Jos kykenet rakastamaan aidosti ihmistä, joka vihaa sinua, olet mestarillinen Luoja

Jos kohtaat ihmisen, joka syyttää sinua jostakin asiasta, niin tiedosta, että hän tuntee negatiivista tunnetta siksi, että syyttäminen tuntuu paremmalta kun syyllisyys, viha tuntuu paremmalta kuin masennus. Sillä kaikki masennusta, eli arvottomuuden kokemusta korkeammat tunteet huojentavat arvottomuutta tuntevan tuskaa, helpottavat hänen oloaan.

Iloitse siis aina vihaisen ihmisen puolesta, sillä hänen olonsa on nyt paljon parempi, kuin silloin, kun hän vielä tunsi täydellistä arvottomuutta ja voimattomuutta – samalla tavalla, kuin uhmaikäinen lapsi tuntee itsensä voimakkaammaksi ja vapaammaksi raivotessaan, kuin tuntiessaan rajallisuutta, eli vaikkapa  silloin, kun  hänen liikkumistaan tai tekemistään rajoitetaan.

Jos siis pystyt todella aidosti  tuntemaan rakkautta sellaista ihmistä kohtaan, joka on hyvin negatiivisessa tunnetilassa seurassasi, niin paitsi, että ymmärrät, miksi hän tuntee mitä tuntee, niin pystyt myös sammuttamaan hänen vihansa korkealla tunnetilallasi, sanomatta sanaakaan. Sillä ilon ja rakkauden korkeat tunnetaajuudet dominoivat aina universumissa, ja negatiivisessa tunnetilassa olevan ihmisen on pakko joko sallia oman tunnetilansa kohoaminen, tai poistua läheltäsi, jos sinun tunnetilasi siis on vakaasti korkea. Sillä me olemme konkreettisesti kaikki yhtä ja samaa henkeä, eli tunnetaajuuksiemme on siksi resonoitava keskenään, jos haluamme ”kokea saman todellisuuden”.

Luomisen universumissa saa siis aikaan kaksijakoisuus eli dualismi: Kun joku tuomitsee sinut, syyttää, vähättelee, halveksii, ivaa tai vihaa sinua, niin sinun negatiivinen tunteesi tuossa tilanteessa kertoo vain siitä, että oma korkeampi minäsi on tuon toisen ihmisen kanssa täysin eri mieltä. Eli itse asiassa nuo sinuun kohdistetut negatiiviset tunteet olivat hyvin arvokkaita, koska ne saivat sinut tuntemaan entistäkin voimakkaammin oman arvosi, eli laajentumaan. Kärsiminen negatiivisten tunteiden vallassa on tarpeetonta, mutta siitä ei toisaalta ole haittaakaan – paitsi se haitta, että et nauti elämästäsi –  sillä kaikki ei-toivotut tunteet luovat aina toivottua, eli laajentavat korkeampaa minääsi. Ei siis ole olemassa ”turhia kokemuksia”, vaan kaikki kokemuksemme luovat uutta, ajatustemme ja tunteidemme välityksellä.

Esimerkki: Kohtaat ihmisen, joka on ”uskossa”, ja hän kertoo sinulle ”taistelevansa syntiä ja vääriä profeettoja vastaan”. Ja hän siis perustelee esimerkiksi vastustuksensa seksuaalivähemmistöjä ja  muita uskontoja ja aatteita kohtaan sen uskonnon opilla,  jonka hän on itse omaksunut. Ja uskonsa perusteella hän tuomitsee myös sinut, koska et suostu omaksumaan hänen uskontoaan, vaan ajattelet omalla tavallasi, ja pyrit aina ensisijaisesti resonanssiin oman korkeamman minäsi kanssa, eli korkeaan tunnetilaan. Et siis suostu”nöyrtymään jumalan edessä”, koska tunnet oman arvosi, tiedostst sen, että korkeassa tunnetilassa tiedät totuuden universumista – ja että olet itse tuo korkeampi voima, ”jumala”.

Tuon ihmisen kokema negatiivinen tunnetila, se, että hän ”vihaa syntiä”, johtuu siitä, että hän on vihatessaan, ja pyrkiessään kontrolloimaan muita ihmisiä, itse erossa omasta korkeammasta minästään. Hän siis julistaa ”rakkauden sanomaa” rakkaudettomuuden tunnetilasta käsin. Eli  uskonnolla perusteltu muiden ihmisten demonisointi on todellisuudessa ”demonien palvontaa”, sillä kaikki mihin keskitämme huomiomme, niin juuri sitä vedämme omaan todellisuuteemme lisää.

Jos tällainen ihminen demonisoi sinut ja sinun ajattelusi, niin älä vastaa tähän hyökkäykseen vastustamalla hänen uskoaan, eli älä sinäkään puolestasi yritä kontrolloida tuota uskovaa, äläkä julista omaa totuuttasi hänelle, ELLEI hän ole sattumalta korkeassa tunnetilassa, jolloin hän kykenee kokemaan  resonanssin oman korkeamman minänsä kanssa sinua kuunnellessaan. Ja tuollaisessakin tilanteessa puhu vain ”omasta puolestasi”, eli omasta näkökulmastasi, eli älä yritä muuttaa tuon toisella tavalla ajattelevan ihmisen ajattelua. Hän tulee kyllä lopulta valitsemaan korkean tunteen eli resonanssin, kun on kokenut tarpeeksi negatiivisia tunteita ”synninvihaajana” – ja  viimeistään silloin, kun hän siirtyy pois fyysiseltä tasolta, jolloin hän TIETÄÄ olevansa puhdasta rakkautta.

Ns. vihaisia uskovia ja lopunajanodottajia on tällä hetkellä entistäkin enemmän siksi, että universumi on laajentunut valtavasti, ja energian liike kiihtyy ekspotentiaalisesti, eli mitä suurempi on energian nopeus, niin sitä nopeammin energian nopeus myös kasvaa. Eli negatiivisesta tunnetilasta käsin toimivilla ihmisillä on entistäkin pahempi olo, sillä ero heidän negatiivisten tunteidensa, ja heidän todellisen, korkeamman  olemuksensa, välillä on jo todella suuri. Sama ilmiö näkyy masentuneiden  ihmisten kohdalla: Toivottomuus ja arvottomuus tuntuu nyt paljon entistä pahemmalta, koska universumin laajentuminen tapahtuu nopeammin. Eli ihmiskunta tavallaan jakaantuu selkeämmin myötävirtaan kulkeviin, ja virtauksen vastustajiin. Mutta kuka tahansa meistä voi myös milloin tahansa valita positiivisen, eli virran mukana kulkemisen, vastavirtaan melomisen sijaan, ja irtipäästäminen myös palkitsee  välittömämmin, eli manifestoimme toiveitamme nopeammin, kun vihdoin sallimme ne itsellemme.

Kun siis lopetat toiveidesi virran  vastustamisen negatiivisesta tunnetilasta käsin, eli  keskityt  sallimaan ja vastaanottamaan, niin  annnat jo luomiesi asioiden asettua luontevasti ”oikeaan asentoon”, aivan, kuin rakentaisit palapeliä rennosti ja intuitiolla sen sijaan, että yrittäisit väkisin runnoa epäsopivia paloja toisiinsa sopiviksi.

Pyri siis aina korkeaan tunnetilaan, ja kaikki elämässäsi asettuu harmoniaan ja  synkroniaan itsestään, ja juuri siten, kuin olet toivonut. Äläkä ole katkera omalle suunnattoman viisaalle korkeammalle minällesi siksi, että ns. tietoinen, konkreettinen toiveesi ei kaikissa tapauksissa ole sama, kuin sydämesi todellinen toive. Eli jos yrität esimerkiksi ratkaista vaikeaa elämäntilannettasi jollakin tietyllä tavalla, ”tyytymällä toiseksi parhaaseen lopputulokseen”, mutta sydämesi todellinen toive onkin toisenlainen, niin yrittämällä väkisin ratkaista ongelmaasi tuolla tietyllä, itse päätämälläsi tavalla, niin itsepäisyydelläsi vain hidastat kulkuasi kohti todellista toivettasi. Salli siis itsellesi myös näennäisesti negatiiviset kokemukset – esim. luopuminen vanhan elämäsi aikansa eläneistä rakenteista – sillä vain siten sallit ja vastaanotat  kaiken sen uuden, josta olet unelmoinut.

Et siis voi ”deletoida” sydämesi todellisia toiveita ja tyytyä vähempään, tuntematta onnettomuutta!

Ja todellinen toiveesi on siis päämääräsi AINA silloin, kun etenet korkeassa tunnetilassa. Luota siis korkeamman minäsi ohjaukseen, luota universumin viisauteen, ja polkusi on helppo ja iloa täynnä.

Eli jokainen  tuntemasi negatiivinen tunne tarkoittaa aina sitä, että olet laajentunut enemmän, kuin mitä itsellesi juuri nyt  sallit, ja vain päästämällä irti negatiivisesta tunteestasi, ”antautumalla elämälle”, voit sallia sen, mitä toivot.

Jos siis pelkäät jotakin, niin päästä irti pelostasi, ja pelkosi syy katoaa. Jos vihaat jotakin, niin lakkaa vihaamasta, ja vihasi syy häviää. Jos olet kärsimätön jonkin asian suhteen, niin kohdista huomiosi muihin asioihin, ja sinulla ei enää ole syytä olla kärsimätön, sillä kärsimättömyytesi aiheuttanut odotus päättyy, ja saavutat haluamasi. Eli ohje ”pyri aina sallimaan korkea tunnetaajuus” on konkreettinen meuvo, joka toimii, kaikissa tilanteissa. Positiiivista tunnetta tuntemalla kuljet AINA elämässäsi myötävirtaan, eli saavutat aina jotakin sellaista, mitä toivot.

Ole siis aidosti rohkea, ja luovu elämänpelostasi, olosuhteista riippumatta. Rakasta sitä, joka tuntee sinua kohtaan vihaa tai halveksuntaa, ja hänen vihansa sammuu. Sillä me olemme kaikki yhtä, samaa henkeä, eli kaikki universumissa, Kaikki Mikä On,  on yhteydessä toisiinsa.

Samalla tavalla kuin kätemme ja jalkamme ovat osa meitä, ja toivomme niiden voivan hyvin, niin samalla tavalla kaikki kanssaihmisesi ovat osa sinua –  ja jos rakastat itseäsi, niin toivot myös kaikille kanssaihmisillesi pelkkää hyvää.

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *