Kuinka voit lohduttaa ja rauhoittaa itseäsi silloin, kun koet voimakasta pelkoa, ja olet hädissäsi

Ensinnäkin: Muista aina, että kaikki kokemasi vastoinkäymiset ovat äärimmäisen arvokkaita lahjoja universumilta, sillä niiden avulla voit kertoa universumille täsmällisesti, mitä juuri sinä haluat omalta elämältäsi.

Ja mitä enemmän joku tilanne pelottaa tai ahdistaa sinua, niin sitä kauempana senhetkinen tunnetaajuutesi on laajentuneen korkeamman minäsi taajuudesta – ja sitä voimakkaammin myös viestität universumille, että se mitä juuri nyt koet, on jotakin aivan muuta, kuin mitä itse haluat tai ansaitset.

Eli jos vaikkapa joku ihminen hyökkää sinua vastaan –  vaikkapa halveksien, vähätellen tai syyllistäen sinua – ja tunnet hyvin voimakasta ahdistusta, niin negatiivinen tunteesi kertoo siitä, että korkeampi minäsi on täysin eri mieltä, eikä sinulla ole MITÄÄN syytä hävetä, pelätä, tuntea syyllisyyttä, arvottomuutta ja ahdistusta. Olet kyllä itse tunnetasolla ”pyytänyt” tuota hyökkäystä, eli se, että joku hyökkää sinua vastaan negatiivisessa tunnetilassa, on yli päätään mahdollista vain siksi, että et itse arvosta itseäsi, ja kyseiseen asiaan liittyy sinulla siis syyllisyyden, häpeän tai arvottomuuden tunteita. Usein tuollaiset hyökkäykset tapahtuvat, ja tunnemuistot aktivoituvat myös juuri silloin, kun olet jo ajatellut olevasi ”selvemmillä vesillä”, eli tunnet aivan erityisen suurta pettymystä ja toivottomuutta, koska ajattelit jo jättäneesi tuon piinaavan asian taaksesi.

Mutta tässä sinulle iloisia uutisia: Kun olet ollut jo vakaasti korkeassa tunnetilassa, ja kohdallesi sattuu tuollainen hyvin epämiellyttävä tilanne, jossa ”matto vedetään altasi”, niin olet jo TODELLA lähellä lopullista vapautumista asiaan liittyvistä negatiivisista tunteista!  Eli tällaiseen tilanteeseen sopii lause: ”Pimeintä on juuri ennen aamunkoittoa”.

Sillä kun positiivisessa tunnetilassa ollessasi siis koet äkillisen suuren pettymyksen, niin pyydät universumilta apua tavallistakin voimakkaammin (negatiivinen tunteesi tuntuu aivan erityisen ”väärältä”ja kivuliaalta), ja jo pitkään sinua vaivannut negatiivinen tunnemuistosi ”puhdistuu ja neutraloituu”. Mutta muista, että älä tuomitse myöskään tuota hyökkääjää, vaan pyri katsomaan häntä korkeamman minäsi silmin, myötätunnolla ja rakkaudella. Sillä hän on tässä tilanteessa ainoastaan kanssaluojasi, ja hänen oma tunnetaajuutensa vain sopi syyllisyyden, häpeän, arvottomuuden ja pelon tunnemuistoosi. Mutta hänkin lopettaa hyökkäyksensä heti, kun vastaat siihen rakkaudella ja myötätunnolla. Muista, että myös tuo hyökkääjä ja syyllistäjä on perusolemukseltaan mittaamattoman arvokas sielu.

Tässä ajatusmalleja, joihin sinun kannattaa kuvatunlaisessa tilanteessa keskittyä, lohduttaaksesi ja rauhoittaaksesi itseäsi, ja mahdollistaaksesi siis tunnetilasi kohoamisen:

”Olen mittaamattoman arvokas sielu. Olen missä olen. Kokemistani negatiivisista tunteista huolimatta, kaikki on hyvin. Negatiivinen tunteeni on välittänyt voimakkaan pyynnön universumille, ja apu on jo tulossa. Voin luottaa universumin huolenpitoon, kaikki tapahtuu aina täsmälleen oikeaan aikaan. Kaikella, mitä tapahtuu, on aina pyhä tarkoitus. Se, mistä minua syytetään, ei ole totta – se vain tuntuu todelta, koska syyllistän itse itseäni. Olen luonut suunnattoman paljon toiveita korkeamman minäni taajuudelle, ja paha oloni johtuu vain siitä, että en ole vielä sallinut niitä itselleni. Mutta olen hyvin lähellä suurenmoisia unelmiani, ja juuri siksi tuntuu niin pahalta olla erossa niistä. Olen siis laajentunut valtavasti, luonut  todella paljon, ja siksi korkeampi minäni on niin jyrkästi eri mieltä kanssani, kun katson NIINSANOTTUA todellisuuttani, ja kuuntelen itseeni kohdistuvia syytöksiä.

Olen kuitenkin tyytyväinen kaikkeen siihen, mitä minulla jo on, ja innoissani sallimaan itselleni lisää. Mielialani kohoaa heti, kun keskityn siihen, mitä arvostan, enkä siihen, mitä pelkään.  Olen suunnattoman ylpeä kaikesta siitä, mitä olen omilla kokemuksillani luonut. Voin joka hetki tavoitella hieman parempaa tunnetta, eli minun ei tarvitse teeskennellä olevani täydellisen onnellinen juuri nyt, vaan voin rakentaa vähitellen sillan pahasta olostani toiveikkuuden kautta iloon ja onnellisuuteen. Ja kun tunnen iloa ja tyytyväisyyttä, niin vetovoiman laki vetää luokseni lisää syitä iloon ja tyytyväisyyteen.

Minun ei koskaan tarvitse eikä pidä verrata itseäni, elämääni ja saavutuksiani muihin, ja muiden ihmisten elämiin ja saavutuksiin, ja tuntea itseäni huonommaksi ja arvottomammaksi, kuin  nuo muut ihmiset. Minä vastaan aina vain omista tunnetaajuuksistani ja omasta todellisuudestani, muut luovat oman todellisuutensa itse.  Kokemalla negatiivisia tunteita olen tehnyt suunnattoman suuren palveluksen universumille, sillä kaikki toiveeni ovat auttaneet universumia laajenemaan, eli kaikki kokemani negatiivinen on aina luonut positiivista.

Hyväksyn aivan kaiken, mitä minulle tapahtuu, ja mitä toiset ihmiset minulle ovat tehneet tai tekevät. Heidänkin negatiiviset tunnetilansa johtuvat vain siitä, että he ovat erossa omasta korkeammasta minästään. Hyväksymällä, arvostamalla, ja tuntemalla myötätuntoa heitä kohtaan, annan heillekin mahdollisuuden tuntea myötätuntoa minua kohtaan.”

Positiivinen tunnetilasi on siis kuin taikasauva, joka muuttaa kaikkien kanssaihmistesikin reaktiot sinua kohtaan positiivisiksi. Sinun ei tarvitse edes kommunikoida noiden muiden ihmisten kanssa, me olemme kaikki yhtä, ja positiivinen, eli korkea tunnetilasi, välittyy noille ihmisille, vaikka he olisivat toisella puolella maapalloa.

Sinä sis olet Luoja, ja sinä olet kaikkivoipa, suunnattoman arvokas sielu. Kaikki on hyin. Sinulla ei ole mitään hätää. Rakasta ja arvosta itseäsi,ja luota universumin huolenpitoon.

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *