Olet huolissasi, surullinen, toivoton, peloissasi, vihainen ja katkera vain siksi, että olet erossa omasta korkeammasta minästäsi

Mikään tuntemistasi negatiivisista tunteista ei ole ”aiheellinen”. Sillä negatiivinen tunnetila kertoo aina vain siitä, että olet erossa korkeammasta minästäsi. Pelkäät siis todellisuudessa pelkoasi, vihaat vihaasi, suret suruasi. Ja kun kaipaat – mitä tahansa – niin kaipaat yhteyttä omaan korkeaan olevaisuuteesi. Ja myös ollessasi sairaana olet vain kadottanut tasapainosi, etkä salli solujesi palauttaa tuota harmoniaa. Jokaisella solullasi on tietoisuus, ja jokainen niistä toteuttaa aina ja joka hetki sinun toiveitasi: Hyvässä ja pahassa, toivottua ja ei-toivottua.

Arvosta sitä, mitä sinulla jo on, ja johon siis jo tunnetasolla uskot, ja se, mitä sinulla ei vielä ole, mutta jota toivot, ei enää aikaansaa sinussa negatiivisia tunteita, eli ”puutteen”, ”mahdottomuuden” ja ”toivottomuuden” tunteita. Sillä vain huoli ja murhe jonkun asian puuttumisesta voi estää tuon puuttuvan asian saapumisen luoksesi. Jos et murehdi, vaan tunnet arvostusta, niin mahdollistat siis KAIKKIEN toiveidesi toteutumisen.

Kun murehdit, niin käytät ajatustesi luomisvoimaa juuri päin vastoin, kuin mikä on tarkoituksesi, eli luot vain lisää murehtimisen aiheita. Kun vihaat, niin vihaat itseäsi, ja saat vain muutkin ihmiset vihaamaan sinua. Kun tunnet pelkoa, niin sinulle tapahtuu pelottavia asioita. Kun tunnet katkeruutta, niin vedät puoleesi muita katkeria ihmisiä.

Kun aavistat ja ennustat pahoja asioita tapahtuvan, niin mahdollistat pahojen asioiden tapahtumisen sinulle. Jos uskot, että ”ajat ovat huonot”, ”taloustilanne heikkenee”, ”asuntojen arvo laskee”, ”työttömyys lisääntyy”, ”ihmiset ovat väkivaltaisia”, ”ydinsota ja maailmanloppu uhkaa”, ”syntiset joutuvat helvettiin”, ”paholainen hallitsee maailmaa”, ”luonto kärsii”, ”sairaudet pahenevat”, ”viruksien torjuminen on mahdotonta”, ”selviäminen vaikeuksista on vaikeaa”, ”olen syntynyt onnettomien tähtien alla”, ”astrologinen karttani ennustaa tälle vuodelle suuria vaikeuksia ja katastrofia”,  jne, niin luot näin uskoessasi itsellesi kokemuksia, jotka vahvistavat näitä omia uskomuksiasi. Pelkosi siis luo mieleesi negatiivisen todellisuuden, joka manifestoituu informaationa, ja myös kokemuksina, jotka siis vahvistavat omaa näkemystäsi negatiivisesta, pelottavastta todellisuudesta.

Myös uskonnolliset uskomuksesi toteuttavat itse itseään. Jos uskot ”karmavelkaan”, eli siihen, että edellisten elämiesi pahat teot vaikuttavat vielä tässä elämässäsi, ja että joudut tässä inkarnaatiossa kärsimään pahojen tekojesi takia, niin näin myös tapahtuu, koska uskot, että näin tapahtuu. ”Karma” tarkoittaa nimittäin kirjaimellisesti vain syytä ja seurausta, eli sitä, että manifestoimme oman todellisuutemme ajatuksillamme ja tunteillamme. Me olemme jo lähtökohtaisesti täydellisiä sieluja, emmekä siis ole opiskelemassa maailmassa ”täydelliseksi tulemista”. Me kyllä laajennamme kokemuksillamme universumia koko ajan, mutta olemme siis itse joka hetki täsmälleen yhtä täydellisiä, kuin laajentunut, korkea tietoisuus kullakin hetkellä. Emme siis ole koskaan VÄHEMMÄN  täydellisiä, kuin täydellisin, laajentunut  täydellisyys, eli Kaikki Mikä On. Ihmisen ”alamaisuus” ja ”epätäydellisyys” jälleensyntymäopin valossa on siis aivan samanlainen erillisyysharha, kuin ihmisen epätäydellisyys ja ”perisyntisyys” sellaisissa uskonnoissa, joiden mukaan ihmistä korkeampi olento eli ”jumala” hallitsee maailmaa ja ihmistä. Me OLEMME tuo korkein tietoisuus, me olemme Kaikki Mikä On.

Keskity siis ajatuksissasi hyvyyteen, ehdottomaan rakkauteen, vaurauteen, runsauteen, menestykseen, optimismiin, rajattomiin mahdollisuuksiin, kauneuteen, lempeyteen, ystävyyteen, myötätuntoon, iloon, huolettomuuteen, rauhaan, tasapainoon, iloisiin yllätyksiin, toteutuviin toiveisiin, terveyteen ja elinvoimaan. Usko omaan rajattomaan luomisvoimaasi, ja luomisvoimasi ON rajaton.

Sinä Olet Luoja.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *