Kuljet aina vastavirtaan, jos olet kärsimätön ja hermostunut

Muista,että kaikki negatiiviset tunteesi tarkoittavat AINA sitä, että korkeampi minäsi on juuri samalla hetkellä kanssasi eri mieltä. Et siis voisi edes tuntea negatiivisia tunteita, ellei korkeampi minäsi eläisi ja kokisi elämää kanssasi, aistiesi kautta,  joka hetki.

Jos siis odotat jotakin toivomaasi asiaa tapahtuvaksi, ja olet kärsimätön, niin kärsimättömyydelläsi vain hidastat toiveesi toteutumista. Tee siis rauha nykyhetken kanssa, olet sitten millaisessa tilanteessa tahansa. Universumissa kaikki mikä on, on aina täydellisessä synkroniassa keskenään, ja kaikella mitä tapahtuu, on aina täydellinen aikansa. Eli huolen kantaminen on siksi aina täysin turhaa. Kun vapaudut huolistasi, niin tunnetilasi kohoaa, ja näet selkeämmin,  että polku, jota seuraamaan korkeampi minäsi sinua ohjaa, on ollut koko ajan allasi, etkä olekaan eksyksissä.

Jos siis  olet kärsimätön ja ajattelet, että siihen, että et YRITÄ juuri nyt mahdollisimman nopeasti ratkaista itse ongelmaasi, sisältyy riski –  niin korkeampi minäsi tietää,että mitään riskiä tai vaaraa ei ole. Jos rauhoitut, niin ogelmasi ratkeaa paljon helpommin, sillä malttamalla mielesi kuulet siis korkeamman minäsi ohjauksen.

Jos pelkäät, että olet tehnyt jotakin väärin, niin pelkosi viestittää, että kaikki on hyvin.

Mitä tahansa teetkin, niin pyri tekemään se aina korkeassa tunnetilassa. Silloin suuntasi on aina oikea, ja polkusi helpoin mahdollinen.

Jos olet kärsimätön siksi, että olet ollut usein korkeassa tunnetilassa, mutta silti mitään parannusta tilanteeseesi ei näytä olevan näköpiirissä, niin tällöin et ota huomioon sitä, että olet toivonut elämäsi aikana – ja jo ennen syntymistäsi tähän elämään – paljon sellaisiakin asioita, joita et enää edes muista toivoneesi. Siksi se, että yrität itse hallita elämäsi tapahtumia, ei johda sydämesi todellisten toiveiden toteutumiseen. Sillä korkeampi minäsi näkee kokonaiskuvan toiveistasi ”laajemmasta perspektiivistä”, kuin sinä silloin, kun olet kärsimätön. Sinullakin on kyllä mahdollisuus nähdä tämä toiveidesi upea, täydellinen synkronia, mutta näet sen vain, jos olet resonanssissa korkeamman minäsi kanssa tunnetasolla.

Usein koemme vasta jälkeen päin sen suurenmoisen viisauden, joka elämämme näennäisesti negatiivisiinkin tapahtumiin aina liittyy. Eli korkeampi minämme joutuu ohjaamaan meitä usein ”vasten matalan tunnetilan tahtoamme”, eli siksi emme aina saa välittömästi kaikkea mitä haluamme. Sillä monesti nuo asiat ovat sellaisia, joita emme lopulta kuitenkaan TODELLA olisi halunneetkaan! Näin käy esimerkiksi tilanteissa, kun vastustamme avioeroa, joka on meidän oma sisäinen, sydämen toiveemme. Tai jos toivomme kiihkeästi parisuhdetta ihmisen kanssa, josta meillä on aivan väärä kuvitelma, ja jonka kanssa suhteessa eläessämme emme kokisi harmoniaa. Tai jos haluamme nopeasti rahaa, ja yritämme myydä omaisuuttamme, koska rahattomuutemme tuottaa meille suunnattomasti huolta. Tuolloin matalassa tunnetilassa yrittäminen saa meidät kokemaan vain lisää huolia, vastoinkäymisiä ja pettymyksiä. Jos taas olisimme luottavaisia, ja pysyisimme korkeassa tunnetilassa, niin voisimme vastaanottaa korkeamman minämme neuvot rahatilanteen parantamiseksi. Matalassa tunnetaajuudessa emme voi noita neuvoja kuulla.

Hyvä olo on ainoa syy, jonka vuoksi kukaan ihminen maan päällä on koskaan mitään asiaa tavoitellut. Mieti hetki tätä lausetta. Vaikka  joku ihminen suunnittelisi murhaa, niin hyvä olo on silloinkin ainoa asia, jota tuo vihainen ihminen tavoittelee. Sillä kosto on korkeampi tunne, kuin masennus, arvottomuuden tunne, ja voimaton viha.

Haluamme siis tiettyjä asioita, jotta meillä olisi hyvä olla. Mutta emme ymmärrä, että pyrkimällä ankarasti kohti oletettua hyvää oloa  tulevaisuudessa, hukkaammekin useimmiten sen manifestatioiden kannalta olennaisen, eli onnellisen nykyhetken. Sillä onnellisuus ei ole koskaan mitään muuta kuin hyvä olo, eli korkea tunne JUURI TÄSSÄ HETKESSÄ! Ja kaikki illuusiot esimerkiksi muiden ihmisten oletetusta onnellisuudesta – tai onnettomuudesta – ovat harhaa. Olosuhteet eivät useinkaan tee ihmistä onnelliseksi, sillä ellei ihminen arvosta itseään ja elämäänsä – ja kutakin kokemaansa hetkeä –  hän ei kykene tuntemaan onnellisuutta hyvissäkään olosuhteissa.

Vain onnellisuuden tunne ja tyytyväisyys ovat siis paradoksaalisti tie onnellisuuteen ja tyytyväisyyteen. Silti todella moni ei kykene tähän universumin totuuteen tietoisesti uskomaan, vaan kritisoi sekä itseään, että universumia:

”Se, että ilo mahdollistaa ilon, on aivan liian yksinkertaista, jotta sen voisi uskoa todeksi? ”Jos olen onnellinen ilman syytä, niin eikö onnellisuuteni ole vastuutonta käytöstä? Olen onnellinen, vaikka minun pitäisi olla huolissaan, ja yrittää parantaa olosuhteitani?” ”En halua vain voida hyvin, haluan TEHDÄ jotakin, joka sitten saa minussa aikaan hyvän olon, silloin tunnen ansainneeni hyvän oloni.”

Meidän ei kuitenkaan tarvitse koskaan ansaita arvoamme teoillamme, me olemme lähtökohtaisesti kaikki mittaamattoman arvokkaita

Haluamme kontrolloida sitä tapaa, jolla universumi tarjoaa meille sen, mitä haluamme. Mutta juuri tämä kontrollointihalu usein estää meitä saamasta, mitä haluamme, koska kontrolloidessamme olemme matalassa tunnetilassa.

Älä siis pohdi liikaa sitä, mitä toivot tapahtuvan, älä ole huolissasi. Voit saavuttaa asioita yrittämättä, inspiraation tuoksena. Inspiroitunut toiminta johtaa aina oikeaan suuntaan. Kevennä sydäntäsi. Älä tuijota jalkoihisi. ”Luomus” on aina jo menneisyyttä, sen sijaan ”luominen” on elämän tarkoitus. Iloitse matkasta, älä odota kärsimättömänä perillepääsyä. Jos olet innostunut jostakin asiasta, niin tuon asian saavuttaminen on epäolennaista, sillä jo innostuksesi – positiivinen tunne – on manifestaatio.

Ja KUN toiveesi saavuttaminen on muuttunut sinulle epäolennaiseksi, kun iloitset pelkästä innostuksestasi, niin myös toiveesi konkreettinen toteutuminen, eli manifestaatio, muuttuu mahdolliseksi!

Onnellisuuden paradoksi siis on, että onneton ei voi tulla onnelliseksi, ellei hän luota elämään, ja koe hyvää  oloa olosuhteista riippumatta – eli jo ENNEN onnellisuutta tuottavia kokemuksia,  toiveidensa manifestaatioita.

Luot todellisuuttasi uudeksi keskeytyksettä, koko ajan,joka hetki. Jokainen hetki on  täynnä täysin uusia mahdollisuuksia. Salli siis tunnetilasi kohota, ja tulevat hetkesi ovat täynnä upeita  ja ihmeellisiä yllätyksiä!

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *