurassasi voi  kyllä olla joskus negatiivisessa tunnetilassa olevia ihmisiä, vaikka olisit itse korkeassa tunnetilassa, mutta jos pysyt heidän seurassaan, ja oma tunnetilasi ei laske, niin tuon toisen ihmisen on joko sallittava oman tunnetilansa kohoaminen – tai hänen on poistuttava vaikutuspiiristäsi. Positiivinen tunnetila dominoi siis aina.

Voit kokeilla tämän ilmiön toimivuutta milloin ja missä tahansa. Älä kuitenkaan murehdi, jos ympäriltäsi kaikkoaa vanhoja ystäviä, tai jopa perheenjäseniä siksi, että sinun tunnetaajuutesi on harjoittelun seurauksena vakaasti korkeampi kuin heidän, sillä korkeassa tunnetilassa luoksesi hakeutuu vastaavasti ihmisiä, joiden seurasta TODELLA nautit – eli sinun laillasi korkeassa värähtelytaajuudessa olevia ihmisiä. Sillä olet toiveillasi luonut heidät, ja korkeassa tunnetilassasi siis myös SALLIT heidän saapumisensa ja läsnäolonsa! Tästä syystä mitään parisuhdetta ei myöskään koskaan pitäisi solmia negatiivisesa tunnetilassa, sillä tuolloin myös alkavan parisuhteen toinen osapuoli on samassa, matalassa tunnetaajuudessa, eikä kyseessä siis mitä todennäköisimmin silloin  ole parisuhde, jota olemme todella toivoneet.

Tosin jo pitkään jatkuneissa parisuhteissa  käy  toisen osapuolen ”tietoisen luojan polun” edistyessä usein myös niin, että ”rakkaus voittaa”, eli sinä autat omalla pyyteettömällä rakkaudellasi, eli korkealla tunnetaajuudellasi, myös puolisosi tunnetaajuutta vähitellen kohoamaan. Näin käy siis erityisesti silloin, jos parisuhteenne on jo kestänyt kauemmin, eli olette molemmat negatiivisten kokemustenne ja tunteidenne kautta esittäneet universumille runsaasti toiveita toinen toistenne olemuksesta. Eli te molemmat olette kirjaimellisesti luoneet korkeampien minuuksienne taajuuksille toisistanne ”paremmat versiot”. Ja korkeassa tunnetilassa siis myös SALLITTE itsellenne toinen toisistanne nuo paremmat versiot! Eli kun katsot kumppaniasi korkeamman minäsi silmin, niin hän myös näyttäytyy sinulle tuona korkean taajuuden versiona. Tästä on kyse usein silloin, kun sanotaan, että pariskunta on ”kasvanut tai hitsautunut yhteen”, ja alkanut jopa ulkoisestikin muistuttaa toinen toisiaan. Tosin on huomattava, että pariskunta voi ”hitsautua yhteen” myös siten, että molemmat pysyvät negatiivisessa tunnetilassa, eli tuntevat molemmat yhtä paljon vihaa ja katkeruutta vaikkapa muita ihmisiä kohtaan, ja tämä negatiivinen tunne pitää heidät yhdessä.

”Erilleen kasvaminen” taas on sitä, että molemmat osapuolet joko vastustavat toistensa ominaisuuksia ja tekoja, eli ovat molemmat matalissa tunnetiloissa, ja näkevät siksi toinen toisissaan päivä päivältä enemmän ”virheitä”. Tai että toinen osapuoli on korkeassa tunnetilassa, kun taas toinen jää mataliin tunnetiloihin, jolloin ero on väistämätön. Joskus tällaisissa tapauksissa jompi kumpi osapuoli ”vapauttaa” kumppaninsa myös kokemalla fyysisen kuoleman, tai vaikkapa dementoitumalla, jolloin hän ”sulkeutuu” toisen ihmisen tunnetiloilta omaan maailmaansa.

Jos sinusta tuntuu, että aiemmin vahvalta ja itsevarmalta vaikuttanut kumppanisi on sinun tunnetaajuutesi kohoamisen myötä kuin ”menettänyt voimansa”, ja alkanut yhä enemmän vaikkapa sairastella, niin kyse on silloin vain siitä, että hän vastustaa itse oman tunnetaajuutensa kohoamista, eli korkeinta itsessään. Mutta tällaisessakaan tapauksessa sinun ei tule antaa oman tunnetilasi laskea – ja kokea sääliä ja empatiaa – vaan säilyttää oma ehdottoman rakkauden ja myötätunnon taajuutesi, sillä vain korkeasta tunnetilasta käsin voit auttaa muita ihmisiä. Ja jos tunnetilojenne ero kasvaa todella suureksi, niin sinun siirtymisesi uuteen parisuhteeseen tapahtuu korkean tunnetilasi ansiosta hyvin helposti, ”kuin palaisit kotiin”.

Ihmisen näennäinen itsevarmuus ja vahvuus voi siis olla myös matalasta tunnetilasta lähtöisin, ja tästä johtuu myös se, että esimerkiksi hyvin itsevarmasti esiintyvät miehet usein tuntuvat vihaavan ”vahvoja naisia”. Sillä heidän vihansa värähtelee lähes samalla taajuudella kuin pelko, joka on todellisuudessa ollut heidän vallitseva mielentilansa, mutta viha tuntuu heistä voimaannuttavalta, sillä vihan vallassa heidän tunnetilansa hieman kohoaa. Mutta heidän alkuperäinen itsevarmuutensa on siis  ollut  vai ”kuori”, joka on ollut heidän pelkonsa ”verhona”.

Aidosti korkeassa tunnetilassa oleva ihminen ei koskaan pelkää ketään, sillä hän näkee myös kaikissa muissa ihmisissä heidän korkeat olemuksensa. Hän ei siis koe ketään toista ihmistä – eikä myöskään mitään kokemaansa kokemusta – uhkana omalle turvallisuudelleen tai onnellisuudelleen, sillä hän TIETÄÄ olevansa kaikkivoipa Luoja. Ja hän tietää sisimmässään myös sen, että kaikki hänen kanssaihmisensä ovat niin ikään Luojia, ja korkeamman tietoisuuden ulottuvuuksia.

Kaikki parisuhteemme ovat myös AINA ikuisia, eli kipein ja dramaattisinkaan ero  ei koskaan ole korkeamman minämme taajuudella ”lopullinen”. Ja tämä johtuu siitä, että mitä enemmän negatiivisia tunteita olemme kokeneet ihmissuhteessamme, niin sitä enemmän myös toiveita tuon toisen ihmisen ”paremmasta versiosta” olemme universumille esittäneet. Eli totuus on, että juuri se ihminen, jota kohtaan olet tuntenut kaikkein voimakkainta inhoa, vihaa tai pelkoa, on suurin, arvokkain ja tärkein opettajasi. Ja todellisuudessa rakkautesi juuri tuota ihmistä kohtaan on kaikkein suurinta, sillä inhosi, vihasi ja pelkosi on noita tunteita  tuntiessasi luonut vastaavan määrän rakkautta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että meidän tulisi palata vanhoihin, jo päättyneisiin ihmissuhteisiimme – vaikka ne ovat siis edelleen olemassa korkean minämme taajuudella –  tai kokea yli päätään vain ihmissuhteita, joissa koemme pelkoa ja vihaa. Tasapainoinen ihmissuhde, jossa molemmat osapuolet ovat pääosin  korkeassa tunnetilassa, on aina helpoin polku. Mutta jos emme koskaan koe vastoinkäymisiä ihmissuhteissamme, niin emme pääse myöskään harjoittelemaan pyyteetöntä rakkautta, eli korkean tunnetilan ylläpitämistä, muiden ihmisten negatiivisista tunnetiloista välittämättä.

Jos olet menneisyydessäsi kokenut ihmissuhteita, joissa koit paljon negatiivisia tunteita, niin voit tunnetasolla, eli ajatuksissasi ”puhdistaa” nuo ihmissuhteet pyrkimällä tietoisesti etsimään tuosta toisesta ihmisestä arvostamiasi ominaisuuksia, ja tuntemaan myötätuntoa häntä kohtaan. Jos arvostamisesi on aitoa, eli olet korkeassa tunnetilassa arvostaessasi, niin negatiivinen tunnemuistosi tuosta ihmisestä ei jää aktiiviseksi, etkä joudu enää tässä elämässä ”selvittelemään välejä” hänen kanssaan. ”Anteeksianto” ei siis suinkaan ole sitä, että hyväksyt ikään kuin ”pitkin hampain” toisen ihmisen  tekemät negatiiviset teot, vaan anteeksianto on sitä, että hyväksyt OMAN TUNNETASON  OSALLISUUTESI kaikkiin kokemuksiisi!

Me olemme kaikki täsmälleen yhtä arvokkaita, täysin riippumatta teoistamme. Ja mitä tahansa meille tapahtuu, niin luomme nuo tapahtumat itse, sallimalla niiden tapahtua. Meidän ei tarvitse pohtia sitä, miksi esim. synnyimme tiettyyn perheeseen, jossa koimme jo lapsena paljon negatiivisia kokemuksia, sillä päätimme sen asian jo ennen syntymäämme. Mutta voimme milloin tahansa päästää irti negatiivisista kokemuksistamme tuntemalla myötätuntoa kaikkia läheisiämme kohtaan.

Älä siis koskaan kanna taakkanasi  pelkoa ja vihaa. Päästä irti. Rakkaus  toteuttaa kaikki toiveesi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *