Jos olet jo ennen rakastumisen kokemusta korkeassa tunnetilassa, niin uudesta suhteestasi tulee harmoninen

Niin sanottu sielunkumppanuus on romantisoitu näkemys parisuhteesta. Voit kokea sielunkumppanuutta kenen tahansa maailman ihmisen kanssa, jos olet tämän ihmisen kanssa samalla tunnetaajuudella. Voit  tuntea sielunkumppanuutta myös katkeran ja vihaisen ihmisen kanssa, jos olet itse katkera ja vihainen. Tunnet siis ”sielunyhteyttä” aina silloin, kun tapaat ihmisen, joka on kanssasi samassa tunnetilassa, samalla värähtelytaajuudella.

Tästä syystä esimerkiksi puolison ”vaihtaminen parempaan” negatiivisessa tunnetilassa ei koskaan onnistu, koska jos näet nykyisessä puolisossasi virheitä, eli keskityt hänen negatiivisiin ominaisuuksiinsa, positiivisten sijasta, niin myös oma tunnetaajuutesi pysyy negatiivisena. Ja jos löydät tässä mielentilassa uuden puolison, niin hänkin on aivan samassa, negatiivisessa taajuustilassa, jolloin uudesta suhteesta tulee vielä edellistäkin ”huonompi”, koska kannat siis nyt  sekä katkeruutta edellistä puolisoasi kohtaan, että koet pettymystä uuden suhteen samanlaisista, negatiivisista piirteistä. Eli ajaudut ”ojasta allikkoon”.

Jos siis olet löytänyt uuden kumppanin, ja huomaat puhuvasi entisestä puolisostasi hänelle kriittisesti, etsien empatiaa, sääliä ja ymmärrystä, niin voit olla varma, että vaikka suhteenne alkuaikoina te molemmat tuntisitte mielihyvää ”kostaessanne entisille kumppaneillenne” (kosto ja katkeruus on korkeampi tunnetila, kuin pettymys ja suru), puhumalla heistä pahaa, niin jossain vaiheessa suhdetta tämä uusi puolisosi alkaakin arvostella sinua, ja puolustaa entistä kumppaniasi, ja sinä teet samoin hänelle. Sillä koemme muissa ihmisissä aina negatiivisina juuri ne piirteet,  joita emme hyväksy itsessämme, ja koska emme hyväksy niitä itsessämme, niin ilmennämme myös itse niitä niin kauan, kunnes opimme hyväksymään itsemme, ja arvostamaan sekä itseämme, että muita, ehdoitta.

Me ihmiset olemme siis sielunsiskoja- ja veljiä kaikki, sillä me emme ole erillisiä. Voimme aina kohdistaa huomiomme toisen ihmisen positiivisiin puoliin, ja kokea sillä tavalla sielunyhteyttä, kenen tahansa kanssa. Mutta voimme myös kohdistaa huomiomme kenen tahansa ihmisen negatiivisiin ominaisuuksiin, jolloin tuon ihmisen on pakko ilmentää seurassamme juuri noita negatiivisia ominaisuuksia, ja juuri siksi myös ns. suuri rakkaus voi muuttua hetkessä voimakkaaksi vihaksi. Koska kyse on  vain siitä, keskitymmekö toisessa ihmisessä positiiviseen, vai negatiiviseen. Ja ehdollinen rakkaus voi  millä hetkellä tahansa muuttua myös vihaksi, KOSKA se  on siis ehdollista, eli omistavaa, menettämisen pelkoon perustuvaa – ei ehdotonta, eli täydelliseen vapauteen, täydelliseen luottamukseen, myötätuntoon, ja puhtaaseen, pyyteettömään rakkauteen perustuvaa.

Parisuhde on siis aina ”tahdon asia”, eli jos tahdot rakastaa toista ihmistä, eli nähdä hänessä hyviä puolia, niin hän myös ilmentää juuri noita puolia itsessään sinun seurassasi. Mutta jos näet hänessä virheitä, ja keskität huomiosi niihin, niin hän myös ilmentää itsessään – sinun silmissäsi – juuri noita, sinun mielestäsi ”huonoja” puolia. Siksi saatat kokea tilanteen, että ulkopuoliset ihmiset kehuvat puolisoasi – he siis näkevät puolisosi korkeamman minänsä silmin –  mutta jos sinulla taas on ollut parisuhteessasi ongelmia, niin saatat tuntea katkeruutta ja ajatella, että ”tietäisittepä vain millainen hirviö hän on kotioloisssa!” Ja kyse on vain siitä, että sinä keskityt puolisosi negatiivisiin ominaisuuksiin, kun taas muut ihmiset keskittyvät positiivisiin.

Todellinen ”sielunkumppanisi” on siis aina oma korkeampi minäsi, ei koskaan kukaan toinen ihminen. Mutta ollessasi yhteydessä omaan, korkeampaan minääsi, löydät myös kumppanin, joka hänkin on yhteydessä omaan korkeampaan minäänsä, ja SILLOIN suhteenne on harmonisin ja paras mahdollinen! Ja tämä johtuu siitä, että kaikki aikaisemmat negatiiviset kokemuksesi ihmissuhteista ovat luoneet korkeamman minäsi taajuudelle toiveita paremmasta suhteesta, ja kun sitten olet korkeamman minäsi kanssa resonanssissa, niin voit kohdata juuri toiveidesi mukaisen kumppanin. Ja tästä  on todella kyse silloin, kun koemme ”sielunyhteyttä” jonkun ihmisen kanssa: Sallimme  toiveidemme mukaisen kumppanin itsellemme, korkeassa tunnetilassa. Ja tämä kumppani ilmentää myös monia ulkonäköön, luonteeseen, huumorintajuun, harrastuksiin ym. liittyviä toiveitamme.

Mutta hän EI suinkaan ole kopio sinusta, sillä et viihtyisi kovin kauan oman kloonisi kanssa, koska voit kokea kiinnostusta ja innostusta vain ollessasi parisuhteessa ihmisen kanssa, joka on joiltain ominaisuuksiltaan myös erilainen, kuin sinä. Energiatason yhteytenne, siis samanlainen taajuustilanne,  mahdollistaa toiveidesi kumppanin löytämisen, mutta tämä samanlainen tunneaajuus ei tee kumppanistasi sinun kopiotasi, vaan ihastuttavalla tavalla erilaisen, kuin sinä.

Jos siis kohtaat uuden kumppanin ollessasi korkeassa tunnetilassa, resonanssissa oman korkean olemuksesi kanssa, niin suhteestanne tulee harmoninen siksi, että ilmennätte molemmat toisissanne parhaita puolianne, ja näette toinen toisissanne parhaat puolet myös sen jälkeen, kun suhteen ns. ”alkuhuuma” on ohi. Mutta korkea tunnetila ei koskaan ole pysyvä tila, eli siksi tällaista ihanteellistakin parisuhdetta tulee aina vaalia, arvostamalla ja rakastamalla kumppania tietoisesti päivittäin, ja arvostamalla myös omaa itseä.

Jotta tällainen ”korkean tunnetason kohtaaminen” on mahdollinen, niin  älä yritä ETSIÄ itsellesi rakastettua, vaan pyri vain pysymään korkeassa tunnetilassa, jolloin vedät optimaalista, sydämesi toiveiden mukaista puolisoa puoleesi. Ja kohtaat hänet siis molemminpuolisen inspiraation ja vetovoiman seurauksena, intuitiivisesti. Yrittäminen laskee aina tunnetilaasi, ja siksi kaikki ”suuret toiveemme” toteutuvat aina silloin, kun kaikkein vähiten osaamme niitä odottaa toteutuviksi, koska tuolloin yrittäminen ei  laske tunnetilaamme. Yrittäminen nimittäin aktivoi negatiivisen tunteen ”kumppanin puutteesta”, jolloin tuo kumppani ei yksinkertaisesti pääse luoksesi.”Se, minkä itse uskot olevan hukassa, ei voi löytyä”.

Samoin,  jos yrität hyvin täsmällisesti ja tarkasti visualisoida uutta kumppaniasi, niin saatat myös tällä tavalla estää uuden kumppanisi löytymisen, koska olet esittänyt uudesta kumppanistasi niin valtavasti toiveita, että et itsekään pysty  kuvittelemaan, millainen hän todella tulee olemaan, koska et yksinkertaisesti voi enää muistaa ja tiedostaa kaikkia toiveitasi. Jokainen negatiivinen kokemuksemme ihmissuhteissa nimittäin luo automaattisesti aina toiveen paremmasta. Mutta niin kauan, kun oma tunnetilasi pysyy haaveilusi ja visualisointisi aikana  korkeana, niin niin kauan myös visuaisointi on ”hyödyllistä”, sillä silloin et yritä liikaa, etkä siis ole kärsimätön, vaan SALLIT sydämesi toiveen toteutua.

Jos toiveesi uuden kumppanin löytymisestä tuottaa sinulle tunnetasolla tuskaa, niin älä ajattele parisuhdeasioita ollenkaan, vaan keskity ajattelemaan aivan muita asioita, jotka ovat jo elämässäsi hyvin. Näin mahdollistat myös uuden kumppanin löytymisen, koska et siis itse estä sitä, murehtimalla ja yrittämällä liikaa.

Ja kaikkein tärkeintä sinun on muistaa, että yksikään toinen ihminen ei koskaan voi ”antaa” sinulle sitä rakkautta, jota saat joka hetki omalta korkeammalta minältäsi, jos vain otat sen vastaan. Eli pyri aina ensisijaisesti yhteyteen oman korkeamman minäsi kanssa, ja anna kanssaihmisillesi vapaus tehdä samoin, jos he niin haluavat. Sillä et voi koskaan saada rakkautta keneltäkään toiselta ihmiseltä, voit vain rakastaa itse. Jos toinen ihminen ei rakasta sinua, niin sinä voit silti rakastaa häntä, pyyteettömästi. Ja kun rakastat ilman mitään ehtoja, niin löydät muita ihmisiä, jotka hekin kykenevät ehdottomaan rakkauteen. Ja näin rakkautta tietoisesti viljelemällä, olosuhteista ja muiden ihmisten päätöksistä, tunnetiloista ja käytöksestä riippumatta, et joudu kokemaan lainkaan kärsimystä, tapahtui mitä tahansa!

Suhde omaan korkeampaan minääsi on siis aina kaikkein tärkein ihmissuhteesi. Vaali sitä, ja koet onnellisuutta ja iloa myös muissa ihmissuhteissasi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *