Negatiivista tunnetta tuntiessasi vastustat vain itse omaa toivettasi – aina

Kun tunnet negatiivisen tunteen, niin mieti, mikä ajatus sai sinut sitä tuntemaan. Ajattelitko jonkin asian puuttumista elämästäsi, sellaisen, jota pidät hyvin tärkeänä? Oli tuo asia ihan mikä tahansa, niin negatiivinen tunne kertoo siitä, että toiveesi on jo olemassa, mutta sinä tunnet kärsimättömyyttä, ja olet siksi oman toiveesi esteenä. Jos kuuntelisit korkeassa tunnetilassa korkeamman minäsi ohjausta, niin tuntisit koko ajan onnellisuutta, selkeyttä ja tyytyväisyyttä, ja luottaisit siihen,että korkeampi minäsi ohjaa sinua aina kaikkein  nautinnollisinta polkua pitkin kohti toveitasi.

Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta, kuin elää juuri tätä hetkeä, rentoutua, iloita tapahtumista, joita koet, toimia inspiroituneena – eli olla kiinnittämättä mitään huomiota niihin unelmiisi, joita sinulla ei vielä ole –  ELLET inspiroidu ajattelemaan niitä korkeassa tunnetilassa!

Sillä jos saat impulssin ajatella toteutumattomia toiveitasi korkeassa tunnetilassa, eli haltioidut – pakottomasti ja huolettomana –  sellaisista asioista, joista olet unelmoinut, niin nopeutat positiivista tapahtumaketjua, jonka seurauksena saavutat unelmasi.

Erota siis aina toisistaan visualisoinnin yrittäminen, ja inspiroitunut unelmointi. Ja sama koskee meditointia: Jos YRITÄT MEDITOIDA saavuttaaksesi jotakin, niin sinun on paljon vaikeampi vastaanottaa tietoa korkeammalta minältäsi, koska kysymyksesi on voimakkaasti aktivoitunut, ja kysymys on aina paljon matalammalla värähtelytaajuudella, kuin vastaus. Ja juuri tästä syystä ”ongelmasta irtipäästäminen” ja ”elämälle antautuminen” on niin tärkeää.

Olet ehkä usein huomannut, että kun teet jotain rutiininomaisia arjen askareita, esimerkiksi siivoat tai ajat autoa, niin juuri silloin saat – kuin hentona kuiskauksena – korkeammalta minältäsi inspiraation, miten joku ongelma voisi ratketa. Juuri tuo ”kuiskaaja” on siis oma korkeampi minäsi, joka käyttää joka hetki kaikki mahdolliset tilaisuudet auttaakseen sinua. Mutta usein siis keskityt niin voimakkaasti ongelmaasi, että et kykene kuulemaan näitä korkeamman minäsi kuiskauksia.

Vapauta siis itsesi vain tuntemaan onnellisuutta ja mielenrauhaa, mistä syystä tahansa.

Jos esimerkiksi koet epävarmuutta ja huolta siitä, tuleeko nykyinen parisuhteesi jatkumaan,  niin huolesi kertoo siitä, että etsit rakkautta aivan väärästä paikasta. Et voi koskaan saada rakkautta kumppaniltasi, ellet itse ole yhteydessä omaan korkeampaan minääsi, sillä rakkaus, jota tunnet, on aina sinussa, et siis saa sitä kumppaniltasi. Ja vaikka parisuhteesi jatkuisikin, huolestasi huolimatta, niin jos koet epämukavaa oloa parisuhteessasi, niin pakotat myös kumppanisi ilmentämään itsessään negatiivisia tunteita, etkä siksi koe onnellisuutta, vaan huolesi ja pelkosi vain lisääntyvät. Välillänne on siis negatiivisiin tunteisiin perustuva side. Ja koska olet negatiivisessa tunnetilassa, niin koet koko ajan parisuhteessasi negatiivisia kokemuksia, eli negatiiviset tapahtumaketjut vain voimistuvat – kunnes vihdoin lakkaat huolehtimasta, ja lakkaat yrittämästä miellyttää kumppaniasi, ja itse ikään kuin  SIETÄÄ  häntä,  tai lakkaat vaatimasta häneltä mielesi mukaista käytöstä. Eli lakkaat  pitämästä  epätoivoisesti ja väkisin ”korttitaloa pystyssä”, myskyn raivotessa sen sisällä.

Huono parisuhde ei suinkaan ole aina parempi, kuin ”ei parisuhdetta ollenkaan”. Mutta toisaalta: rakkaus, joka kestää, kestää myös myrskyjä ja erilläänoloa. Ja suhde, joka päättyy, väliaikaisesti tai lopullisesti, on joka tapauksessa jo luonut  paremman version itsestään.

Eli negatiiviset kokemuksesi ja tunteesi voimistavat koko ajan toiveidesi virtaa, koska jokainen ei-toivottu kokemuksesi luo aina lisää toiveita. Ja koko ajan, kun olet negatiivisessa tunnetilassa, niin yrität kaikin voimin purjehtia vastavirtaan. Ja lopulta virta on jo niin voimakas, että et enää jaksa taistella,ja luovutat, päästät irti airoistasi. Ja samalla hetkellä veneesi kääntyykin myötävirtaan,ja alat suorastaan syöksyä kohti todellisia toiveitasi, sillä virtauksen voima on jo vastustamaton.

Tämä esimerkki kuvaa sitä, kuinka turhaa kärsimys elämässä on. Voimme toki nauttia äärikokemuksista ja draamasta, eli jos koemme paljon negatiivista, niin positiivinen tuntuu suhteessa ihanammalta. Mutta voimme valita myös paljon helpomman polun,ja se polku on kulkemista resonanssissa ja harmoniassa oman korkeamman minämme kanssa, jokaista kokemaamme ongelmaa vain hyödyllisenä opasteena arvostaen.

Negatiivista tunnetta tuntiessasi vastustat siis täysin poikkeuksetta aina vain omia toiveitasi. Ja mitä enemmän olet tietoisesti harjoitellut korkeassa tunnetilassa pysymistä, niin sitä herkemmin tunnet sen, jos et jonakin hetkenä kuljekaan toiveidesi suuntaan. Et siis ole enää turtunut tuntemaan negatiivisia tunteita. Ja siksi tietoisen luojan polulta ei ole paluuta ”tavalliseen elämään”, siihen ”ei kurjuutta kummempaan”.

Eli onnellisuus on hetkessä elämisen harmoniaa. Sitä, että vastaanotat joka hetki jotain, mikä tekee sinut onnelliseksi. Mutta et siis yritä kiirehtiä oikotietä kohti ”suuria päämääriäsi”, vaan luotat siihen, että korkeampi sinussa tietää aina tarkalleen, milloin, miten, ja kenen toimesta suuri unelmasi toteutuu.

Jos siis löydät itsesi joskus tilanteesta, jossa ”innostuit vähän liikaa”, ja toivoit kovasti jotakin, mutta lähes varmana pitämäsi toive, tai ratkaisu ongelmaan, ei toteutunutkaan, niin ”kirvelevä” pettymyksen tunteesi johtuu siitä, että olit kärsimätön, ja olitkin siis vain toiveikkuuden, et tiedon  tunnetilassa. Tällaisissa tilanteissa helpoin polkusi on vain pyyhkiä pettymys mielestäsi, ja jatkaa tyynenä eteenpäin, sillä pettymyksen tunteesi voimakkuus kertoo siitä, että olet  jo hyvin lähellä todellista toivettasi.

Jos olet kokenut elämässäsi paljon epäonnistumisia ja pettymyksiä, niin olet jo ehkä luonut vahvan negatiivisen uskomuksen siitä, että et voi onnistua MISSÄÄN sinulle tärkeässä asiassa, ja tällöin sinusta tuntuu joskus siltä, kuin sabotoisit itse itseäsi, eli vihaisit ja rankaisisit itseäsi. Mutta et ole tämänkään uskomuksen vanki, vaan voit vain tietoisesti jättää tuollaiset ajatukset omaan arvoonsa. Ja pitkällisen itsesabotoinnin hyöty on siinä, että jokainen pettymyksesi on kasvattanut ”korkean taajuuden pääomasi” todella valtavaksi, eli olet auttanut universumia suunnattomasti laajentumaan. Eli voit olla varma, että myös onnen ja täyttymyksen tunteesi tulevat olemaan samassa suhteessa suurenmoisia, kuin miten syviä ovat olleet pettymyksesi, surusi ja toivottomuutesi.

Jos siis olet toistuvasti kokenut epäonnistuneesi vaikkapa ihmissuhteissasi, niin jokainen näennäinen epäonnistumisesi on luonut ja jalostanut samalla ihmissuhdetta, jossa tulet kokemaan suurta riemua, yhteenkuuluvuutta, vapautta ja harmoniaa. Ne ihmiset, joihin olet pettynyt, eivät koskaan ole syyllisiä pettymykseesi, sillä sinä itse olet tehnyt heistä juuri sellaisia, kuin miten olet heidät kokenut, eli olet itse odottanut pettyväsi heihin. Mutta jos arvostat noita entisiä kumppaneitasi, arvostat sitä, että juuri he ovat auttaneet sinua muovaamaan itsellesi unelmiesi ihmissuhdetta – niin silloin myös tuo unelmiesi suhde mahdollistuu. Ja joskus koet tuon unelmiesi suhteen myös entisen kumppanisi kanssa, katsot häntä vain nyt korkeamman minäsi silmin, ja siksi näet ”toiveidesi luomuksen hänestä”, et siis sitä versiota, mihin olit aiemmin pettynyt.

Tai jos olet tehnyt elämässäsi paljon työtä, saavuttaaksesi  rikkautta, ja sen myötä  vapautta elämääsi, mutta rahatilanteesi tuntuu vain huononevan, niin muista, että aina kun olet toivonut rahaa, olet samalla myös luonut sitä, et vain ole sallinut noita rikkauksia  vielä itsellesi. Raha on aina vain energiaa, jota joko sallit, tai et salli itsllesi. Jos raadat negatiivisessa tunnetilassa, niin saat suhteessa paljon vähemmän rahaa, kuin unelmoimalla rahasta ja vapaudesta korkeassa tunnetilassa, ja seuraamalla inspiraatioitasi.

Tai jos olet unelmoinut saavasi aikaan jotain merkittävää, täyttäväsi tavalla tai toisella  ”elämäntehtäväsi”, mutta olet kerta toisensa jälkeen tullut muiden ihmisten taholta torjutuksi, ja olet joutunut hautaamaan sellaisiakin ideoita, jotka tuntuivat sinusta aivan mahtavilta – niin jokainen kokemasi pettymys ja torjutuksi tuleminen on luonut aina tulevaisuuteesi tilanteen, jossa sinua kunnioitetaan suuresti, ja ideoitasi pidetään suunnattoman arvokkaina.

Älä siis KOSKAAN ajattele, että elämäsi on mennyt hukkaan, sillä mikään, mitä koemme, ei ikinä ole turhaa. Mutta voit siis  kärsimyksen sijasta valita joka hetki myös ilon ja onnellisuuden, ja kun tunnet onnellisuutta, mistä tahansa syystä, niin ”velatkin ovat saatavia”, siis myös ihan konkreettisesti!

Suuret unelmasi toteutuvat aina juuri sillä hetkellä, kun kaikkein vähiten osaat sitä odottaa – hetkellä, jolloin koet  onnellisuutta ja harmoniaa siitä huolimatta, että suuri unelmasi ei ole vielä toteutunut. Sillä olemme ikuisesti kulkemassa kohti toiveitamme, elämämme ei tule  koskaan valmiiksi – onnellisuus on aina vain hieman valmiimmaksi tulemista.

Nauti siis matkastasi, joka itsessään on täyttymys, ilo ja onni.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *