Jokainen elämäsi hetki on taianomainen, ja täynnä rajattomia mahdollisuuksia

Ns. henkisestä kehittymisestä kiinnostuneetkin ihmiset – perinteisempien  uskontojen kannattajien tapaan – etsivät usein ohjeita, viisastenkiviä ja henkisiä kokemuksia elämäänsä enemmän tai vähemmän itsensä ulkopuolelta. Eli henkisellä polulla olevat etsivät kyllä ns. sisäistä viisautta ja elämänhallintaa, mutta omaan voimaan ei kuitenaan aina täysin luoteta, vaan kiinnostus kohdistuu ajoittain mystisiin perinteisiin ja esim. astrologiaan. Eli tutkitaan ”astrologisia säätiedotuksia”, unia, konsultoidaan selvänäkijöitä – jotkut käyttävät myös huumaavia  aineita eräänlaisena oikotienä korkean tietoisuuden tason saavuttamiseen.

Esoterian ja mystiikan harrastamisessa ei ole tietenkään mitään pahaa, kysehän on aina pohjimmiltaan itsetutkiskelusta, ja vaikkapa tietoisessa unennäössä myös luomisesta.

Mutta tietoisena luojana ymmärrät, kuinka olennaista on kaikessa itsetutkiskelussakin lopulta oma korkea tunnetaajuus, eli yhteys korkeampaan minään sinussa itsessäsi.  Eli samoin, kuin uskonnolliseen rukoukseen ei voi saada vastausta matalassa tunnetaajuudessa, niin samalla tavalla tarotkorttien tai heilurinliikkeen tulkitseminen on hyödytöntä, jos tunnetaajuus on negatiivinen. Sillä sisäinen tietomme välittyy meille silloin, kun olemme resonanssissa oman korkeamman minämme kanssa.  Matalammissa taajuuksissa vetovoiman laki vetää tietoisuuteemme matalan taajuuden ”totuuksia”.

Ja että emme välttämättä tarvitse elämämme täydelliseen hallintaan mitään muuta ”mystiikkaa” tai rituaaleja, kuin tietoisuuden omasta korkeammasta olemuksestamme, ihan jokapäiväisessä elämässä, jokaisena hetkenä, ei  siis pelkästään unessa, rituaalien tai meditaation seurauksen, vaan parhaimmillaan ihan koko ajan.

Kaikesta itsetutkiskelusta ja henkisistä harjoitteista huolimatta  hyvin helposti inhimillisinä olentoina unohdamme, että elämämme JOKAINEN hetki voi todellakin olla taianomainen ja suunnattomia mahdollisuuksia täynnä,mikäli muistamme, keitä todellisuudessa  olemme – korkeampia olentoja, eli siis kirjaimellisesti kaikkivoipia Luojia.

Eli aina, kun olemme korkeamman minämme taajuudella, niin voimme saada ”tiedon korkealta” eli inspiraation, aivan missä ja mistä aiheesta tahansa. On totta, että taivaankappaleet ja kaikki muukin universumissa on synkroniassa keskenään, mutta meidän ei tarvitse tuntea astrologiaa, päästäksemme käsiksi korkeaan tietoomme, sillä synkronia ja intuitiiviset vastaukset ovat saatavillamme kaikkialla ympärillämme.

Eikä meidän tarvitse olla huolissamme ”haastavista aspekteista” astrologisella kartallamme, sillä emme elä taivaankappaleiden  armoilla, vaan olemme kaikkivoipia. Ja jos kiinnitämme huomiomme vaikkapa negatiivisiin ennustuksiin, niin vaarana on aina se,  että ajatellessamme, ja etenkin pelätessämme niitä, myös samalla aktivoimme ne eli matalassa tunnetaajuudessamme manifestoimme ne todeksi.

Vaikka esim. astrologia on pohjimmiltaan  tosiaan vain ”säätiedettä”, eli voimme ”iloita myös rajuilman vallitessa”.

Ennustajat puolestaan näkevät ”mitä olemme luoneet”, eli tietyt tapahtumaketjut, jotka ovat ikään kuin todennäköisiä, mutta siitä huolimatta meillä on aina vapaus valita toisin – mikäli todella hallitsemme omaa tunnetaajuuttamme, ja uskomme siis myös itse  kykenevämme siihen.

Sen sijaan, että  tähyilisimme itsemme ulkopuolelle ja lähtisimme ”merta edemmäs kalaan”, niin meidän kannattaa aina kääntyä ensisijaisesti kohti omaa korkeampaamme, ja tarttua jokaisen elämämme hetken maagisiin, alkemiallisiin  mahdollisuuksiin.

Muistuta siis itseäsi, että oma korkeampi minäsi on todellakin kanssasi JOKA hetki: Katselee silmilläsi, maistaa kielelläsi, tuntee tuntoaistillasi, haistaa nenälläsi, kuulee korvillasi. Ja ohjaa sinua väsymättä ja loputtoman kärsivällisesti kohti toiveitasi, helpointa mahdollista polkua pitkin – mikäli vain itse havaitset tuon ohjauksen.

Rajaton voimasi on tämän ikuisen yhteyden oivaltamisessa, syvällisessä ymmärtämisessä,  ja oman suunnattoman arvosi muistamisessa. Eli kuinka paljon todellisesta olemuksestasi koet – tai olet unohtanut – JUURI NYT. Kuinka paljon konkreettisesti voimaasi tiedostat, ja kuinka paljon omasta ”jumaluudestasi”  on ”unohduksen verhon takana”.

Ja muistatko aina, että luot omaa elämääsi tunteillasi ja ajatuksillasi siis koko ajan, tauotta.

 

Jokainen korkeamman minäsi silmin näkemäsi ja kokemasi hetki elämässäsi on  taianomainen, ja rajattomia mahdollsiuuksia täynnä. Käytä siis voimaasi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *