Keskity tuntemaan iloa ja rakkautta – jos tavoittelet manifestaatioita ajattelemalla, et saavuta niitä

Huomaa otsikossa tärkeä sana: ”Tavoittelet”. Tavoitteleminen on yrittämistä, ja yrittäminen tapahtuu aina negatiivisessa tunnetilassa. On aivan eri asia kulkea jotakin kohti inspiroituneena, kuin yrittää saavuttaa jotakin.

Voit kyllä ajatella toiveitasi, JOS tunnet positiivisia tunteita niin tehdessäsi. Mutta jos toiveidesi ajatteleminen saa sinut tuntemaan pettymystä, niin silloin ajattelusi toimii sinua itseäsi ja toiveitasi vastaan.

Uskalla siis päästää irti tavoitteistasi aina silloin, kun olet turhautunut tai kärsimätön, sillä turhautumisesi ja kärsimättömyytesi  kertovat siitä, että menet ”asioiden edelle”, et pysy ns. flow-tilassa, kuten lainelautailija, joka vain myötäilee aallon liikettä. Et siis yrittäessäsi anna asioiden tapahtua ”oikeaan aikaan, omalla painollaan”. Kaikki universumissa tapahtuu kuitenkin aina täsmälleen oikealla hetkellä, synkroniassa, eikä tämä suinkaan tarkoita, että kaikki tapahtuisi aina ”tuskastuttavan hitaasti”, sillä aika, joka toiveidesi manifestoitumiseen kuluu, ei ole koskaan kohtalonomaisesti etukäteen määrätty.

Vain sinä ITSE voit hidastaa manifestaatioitasi, siis yrittämällä nopeuttaa niitä. Eli vain kärsimättömyytesi pakottaa sinut olemaan kärsivällinen, siis kirjaimellisesti: ”kärsimään”.

Ja tästä syystä kaikkein suorin ja nopein tie minkä tahansa toiveesi luokse on, että keskityt vain tuntemaan rakkautta. Älä odota, että joku tietty ihminen rakastaa sinua, vaan rakasta itse. Sillä sinä olet perusolemukseltasi tuo rakkaus. Jos siis uskot rakkauteen, niin  tunnet rakkautta, täysin riippumatta siitä, mitä muut ihmiset ympärilläsi tuntevat tai tekevät.

Jos sinun on vaikea uskoa, että rakkaus on ainoa todellinen voima universumissa, ja että hyvinvointi vallitsee,  ja että elämä kantaa aina, kaikki järjestyy aina, niin ajattele fyysisen elämäsi mahdollistavia perusasioita –  et tarvitse jatkuvaa huolestumista  ja yrittämistä niihinkään: Sydämesi lyö, verenkiertosi ja hengityksesi toimii, planeetat kiertävät radallaan, kasvit tuottavat happea ilmakehään. Ja kaikki tämä tapahtuu ilman, että sinä YRITÄT huolehtia näistä elämän perusedellytyksistä.

Ja vaikka luottamuksesi esimerkiksi terveyteesi joskus horjuisikin, niin  sinä kuitenkin tiedät, että elimistösi työskentelee koko ajan nerokkaalla tavalla myös  bakteereja ja viruksia vastaan. Ja tätäkin prosessia vain sinä itse voit hankaloittaa, pelkäämällä, olemalla uskomatta elimistösi kykyyn parantaa sinut.

Uskalla siis vain uskoa ja luottaa, sillä se, mitä lakkaat kaipaamasta, pääsee luoksesi, kun keskityt rakkauteen, eli sallimiseen, vastaanottamiseen. Kun keskityt olemaan resonanssissa oman korkeamman minäsi kanssa, ja luovut pelostasi.

Nuorallakävelijä keskittyy uskomaan siihen, että hän pysyy nuoralla. Jos hän keskittyisi pelkäämään putoamista, hän manifestoisi putoamisensa.

Jos siis haluat löytää elämääsi rakkautta, niin älä ole huolissasi siitä, rakastaako joku sinua, vaan tunne rakkautta.

Jos haluat löytää elämääsi runsautta ja varallisuutta, niin älä ole huolissasi rahojesi riittävyydestä, vaan pyri tuntemaan runsautta, eli arvosta vaikkapa omien solujesi, luonnon ja koko maailmankaikkeuden runsautta, ja jatkuvaa uudistumiskykyä.

Jos haluat elämääsi terveyttä, niin keskity uskomaan terveyteen, ja arvosta niitä hetkiä, jolloin olet tuntenut terveyttä ja elinvoimaa, älä siis muistele sairauksiasi ja kärsimyksiäsi. Korkeampi minäsi ei koskaan katso taakse päin.

Ajattelusi johtaa siis sinut harhaan, jos se tapahtuu negatiivisessa tunnetilassa, mutta kun tunnet puhdasta rakkautta ja iloa, niin toimit vain inspiroituneena, ja TIEDÄT mitä tehdä. Korkeampi minäsi on aina  kanssasi, ja valmiina ohjaamaan sinua, vain sinä itse voit estää itseäsi kuulemasta tuota ohjausta.

Kun siis tunnet puhdasta ehdotonta rakkautta, niin mikä tahansa on sinulle mahdollista. Luota  universumiin, luota korkeamman minäsi viisauteen.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *