Jos tuskastut ihmiseen, joka on matalammalla taajuudella ja negatiivinen, niin et ole korkeassa tunnetilassa itsekään

Ehdottoman rakkauden käsite on kaikille tuttu, mutta vain hyvin harva ihminen todella toteuttaa ehdotonta rakkautta omassa elämässään. Todella moni sellainen ihminen, joka puhuu ehdottomasta rakkaudesta, ja korkean tietoisuuden tilasta, puhuu näistä asioista pyrkien opettamaan matalammissa taajuuksisa olevia ihmisiä, mutta todellisuudessa hän ei itsekään ole korkean tietoisuuden tilassa. Jos hän olisi, niin hän ei edes havaitsisi kanssaihmistensä matalampia taajuustiloja.

Jos siis tunnet vetovoiman lain, tunnetilojen viestit,  ja tiedostat olevasi tietoinen, oman elämäsi luoja, mutta turhaudut usein sellaisten kanssaihmistesi seurassa, joilla on vaikkapa erilainen maailmankatsomus, niin ”et elä kuten opetat”. Eli korkean tietoisuuden tilassa ollessamme meillä ei ole mitään tarvetta arvostella muiden ihmisten käytöstä, mielipiteitä, uskomuksia  ja näkökulmia, eikä pitää ketään ”tyhmänä”. Vaan korkean tietoisuuden taajuudella ollessamme inpiroidumme sanomaan vain sellaisia sanoja, joiden kanssa myös kanssaihmisemme resonoivat, eikä meillä ole mitään tarvetta korostaa esimerkiksi omaa tiedostavuuttamme, tai ”valaistuneisuuttamme”. Sillä korkeassa tunnetaajuudessa ymmärrämme, että jokainen ihminen on perusolemukseltaan korkeampi olento, ja että ainoastaan sellaiset ajatukset, jotka eivät ole resonanssissa tuon korkean olemuspuolen kanssa, saavat aikaan ”väärän” kuvan todellisuudesta.  Ei siis itse asiassa ole ”väärä” maailmankatsomus, jos joku uskoo itsensä ulkopuoliseen ”jumalaan”, sillä tuollaiseen olentoon uskovalle kyseinen olento ON totta. Korkeassa tunnetaajuudessa tällainenkin ihminen kokee konkreettisesti tunnetason yhteyden tuohon korkeimpaan, ja on lopulta epäolennaista, että matalammissa tunnetiloissa hän siis kokee tuon olennon olevan erillinen persoona tai voima. Sillä korkeassa tunnetilassa hänkään siis ei koe erillisyyttä ”jumalastaan”, eli  jos te olette molemmat korkeassa tunnetilassa, niin teidän maailmankatsomustenne välillä ei olekaan mitään eroa.

Korkean tietoisuuden tilassa emme siis arvota kanssaihmisiämme vähemmän ja enemmän tiedostaviin, tai pimeydessä kulkeviin ja valaistuneisiin, tyhmiin tai viisaisiin, vaan arvostamme jokaista ihmistä mittaamattoman arvokkaana sieluna. Sillä puhtaan rakkauden tunnetilassa emme koe  tarvetta ”osoittaa olevamme oikeassa”.

Sellaiset ihmiset, jotka puhuvat ”vääräuskoisista”, ovat näin sanoessaan aina erossa ehdottomasta rakkaudesta.

Jos sinulla on kommunikaatio-ongelmia sellaisen ihmisen kanssa, jolla on erilainen elämänkatsomus kuin sinulla, niin huomaa, että sinä itse aiheutat nuo kommunikaatio-ongelmat, pitämällä itseäsi kanssaihmistäsi viisaampana, ja ”arvokkaampana”. Eli jos kerrot tuolle toiselle ihmiselle vetovoiman laista, ja hän ei ymmärrä  tai hyväksy sanomaasi, niin erimielisyydet välillänne johtuvat vain siitä, että sinä annat oman tunnetilasi laskea. Jos sen sijaan pysyisit korkeassa tunnetilassa, niin mitään kiistaa välillenne ei syntyisi, koska korkea tunnetaajuus dominoi aina, ja saat korkeassa taajustilassa aina yhteyden kaikkien kanssaihmistesi omaan korkeampaan minään.

Jos siis olet turhautunut kumppaniisi, ja sanot: ”Minulla meni niin hyvin, ennen kuin tapasin sinut”, niin syytät aivan väärää ihmistä. Sillä kohtaamisenne oli yli päätään mahdollinen vain siksi, että te olitte molemmat samalla tunnetaajuudella. Ja jos edelleen olette yhdessä, ja kumppanisi on usein matalassa tunnetilassa, niin myös sinä olet enimmäkseen matalassa taajuustilassa. Olette siis molemmat ”ansainneet toinen toisenne”!

Et voi koskaan auttaa toista ihmistä, neuvoa ja opastaa häntä,  ja kohottaa hänen tunnetilaansa, laskeutumalla itse mataliin tunnetajuuksiin.

Jos rakastat kanssaihmisiäsi täysin ehdoitta, niin et ole koskaan huolissasi, pettynyt tai katkera sen tähden, että olet ”tuhlannut elämääsi heidän kanssaan”, sillä ehdottoman rakkauden tunnetilassa näet jokaisessa kokemassasi ongelmassa sen luoman ratkaisun, et siis tuskaile ongelmaa. Eli korkeassa tunnetilassa päin vastoin KIITÄT kanssaihmisiäsi siitä, että he ovat mahdollistaneet laajentumisesi, osoittamalla ja paljastamalla omat  ”heikot kohtasi”, eli sellaiset tunnemuistot ja ominaisuudet, joita et ole itse itsessäsi neutraloinut ja hyväksynyt.

Muista myös aina, että ”itsekkyys”, eli omien toiveiden salliminen, on elämässä kaikkein tärkeintä, sillä jos et salli itsellesi omia toiveitasi, niin et myöskään voi olla kannustavana esimerkkinä kanssaihmisillesi, ja antaa myös hänen sallia itselleen hänen omia toiveitaan. Uhrautumalla toisten ihmisten puolesta, tai yrittämällä miellyttää muita,  et siis koskaan voi auttaa ketään. Eli se, mikä on hyväksi sinulle itsellesi, on aina hyväksi myös kanssaihmisillesi. Sillä läheisesi hyötyvät aina siitä, että olet korkeassa tunnetilassa, eli pysyt ”oman laajentumisesi tahdissa”, sillä siten olet vaikutusvaltaisempi, kuin yksikään matalassa taajuudessa oleva.

Sinun ei siis  tarvitse pelätä, että tämä halu toteuttaa omia toiveitasi olisi läheisiltäsi jollakin tavalla ”pois”, vaan asia on aivan päin vastoin: Universumi sovittaa aina kaikkien ihmisten toiveet täydelliseksi synkroniseksi kokonaisuudeksi, eli lopulta kaikki ”saavat, mitä tilaavat”. Jos sinä olet korkeassa tunnetaajuudessa, niin kohtaat myös muita, korkeassa tunnetaajuudessa olevia ihmisiä kaikkialla, tai matalassa taajuudessa aiemmin olleet läheisesi sallivat oman tunnetaajuutensa kohota.

Kaikki, mitä elämässäsi siis koet, on oma luomuksesi, eikä kukaan muu ihminen ole kokemukseesi koskaan syyllinen. Kun todella ymmärrät, ja täysin hyväksyt tämän totuuden, niin olet täydellisen vapaa, oman elämäsi tietoinen Luoja.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *