Jokainen ongelma, jonka kohtaat, luo aina ratkaisun – jätä toteutus universumin huoleksi, sinun tehtäväsi on vain luottaa

Useimmille ihmisille vaikeinta elämässä on usko ja luottamus siihen, että elämä todellakin kantaa, ja että kaikki järjestyy aina, ennemmin tai myöhemmin. Mutta samalla usko ja luottamus on myös onnellisen elämän avain. Elämämme siis voi olla kärsimystä vain, jos EMME usko ja luota universumin huolenpitoon. Eli tässä mielessä kärsimys on aina ja poikkeuksetta oma, tunnetason  valintamme. Tietoinen valinta se ei useimmille ihmisille ole, mutta tietoisena luojana sinä jo tiedät, että voit aina valita onnellisuuden, kärsimyksen sijaan.

Kokeaksemme onnellisuutta meidän tulee myös hyväksyä se, että olemme elämässämme aina matkalla jonnekin, emmekä siis ole koskaan lopullisesti perillä. Mutta samalla olemme joka hetki perillä JOSSAKIN, eli saavutamme joka hetki jonkun unelmamme. Se, että emme useinkaan havaitse näitä saavutuksiamme, johtuu vain siitä, että keskitymme niin voimakkaasti siihen, mitä meillä ei vielä ole. Tai niihin negatiivisiin asioihin, joita olemme jo elämäämme manifestoineet. Eli keskitymme toivomiemme asioiden puutteeseen sen sijaan, että keskittyisimme siihen, mitä toiveitamme olemme jo manifestoineet, ja mitä manifestoimme joka hetki. Voit siis arvostaa jo pelkästään sitä, että hengität joka hetki, ja että sydämesi lyö. Kumpikaan näistä elintoiminnoistakaan ei ole itsestäänselvyys, vaan manifestaatio. Ja samalla tavalla planeettojen täydellinen synkronia universumissa juuri nyt on manifestaatio, jonka mahdollistaa korkea taajuus, joka hallitee universumissa.

Tietoinen luominen on siis niin halutessamme  todella ”lapsellisen helppoa”, sillä jos meillä on ns.aitoa  lapsenuskoa unelmiimme, niin ne toteutuvat aina helposti, ilman kärsimystä.

Jos siis uskot  ”iloiseen matkaan”, ja odotuksesi ovat matkan suhteen jo etukäteen korkealla, niin matkastasi myös tulee onnellinen. Ja syy siihen, miksi monet meistä nauttivat niin paljon esimerkiksi ulkomaanmatkoista, on siinä, että meillä ei useinkaan liity täysin uuteen paikkaan valmiita negatiivisia asenteita, eikä lainkaan negatiivisia  tunnemuistoja, jotka laskisivat tunnetilaamme. Vaan päin vastoin: Koska odotuksemme lomamatkan suhteen ovat usein korkealla, niin uuden jännittävän maan, uuden kulttuurin, ja uusien ihmisten kohtaaminen saa tunnetilamme myös pysymään korkealla, usein  koko loman ajan. Eli vaikka meillä olisi ongelmia kotimaassa, niin lomaviikon ajan monet meistä kokevat silti iloa ja onnellisuutta, ”päästävät irti arjesta”. Tällaiset lomaviikot toimivat siksi usein myös muutoksen mahdollistajina, eli usein tapahtuu niin, että lomalla koettu korkea tunnetila mahdollistaa jonkin sinua pitkään  vaivanneen ongelman ratkeamisen. Tämä voi manifestoitua joko iloisena yllätyksenä, TAI näennäisenä onnettomuutena. Jos siis iloisen lomaviikkosi aikana on kotonasi tapahtunut joku onnettomuus tai vastoinkäyminen, niin voit olla varma, että tuo vastoinkäyminen johtaa lopulta hyvään. Sillä juuri korkea tunnetilasi on sen siis mahdollistanut. Eli kokemasi vastoinkäyminen on välttämätön, jotta saat lopulta sen, mitä olet halunnut. Lomanjälkeiset ”huonot uutiset” eivät siis ole rangaistuksia, ”itku pitkästä ilosta”, vaan ne ovat tapahtumia, joita vastaan olet negatiivisessa tunnetilassasi aiemmin taistellut, etkä ole siten mahdollistanut todellisten toiveidesi manifestaatioita. Todella dramaattiset vastoinkäymisetkin vain siis purkavat sitä painetta, jota negatiivinen tunnetilasi on aiemmin estänyt purkautumasta. Siksi JOKAISEN kokemasi vastoinkäymisen arvostaminen on aina helpoin polku, oli kyseessä sitten avioero, tulipalo, läheisen kuolema, tai mikä tahansa ns. ei-toivottu tapahtuma!

Elämäsi on siis myös parhaimmillaan tuollainen iloinen  matka, jonka jokaisessa käänteessä voit kokea iloisia yllätyksiä, mikäli et keskity ”suureen ja lopulliseen ratkaisuun”, vaan pieniin ilonaiheisiin jokaisena elämänäsi hetkenä. Eli pyri aina kokemaan ja tuntemaan jokainen hetkesi täydellisenä, eli älä keskity koskaan siihen, mitä sinulta puuttuu, vaan iloitse siitä, mitä sinulla jo on. Eli näe jokaisen hetken täydellisyys keskittymällä siihen, mitä voit juuri tuossa hetkessä arvostaa.

Konkreettinen esimerkki: Jos olet lomamatkalla Egyptin pyramideilla, niin jos haluat nauttia matkastasi, niin keskityt fantastisten pyramidien ihailemiseen, et esimerkiksi siihen, että pyramidien ympärillä ei ole asfalttia, vaan pölyävää hiekkaa,  tai että monet egyptiläiset ovat köyhiä. Sillä vaikka murehtisit hiekkaa kengissäsi, tai egyptiläisen ihmisten köyhyyttä, niin olisi kuitenkin täysin täysin turhaa murehtia näitä asioita juuri tuossa tilanteessa. Sen sijaan voit ihailla upeaa pyramidia, ja vaikuttavaa hiekka-aavikkoa, ja olla iloinen siitä, että voit antaa kamelikuskille rahaa, kun hän antaa sinun ratsastaa kamelillaan. Voit siis tehdä juuri meneillään olevasta hetkestäsi sekä itsellesi, että tuolle kamelikuskille parhaan mahdollisen. Sinun tehtäväsi ei siis olla joka hetki olla huolissaan kaikista maailman ongelmista, sillä huolestasi ei lopulta kuitekaan ole mitään hyötyä. Voit todellisuudessa parantaa maailmaa, ja auttaa muita ihmisiä,  vain olemalla itse tyytyväinen omaan elämääsi, ja tuntemalla myötätuntoa kaikkia muita ihmisiä kohtaan, jotka pyrkivät samaan. Et voi koskaan auttaa ketään muuta empatialla tai säälillä, eli antamalla oman tunnetilasi laskea. Tämä on universumin totuus.

Samoin: Jos olet hiihtokeskuksessa hiihtämässä, niin arvosta lunta ja pakkasta, älä ahdistu siitä, että lumi ja ilma ympärilläsi on kylmää.  Sillä juuri kylmyys mahdollistaa hiihtämisen, josta nautit. Jos sinulla ei juuri nyt ole rahaa käytössäsi, mutta sinulla on kuitenkin koti, ja hieman raaka-aineita ruokakaapissasi, niin arvostamalla kotiasi ja noita ruoka-aineita voit inspiroitua valmistamaan noista ruoka-aineista herkullisen aterian, kodissasi, jossa on siihen mahdollisuus. Jos olet juuri nyt yksin, niin älä keskity yksinäisyyteesi, vaan arvosta sitä, että sinulla on juuri nyt tilaisuus kaikessa rauhassa unelmoida parhaasta mahdollisesta kumppanista, eikä sinun tarvitse rynnätä ravintolaan tai  netin deittipalstalle, ja yrittää väkisin löytää itsellesi ”se oikea”. Sillä mitä tahansa yritämme matalasta tunnetilasta käsin, niin se, mitä yrityksillämme saavutamme, värähtelee niin ikään tuossa samassa, matalassa tunnetilassa. Sen varmistaa vetovoiman laki. Vain olemalla korkeassa tunnetilassa voit siis saavuttaa sellaista, josta TODELLA unelmoit. Voit tietenkin myös inspiroitua menemään ravintolaan, tai netin deittipalstalle, mutta tämä tapahtuu siis silloin, kun mielentilasi on korkea, etkä murehdi yksinäisyyttäsi! Sillä jos tunnetilasi on korkea, ja unelmoit kumppanista, niin juuri sillä hetkellä TIEDÄT, että tuo kumppani on jo olemassa jossakin. Joten sinulla ei joka tapauksessa ole mitään hätää, eikä mitään kiirettä lähteä häntä etsimään. Hän saapuu juuri silloin, kun on oikea hetki, kun on oikea aika – kun SINÄ olet valmis vastaanottamaan kumppanisi, eli kun tunnetilasi on korkea. Tästä syystä suurimmat unelmamme toteutuvat usein täysin odottamattomalla tavalla, eli silloin kun –  ja siten kuin –  emme odota niiden tapahtuvan. Sillä kun et YRITÄ löytää ratkaisua ongelmaasi, niin ratkaisu löytyy, koska et itse matalassa tunnetilassasi ole tuon ratkaisun esteenä. Muista aina, että universumin ongelmanratkaisukyky ja viisaus on täysin rajaton.

Tai jos olet sairas, niin älä murehdi sairauttasi, vaan unelmoi terveydestä ja elinvoimaisuudesta, jota juuri parhaillaan sairastamalla  luot – arvosta sitä, että voit juuri nyt levätä. Voit olla jopa kuolemansairas, ja silti arvostaa jokaista hetkeäsi. Sillä vapautuminen fyysisestä elämäsämme on aina ja poikkeuksetta euforinen kokemus, täydelinen vapautuminen kärsimyksestä.

Luot siis joka kerta, kun pyydät jotakin elämältä, mitä tahansa. Eli luot kokemalla kontrastia, eli ei-toivottua. Ei-toivottujen kokemusten hyväksyminen ja arvostaminen on siis onnellisen elämän tärkein avain. Sillä vaikka saavuttaisimme suurenmoisia unelmiamme, niin kontrasti ja vastoinkäymiset eivät koskaan elämästämme silti katoa. Vanhojen vastoinkäymisten tilalle tulee aina vain uusia. Mutta ne eivät ole rangaistus, vaan siunaus, joiden takia sinun ei tarvitse koskaan kärsiä.

Jätä siis pyytämällä, toivomalla ja kysymällä luomiesi asioiden toteuttaminen aina universumin huoleksi, ja keskity luottamiseen, keskity sallimiseen. Jos sinun tulee itse tehdä jotakin unelmiesi saavuttamiseksi, niin teet sen iloisessa mielentilassa, tietäen, että olet juuri tuolla hetkellä helpoimmalla polulla kohti unelmaasi, joka siis on jo olemassa.

Sinä Olet Luoja, sinä olet mittaamattoman arvokas sielu  – sinun syntymäoikeutesi on elämästä nauttiminen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *