Jos olet epävarma siitä, mitä haluat, niin älä yritä päättää mitä haluat – korkeassa tunnetilassa ollessasi ratkaisu tulee luoksesi

Jos olet kovasti yrittänyt toteuttaa monia toiveitasi, mutta sallinut itsellesi vain hyvin vähän, niin saatat  olla tunnetasolla jo siinä pisteessä, että et enää edes uskalla toivoa mitään, koska odotat jo  valmiiksi pettymystä. Ja tällöin ”suuntasi on hukassa”, eli sinusta tuntuu, että et enää edes tiedä, mitä haluat – ja mihin suuntaan olet mahdollisesti matkalla. Tällaista tilannetta kutsutaan usein ”kohtalonomaiseksi”, eli olemme kuin eksyksissä, ja kuitenkin ikään kuin tiukan, näkymättömän valvonnan alla. Tuntuu, että ”mikään ei onnistu”, eikä voikaan koskaan onnistua.

Korkeampi minäsi  tietää kuitenkin aina ja joka hetki, mikä on ns. sydämesi todellinen toive, ja on koko ajan valmiina luovuttamaan sinulle toiveesi. Mutta sinä itse olet siis sokea korkeamman minäsi ohjaukselle, koska olet  aikaisempien kokemustesi opettamana menettänyt jo uskosi onnistumisiin, ja tunnetilasi on siis pääosin matala. Eli tunnemuistosi ovat negatiivisia, pessimistisiä. Eli vaikka luot joka hetki todellisuuttasi uudeksi, niin luot kuitenkin koko ajan vain samaa vanhaa, johtuen matalasta tunnetaajuudestasi. Tästä syystä monen ihmisten elämä ei edes vuosikymmenten saatossa muutu juuri lainkaan, vaikka he toivovat ja pyytävät jatkuvasti, ja vaikka energia on koko ajan liikkeessä, eli kaikki VOISI muuttua paremmaksi koko ajan. Tämä johtuu siis siitä, että pyyntö ja ratkaisu, kysymys ja vastaus, värähtelevät täysin eri taajuustasoilla.

Tärkein ohje tällaisesta tilanteesta ulos pääsemiseen on se, että sinun tulee lopettaa matalasta tunnetilasta käsin yrittäminen. Sillä vaikka saisit ”impulssejakin” toimia, niin nuo impulssit ovat lähtöisin matalasta tunnetaajuudesta, ja ne johtavat siksi vain ongelmiesi lisääntymiseen, eli luot lisää ongelmia, joita sitten joudut korjailemaan. Esimerkiksi: Jos saat impulssin vastata vihaisesti ihmiselle, jonka kanssa sinulla on ennestäänkin riitaa, niin vihaiset sanasi aiheuttavat vain lisää ongelmia, eivät siis suinkaan ratkaise aikaisempia ongelmia, joita välillänne on.

Tai jos sinulla on rahahuolia, ja saat impulssin yrittää saada rahaa vaikkapa lottoamalla, niin tunnetaajuutesi on  todellisuudessa rahan puutteen, eli epäuskon taajuudella, tai korkeintaan toiveikkuuden taajuudella, eli voit sallia parhaimmillaankin itsellesi vain  pieniä voittoja, jolloin koet pakonomaista halua ”yrittää vieläkin kovemmin”, eli  pelaamisyrityksesi jatkuvat – ja lottoamisen rahallinen tulos on lopulta negatiivinen, koska pienistä voitoista huolimatta menetit loppujen lopuksi kaikki lottoon sijoittamasi rahat.

Tai jos parisuhteessasi on paljon ongelmia, ja haluat paeta niitä etsimällä itsellesi toisen, ”paremman” kumppanin, niin voit olla varma, että kun matalassa tunnetilassa löydät uuden kumppanin, niin myös tuo uusi kumppani on kanssasi samassa, matalassa tunnetilassa. Ja vetovoiman lain vaikutuksesta uudesta parisuhteestasi tulee edellistäkin ongelmallisempi.

Älä siis KOSKAAN noudata impulssia tehdä mitään, jos tunnetilasi on negatiivinen! Sillä vetovoiman laki jodattaa sinut väistämättä vain  suurempiin ongelmiin.

Eli älä koskaan yritä ratkaista mitään ongelmaa, tai tehdä mitään päätöksiä, jos tunnetilasi on matala. Ratkaisu mihin tahansa ongelmaan on nimittäin se, että ajattelet mitä tahansa muuta asiaa, josta sinulle tulee hyvä mieli. Kun ns. helppo ilonaihe saa tunnetilasi kohoamaan, niin vaikeampi asia ratkeaa itsestään. Muista, että sinä vain ohjailet universumin energiaa oikeaan suuntaan, eli sinun tehtäväsi ei ole tehdä niitä asioita, jotka kuuluvat vetovoiman lain tehtäviin. Ja vetovoiman laki siis ratkaisee minkä tahansa ongelmasi ollessasi korkeassa tunnetilassa, koska positiivinen tunnetilasi vetää puoleesi samalla taajuudella värähteleviä, positiivisia kokemuksia.

Olemme niin tottuneita ”suorittamaan elämäämme”, että meidän on lähes mahdotonta uskoa siihen, että helpon ja onnellisen elämän salaisuus on vain ja ainoastaan positiivinen tunnetila.

Ja mikä ironisinta: Usein ne PIENET MURHEET pitävät meidät matalassa tunnetilassa, ja estävät siten myös suurten toiveiden toteutumisen. Lopeta siis murehtiminen, lopeta pelkääminen ja kaunan kantaminen, lopeta vihaaminen  – ja anna universumin ratkaista kaikki ongelmasi.

Usko, luota ja iloitse jo etukäteen luomuksistasi. Sinä Olet Luoja.

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *