Kun aavistat seisovasi suuren unelmasi kynnyksellä, niin pääset kynnyksen yli nauttimalla aidosti jo pelkästä aavistuksestasi

Vetovoiman lain ehdottomuus mahdollistaa sen, että vaikka olisimme lähes koko elämämme ajan olleet hyvin lähellä suurta unelmaamme, niin emme silti välttämättä  tavoita sitä  edes  vielä tämän nykyisen fyysisen elämämme aikana.

Mutta aivan, kuten voit vaihtaa radiovastaanottimesi kanavaa milloin tahansa, niin aivan samalla tavalla voit milloin tahansa valita suuren unelmasi korkean taajuuden. Ainoa edellytys ”kanavanvaihdolle” on se, että itse uskot, että taajuutesi muuttaminen mahdollistaa unelmasi manifestoitumisen. Usko, eli korkea tunne,  tarvitaan siis ennen toivottua manifestaatiota, ei päin vastoin, jos haluat olla tietoinen luoja. Matalissa tunnetiloissa manifestoimme vastaavasti niitä asioita, joita emme toivo.

Ihmiskunta on toki kautta historiansa manifestoinut toiveitaan vahingossa, eli  ”unohtamalla välillä murheensa”, tai ”väsymällä pelkoon”, ”luopumalla toivottomasta taistelusta”, jolloin  toivojan tunnetaajuus on päässyt kohoamaan, ja manifestaatio tapahtumaan. Mutta toisaalta maan päällä on aina elänyt myös ihmisiä, jotka ovat tienneet vetovoiman  lain hallitsevan universumissa, ja osanneet manifestoida tietoisesti. Kaikkien kulttuurien perinteissä on jäänteitä tästä ikuisesta tiedosta.

Tästä esimerkkeinä ovat vaikkapa lukemattomat rituaalit ns. siirtymäriiteissä: Häissä heitellään setelirahaa ja ruokaa on tarjolla ”enemmän kuin tarpeeksi” (runsaus luo runsautta tulevaan perheeseen), juhlavieraan tyhjä lautanen pyritään aina täyttämään ruualla (tyhjä lautanen  luo ruuan puutetta), musiikki on ollut nopeatempoista ja iloista (ilo häissä luo iloa myös  avioliittoon), morsian on ”ryöstetty” sulhaselta, jolloin sulhanen on tuntenut rituaalinomaisesti ”menettävänsä” morsiamensa, ja joutunut tunnetasolla pyytämään takaisin sitä, minkä juuri oli saanut (ei-toivottu tunne luo aina toivottua, saamme pitää sen asian elämässämme, jota aidosti arvostamme).

Jos oma tunnetaajuutesi on tietoisen ajatusten keskittämisen seurauksena kohonnut siten, että tunnet olevasi ”suuren unelmasi kynnyksellä”, siis hyvin lähellä unelmasi toteutumista,niin nauti tuosta tunteesta, vaikka sinulla ei olisi mitään konkreettista näyttöä esittää esim. läheisillesi, että tunteellesi on perusteita. ”Kel onni on, se onnen kätkeköön” on hyvä neuvo tällaisessa tilanteessa, sillä jos vaikkapa läheisesi EIVÄT ole korkeassa tunnetilassa, niin jos kerrot aavistuksistasi ennen, kuin manifestaatio on  todella tapahtunut, niin läheisesi saattavat omilla epäilyksillään saada myös sinun tunnetilasi laskemaan niin, että manifestaatio ei sitten lopulta tapahdukaan. Eli ”älä nuolaise ennen kuin tipahtaa” on toinen kansanviisaus, joka sopii tällaiseen tilanteeseen. Asioiden edelle meneminen eli kärsimättömyys on matalan taajuuden tunteena itseään toteuttavaa!

Tästä syystä on erittäin tärkeää, että pyrit kaikissa elämäsi tilanteissa ”nauttimaan matkasta”, eli joka ikisestä kokemastasi  hetkestä, olosuhteista riippumatta. Sillä helpoin polku on aina iloinen polku, ja rakkaus voittaa kaikki vastoinkäymiset. Eli jos vain uskot omaan luomisvoimaasi, niin sinulla ei ole koskaan mitään pelättävää.

Vaikka siis aavistelisit unelmasi olevan lähellä toteutumistaan, niin pidä silti edelleen hauskaa matkallasi, sillä kaikki on täydellisen hyvin juuri nyt – älä tähyile kärsimättömästi seuraavaa hetkeä. Ajattele vaikkapa tilannetta, jossa lentokone on laskeutunut lomakohteeseen, ja ihmiset seisovat kärsimättöminä käytävällä, odotellen ovien avautumista. Usein helpoin polku on istua rauhallisesti paikoillaan, ja nousta käytävälle vasta sitten, kun tilaa on käytävällä enemmän. Tai jos kokemuksestasi tiedät, että tiettyyn aikaan työmatkallasi tiellä on kova ruuhka,ja liikenne seisoo, niin sen sijaan, että menet autosi kanssa seisomaan ruuhkaan, niin voit käyttää ruuhkassa seisomisaikasi johonkin inspiroivampaan,ja lähteä työpaikaltasi vasta sitten, kun tiedät ruuhkan olevan jo purkautumassa. Ruuhkassa seisovissa autoissa saattaa myös istua matalassa tunnetilassa olevia kanssaluojia,joiden negatiiviset tunnetilat saattavat laskea omaakin tunnetilaasi. Jos olet itse korkeassa tunetilassa, niin korkeampi minäsi kyllä kertoo sinulle intuition avulla, miten sinun kannattaa missäkin tilanteessa toimia. Korkeampi minäsi on aina kanssasi, et ole KOSKAAN yksin. Korkeampi minäsi saa sinut haukottelemaan ja yskimään tarvittaessa, eli aivan varmasti saat neuvoja myös  ratkaisujen tekemiseen, ja ”tärkeämpiin” päätöksiin!

Kun siis tunnet olevasi vielä toteutumattoman unelmasi kynnyksellä, niin havaitset muutoksen olotilassasi, vaikka unelmasi ei siis vielä olisikaan ”käsinkosketeltava”. Eli sillä hetkellä, kun sinä TIEDÄT intuitiivisesti, että unelmasi on olemassa korkeassa taajuustilassa, niin manifestaatio voi tapahtua, koska sinä siis olet itse tullut valmiiksi havaitsemaan sen. Unelmasi on kenties ollut valmiina jo pitkäänkin, mutta sinä et ole aiemmin ollut valmis vastaanottamaan sitä. Manifestaatio ei siis tapahdu toisin päin, eli niin, että  manifestaatio tapahtuisi ensin  jonkin ulkopuolisen voiman päätöksestä, ja tunnetaajuutesi kohoaa vasta sitten, kun uskot näkemääsi ja iloitset siitä. Manifestaation tapahtumista seuraava tunnetaajuuden kohoaminen mahdollistaa kyllä muiden manifestaatioiden tapahtumisen, josta syntyy näköharha siitä, että manifestaatiot olisivat sattumanvaraisia, ”armopaloja”, joiden toteutumiseen emme voisi itse mitenkään vaikuttaa. Ns. flow-tila eli positiivinen tapahtumaketju on siis saatava aina ensin käyntiin unelmiin uskomalla. Kun positiivinen tapahtumaketju sitten on jo käynnissä, niin sen ylläpitäminen on tietysti helpompaa – MIKÄLI arvostamme sitä, mitä manifestoimme. Flow-tilasta on kyse silloin, kun ”raha tulee rahan luo”, eli se joka uskoo saavansa rahaa, saa rahaa – kunnes lakkaa arvostamasta rahaa. Tällainen henkilö  saattaa kyllä saada rahaa vielä pitkään myös sen jälkeen, kun lakkasi rahaa arvostamasta, mutta hän ei siis enää ILOITSE rahasta, koska ei  arvosta sitä.

Kukaan ihminen ei koskaan elämässään tavoittele mitään asiaa mistään muusta syystä kuin siksi, että hän itse olettaa, että  se, mitä hän tavoittelee, tuottaa hänelle iloa. Jopa murhaa suunnitteleva olettaa, että murha tuottaa hänelle iloa, koska viha on masennusta eli täydellistä voimattomuutta korkeampi – siis vapauttava – tunne. Esimerkki on tietysti provosoiva, mutta kuvaa ihmiselämää ja motiivejamme hyvin.

Muista myös, että jos ajattelet jotakin asiaa korkeassa tunnetilassa, niin kyseessä on korkeamman minäsi sinulle välittämä ajatus, ei siis pelkkä toiveajattelu. Eli jos ”saat päähäsi”, että olet unelmasi kynnyksellä, ja olet ilman mitään järkevää syytä omasta ajatuksestasi innoissasi, niin silloin todellakin olet unelmasi kynnyksellä. Tunnetilasi kertoo aina, kuljetko myötä- vai vastavirtaan.

On myös hyödyllistä muistella aiempia kertoja, kun joku suuri unelmasi vihdoin yllättäen toteutui, vaikka olit jo ollut aivan varma, että unelmasi ei voisi koskaan toteutua. Mieti, millainen tunnetila tuolloin mahdollisti unelmasi manifestoitumisen. Eli olit kenties hetkisen huoleton ja iloinen jostakin aivan muusta syystä, vailla mitään odotuksia tulevasta, ja yhtäkkiä sait ”hyviä uutisia” vaikkapa työhön tai rahaan liittyen, tai kohtasit täysin yllättäen ihmisen, josta tulikin elämänkumppanisi.

Hetkenä, jolloin  manifestaatio siis voi tapahtua, on kaikki näennäisesti ennallaan, mutta silti kaikki on muuttunut – koska sinun tunnetilasi on muuttunut, eli se on kohonnut unelmasi värähtelytaajuuteen!

Hauskanpito ja elämästä nauttiminen siten, että unohdat unelmasi, päästät siitä irti, on siis  avain manifestaatioon. On hyvä, että tiedostat olevasi jo ”kynnyksellä”, mutta jos siis keskityt siihen, että olet jo hyvin lähellä unelmaasi, mutta et silti vielä aivan perillä, niin keskittyminen siihen, mitä sinulla ”ei vielä ihan ole”, eli tietoisuus ”ei perillä olemiseen” estää paradoksaalisti perillepääsyn. Tietoisuus jonkin toivomasi asian puuttumisesta siis laskee tunnetilaasi, ja manifestaatioon johtava positiivinen tapahtumaketju hidastuu. Tästä syystä esimerkiksi liian korkeat odotukset jonkin kilpailun edellä saattavat estää menestyksen, mikäli odotukset aiheuttavat kilpailijalle itselleen niin kovan henkisen paineen, että hän alkaakin pelätä epäonnistumista, jolloin hän tekee itse itselleen voittamisen  mahdottomaksi, olemalla matalassa tunnetilassa.

Eli  toiveidemme toteuttaminen on loppujen lopuksi niin yksinkertaista, että juuri tuo helppous muodostuu ironisesti usein ongelmaksemme, koska olemme oppineet, että meidän tulee raataa ja taistella tavoitteita elämässä saavuttaaksemme. Eli emme usein  osaa edes arvostaa sellaista saavutusta, jonka saavuttaminen ei ole ollut vaikeaa ja tuskallista.

Mutta totuus on, että ilo ja huolettomuus  tasoittaa aina  helpoimman polun kohti mitä tahansa unelmaamme. Eli tyytyväisyys nykyhetkeen mahdollistaa aina tyytyväisyyden tuleviinkin hetkiin.

Tiedosta siis aina oma tunnetilasi. Tiedosta, kiinnittyykö huomiosi juuri nyt negatiiviseen vai positiiviseen. Pysäytä negatiivinen tapahtumaketju vaalimalla iloa ja rakkautta. Usko näkymättömään tunnetasolla, ja näkymätön muuttuu näkyväksi!

hyvinvointi mieli hyva-olo syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *