Mitä suurempaa tuskaa tunnet, niin sitä upeampi on toiveesi, jonka itse itseltäsi juuri nyt kiellät

Muista aina, että et koskaan voisi tuntea elämässäsi tuskaa ja kärsimystä, ellet olisi luonut korkeamman minäsi taajuudelle fantastisia toiveita, joita et kuitenkaan itse ole vielä itsellesi sallinut. Tuska, viha, pelko, kärsimys, turhautuminen – ja myös ”ikuinen haikea toiveikkuus” – ovat siis todisteita siitä, että haluat ja toivot jotakin sellaista, minkä itse itseltäsi kiellät.

Opettele siis arvostamaan negatiivisia tunteitasi, opettele iloitsemaan siitä, että sisäinen ohjausjärjestelmäsi toimii!  Tuska on siis kuin häkävaroitin, joka kertoo, että ilmassa on myrkyllistä häkää, ja että sinun tulisi reagoida tilanteeseen, ja päästää sisään raitista ilmaa – ja myös selvittää häkäkaasun alkuperä ja syy, eli vaikkapa tukos savupiipussa.

Muista myös, että olosuhteet, joissa juuri nyt elät,  eivät koskaan tee sinua onnettomaksi, vaan olet onneton, koska tunnetilasi on juuri nyt matala, ja vastustat siis matalassa tunnetilassasi korkeamman minäsi ohjausta, etkä kuule intuitiosi ääntä. Eli et reagoi tuon häkävaroittimen signaaliin.

Eli ainoa asia, joka mahdollistaa kärsimyksen maailmassa on matala tunnetila, omien toiveiden vastustamisen tila. Se, että ollessasi ei-toivotussa tilanteessa havainnoit jatkuvasti tilannetta jossa olet, selität miten päädyit tilanteeseesi, perustelet, miksi sinun tulee edelleen jäädä tilanteeseesi, ja vakuuttelet itsellesi ja muille, kuinka sinun tulee olla tuossa ei-toivotussa tilanteessasi ikuisesti, tai ainakin siihen saakka, kunnes kuolema sinut elämästäsi ja tuskastasi vapauttaa. Eli olet kuin matkalla jonnekin, mutta et koskaan katso eteenpin, et ihaile kauniita maisemia. vaan koko ajan tuijotat joko jalkojasi, tai pölyistä polkua takanasi. Ja koko ajan kärsit siitä, että matkasi ei tunnu mukavalta, eikä se tunnu johtavan yhtään minnekään.

Mutta välittömästi, jos kohotat katsettasi maasta, ja tähyätkin eteesi ja horisonttiin,  ja lakkaat muistelemasta kärsimyksiä, joita olet matkallasi tähän saakka kokenut, niin samalla hetkellä siirryt aivan kuin täysin eri todellisuuteen, alatkin nähdä edessäsi uusia mahdollisuuksia, kärsimyksesi muuttuu kuin taikaiskusta iloksi ja luottamukseksi. Ja muistat myös menneisyydessä kokemasi ILOISET asiat! Sillä mitä suurempaa tuskaa ja toivottomuutta olet matkallasi kokenut, niin sitä voimakkaampi on myös ilo ja riemu jota tunnet, kun päästät irti kärsimyksestäsi ja toivottomuudestasi.

Lopeta siis välittömästi itsesi rankaiseminen ja kiduttaminen,  ja unelmiesi tukahduttaminen toivottomuudella ja epäuskolla. Et ole tehnyt mitään väärää, et ole epäonnistunut elämässäsi, etkä ole tuomittu kärsimykseen. Kaikki ns. virheesi ovat johtuneet vain negatiivisista tunnetiloistasi, ja kaikki ne ovat luoneet positiivista, eli ”virheeltä tuntunut elämänvalinta” on aina sekin lopulta suuri aarre.  Ja jos juuri nyt tunnet kärsimystä ja toivottomuutta, niin sekin on pelkkä harha, joka syntyy siitä, että matalassa tunnetilassasi olet tuo tomua allasi ja takanasi  tuijottava matkalainen, joka näkee vain negatiivisia asioita, ja muistaa vain negatiivisia kokemuksia.

Ja vaikka olisitkin elämässäsi kokenut paljon näennäisiä vastoinkäymisiä, menetyksiä, epäonnistumisia, häpeää ja tragedioita, niin nekin kertovat vain siitä, että olet elänyt täyttä elämää, ja jokainen ei-toivottu kokemuksesi, ja jokainen negatiivinen tunteesi, on luonut korkeamman minäsi taajuudelle vastaavan suuruisen positiivisen asian. Ja että riemusi noita luomuksiasi itsellesi salliessasi on sitä pakahduttavampaa, mitä syvempää ja synkempää tuskaa olet joskus tuntenut.

Sillä sinä OLET Luoja. Ja elämäsi tarkoitus on omasta luomistyöstäsi iloitseminen. Lopeta siis kärsiminen, ja aloita elämästäsi nauttiminen. Nyt!

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *