Negatiivinen tunteesi johtuu siitä, että vastustat energian virtausta – ja samalla omia toiveitasi

Negatiivinen tunteesi johtuu siis siitä, että kiellät omat toiveesi, ja sen todellisuuden, jonka olet itse toiveillasi luonut. Sillä jo manifestoitunut, eli NIIN SANOTTU todellisuutesi on jo menneisyyttä, kun taas todellinen nykyisyytesi on korkeamman minäsi taajuudelle luomasi todellisuus.

Jos taas olet huoleton ja korkeassa tunnetilassa, niin positiivinen tunnetilasi johtuu siitä, että sallit itsellesi niitä asioita, joita toivot, ”antaudut toiveidesi virran vietäväksi”. Ja samalla autat myös kanssaihmisiäsi sallimaan heidän oman tunnetaajuutensa kohoamisen, sillä korkeamman tietoisuuden kanssa resonanssissa oleva ihminen ”valaisee maailmaa”. Tästä syystä esimerkiksi  lahjakkaat ja inspiroituneet taiteilijat ovat niin ihailtuja ja rakastettuja, sillä he inspiroivat suuria ihmisjoukkoja kaikkialla, missä taidettaan esittävät. Heidän taiteessaan on siis ”korkeamman kosketus”, ja heidän yleisönsä oma korkeampi olemuspuoli resonoi tuon korkealta taajuudelta kanavoidun taiteen kanssa.

Yöunen aikana – jos unemme on levollista –  tunnetilamme useimmiten kohoaa automaattisesti, ja siksi varhain aamulla on usein paras hetki valita tunnetila tietoisesti koko päiväksi – joko meditoimalla, tai tietoisesti positiivisiin asioihin keskittymällä. Voit esimerkiksi valita päiväsi teemaksi ”hauskuuden”. Ja kun keskityt heti aamulla hauskoihin asioihin, niin positiivinen tunne- ja tapahtumaketju määrittää koko päivääsi. Sanonta ”nousin väärällä jalalla sängystä” kuvaa puolestaan päinvastaista tilannetta, negatiivisella tunne- ja tapahtumaketjulla alkanutta päivää.

Ilmiö, joka hämmentää myös monia tietoisia luojia, on se, että joskus positiivinen tunnetilamme saa meidät kokemaan näennäisesti negatiivisia kokemuksia. Mutta kyseessä on näköharha siinä mielessä, että positiivinen tunnetilamme vain mahdollistaa asioiden etenemisen toivomaamme suuntaan, eli kokemamme negatiivinen tapahtuma onkin lopulta positiivinen.

Jos siis olet jo pitkään yrittänyt kovasti ratkaista jotakin asiaa, mutta olet ollut ikään kuin ”väärällä tiellä”, tiedostaen kyllä väärän suuntasi intuitiivisesti, mutta kova yrittäminen negatiivisessa tunnetilassa on sokaissut sinut, ja olet vain jatkanut sinnikkäästi – niin jos korkeassa tunnetilassa yrität edelleen jatkaa tuota yrittämistä, niin tilanteet muuttuvatkin positiivisen tunnetilasi mahdollistamina  niin hullunkurisiksi, että lopulta lopullisesti tiedostat, että suuntasi on ollut koko ajan väärä.

Esimerkkejä tällaisesta ”väkisinyrittämisestä” ovat usein avioliitot, joita yritetään pitää koossa negatiivisessa tunnetilassa, ”kulisien ylläpitämiseksi”. Tai vaikkapa tilanne, jossa rahaa on vähän, ja henkilö yrittää rahaa saadakseen myydä jotakin sellaista, jota ei todellisuudessa haluakaan myydä. Negatiivinen tunnetila ja yrittäminen siis mahdollistaa vaikean tilanteen jatkumisen loputtomasti, mutta positiivinen tunnetila taas mahdollistaa tapahtumat, jotka ohjaavat kokijan elämää hänen todellisten toiveidensa suuntaan. Eli todellinen, sydämen toive on usein aivan erilainen, kuin millaiseksi ihminen negatiivisessa tunnetilassaan sen kuvittelee. ”Väkisin runnotut ratkaisut” siis muuttuvat vielä selkeämmin mahdottomiksi, jos tunnetilamme on korkea.

Moni ihminen, jonka läheinen on  yllättäen ”kuollut”, eli siirtynyt fyysisestä elämästä ei-fyysiseen, on kokenut hieman ennen läheisen äkillistä kuolemaa tilanteen, jossa yleensä pääosin negatiivisessa tunnetilassa oleva läheinen onkin hyvin positiivisessa tunnetilassa. Huolettomuus ja iloisuus siis sekä mahdollistaa, että ennakoi tulevaa poistumista fyysiseltä tasolta. Jokainen kuolema on korkeamman tietoisuuden näkökulmasta ”itsemurha”, ja kun ihminen on päättänyt poistua fyysisestä elämästä, niin hän kokee tuon  oman  valintansa  intuitiivisesti helpottavana, ja samalla hänen positiivinen tunnetilansa siis myös mahdollistaa irtipäästämisen elämästä. Tuskallinen kuolema on vain sellainen, jossa ihminen taistelee itse valitsemaansa kuolemaa vastaan. Tällaisia kuolinkamppailuja ovat esimerkiksi pitkään kestävät vakavat sairaudet.

Pienelle lapselle kuoleminen on helpompaa silloin, kun lapsi on ”syntynyt kuollakseen”, sillä lapsi ymmärtää vielä tunnetasolla sen, että syntymä ja kuolema ovat vain saman asian kaksi ilmenemismuotoa, ja että kuolemaa ei todellisuudessa ole olemassa, eli henki meissä ei koskaan kuole. Lapset, jotka kuolevat jo pieninä, ovat syntyneet tärkeiksi opettajiksi muille, sillä lapsen kuolema vaikuttaa tunnetasolla useimmiten laajaan joukkoon ihmisiä, jotka ovat lapsen tai tämän perheen tunteneet. Oman lapsen kuoleman kokeneille kuolema on erityisen suuri lahja, sillä lapsen kuolema lievittää omaa kuolemanpelkoa merkittävästi, ja auttaa syvällisesti tunnetasolla ymmärtämään sen, että kuolemaa ei ole olemassa.

Matalassa tunnetilassa oleva ihminen etsii tiedostamattaan koko ajan todisteita ja vahvistusta omille peloilleen, ja asioille, joita häneltä puuttuu. Onnellinen ihminen taas sallii itselleen hyvinvoinnin tunteen olosuhteista riippumatta, ja etsii vahvistusta onnellisuudelleen, eli etsii ja löytää elämästään todisteita omasta hyvinvoinnistaan, arvostamalla kaikkea sitä, mitä on kokenut, ja mitä parhaillaan saa kokea.

Elämämme ei ole koskaan tarkoitus olla raskasta puurtamista, tai kärsimystä ja pelkoa tuottavaa taistelua, vaan elämä on parhaimmillaan kepeää, iloista tanssia nautinnollisesta tapahtumasta, ja toteutuneesta toiveesta toiseen. Ja vain tuntemalla onnellisuutta ja elämäniloa voimme ilahduttaa ja autta myös kanssaihmisiämme.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *