Lopeta etsiminen – ja sallit sen, että löydät etsimäsi

Emme voi koskan löytää sellaista asiaa, jonka uskomme oleva hukassa, sillä se, mihin tunnetasolla uskomme, toteutuu. Emme voi saavuttaa vaurautta, jos uskomme olevamme köyhiä. Emme voi löytää parisuhdetta, jos uskomme yksinäisyyteemme. Emme voi parantua, jos keskitämme huomiomme sairastamiseen.

Se, että koemme kärsimystä, johtuu aina siitä, että yritämme ratkaista kohtaamiamme ongelmia matalasta tunnetilasta käsin, eli emme ”näe ratkaisua”, koska emme ole korkeamman minämme taajuudella, jossa ratkaisu on jo olemassa. Eli yritämme kontrolloida elämää, luottamatta universumiin, ja oman korkeamman minämme apuun. Tällöin elämästä tulee raskasta taistelua,jossa saatamme kyllä kokea myös voiton ja mielihyvän hetkiä, mutta niin kauan, kun emme osaa kokea mielihyvää ILMAN taistalua, eli henkilökohtaisia saavutuksia ja kilpailua, niin emme ole vapaita. Olemme vapaita vasta sitten, kun kykenemme iloitsemaan myös kaikkien muiden ihmisten kokemasta onnesta ja ilosta. Eli silloin, kun syvällisesti ymmärrämme, että olemme kaikki yhtä, emme erillisiä.

Ja että toisissa ihmisissä näemme aina sen, mitä itse heissä aktivoimme. Eli jos toinen ihminen tuntuu syyttävän sinua, niin se johtuu vain siitä, että sinä itse tunnet syyllisyyttä. Jos toinen ihminen tuntuu halveksivan sinua, niin halveksitkin  itse itseäsi. Kanssaihmisemme, jotka herättävät meissä negatiivisia tunteita, ovat siis omien tunteidemme peilejä, aina.

Jos koet, että elämäsi on ollut enimmäkseen kamppailua vastavirtaan, eli että kovasta yrittämisestä huolimatta olet saavuttanut vain vähän sellaisia asioita, joita olet tavoitellut, ja jos sinusta tuntuu,että tilanteesi menee koko ajan vain huonompaan suuntaan, niin korkeamman minäsi viesti on selkeä: Lopeta yrittäminen! Päästä  irti kaikista negatiivisista tunteistasi, ja keskity mihin tahansa positiiviseen asiaan, jota voit elämästäsi vielä löytää. Ja meditoi päivittäin. Sillä tavoittelemaasi asiaan liittyvät negatiiviset tunnemuistosi saattavat jatkuvien vaikeuksien ja epäonnistumisten seurauksena olla niin vahvat, että et yksinkertaisesti voi edes ajatella enää tuota tavoittelemaasi asiaa, aktivoimatta samalla negatiivista tunnemuistoa. Ja tällöin et siis voi sallia itsellesi sitä, mitä haluat, koska et itsekään usko,että salliminen olisi mahdollista.

Manifestoimme siis aina sitä, mihin itse uskomme. Jos et kykene uskomaan omaan unelmaasi, niin ajattele, aina kun  on mahdollista, vain sellaisia asioita, joihin jo uskot. Ja tämä siksi,että vetovoiman laki reagoi tunnetaajuuteemme, ja mikä tahansa iloa tuottava asia saa tunnetaajuutemme kohoamaan.

Jokainen meistä on kokenut myös päinvastaisia tilanteita,eli vaikkapa täysin yllättäviä ongelmia tai onnettomuuksia, jotka ovat ensin tuntuneet ”kohtalokkailta”, mutta jotka ovatkin siten hyvin nopeasti ratkenneet, ja olemme ”selvinneet pelkällä säikähdyksellä”. Tällaisten tapahtumien viesti on, että meidän tulee kiinnittää huomiomme johonkin asiaan. Esimerkiksi, jos auto on yhtäkkiä pysähtynyt pimeällä tiellä  paikkaan, jossa on hyvin vähän muuta liikennettä,eikä huoltoasemia lähimaillakaan. Ensimmäinen ajatuksemme on, että ”tähän jäätiin”, eli heti, kun olemme havainneet, mitä on tapahtunut, niin olemme ikään kuin jo valmiiksi luopuneet toivosta, koska tilanne vaikuttaa niin toivottomalta. Ja koska luovumme toivosta heti, niin myös ratkaisu mahdollistuu nopeasti, koska emme YRITÄ ratkaista ongelmaa,vaan tyydymme havainnoimaan tilannetta ”kuin puulla päähän lyötynä”. Ja ongelman nopea selviäminen on mahdollista myös siksi, että tilanne on yllättävä, eikä siihen liity valmiita, voimakkaita negatiivisia tunnemuistoja, jotka estäisivät ratkaisun löytymisen. Toisaalta onnettomuus tai ongelma sinänsä on tietysi myös  oma manifestaatiomme, mutta ongelma saattaa siinä tilanteessa olla kuitenkin ns.helpoin mahdollinen polku jotakin sellaista toivettamme kohti, jota emme muulla tavalla tavoittaisi. Autoon tuleva vika voi nimittäin johtaa myös monenlaisiin positiivisiin asioihin: Löydämme autostamme vian, jota emme ole aiemmin havainneet. Korkeampi minämme on kyllä ollut tietoinen tuosta viasta, mutta emme ole intuitiivisesti vastaanottaneet tuota tietoa. Ja siksi vaaditaan tilanne, jossa universumi ikään kuin alleviivaa tuota vikaa, ja ”otamme ongelman vakavasti”. Joskus saatamme ajaa autolla jopa vuosia havaitsematta, että joku osa autostamme on hajoamispisteessä. Saatamme myös auton hajoamisen seurauksena tavata ihmisiä, joita emme muuten olisi tavanneet, ja nämä ihmiset liittyvät johonkin aivan muihin toiveisiimme. Universumin luovuus ja ongelmanratkaisukyky on siis ilmiömäinen, ja tämä johtuu siitä, että korkeassa tietoisuudessa on valtava määrä ”dataa”, jota korkea tietoisuus meissä kykenee käsittelemään joka hetki.

Eli edellä mainitussa esimerkissä siis mahdottomalta tuntuvaan tilanteeseen löytyy helposti ja nopeasti ratkaisu, koska emme siis ITSE yritä ratkaista asiaa matalasta tunnetilasta käsin,vaan luovutamme. Emme siis edes kovin paljon ehdi huolestua, koska kaikki tapahtuu niin nopeasti. Huolestuminenhan aina ja poikkeuksetta vain hidastaa ratkaisun löytymistä. Jos samalla tavalla kykenisimme päästämään irti myös sellaisista ongelmistamme, joihin liittyy paljon valmiita, negatiivisia tunnemuistoja, ja joita olemme hyvin kauan, jopa vuosikausia yrittäneet ratkaista,niin mikä tahansa sellainenkin ongelma ratkeaisi helposti ja nopeasti.

Tämä tosiasia saattaa tuntua monesta kovasti elämässään kärsineestä jopa katkeralta, eli kun ihminen tajuaa yrittäneensä ja kärsineensä ”turhaan”, niin se tuntuu epäreilulta. Mutta negatiivisilla kokemuksillakin on lopulta aina oma tärkeä arvonsa elämässämme: Paitsi, että kaikki kokemamme negatiivinen luo aina positiivista, niin elämä myös opettaa meitä tällaisen turhan taistelun kautta suhtautumaan elämäämme kevyemmin, eli siten kuten on tarkoitettu: Ilolla ja huolettomuudella. Ja lopulta: Vetovoiman laki on universumia ylläpitävä täysin puolueeton ja oikeudenmmukainen voima, eli se tekee mahdolliseksi toisaalta myös täydellisen vapautemme tehdä valintoja. Eli olemme niin vapaita, että voimme valita myös vankeuden ja kärsimyksen!

Oli elämäntilanteesi ja ongelmasi juuri nyt siis millainen tahansa, ja jos tunnet huolta, pelkoa, vihaa tai turhautumista,  niin päästä irti negatiivisista tunteistasi, käänny  myötävirtaan, eli lopeta mahdollisimman nopeasti vastavirtaan melominen. Äläkä yritä ohjailla millään tavalla sitä tapaa, jolla universumi ratkaisee ongelmasi. Sillä jos yrität ratkaista ongelmaasi jollain TIETYLLÄ tavalla, ja helpoin polku olisikin joku aivan muu, niin yrittämisellä vain hidastat ongelmasi lopullista ratkeamista.

Eli ainoastaan olemalla tyytyväinen nykyhetkeen, iloitsemalla myös muiden ihmisten kokemista onnistumisista, rakastamalla ehdoitta itseäsi ja kaikkia muita ihmisiä, ja luottamalla korkeamman minäsi täydelliseen viisauteen, sallit mahdollisimman nopean ja helpon ratkaisun mihin tahansa ongelmaasi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *