Maailmankaikkeuden värähtelytaajuuden kohoaminen tekee meistä tällä hetkellä inkarnoituneina olevista todellisia oman elämämme taikureita

Koska värähtelytaajuus on universumissa valtavasti kohonnut, niin energia liikkuu nyt todella nopeasti, ja liike nopeutuu koko ajan eksponentiaalisesti (eli mitä nopeammin energia liikkuu, niin sitä enemmän se nopeutuu), niin tietoisena luojana mahdollisuutesi saavuttaa unelmiasi ajatuksiasi ja tunteitasi kohdistamalla on nyt huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, kuin aiemmin.

Eli se profetia, jota esimerkiksi kristinuskossa kutsutaan ”lopun ajoiksi”, on alunperin tarkoittanut tätä ”uutta aikaa” (”new age”), jolloin ihmiskunta jakautuu ns. voittajiin ja häviäjiin näennäisesti siinä mielessä, että pyyteettömän rakkauden korkeassa taajuudessa olevat luovat itselleen unelmiaan eli ”taivasta”  nauttimalla elämästään, kun taas negatiivisessa tunnetilassa olevat luovat kiihtyvällä tahdilla itselleen ”helvettiä”.

Mutta tämä jako ei siis suinkaan ole jako ”hyviin ja pahoihin”, hurskaisiin ja syntisiin, ”oikea- ja vääräuskoisiin”,  sillä jokainen ihminen on perusolemukseltaan täydellinen sielu, korkeamman tietoisuuden ulottuvuus. Vaan kyse on vain siitä, millaisen tunnetaajuuden me itse kukin  tässä elämässä eli inkarnaatiossa,ja tässä todellisuushologrammissa – jota maailmaksi kutsumme –  itse valitsemme. Sillä meillä on kaikilla aina ja ikuisesti, ja joka hetki, täysin vapaa tahto valita itse oma todellisuutemme! Lopun aikojen kauhistelijatkaan eivät siis käänteisesti joudu ”ikuiseen kadotukseen”, vaan he kokevat vain oman elämänsä ”helvettinä”, mikäli pysyvät matalissa tunnetiloissa, ja vastustavat esimerkiksi muita uskontoja, homoseksuaalisuutta tai yli päätään mitään, mitä eivät itse hyväksy, sillä emme voi koskaan vastustaa mitään, manifestoimatta sitä samalla omaan elämäämme ja kokemusmaailmaamme. Tästä syystä tuomitsija joutuu lopulta tuomitsemaan itsensä, pahan muissa ihmisissä näkevä kokee pahuuden itsessään, ns. syntiä vihaava ajautuu itse tekemään vihaamaansa syntiä jne. ”Joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa”.

Raamattuun aikanaan kirjatut ns. lopun ajan merkit toteuttavat siis itse itseään niille, jotka niihin ajatus- ja tunnetasolla keskittyvät, ja jotka niitä PELKÄÄVÄT, eli jokainen meistä näkee todellisuutensa juuri sellaisena, kuin millaiseen todellisuuteen tunnetasolla uskoo. Eli on suuri paradoksi, että esim. monet karismaattiset kristityt pitävät lopunajan merkkeinä kasvissyöntiä, meditaatiota ja joogaa, jotka ovat tuhansia vuosia lisänneet ihmisten psykofyysistä hyvinvointia, eli auttaneet kohottamaan tunnetaajuutta. Ja myös ”vääränlainen rakkaus” on ihmisten harjoittamana monien uskonnollisten liikkeiden piirissä demonisoitu, vaikka samalla logiikalla voitaisiin demonisoida myös koko muu luomakunta, joka on luonut itse itsensä äärimmäisen monipuoliseksi, sillä luomisen motiivi on luomakunnassa joko tarkoituksenmukaisuus tai vapaa tahto, ei siis ahdas moraali tai erilaisuuden vastustaminen, kuten monien ihmisen kehittämien uskontojen piirissä.

Pelkoon ja pelotteluun perustuvat lopun aikojen ennustukset ovat siis paitsi itseään toteuttavia, niin myös aikanaan matalissa tunnetiloissa kanavoituja. Esimerkiksi profeetta Jeesus oli tässä mielessä aikanaan hyvin radikaali henkinen opettaja, joka korosti pyyteettömän rakkauden tärkeyttä, moralismin ja tuomitsemisen sijaan. Valitettavasti monet raamatuntulkitsijat vain keskittyvät pyyteettömän rakkauden sanoman sijaan syntien tuomitsemiseen, syyllisyyteen, ja profeetan kuolintapahtumiin ja kärsimyksiin, jotka ovat täysin epäolennaisia rakkauden sanoman rinnalla. Kuolemaahan ei ole olemassa, ja Jeesuskin kertoi seuraajilleen jälleensyntymästä, oppi on vain kristinuskosta poistettu, ja muutettu ”uudestisyntymäksi kristuksessa”, eli tulkittu väärin.

Maailmankaikkeuden värähtelytaajuus on siis kohonnut merkittävästi,  ja kohoaa koko ajan siis eksponentiaalisesti, eli meillä juuri nyt inkarnoituneina olevilla on ainutlaatuinen mahdollisuus toimia kirjaimellisesti ”oman elämämme taikureina”, sillä manifestointi – sekä toivotun että ei-toivotun – on nyt todella helppoa, Ajatuksemme ja tunteemme siis manifestoituvat usein lähes välittömästi. Eli jos huomaat arjessasi jatkuvasti hämmentävää synkroniaa (kun ajattelet jotakuta ihmistä, niin törmäät häneen hyvin nopeasti, tavalla tai toisella), huomaat telepaattisten kykyjesi voimistuneen, tai toiveidesi (joihin ei liity negatiivisia tunnemuistoja) manifestoituvan lähes ”sormia napsauttamalla”, niin ilmiö johtuu siis värähtelytaajuuden noususta. Mutta tällä energian liikkeen nopeutumisella on tietysti myös toinen puoli, eli jos et ole tarkka ajatustesi ja tunteidesi hallinnassa, niin saatat ”syöksyä ulos tieltä” samalla tavalla, kuin ajaessasi autolla liian lujaa, keskittymättä samalla tarkasti ohjaamiseen.

Jos joku maailmanloppua pelkäävä ihminen haukkuu sinua näinä aikoina ”noidaksi”, niin ota se kohteliaisuutena, ja pyri tuntemaan myötätunoa haukkujaa kohtaan,. Sillä tuo haukkuja elää  itse  pelossa, eli matalan tunnetilansa vallassa, mikä ei ole helppoa, koska negatiiviset tunteet manifestoivat nyt yhtä voimakkaasti ”sitä itseään”, kuin positiivisetkin.

Eli juuri nyt on entistäkin tärkeämpää seurata korkeamman minämme ohjausta, eli kulkea aina kohti sitä, mikä saa meissä  aikaan positiivisia tunteita – eli nauttia täysin siemauksin elämästä, ja omasta luomisvoimastamme.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *