Konkreettisia esimerkkejä ei-toivottujen kokemusten luomista toiveista, jotka voit lunastaa itsellesi

Mitä voimakkaampaa ahdistusta, masennusta, surua, pettymystä tai vihaa tunnet, niin sitä suurenmoisempaa riemua ja ylpeyttä oma korkeampi minäsi tuntee. Kun tunnet mitä tahansa negatiivisia tunteita, niin ainoa ero kahden oman olemuspuolesi välillä on, että sinä ”elät” eli koet elämää juuri nyt matalassa tunnetaajuudessa, kun taas korkeampi minäsi elää ja kokee elämää korkeassa taajuudessa.

Mutta voit ikään kuin jo etukäteen kurkistaa korkeamman minäsi loisteliaaseen ja nautinnolliseen todellisuuteen käymällä konkreettisesti läpi kokemiasi ei-toivottuja tunteita – positiivisesta tunnetilasta käsin. Ei siis niin,että halveksit itseäsi ja tunnet olevasi epäonnistunut ihmisenä, koska et ole omia upeita luomuksiasi vielä itse itsellesi lunastanut,  vaan siten, että käännät ”vastoinkäymiset voitoksesi” arvostamalla niitä tietoisesti.

Tässä konkreettisia esimerkkejä siitä, miten luominen universumissa tapahtuu, eli kuinka ei-toivottu luo toivottua:

Puute rahasta on luonut rahaa joka ikinen kerta, kun olet kokenut rahan puutetta, sillä  jokaiseen pyyntöösi on aina vastattu, poikkeuksetta. Velkasi on luonut monin verroin vaurautta suhteessa velkasummaan. Vastaavasti raha, jota sinulla on ollut yli tarpeen, mutta jota et  ole osannut arvostaa, on luonut aineettomia asioita, joita arvostat suunnattomasti.

Ruuan puute ja niukkuus on luonut paitsi ruokaa, eli mahdollisuuden ostaa ruokaa, niin usein myös kyvyn valmistaa itse ruokia, joita ”ei rahalla saa” (rakkauden inspiroima ruoka).

Työttömyytesi ja tunteesi ”elämäntehtävän puuttumisesta” ja tarpeettomuudestasi ihmisenä, on tehnyt sinusta kysytyn työntekijän, tai arvostetun auttajan ja neuvonantajan.

Yksinäisyys on luonut toiveidesi kaltaisia ihmissuhteita, ja kyvyn arvostaa ihmissuhteita. Jos olet aloittanut ihmissuhteen ollessasi matalassa tunnetaajuudessa,niin ihmissuhteesi ei ehkä ole aivan toivomasi kaltainen, mutta haasteellinen suhteesi on luonut suhteen, joka on unelmiesi kaltainen (usein tuo ”uusi” suhde on myös vanha suhteesi, mutta ”uudestisyntyneenä”, ja tämä johtuu siitä, että parisuhteen molemmat osapuolet ovat aina toinen toistensa kanssaluojia, ja laajentuvat ja uudistuvat molemmat koko ajan omien toiveidensa vaikutuksesta). Kokemus rakkaudettomuudesta on luonut rakkaussuhteen, jossa koet pyyteetöntä rakkautta. Kokemus petetyksi tulemisesta on luonut uskollisia ihmissuhteita. Kokemus toisen ihmisen hallitsemattomasta raivosta on luonut kokemuksen ihmissuhteesta, jossa voimakkaatkin tunteet ovat hallinnassa.

Viha itseäsi kohtaan, ja riittämättömyyden tunteet, ovat luoneet luoputtomasti aiheita arvostaa ja rakastaa itseäsi. Tuleminen pilkatuksi, haukutuksi ja halveksituksi muiden ihmisten taholta, on luonut samoin  paljon asioita, joita muut ihmiset sinussa arvostavat ja kunnioittavat. Vastaavasti, jos itse olet haukkunut muita, tai tuntenut vihaa ja halveksuntaa muita kohtaan, niin olet samalla luonut itsellesi kyvyn tuntea myötätuntoa, pyyteetöntä rakkautta ja arvostusta muita kohtaan. Tai jos olet ollut itse julma muille, niin olet luonut itsellesi kyvyn tuntea pyyteetöntä rakkautta ja lempeyttä.

Kokemasi pelko on luonut kyvyn olla pelkäämättä. Arkuus on tehnyt sinusta rohkean.

Jos olet tuntenut joskus olevasi ulkoiselta olemukseltasi vähemmän viehättävä, niin tämä tunne on luonut sinuun suurenmoista kauneutta, jonka kaikki katsojat havaitsevat (tätä asiaa on tieteellisestikin tutkittu; Ihmiset eivät itse yleensä havaitse itsessään sellaista karismaa, jonka muut havaitsevat, eli me kaikki näemme itsemme ”rumempina”, kuin millaisena muut meidät näkevät).

Tunne osaamattomuudesta jollain elämänalueella on luonut sinulle taitavuutta. Lahjakkuutesi väheksyntä on luonut sekä kyvyn ja mahdollisuudet ilmentää lahjakkuuttasi, että kyvyn arvostaa omaa lahjakkuuttasi.

Jos et ole viihtynyt jossakin asunnossa, niin olet luonut itsellesi toiveidesi kaltaisen asunnon. Jos et ole viihtynyt kaupungissa, niin olet luonut itsellesi asunnon maaseudulla – ja päin vastoin.

Toisten autettavana oleminen on luonut sinusta omavaraisen ja muiden ihmisten auttajan. Muille ihmisille antamasi raha ja lahjat ovat luoneet rahaa ja lahjoja, jotka annetaan sinulle.

Kaikki matkat, joista olet unelmoinut, ovat luoneet unelmiesi matkoja.

Jos olet kokenut oman uskontosi pyhää kirjaa lukiessasi, tai muuten omaa uskontoasi harjoittaessasi, jossain kohtaa negatiivisen tunteen tai ristiriitaisuutta, niin olet luonut selkeyden ja selityksen juuri tuohon asiaan, eli esimerkiksi uskonnollsiet ”vertauskuvat” avautuvat sinulle, tai matalassa tunnetilassa syntynyt uskonnollinen oppi erottuu korkean taajuuden puhtaasta opista.  Kaikki muita uskontoja kohtaan tuntemasi torjunta tai halveksunta on luonut ymmärrystä noita muita uskontoja kohtaan, ja tilanteita, joissa ymmärät noiden muiden uskontojen harjoittajien näkökulman.

Kaikki muita rotuja tai kansallisuuksia, tai toista sukupuolta tai erilaista seksuaalista suuntautuneisuutta kohtaan tuntemasi negatiiviset tunteet ovat luoneet mahdollisuuksia kokea nuo toiset kansallisuudet, rodut, seksuaaliset suuntautumiset ja niitä ilmentävät ihmiset, ja toinen sukupuoli positiivisena.

Näitä esimerkkejä on tietysti loputtomasti. Mutta keskittymällä tietoisesti negatiivisten kokemustesi ja tunteidesi arvostukseen voit siis lunastaa kunkin negatiivisen kokemuksesi luoman positiivisen, eli  toivomasi asian. Eli olet luonut kaikella ei-toivotulla – siis JOKA IKINEN KERTA negatiivista tunnetta tuntiessasi – ei-toivomasi vastakohdan, eli toivotun. Ja jos edelleen koet elämässäsi ei-toivottua, niin kyse on vain siitä, että et vain havaitse ja ota vastaan luomaasi toivottua, koska tunnetaajuutesi on juuri nyt matalampi.

Ja tässä tilanteessa ainoa asia, joka on sinun tehtäväsi – universumi hoitaa kaiken muun –  on tuntea iloa kaikista luomuksistasi, rakkautta ja arvostusta itseäsi ja upeita saavutuksiasi kohtaan, muistelematta koskaan MITÄÄN aiemmin kokemaasi negatiivista tunnetta tai kokemusta negatiivisessa tunnetilassa, sillä menneellä ei ole koskaan mitään merkitystä negatiivisessa mielessä. Eli mennyttä siis ei ole edes OLEMASSA negatiivisessa mielessä, vaan kaikki koskaan kokemasi negatiivinen on muuttunut luomiprosessissa positiiviseksi!

Eli olet kirjaimellisesti oman elämäsi alkemisti: Olet muuttanut omilla ei-toivotuilla kokemuksillasi, ja tuntemillasi negatiivisilla tunteilla kaiken romun kullaksi, kaiken negatiivisen positiiviseksi, kaiken vihan rakkaudeksi, kaiken pelon rohkeudeksi, kaiken pettymyksen konkreettisiksi saavutuksiksi, kaiken puutteen runsaudeksi.

Tunne siis iloa juuri nyt, etsi tietoisesti syitä iloon, ja kohteita rakkauden tunteillesi, kevennä sydäntäsi, usko ja luota. Älä ole kärsimätön, älä ole huolissasi. Nauti jokaisesta hetkestä ja unelmoi, arvosta kaikkea mitä koet elämässäsi juuri nyt. Sillä huominen tulee olemaan juuri sellainen, kuin millaisena koet tämän hetken. Kaikki toiveesi on kuultu, ja ne ovat jo matkalla luoksesi.

Sinä olet suunnattoman arvokas sielu,universumin keskipiste. Sinä Olet Luoja.

hyvinvointi mieli hyva-olo syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *