Luovu vanhoista uskomuksistasi luomalla uusia uskomuksia, ja unelmiesi manifestaatiot nopeutuvat

Kun elämme elämäämme maan päällä, niin kaikki kokemuksemme luovat toiveita, jotka laajentavat tietoisuuttamme, ja samalla  koko universumia, ja kohottavat korkeamman minämme värähtelytaajuutta. Luomme siis koko ajan sekä itseämme että universumia  uudeksi.

Ja tästä syystä uskomukset siitä, keitä ja millaisia olemme, vaativat jatkuvasti ”päivitystä”, aivan samoin, kuin vaikkapa tietokoneohjelmat. Mutta jos pidämme tiukasti kiinni vanhoista uskomuksistamme, hakien niistä ikään kuin turvaa, niin koemme negatiivisia tunteita siksi, että ”emme salli itsemme pysyä oman laajentumisemme tahdissa”. Toisin sanoen: Emme salli itsellemme niitä toiveita, joita olemme toivoneet. Ja koska vetovoiman laki saa meidät vetämään aina puoleemme oman tunnetilamme taajuudella värähteleviä kokemuksia, niin jos tunnetaajuutemme on jo negatiivinen, ja uskomuksemme todellisuudestamme siis ”vanhentunut”, niin tästä syystä moni meistä salliii itselleen unelmiaan hyvin hitaasti, ja elämä tuntuu jämähtäneeltä ja ilottomalta, ja ”kärsimykseltä”. Ja kärsimys siis johtuu ainoastaan siitä, että pakotamme itsemme pysymään negatiivisissa tunnetiloissa, ja turrutamme itsemme niihin, kieltämällä itseltämme jopa kokonaan onnellisuuden ja elämänilon.

Eli aivan kuin kävelisit kivi kengässäsi, ja kieltäytyisit ottamasta kiveä pois, vaikka kipu jalassasi on jo sietämätön, koska haluat ”oppia sietämään kipua”, eli tottua siihen. Uskot siis, että jos tunnet tarpeeksi kipua, niin et enää reagoi siihen. Ja samaan aikaan kieltäydyt uskomasta, että kiven poistaminen kengästä olisi  paljon helpompi ratkaisu ongelmaasi. Kivi kengässä kuvastaa siis negatiivista tunnetilaasi, kenkä ilman kiveä taas positiivista tunnetilaasi.

Moni meistä etsii siis turvallisuudentunnetta siitä, mikä on jo manifestoitunut, uskoen, että elämäntilanteemme pysyminen vakaasti samanlaisena pitäisi meidät  ikään kuin ”turvassa” yllättäviltä muutoksilta. Eli pelkäämme muutosta, koska pelon tunnetilassa kaikki uusi TUNTUU meistä pelottavalta, johtuen siis juuri negatiivisesta tunnetilastamme – ei siis suinkaan siitä, että kaikki uusi olisi ”vaaraksi”. Tästä on kyse, kun puhutaan  ns. muutosvastarinnasta, ja esimerkiksi sukupolvien välisestä ”kuilusta”. Kyse ei kuitenkaan ole myöskään siitä, että kaikki uusi olisi aina automaattisesti  vanhaa ”parempaa”, ja ”pakko hyväksyä”, vaan siitä, että jos emme salli itsellemme sitä, mitä ITSE olemme itsellemme toiveillamme luoneet, niin vastustamme omaa muutostamme, omaa uutta uskomustamme uudistuneesta itsestämme.

Muutos ei siis ole koskaan tasapainon ja harmonian vastakohta, vaan harmonia päin vastoin VAATII jatkuvaa muutosta, koska elämä itsessään on jatkuvaa muutosta! Havainnollisena esimerkkinä tästä on lainelautailija, joka pysyy aallon harjalla vain, jos hän ei vastusta aaltoa, ja sen liikettä. Tai nuorallatanssija, joka hänkin pysyy nuoralla vain, jos hän pysyy jatkuvassa liikkeessä.

Paikallaanpysyvyyden  ja jämähtämisen illuusio monien ihmisten elämässä johtuu siis ainoastaan siitä, että nämä ihmiset sallivat itselleen jatkuvasti ”samaa vanhaa”, eli eivät  pysy oman laajentumisensa tahdissa. He siis luovat koko ajan uutta, mutta sallivat vain vanhaa, eli pitäytyvät vanhoissa uskomuksissaan siitä, millainen heidän elämänsä on, ja millaisia he itse ovat. Heidän TODELLINEN todellisuutensa, siis korkean tietoisuustason todellisuus, on kuitenkin jo aivan erilainen, ja negatiiviset tunteet ja turhautuminen kertovat tästä tajuuserosta.

Esimerkiksi kaikki sairaudet johtuvat siitä, että tunnemme negatiivisia tunteita, eli emme pysy oman laajentumisemme tahdissa,  emmekä siis salli muutoksen harmoniaa, eli terveyttä (solujammehan kuolee ja syntyy koko ajan, mikä ylläpitää terveyttämme). Sairauden jatkuminen ja paheneminen taas johtuu aina vain siitä, että olet luonut itsellesi sairastamalla terveyttä, mutta et salli terveyttä itsellesi, koska uskot edelleen sairauteesi. Parannut, jos siis muutat vanhaa uskomustasi, eli alatkin uskoa paranemiseesi. Jos taas et edelleenkään usko paranemiseesi, niin helpoin polku harmonian saavuttamiseen on fyysinen kuolema, jolloin saavutat ”täydellisen harmonian”, koska luovut negatiivisista tunteistasi, eli muutoksen vastustamisesta kokonaan.

Samoin köyhtyminen johtuu siitä, että et itse usko rahan virtaukseen, jolloin negatiivinen uskomuksesi myös toteutuu, ja raha ei enää pääse virtaamaan luoksesi (raha on vain energiaa). Ja köyhtymisesi jatkuu, jos pidät kiinni köyhyyden uskomuksestasi, eli vaikka köyhänä luot toiveillasi jatkuvasti itsellesi lisää rikkautta, niin koska et usko tuohon todelliseen olemukseesi, joka siis on jo rikas, niin pysyt köyhänä.

Uskomuksemme ovat siis vain näkökulmia elämään, jonka koemme todellisuudeksemme, ja voimme milloin tahansa muuttaa sitä näkökulmaa, josta katsomme omaa elämäämme, ja omaa todellisuuttamme. Ja tunnetilamme kertovat siitä, katsommeko ”vanhaa todellisuuttamme”, vai ”laajentunutta todellisuuttamme”. Eli negatiivinen tunnetilamme kertoo, että katsomme ”mennyttä itseämme”, kun taas positiivinen tunnetilamme kertoo, että katsomme ”todellista nykyisyyttämme”, siis laajentunutta itseämme.

Ollaksesi onnellinen sinun tulee siis hetki hetkeltä sopeutua tunnetaajuutesi kohoamiseen, eli pysyä jatkuvasti muuttuvan itsesi  kanssa resonanssissa ja harmoniassa, vastustamatta muutosta, eli pysyä ns. flow-tilassa. Ja positiivinen tunnetilasi on siis indikaattori tästä harmoniasta.

Kun vanhat uskomukset itsestäsi ja elämästäsi eivät enää palvele sinua, niin luovu niistä, ja luo uusia. Ja harjoittelemalla olosuhteista riippumatonta tyytyväisyyttä, meditaatiota (ajatusmelun hiljentämistä), ja ajatusten keskittämistä tietoisesti positiiviseen, saat vetovoiman lain toimimaan hyväksesi, sillä universumi reagoi aina vain tunnetiloihimme, ei siis koskaan siihen ns. todellisuuteen, joka on tällä hetkellä manifestoitunut, ja joka on universumin näkökulmasta jo menneisyyttä. Eli jos haluat tulla rikkaaksi, niin tavoittele tavalla tai toisella vaurauden tunnetilaa, eli ”usko tunnetasolla vaurauteesi”, oli tuo vauraus sitten vaikkapa  henkistä, eli esimerkiksi ”ilon ja rakkauden  vaurautta”, tai luonnon vaurautta, eli kasvien ja eläinten elinvoimaa ja runsautta. Ja tämä sama, vaurauden korkea tunnetila, tekee sinut myös terveeksi ja rakastetuksi, viisaaksi, arvostetuksi ja  kauniiksi, siis toiveidesi mukaiseksi.

Kaikki mihin itse tunnetasolla uskot, toteutuu aina.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *