Kun yrität kontrolloida elämää, niin tuhlaat energiaa – kun päästät irti, niin energia vapautuu käyttöösi

Elämä on parhaimmillaan sallimisen taidetta. Silti todella moni ihminen sallii itselleen haluamiaan asioita vain vahingossa, tai luovuttuaan lopulta kontrollista, koska on jo menettänyt kaiken toivonsa, kärsittyään jo aivan liikaa. Kärsimys on sitä, että melomme vastavirtaan,  yrittäessämme hallita universumin nerokasta synkroniaa, yrittäessämme ottaa huomioon jokaiseen päätökseemme ja jokaiseen toiveeseemme  liittyvät kaikki näkökohdat. Emme voi koskaan hallita elämäämme emmekä universumia, sillä muuttujia on aivan liian paljon. Emme voi koskaan ”hallita riskejä”, koska yrittäessämme hallita sitä, mitä tapahtuu, eli estää vaikkapa ei-toivotun tapahtuminen, niin koska yrittäminen tapahtuu matalassa tunnetaajuudessa, niin vedämme vain puoleemme juuri niitä riskejä, joita vastaan yritämme taistella. Sillä manifestoimme elämäämme aina myös matalissa tunnetiloissa.

Siksi vain luopumalla kontrollista, ja päästämällä irti, voimme saada mitä haluamme. Jos siis haluat jotakin, niin tee päätös, mitä haluat, ja anna universumin hoitaa käytännön järjestelyt. Jos sinun toimintaasi ja osallisuuttasi tarvitaan, niin saat kyllä universumilta inspiraation toimia, mikäli olet luottavainen ja pysyt korkeassa tunnetilassa, jolloin voit siis vastaanottaa impulsseja. Anna asioiden tapahtua. Huolehdi ainoastaan siitä, että tunnetilasi on korkea, sillä korkeassa tunnetilassa ollessasi annat universumin nerokkaalle synkronialle vapauden toteuttaa toiveesi. Saat koko universumin suunnattoman voiman käyttöösi, kun uskot ja luotat siihen. Jos yrität kontrolloida, kiirehtiä tai neuvoa universumia, hallita prosessia, niin katkaiset vain yhteytesi omaan korkeampaan minääsi. Olet täydellisesti yhtä universumin kanssa luottamalla prosessiin täydellisesti, eli olemalla korkeassa tunnetilassa, sydän kevyenä.

Jos ajattelet, että toiveiden toteuttaminen on vaikeaa, niin se myös ON vaikeaa. Luot itse todellisuutesi, hyvän ja pahan, toivotun ja ei-toivotun.

Kokemasi vastoinkäymiset eivät koskaan ole todiste epäonnistumisestasi tai arvottomuudestasi, vaan ne päin vastoin mahdollistavat onnistumisen, luovat mahdollisuuksia, koska jokainen vastoinkäyminen mahdollistaa suunnanmuutoksen. Vastoinkäymiset ovat siis vain tienviittoja ja opasteita, jotka korjaavat suuntaasi, ohjaavat sinua kohti todellista toivettasi.

Pelko ja epävarmuus, joita tunnet,  kertovat AINA, että suuntasi on väärä. Päästä siis välittömästi irti asiasta, jonka ajatteleminen aiheuttaa sinussa pelkoa tai huolta. Vaikka universumissa ei voi yrittää päästä eroon mistään, voimme vain vetää asioita puoleemme, niin voit päästää irti keskittämällä huomiosi muihin asioihin, kuin siihen, mitä pelkäät.

Luot todellisuuttasi uudeksi joka hetki. Jokainen uloshengityksesi on pieni kuolema, jokainen sisäänhengityksesi on uudelleensyntymä. Jos pelkäisit kuolevasi jokaisen uloshengityksesi päätteeksi, niin et pysyisi hengissä. Mutta uskot olevasi hengissä, ja siksi myös olet.

Älä koskaan huolehdi muiden ihmisten päätöksistä, sillä vain, jos annat muiden ihmisten päättää vapaasti omasta elämästään, niin heidän päätöksensä, ja sinun päätöksesi, ovat aina täydellisessä synkroniassa. Älä siis yritä koskaan vaikuttaa muiden ihmisten päätöksiin väkisin, matalasta tunnetilasta käsin. Vaan pyri tuntemaan täysin pyyteetöntä rakkautta kaikkia muita kohtaan. Antamalla toiselle ihmiselle täydellisen vapauden, vapautat myös itsesi. Yrittämällä vangita toisen ihmisen, vangitset todellisuudessa itsesi, ja työnnät tuota toista ihmistä vain kauemmaksi, pakotat hänet pakenemaan. Älä koskaan häiritse synkroniaa, älä yritä olla moottori autossasi, vaan anna moottorin tehdä oma työnsä, keskity itse vain ohjaamaan, päättämään, mihin haluat suunnata.

Ehdollinen rakkaus tuhoaa itsensä, kun taas ehdoton rakkaus luo lisää rakkautta. Myös menestyneimmät johtajat jakavat aina valtaansa, delegoivat, luottavat alaisiinsa, antavat heille vapauden tehdä omia päätöksiä, ja luoda omia päämääriä.

Muista, että et ole yhtenäkään elämäsi hetkenä koskaan yksin ja toivoton, vaan yksinäisyyden, avuttomuuden ja toivottomuuden tunteesi johtuvat vain siitä, että olet matalammassa tunnetilassa, kuin korkeampi minäsi, joka  siis on samalla korkeampi tietoisuus, Kaikki Mikä On. Salli siis tunnetilasi kohota, ”vaihda kanavaa”, uskalla antautua huolettomuudelle, päästä irti. Ilon tunteesi juuri nyt on avain kaikkiin lukkoihin.

Jos tunnet ahdistusta, hermostuneisuutta ja epävarmuutta tulevasta juuri nyt, niin  tee mielessäsi ratkaisu, eli kerro universumille, mitä haluat. Jos toiveesi ajatteleminen aiheuttaa sinussa lisää ahdistusta, niin ajattele toivettasi yleisemmin, eli pyri tuntemaan, MIKSI haluat juuri sitä, mitä haluat.

Jos haluat parisuhteen, työpaikan, uuden kodin, rahaa, unelmiesi matkan tai minkä tahansa muun asian, ja olet toiveesi toteutumisen mahdollisuudesta huolissasi, niin älä uhraa ajatustakaan sille, MITEN voit ”hankkia” itsellesi tuon asian, vaan pyri siis tuntemaan, miltä tuntuisi, jos eläisit unelmaasi todeksi juuri nyt. Yritä siis tavoittaa positiivinen tunne. Käytä tarvittaessa apunasi aiempia kokemuksiasi, joita kokiessasi tunsit syystä tai toisesta iloa ja luottamusta elämään.

Kun tiedät, mitä haluat, tai miksi haluat jotakin, niin älä murehdi, älä pelkää etukäteen epäonnistumista – vaan anna universumille ja synkronialle täysin vapaat kädet vain  toteuttaa unelmasi.

Sillä VAIKKA toteutus ei vastaisi edes omaa tämänhetkistä mielikuvaasi unelmastasi, niin luota siihen, että universumin tarjoama ratkaisu on aina kuitenkin lopulta paras mahdollinen, eli juuri sinun toiveesi mukainen. Usein havaitsemme tämän totuuden vasta jälkeenpäin: Emme solmineet parisuhdetta x:n kanssa, koska y jonka tapasimme hieman myöhemmin, olikin unelmiemme täyttymys. Emme voineet ostaa unelmiemme autoa, ja myöhemmin paljastui, että auton moottrissa oli vikaa. Emme saaneet työpaikkaa, jonka halusimme, koska jo seuraavalla viikolla löysimme itsellemme todellisen unelmatyöpaikan, joka oli lopulta paljon parempi, kuin se, minkä toivoimme saavamme.

Luota aina prosessiin, luota synkroniaan, luota universumin suunnattomaan viisauteen. Iloitse aivan kaikesta, mitä sinulle tapahtuu. Sillä kaikesta, mitä koet, seuraa aina lopulta pelkkää hyvää.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *