Koet onnellisuutta silloin, kun olet lempeä itsellesi – toiveidesi toteutuminen on onnellisuutesi väistämätön seuraus

Ajatus tietoisesta luomisesta saa monen yritteliään ja päämäärätietoisen ihmisen yrittämään liikaa, jolloin hän pyrkii tekemään itse asioita, jotka kuuluvat universumille, siis korkealle tietoisuudelle, ja sen täydelliselle järjestykselle – synkronialle. Ja tällöin tällainen hyvin päämäärätietoinen ihminen asettuukin todellisuudessa itse omien toiveidensa esteeksi, koska hän pyrkii kontrolloimaan sitä tapaa, jolla hänen toiveensa toteutuvat – sen sijaan, että hän vain sallisi niiden toteutua,  kaikkein helpoimmalla ja nautinnollisimmalla tavalla.

Meidän tehtävämme oman elämämme luojina ei siis ole olla lempeitä itsellemme siksi, että olemalla lempeitä itsellemme pääsisimme tavoitteisiimme, joiden oletamme tekevän meidät onnellisiksi. Vaan meidän tulee olle lempeitä itsellemme siksi, että lempeys itseämme kohtaan tekee meidät onnellisiksi JUURI NYT.

Havaitse siis vain positiivinen tunnetilasi, tiedosta ja luota siihen, että ilosi mahdollistaa polun avautumisen allasi, ja pyri sitten vain ”ruokkimaan iloasi”. Ajatus ja positiivinen tunne siis edeltää aina toiveesi manifestaatiota, ei päin vastoin, vaikka toiveesi toteutuminen tekeekin sinut iloiseksi. Eli esimerkiksi sellaiset elämän ilmiöt kuin voittoputki, nousujohteinen ura, ”raha tulee rahan luo”, ”suosittu ja arvostettu ihminen saa paljon ystäviä” jne. ovat kaikki saaneet alkunsa ajatuksesta ja unelmasta, johon joku ihminen on joskus jossain uskonut, ja siten korkeassa tunnetilassa olemalla itse mahdollistanut. Ja aivan samalla tavalla koko maailmankaikkeuskin on ”syntynyt maailmankaikkeuden ideasta”, joka on sitten sallinut itse itsensä tapahtua.

Sinun tehtäväsi tietoisena luojana ei siis ole taistella ja kärsiä negatiivisissa tunnetiloissa, peläten nykyisiä ja tulevia vastoinkäymisiä. Vaan sinun tehtäväsi on vain havaita NIIN SANOTUT vastoinkäymiset, päättää niiden avulla, mitä haluat ja mitä et halua, eli arvostaa ei-toivottuja kokemuksiasi vapaan valintasi mahdollistajina. Sinun tehtäväsi on siis vain sallia prosessi, jonka järjestelyistä ja yksityiskohdista vastaa korkeampi tietoisuus.

Jos siis toivot jotakin, niin älä keskity toiveesi toteutumattomuuden murehtimiseen, vaan keskity lempeyteen itseäsi kohtaan, eli toiveesi luonnollisen toteutumisprosessin sallimiseen, aivan kuten lasta odottava tuleva äitikin sallii lapsen kasvaa valmiiksi kohdussaan, tai kuten maanviljelijä sallii viljan kehittyä siemenestä täysikasvuiseksi kasviksi, jonka jyvät hän korjaa niiden kypsyttyä. Valitse siis aina ajatus, joka tuntuu sinusta hyvältä juuri nyt, sillä positiivinen tunteesi mahdolistaa  prosessin etenemisen, eikä siis hidasta tai estä tuota prosessia:

”Minulla on rajattomasti aikaa, tulen  koko ajan valmiimmaksi vastaanottamaan itse luomani toiveen, ja sallin tuolle prosessille kaiken sen ajan, jonka se tarvitsee.”

”Olen koko ajan polullani, ja tilanne edistyy ja selkeytyy koko ajan, ihmeitä tapahtuu koko ajan, sillä elämän jatkuminen itsessään on koko ajan ihme.”

”Voin olla onnellinen ja iloinen siksi, että tunnen ja tiedostan olevani korkeassa tunnetilassa, jolloin etenen koko ajan kohti toivomiani kokemuksia. Korkea tunnetilani on siis myös itse itseään vahvistava.”

”Tiedän tarkalleen mitä haluan, sillä kokemalla elämää ja ei-toivottuja kokemuksia olen viestittänyt universumille täsmällisesti, mitä en halua. Nyt voin siis kaikessa rauhassa keskittyä vain sallimaan haluamani asiat.”

”Iloitsen myös negatiivisista tunteistani, joita tunnen nyt entistäkin herkemmin siksi, että tunnetaajuuteni on kohonnut, jolloin pienikin tunnetilan lasku tuntuu kehossani fyysisenä kipuna. Iloitsen tuosta herkkyydestä, sillä sen ansiosta saan nopeasti ja välittömästi tiedon aina myös siitä,  jos taistelen vastavirtaan. Ja voin siten kääntyä jälleen takaisin myötävirtaan nopeasti, kokematta turhaa kärsimystä.”

”Voin milloin tahansa löytää positiivisen ajatuksen, ja keskittyä siihen, vaikka toiveeni ei olisi vielä tapahtunutkaan, sillä tiedän, että prosessi joka johtaa toiveeni toteutumiseen tapahtuu itsestään.”

”Tiedän, että huolten kantaminen on täysin turhaa, universumi huolehtii käytännön asioista puolestani, jos vain sallin sen.”

Tietoinen luominen on siis toiveidemme sallimista. Ja sallimme toiveitamme nauttimalla ja iloitsemalla elämästä. Kaikki voimasi on aina tässä hetkessä.  Valitse siis ilo, valitse rakkaus, valitse tyytyväisyys.

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *