Katso omaa elämääsi korkeamman minäsi silmin, ja näet selkeämmin sen, mitä et halua

Meillä ihmisillä on usein hyvin voimakas tarve kontrolloida itse elämäämme, eli yrittää saavuttaa asioita. Mutta yrittämiseen liittyy hyvin usein matala tunnetaajuus, jolloin vedämme puoleemme lisää yrittämistä, mutta emme sitä, mitä haluamme saavuttaa. Eli koska olemme oppineet kokemustemme kautta, että haluamiemme asioiden saavuttaminen on vaikeaa ja hidasta, niin se myös on vaikeaa ja hidasta.

Se, että olemme oman elämämme Luojia, ei siis tarkoita, että meidän tulisi YRITTÄÄ olla sitä. Luominen tapahtuu itsestään ja helposti, ei yrittämällä!  Ja me voimme kokea luomuksemme todeksi sallimalla ne, emme koskaan yrittämällä saavuttaa ne väkisin.

Voimme siis saavuttaa mitä tahansa helposti ja nopeasti, jos vain kykenemme olemaan huolettomia ja luottavaisia. Jos tiedostamme, keitä olemme, eli että olemme korkeampia olentoja, kaikkivoipia Luojia, joille mikä tahansa on mahdollista.

Jos olet parhaillaan elämäntilaneessa, joka ei syystä tai toisesta tyydytä sinua,eli ajaudut usein kokemuksiin ja tilanteisiin, joissa tunnet  negatiiviisia tunteita, niin älä keskity siihen, mitä et halua. Sinun ei tarvitse todistella ja muistutella jatkuvasti korkeammalle minällesi, että koet nykyiset olosuhteesi epätyydyttävinä, korkeampi minäsi on tiennyt sen jo kauan. Keskity ainoastaan siihen, mitä haluat. Eläydy positiivisiin tunteisiin, joita haluat kokea.

Jos et ole varma, mitä konkreettisia asioita elämääsi tarkalleen haluat, niin ajattele yleisesti vain positiivisia tunteita, joita haluat tuntea.

Universumia ylläpitävä voima on pelkästään vetovoima, et siis voi ajatella ja tuntea mitään vetämättä sitä samalla puoleesi. Kun siis keskityt yleisesti positiivisiin tunteisiin, joita haluat tuntea, niin kaikki muu, eli konkreettiset olosuhteet ja yksityiskohdat, järjestyvät itsestään.

Sinun ei siis esimerkiksi tarvitse ”vihata tai inhota ketään ihmistä pois elämästäsi”, etkä voi edes tehdä niin, sillä kun vihaat ja haluat päästä eroon, niin vedät puoleesi lisää vihattavaa, lisää inhottavaa. Sinun ei pidä paeta epätyydyttävistä olosuhteista ja selitellä, miksi pakenet, sillä jos keskityt noiden olosuhteiden negatiivisiin puoliin, niin ajaudut vain uusiin olosuhteisiin, joissa koet lisää negatiivista. Jos haluat, että joku vaikea ja ahdistava, pitkään muuttumattomana pysynyt tilanne muuttuu, niin lakkaa kertomasta, kuinka vaikeaa sinulla on ollut – pyyhi sen sijaan mielestäsi kaikki negatiiviset muistot, ja ARVOSTA kokemiesi olosuhteiden luomia toiveita, jotka ovat jo olemassa korkeassa taajuudessa.

Sinun ei siis tule koskaan keskittyä negatiivisiin kokemuksiisi,ja siten ikään kuin varmistaa, että et koe enää samanlaista – sillä negatiivisten asioiden muistelemisen vaikutus on täysin päinvastainen, kuin mitä kuvittelet.

Esimerkiksi ajatus siitä, että keskitysleiriltä selvinneiden ihmisten jälkeläiset jatkavat vanhempiensa traagisten kokemusten muistelemista – ”jotta mitään vastaavaa ei enää koskaan tapahtuisi” – on täysin väärä. Ainoa tapa, jolla voimme vähentää tuollaisia tragedioita ja esimerkiksi sotia, on myötätunto, eli pyrkimys ymmärtää, miten tragediat olivat mahdollisia. Kukaan ihminen ei voi olla julma toista ihmistä kohtaan olematta samalla julma itseään kohtaan, eli julmuuksien syynä on aina negatiivinen tunnetila. Ja vaikka julmuuden tekijä ei edes itse ymmärtäisi olevansa julma, niin se henkilö, johon julmuus kohdistuu, on kuitenkin vetänyt puoleensa omat kokemuksensa.

Tämä on asia, jota monen ihmisen on lähes mahdotonta ymmärtää, ja siksi sodat ja julmuus jatkuvat maapallolla. Eli vihaan ei koskaan tule vastata vihalla, ellei halua vihan kohdistuvan itseensä, ja vihan kierteen jatkuvan. Murhenäytelmä- ja sotamuistojen vaaliminen pitää siis meidät vain kiinni sodassa ja sen kauheuksissa.

Hyvin tavallinen väärä ajatusmalli on myös, että jos arvostamme negatiivisia kokemuksiamme, niin arvostuksemme ikään kuin pakottaa meidät ”jäämään kiinni vanhaan”. Tällöin emme kuitenkaan ota huomioon sitä, että olemme negatiivisilla kokemuksillamme jo luoneet parempaa, ja nimen omaan  arvostamalla ei-toivottua voimme sallia toivotun.

Arvosta siis aidosti työpaikkaa, jonka menetit; puolisoa, josta erosit; velkaa, joka sai sinut ahdistumaan; asuinpaikkaa, jossa et viihtynyt; sairautta, joka tuotti sinulle tuskaa; ihmisiä, jotka olivat sinulle ilkeitä. Sillä kaikki nuo negatiiviset kokemuksesi ovat mahdollistaneet sen, että voit nyt kokea kokemuksia, joita todella haluat kokea.

Sillä olemme todellakin niin vapaita, että voimme valita vankeuden, puutteen, yksinäisyyden, rakkaudettomuuden tai sairauden.

Mutta jos ET kykene arvostamaan kokemiasi negatiivisia asioita, niin älä silloin ajattele niitä lainkaan. Kun olet jonakin päivänä vakaammin korkeassa tunnetilassa, niin silloin tulee aika, jolloin nuokin muistot ”puhdistuvat”, eli kaikkein dramaattisimmatkin kokemuksesi haihtuvat muistoistasi vain pois, helposti.

Olemme itse oman elämämme luojia, kukaan muu ei voi valita kokemuksia elämäämme, vain me itse voimme sen tehdä. Kun siis katsomme omaa elämäämme korkeamman minämme perspektiivistä, niin näemme kristallinkirkkaasti sen, mitä EMME halua, eli näemme ne asiat, joita olemme toiveillamme luoneet korkean minämme taajuuteen. Tällöin myös aiemmin vaikealta tuntunut, ”suurten ratkaisujen tekeminen”, ei tunnukaan enää ”suurelta”, vaan helpolta ja ilmeiseltä. Eli ollessamme usein korkeassa tunnetilassa kaikki se, mitä emme halua, näyttäytyy ikään kuin räikeämpänä, eli tästä syystä koemme korkeassa tunnetilassa ollessamme joskus yllättäen hyvin voimakkaalta tuntuvia negatiivisia kokemuksia. Tällöin sydämemme toiveet ”kristallisoituvat”, ja aiemmin vaikealta tuntunut päätös on helppo tehdä.

Valitse siis se, mitä haluat. Äläkä uhraa enää ajatustakaan sille, mitä ET halua – ellet pysty arvostamaan kokemaasi negatiivista asiaa tai olosuhdetta täydestä sydämestäsi!

Sinä Olet Luoja.

hyvinvointi mieli hyva-olo syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *