Käsikirjoita itsellesi iloinen, juuri toiveidesi mukainen elämä – ja aloita heti!

Jos sinulla on jostain syystä juuri nyt toivoton, tai ”tyhjä ja näköalaton” olo, niin muista, että kyse on vain ja ainoastaan  oman mielesi harhasta. Siitä, että olet juuri nyt eri tunnetaajuudella, kuin korkeampi minäsi, joka näkee elämässäsi AINA toivoa ja mahdollisuuksia!  Kuuntelet siis ikään kuin radiokanavaa, josta kuuluu juuri nyt surullista musiikkia, kun samaan aikaan toisella kanavalla soitetaan iloista musiikkia – et vain kuule tuota iloista musiikkia, koska tunnetilasi on matala.

On aivan samantekevää tulevaisuutesi kannalta, minkälainen on se elämäntilanne, jossa juuri nyt olet. Sillä sinulla on AINA mahdollisuus toteuttaa toiveitasi. Eli aivan samalla tavalla, kuin elokuvakäsikirjoittaja voi päättää, mitä elokuvan henkilöille elokuvassa tapahtuu, niin aivan samoin sinullakin on täydellinen vapaus kirjoittaa omaan elämääsi – ja kaikkiin tuleviin hetkiisi – juuri sellainen käsikirjoitus, kuin itse haluat. Ja voit ihan konkreettisesti tehdä se kirjoittamalla paperille asioita, joita toivot. Mutta älä uhraa ajatustakaan sille, miten, milloin ja kenen toimesta unelmasi tulevat ehkä toteutumaan, jos koet näistä asioista pientäkin epävarmuutta, sillä universumi on se filmiryhmä – ohjaaja, kuvaaja,  valaisija, järjestäjä, lavastaja ja kuvaussihteeri – joka toteuttaa käsikirjoituksesi eli toiveesi juuri sinun kannaltasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Eli unohda kaikki aiemmat vastoinkäymisesi, ja aloita elämäsi iloisemman elokuvan käsikirjoittaminen jo tänään. Sinun ei tarvitse selitellä kenellekään toiselle ihmiselle, miksi olet kokenut paljon epäonnistumisia, ja miksi et ole tähän mennessä onnistunut toteuttamaan läheskään kaikkia toiveitasi. Jos  kanssaihmisesi kyselevät sinulta elämästäsi, niin muista, että nuo kysymykset eivät velvoita sinua jakamaan negatiivisia kokemuksiasi, ja murehtimaan tuossa tilanteessa epäonnistumisiasi, vaan voit noille muillekin ihmisille kertoa vain elämäsi iloisista asioista. Sillä jos kerrot muille onnettomuudestasi ja toivottomuudestasi, niin matala tunnetilasi vetää vain puoleesi ihmisiä, jotka säälivät sinua (sääli, toisin kuin myötätunto,  on aina matalan tunnetaajuuden tunne), tai haluavat myös kertoa omasta epäonnestaan, ja näin sekä sinun, että noiden muiden ihmisten matala tunnetila ja uskomus elämän kurjuudesta ja toivottomuudesta  vain vahvistuu. Sillä luomme siis joka htki omaa  elämäämme ajatuksillamme ja tunteillamme.

Älä siis myöskään syytä ketään mistään, mitä sinulle on tähän mennessä elämässä tapahtunut, tai mitä EI ole tapahtunut – älä myöskään itseäsi! –  sillä syyttämällä pidät vain lähelläsi ihmisiä, jotka syyttävät (sinua, itseään tai muita ihmisiä). Ja myös sellaiset ihmiset, jotka eivät koe minkäänlaista tarvetta syyttää sinua mistään tekevät niin, koska SINUN  matala tunnetilasi, eli syyllisyydentunteesi herättää heissä  tuon syyttäjän. Sinua syyttävä ihminen ei siis ole koskaan ”paha”, vaan hän vain ilmentää seurassasi negatiivisia tunteitaan.

Samoin jos pelkäät jotakin – mitä tahansa – niin pelkäämällä vedät vain puoleesi asioita ja tilanteita, jotka ylläpitävät pelontunnettasi, ja vahvistavat uskoasi siihen, että sinulla on syytäkin pelätä. Peloissasi jäät siis kiinni pelon maailmaan, näennäistodellisuuteen, jossa on kaikkialla jotakin pelättävää.

Tai jos vihaat jotakin ihmistä tai asiaa, niin olet jo välittömästi, eli  ensimmäisellä kertaa vihaa tuntiessasi, luonut korkeamman minäsi tajuudelle noista vihasi kohteista paremman version, jonka voit ottaa välittömästi vastaan elämääsi, jos ET jää vihan tunteeseen kiinni! Mutta jos et vapaudu vihastasi, vaan jäät ”hautomaan vihaa” vaikkapa jotakin ihmistä kohtaan, niin vedät tuota vihaamaasi henkilöä, tai muita hänen kaltaisiaan, koko ajan vain lisää kokemusmaailmaasi, ja vihaat heitä ja heidän käytöstään niin kauan, kunnes lopulta väsyt tuntemaan vihaa – tai pyrit tietoisesti muuttamaan vihan tunteesi katkeruuden ja kaunan kautta positiivisemmaksi, ja lopulta myötätunnoksi ja rakkaudeksi.

Sinun ei edes tarvitse puhua ihmisille, joita kohtaan tunnet negatiivisia tunteita, vaan riittää, että ajatustesi tasolla tunnet positiivisia tunteita noita ihmisiä kohtaan. Eli jos tunnet syyllisyyttä ja joku syttää sinua, niin pyri mielessäsi arvostamaan ihmistä, joka sinua syyttää, ja hän lopettaa välittömästi syyttämisen. Tai jos olet tuntenut turhautumista ja vihaa jotakin ihmistä kohtaan, ja hän on vastannut ”samalla mitalla”, eli  negatiivisilla tunteillaan ja käytöksellään, niin saat hänen negatiiviset tunteensa sinua kohtaan muuttumaan positiivisiksi ajattelemalla tuota toista ihmistä aidolla myötätunnolla, ”asettumalla hänen asemaansa”, eli näkemällä hänessä itsesi. Sillä me ihmiset emme ole koskaan erillisiä, me olemme ikuisesti kaikki yhtä. Ja välillämme on aina  korkean tietoisuuden tasolla ns. kuuma linja, eli rakkauden korkeassa taajuudessa olemme kaikki samaa henkeä. Ja tuota universumin ainoaa todellista voimaa, eli puhdasta positiivista energiaa, tietoisesti hyväksesi käyttämällä, voit muuttaa positiiviseksi MINKÄ TAHANSA ongelmatilanteen elämässäsi!

On siis aivan  sama, kuinka vaikealta tai ”mahdottomalta” tilanteesi juuri nyt vaikuttaa. Kyse on aina VAIN vaikutelmasta, ei siis ”kiveen hakatusta” olosuhteesta, jota ei voisi milloin tahansa muuttaa paremmaksi. Ja mitä enemmän olet kokenut vastoinkäymisiä, niin sitä enemmän olet luonut korkeamman minäsi taajuudelle onnistumisia ja ilonaiheita. Toiveidesi virta on siis hyvin voimakas, ja tulee viemään sinut vääjäämättä, ja  lähes väkisin kohti unelmaasi. Keskitä ajatuksesi siis juuri nyt elämäsi uuteen, iloiseen ja huoletttomaan käsikirjoitukseen, ja elä ja koe se sitten vain todeksi!

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *