Lopeta ”elämän suorittaminen” – inspiroidu!

Muista aina, että olet mittaamattoman arvokas sielu, eli sinun ei siis tarvitse ”suorittaa elämääsi”, eli raataa ja ahkeroida matalassa tunnetilassa siksi, että lunastaisit ikään kuin oman oikeutesi olla olemassa. Suurin osa ihmiskunnasta kyllä elää elämänsä peläten tulevaa, peläten kuolemaa, toivoen parempaa huomista, ja suorittaen aamusta iltaan velvollisuuksia, pysyen enimmäkseen matalassa tunnetilassa. Mutta muista, että jokainen meistä voi valita myös iloisemman elämän. Ja tuo iloisempi elämä alkaa iloisesta hetkestä – nyt!

Ja juuri ne ihmiset, jotka ovat joko tietoisesti tai tiedostamatta huomanneet, että kevytsydämisenä ja innostuneena tehty toiminta on kaikkein tehokkainta, ja myös  taloudellisesti tuottavinta, ovat juuri niitä, joita kaikki muut ihailevat ja pitävät esikuvinaan. Tällaisia inspiraation kautta menestyviä ihmisiä ovat esimerkiksi innovatiiviset keksijät, menestyviä yrityksiä luovat yritysjohtajat, taiteilijat, koomikot, ja myös modernit ”turhat julkkikset”, jotka ovat esimerkiksi luoneet itselleen elinkeinon esittelemällä muille omia valokuviaan tai omaa elämäänsä. Vaikka moni paheksuu tällaisia ihmisiä, niin todellinen syy närkästyksen ja kateuden tunteeseen on se, että ”oikeaa työtä” tekevät ihmiset tuntevat tunnetasolla, että juuri tuollainen inspiroitunut ”elämässä leikkiminen” on usein hyvin hauskaa, lapsenomaista elämää. Moni raskaan työn raataja siis  tuntee katkeruutta helpommin menestyneitä kohtaan todellisuudessa siksi, että sisimmässään hän ymmärtää, että elämän ei tarvitsisi koskaan olla raskasta ja ikävää, että elämä ei yli päätään ole vakava asia, ja että meillä jokaisella on aina ja joka hetki mahdollisuus valita huolettomuus.

Ja että myös nuo ”raskaat rutiinityöt” voivat olla inspiroivia ja kevyitä: Kyse on anoastaan siitä, missä tunnetilassa työ tehdään.

Meillä jokaisella on mahdollisuus joka aamu ottaa paperi, ja piirtää siihen kaksi saraketta. Vasempaan sarakkeeseen kirjoitat, mitä asioita itse voit tänään tehdä. Ja asiat ja ongelmat, joille et itse  juuri nyt voi tehdä konkreettisesti mitään (esimerkiksi rahapula tai joku muu  ratkaisematon asia), mutta jotka aiheuttavat sinussa rauhattomuutta ja  huolta, niin kirjoita ne oikeaan sarakkeeseen: Universumi hoitaa nämä asiat! Eli päästät näin vertauskuvallisesti, rituaalinomaisesti, ja samalla myös konkreettisesti irti huolistasi, sillä huolestuneena oleminen, eli huolten kantaminen matalassa tunnetilassa  ei joka tapauksessa johda ratkaisujen löytämiseen, koska matalassa tunnetilassa et voi vastaanottaa korkamman minäsi inspiraatioita.

Todella moni ihminen maailmassa siis suorittaa omaa elämäänsä, todistellakseen  omaa arvokkuuttaan, eli koska pohjimmiltaan pelkää aina tulevaa, ei kestä ajatusta siitä, että elämämme koostuu lopulta aina vain kiitävistä hetkistä, joihin emme koskaan voi ”tarttua” –  ja että elämämme tulee lopulta päättymään kuolemaan. Eli jos pyrimme tavoittelemaan  menestystä, vaurautta, mainetta, suosiota ja kunniaa vain siksi, että ne saavutettuamme oletamme olevamme ”turvassa” peloilta, niin kaikki se, mihin pyrimme, on lopulta turhaa. Mutta jos teemme asioita innostuneina ja iloisina, tuntien usein onnellisuutta ja tyytyväisyyttä, niin toimintamme johtaa helposti ja kuin huomaamatta myös kaikkiin noihin edellä mainittuihin asioihin, vaikka juuri ne eivät olisikaan siis olleet toimintamme alkuperäisinä motiiveina! Edellisessä tilanteessa siis elämää ”suorittavan” energiataso on  alhaalla, eikä hän edes nauti siitä, mitä tekee. Jälkimmäisessä tapauksessa taas innostuneen henkilön energiataso on korkea, ja hänen työskentelynsä ”sujuu kuin leikki”.

Kun olit lapsi, niin kysyit ehkä usein vanhemmiltasi: ”Minulla ei ole mitään tekemistä. Mitä minä voisin tehdä?”Et siis tehnyt asioita velvollisuudentunteesta, vaan etsit inspiraatiota tehdä jotakin, joka saisi sinut kokemaan mielihyvää mielihyvän ja ilon  itsensä vuoksi. Halusit siis ”tehdä jotakin vain siksi, että tuo jokin on hauskaa”.

Mutta kun kasvoit aikuiseksi, niin elämäsi alkoi täyttyä velvollisuuksilla ja vastuilla, joista et ollut läheskään aina innostunut.

Mutta voit kuitenkin kaikkien velvollisuuksiesi keskelläkin edelleen tavoittaa tuon lapsenomaisen innostuksen tunteen. Kun opettelet elämään hetkessä, nauttimaan kaikesta siitä, mitä olet jo elämääsi luonut, ja luottamaan universumin ja korkeamman minäsi ohjaukseen, niin korkampi minäsi inspiroi sinua löytämään myös arkielämääsi iloa ja innostusta, etkä joudu turhautumisen mielentilaan, etkä edes rutiineja suorittaessasi väsy, etkä tunne apatiaa ja tylsistymistä.

Voit milloin tahansa tavoittaa korkeamman minäsi tarjoaman inspiraation, kun kysyt korkeammalta minältäsi  kuin tuo pieni lapsi: ”Mitä hauskaa tekemistä voisin juuri nyt keksiä?”

Ja sitten vain kuuntelet sitä kaikkein pienintäkin vihjettä, hennoimmaltakin tuntuvaa kuiskausta, ja katso, mihin se sinut johtaa. Sillä juuri SE on korkeamman minäsi välittämä, inspiroitunut ajatus! Tuo vihje voi vaikuttaa aluksi täysin arkiselta, eikä se tunnu liittyvän mihinkään kovin tärkeään asiaan, eikä etenkään niihin suuriin ongelmiisi, jotka juuri nyt painavat mieltäsi. Mutta taika onkin siinä, että suuriin ongelmiisi liityy aina mielessäsi vastustusta ja negatiivisia uskomuksia, ja siksi korkeampi minäsi pyrkii johdattamaan sinut tavalla tai toisella  korkeaan tunnetilaan, ja sitä kautta kohti ongelmiesi ratkaisuja, ikään kuin SIVUPOLKUJEN KAUTTA.

Esimerkiksi: Sinulla on ”tyhjä ja pysähtynyt olo”, ja saat inspiraation viedä roskapusin. Sitten saat idean siivota sotkuisen laatikon, puhdistaa pölyt kaapin päältä, hankkiutua eroon turhista tavaroista ja vaatteista (joita et tule luultavasti enää koskaan käyttämään) , hankkiutumaan eroon vanhoista papereista ja asiakirjoista, jotka eivät liity enää millään tavalla nykyiseen elämääsi, siivoamaan ruokakaapistasi pois vanhentuneet ruuat ja mausteet, maalaamaan kuluneen kaapinoven, pesemään lattian ja puistelemaan pölyiset ikkunaverhot, tuulettamaan asuntosi…Tällaisen ”suursiivouksen” lähdettyä käyntiin tuosta roskapussinviennistä energiasi alkaa virrata vapaammin, tyhjä olo sisältäsi katoaa, eli tunnetilasi kohoaa kuin huomaamatta.

Ja KUN näin olet korkeassa tunnetilassa, innoissasi kaikesta konkreettisesta tekemisestä, jota sinun ei olisi ollut ihan pakko tehdä tänään, mutta joka sai sinut tuntemaan iloa ja reippautta – niin juuri tuossa korkeassa tunnetilassa saat yhtäkkiä mieleesi aivan mahtavan idean, joka onkin ratkaisu johonkin suureen ongelmaasi,johon et matalassa tunnetilassasi voinut löytää ratkaisua.

Innostumalla pienistä, ja näennäisesti vähemmän tärkeiltä tuntuvista asioista, tavoitat siis aina vastauksia suurempiin ogelmiin. Eli älä suorita elämää, älä yritä koskaan ratkaista ongelmia, vaan pyri aina ja joka hetki ensisijaisesti korkeaan tunnetilaan, päästämään energiasi virtaamaan – ja siten vastaanotat ratkaisun vaikeimpaankin ongelmaasi , helposti ja ilman ahdistusta.

Korkeampi minäsi on AINA kanssasi, eli jos tunnetilasi on matala, niin muista, että se on matala ainoastaan siksi, että et juuri nyt ole yhteydessä omaan korkeampaan minääsi, eli korkeampaan tietoisuuteen. Sallimalla mielentilasi kohoaminen millä tahansa tavalla saat siis kuitenkin yhteyden tuohon ”kuumaan linjaan”, jossa on joka hetki tarjolla ideoita, joiden avulla mikä tahansa unelmasi tulee mahdolliseksi.

Sillä unelmasi on jo luotu, eli ne ovat jo olemassa – sinä itse, ja matala tunnetilasi, olette ainoa este unelmiesi konkreettiselle toteutumiselle!

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *