Päästä irti huolistasi ja luota elämään – jokainen sisäänhengityksesi on täynnä mahdollisuuksia

Elämän tarkoitus ei ole kärsiminen, vaan toiveidemme tarkentuminen ja toteutuminen, ei-toivotun kokemusten kautta. Ei siis ole tarkoitus, että hyväksyt asiat, joista et pidä, vaan tarkoitus on, että reagoit ei-toivottuun, ja annat ongelmat sen jälkeen heti universumin ratkaistaviksi. Eli että luotat siihen, että aivan kaikki mikä tapahtuu, tapahtuu aina lopulta sinun parhaaksesi. Ja että kaikki se, mitä et elämääsi halua, luo sitä, mitä haluat.

Joskus alamme tietoisina luojina pelätä negatiivisia tunteitamme, ja tuomita itseämme niistä, koska tiedämme, mihin ne johtavat, mutta tällaiseen itsekritiikkiin ei ole mitään syytä. Havaitse matala tunnetaajuutesi, mutta älä jää siihen kiinni tuomitsemalla itseäsi, vaan keskitä vain huomiosi myönteisiin asioihin.

Eli se,että koet negatiivisen tunteen jossain tilanteessa, ei ole paha asia, vaan  negatiivinen tunteesi vain paljastaa sinulle itsellesi, että negatiivisen tunteesi jatkuminen kertoo, että lähdit kulkemaan väärään suuntaan. Eli kokiessasi ahdistusta, vihaa tai pelkoa, niin viesti korkeammalta minältäsi on: Päästä irti, keskitä huomiosi muualle. Älä siis anna vetovoiman lain tuoda luoksesi enää lisää matalassa taajuudessa värähtelevää, vaan anna negatiivisen tapahtumaketjun vain haihtua pois. Sillä vain sellainen ei-toivottu tapahtumaketju saa vetovoiman lain vaikutuksesta voimaa, johon kiinnität huomiosi, johon siis keskität ajatuksesi ja tunteesi.

Muista aina, että luot todellisuuttasi uudeksi JOKA HETKI. Eli sinulla on joka sekunti mahdollisuus luoda seuraava hetkesi, joko paremmaksi tai huonommaksi, riippuen siitä, keskitätkö huomiosi positiiviseen,vai negatiiviseen. Eli jos lähelläsi on vaikkapa ahdistunut, pelokas tai riitaa haastava ihminen, niin voit ”sammuttaa” hänen negatiivisuutensa joko ajattelemalla tuota ihmistä myötätunnolla – tai kohdistamalla ajatuksesi mihin tahansa muuhun asiaan, joka on joko neutraali, tai positiivinen.

Tai jos sinulta puuttuu jotakin elämästäsi, ja koet pelkoa tai epätoivoa, niin älä keskitä ajatuksiasi pelkoon, puutteeseen, äläkä menneisiin epäonnistumisiin, vaan ajattele vain sellaisia asioita, jotka elämässäsi ovat hyvin. Et voi koskaan ”ajatella pois” pelkoasi ja ahdistustasi, sillä voimme vain vetää puoleemme asioita, emme iis voi koskaan päästä eroon siitä, jota parhaimmillaan ajattelemme. Mutta emme myöskään voi ajatella yhtä aikaa sekä positiivista että negatiivista asiaa,ja juuri tässä tosiasiassa on  positiivisen ajattelun valtava voima.

Voit siis sallia korkeamman tunnetilan kohdistamalla ajatuksiasi tietoisesti positiiviseen, mutta voit myös meditoida hengittämällä syvään, ja keskittymällä hengitykseesi. Kun hengität ulos, niin pysähdy uloshengityksen lopussa, jolloin tunnet olevasi ”tyhjä”. Ja tiedosta sitten sisäänengittäessäsi, kuinka ”uusi elämä” alkaa joka kerta, kun hengität raikasta ilmaa keuhkoihisi – korkeampi minäsi ei nimittäin KOSKAAN katso taaksepäin,eikä arvostele tai tuomitse aiempia valintojasi. Pyri siis tiedostamaan, kuinka jokaisella sisäänhengitykselläsi luot itsesi  ihan konkreettisesti ”uudeksi”. Eli aina kun keuhkosi  täyttyvät uudelleen, niin hengität sisään myös täysin uusia mahdollisuuksia. Ja koska meditaatiossa ajatusmelusi hiljenee, niin tunnetaajuutesi kohoaa automaattisesti, eli voit olla varma, että luot tuleviin hetkiisi positiivista, eli käynnistät meditoimalla positiivisen tapahtumaketjun. Ja jokainen hetkesi korkeassa tunnetilassa kohottaa myös ns. yleistä tunnetaajuuttasi, johon olet ”sopeutunut”. Eli jokainen positiivinen ajatuksesi ja tunteesi vaikuttavat kirjaimellisesti samoin, kuin laittaisit ”rahaa pankkiin”,oli tuo ”raha” sitten mitä tahansa, jota toivot.

Jos uloshengityksesi lopussa, eli kohdassa, jossa olet ”tyhjä”, ajattelet hetken ongelmaasi, niin tarkkaile tunnereaktiotasi. Jos tunnet tuolla hetkellä vihaa tai surua, niin tunteesi ”purkaa” vastustustasi eli resistanssiasi, eli tunteesi kertoo siitä, että kohoat ongelmasi suhteen voimattomuuden ja epätoivon taajuudelta ylemmäs. Eli negatiivinen tunnemuistosi ”puhdistuu” tuolla hetkellä. Itku ja viha ovat siis tässä tilanteessa  positiivisia tunteita, sillä ne kohottavat sinua täydellisen arvotomuuden ja avuttomuuden tunteista ylemmäs, ja olet jo matkalla kohti toiveikkuutta, ja muita korkeampia tunnetiloja.

Voimasi tietoisena luojana on aina tässä hetkessä. Älä siis koskaan takerru menneisiin epäonnistumisiin ja pettymyksiin, vaan luo ja vastaanota joka hetki kaikkea sitä, mistä olet unelmoinut.

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *