Päätä mitä haluat – ja sitten vain kulje kohti sitä, mitä haluat, korkeassa tunnetilassa

Jos tiedät, mitä haluat, niin pääset nopeammin päämäärääsi. Aivan kuten matkalla ollessasi pääset perille nopeammin, jos sinulla on joku tietty kohde, jonne olet tietoisesti menossa, etkä poikkea matkan varrella monessa muussa kohteessa. Koska elämä on kuitenkin ikuinen matka, niin myös sivupoluille poikkeaminen on elämää rikastuttavaa, eikä siis lainkaan merkityksetöntä. Mutta jos turhaudut matkallasi, koska olet ollut matkallasi jo hyvin pitkään, ja alkuperäinen päämääräsi on edelleen saavuttamatta, niin turhautumisesi eli matala tunnetilasi hidastaa matkaasi entisestään. Eli tästä syystä luottamus omaan,rajattomaan  luomisvoimaasi, usko päämääräsi realistisuuteen – siis siihen, että kaikki, mitä olet toiveillasi luonut, ON ”real”, eli todellisuutta –  ja ilo, eli korkea tunnetila, ovat tärkeimmät eväät matkallasi.

Elämässämme koemme joskus tilanteita, että olemme jo matkalle lähtiessämme ikään kuin pakenemassa jotakin. Eli pyrimme kiihkeästi jostakin pois, koska nykyinen elämäntilanteemme ei  tyydytä meitä. Tällöin matala tunnetilamme saattaa johtaa siihen, että päästessämme vihdoin eroon vaikeista olosuhteista – usein hetkellisen korkean tunnetilan mahdollistamana – niin uudet olosuhteet, joihin ”vapaudumme” ovatkin vielä haastavampia, kuin olosuhteet, joista lähdimme.

Tällaista tilannetta kuvaa sanonta: ”Epäonnninen matka ei voi päättyä onnellisesti”.

Älä kuitenkaan lue tätä lausetta siten, että jos olet kokenut paljon haasteita, epäonnea ja kärsimystä, niin sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia kokea enää koskaan onnistumisia ja iloa. Muista, että kaikki ei-toivottu luo AINA toivottua korkeamman minäsi taajuudelle. Tuo sanonta kuvaa tilannetta, jossa et salli tunnetilasi kohota, vaan olet ikään kuin ”syöksykierteessä”, sillä negatiiviset tunteesi mahdollistavat myös negatiivisten kokemusten jatkumisen, joka puolestaan vahvistaa negatiivisia uskomuksiasi, jotka taas manifestoivat lisää negatiivisia kokemuksia, jne.

Eli vaikka olisit joskus menneisyydessä tehnyt mielestäsi ”väärän valinnan” ja ”väärän päätöksen”, niin sinulla on silti joka hetki mahdollisuus – korkeasa tunnetilassa pysyttelemällä – kulkea toivomaasi suuntaan, ja siis kohti TODELLISTA toivettasi. Vaikka siis aikanaan tekemäsi päätös näyttäytyisikin juuri nyt vääränä, niin tuo  päätös ja kaikki sen seurauksena kokemasi vastoinkäymiset ovat kuitenkin kokemustesi kautta tarkentaneet valtavasti todellista toivettasi, eli nk. virhepäätös ei ole lopulta kuitenkaan ollut lainkaan turha. Alkuperäinen unelmasi on siis vain kasvanut ja kehittynyt  suuremmaksi! Joskus valitsemme elämässämme hankalamman polun, jotta unelmamme jalostuisi alkuperäistäkin vielä paljon loisteliaammaksi.

Eli tärkeintä on lopulta aina itse päätös, se, että meillä ON päämäärä. Jos sinulla on sellainen tunne, että et pessimismisi, ja lukuisten epäonnistumistesi seurauksena usko oikein enää minkään sinulle tärkeän toiveesi voivan toteutua, niin jätä silloin myös täsmällinen päämäärä ”universumin huomaan”, eli pyri tunnetasolla eläytymään vain iloisiin kokemuksiin, joita toivot kokevasi. Tällöin vetovoiman laki alkaa välittöömästi järjestää elämäsi asioita sellaiseen järjestykseen, että nuo iloiset kokemukset mahdollistuvat. Eli epäuskosi ei pääse jarruttamaan manifestatioitasi, jos et ajattele sellaista päämäärää, johon et todellisuudessa täysin itse usko.

Kaikki liittyy aina kaikkeen, kaikki asiat universumissa ovat aina vetovoiman lain vaikutuksesta täydellisessä synkroniassa toisiinsa nähden. Siksi ilon tunteesi tuo elämääsi lisää iloa, eli ”ilosi on iloa puoleensa vetävä magneetti”.

Eli jos sinulta puuttuu elämästäsi unelmiesi ihmissuhde, niin pyri vain tuntemaan, miltä tuo ihmissuhde parhaimmillan tuntuu – älä siis huolehdi, millainen tuo uusi kumppanisi tulee olemaan, milloin ja miten ja mistä hän ilmestyy.  Eli PÄÄMÄÄRÄSI on onnellinen, tasapainoinen  ja iloa tuottava ihmissuhde. Keskity siihen.

Tai jos sinulla on pulaa rahasta, niin pyri tuntemaan, miltä vauraus, sen tuomat valinnanmahdollisuudet, ja rahan mahdollistamat elämykset TUNTUVAT – älä siis lainkaan huolehdi, mistä,milloin ja miten tulet saamaan rahaa. Eli päämäräsi on vapaus, huolettomuus, mielenrauha ja uudet innostavat kokemukset. Keskity siis niihin.

Tai jos olet sairas, niin pyri tuntemaan, miltä terveys ja elinvoimaisuus TUNTUU – eli älä huolehdi, miten ja milloin voit parantua. Tai jos jalkasi on kipeä, niin pyri keskittymään muun kehosi terveyteen, tai pyri tuntemaan tunnetasolla ihania elämyksiä, joita koit  aikana, jolloin olit täysin terve. Sillä sairaana ollessasi sinun voi olla mahdotonta ajatella sairauttasi ja kipuasi, ja uskoa samalla aidosti ja tunnetasolla paranemiseen, sillä sairaus on niin konkreettinen kokemus. Muista myös, että mitä voimakkaampi on sairauden kokemuksesi, niin sitä terveempi olet jo korkeamman minäsi taajuudella. Sinun tehtäväsi on siis vain sallia tuo terveys itsellesi.

Olemme oppineet ajattelemaan itsemme rajallisiksi, heikoiksi, universumin, kohtaon, tai ”jumalien” sätkynukeiksi. Emme siis useinkaan aidosti usko omaan luomisvoimaamme, tai uskomme, että unelmien saavuttaminen on vaikeaa. Ja uskomuksestamme seuraa, että se onkin vaikeaa, sillä ”luomme sen vaikeaksi”.

Voit siis saavuttaa mitä tahansa, ja myös hyvin nopeasti ja helposti, jos vain itse uskot, että se on mahdollista. Me emme ole syntyneet raatamaan ja ”suorittamaan elämää”, emme ole syntyneet odottamaan kärsivällisesti. Jo sanaan ”kärsivällisyys” sisältyy sana ”kärsiä”!

Me emme ole syntyneet elämään toisten ihmisten toiveiden mukaan, emmekä rajoittamaan omia unelmiamme muiden ihmisten asettamien rajojen mukaan. Jos sinulla ei ole omia päämääriä, niin ajaudut kyllä väistämättä osaksi toisten ihmisten päämääriä. Mutta sekin on oma valintasi.

Vastoinkäymiset tarkentavat päämääriämme, mutta niiden tarkoitus ei ole hankaloittaa elämäämme, rangaista meitä, ”kouluttaa” meitä nöyriksi ja vaatimattomiksi. Nöyrrymme siis kokemustemme seurauksena vain, jos uskomme, että meidän tulee olla nöyriä – kärsimme vain, jos uskomme, että elämänilon – tai oletetun ”paratiisiinpääsyn” – hintana on aina kärsimys.

Älä siis ole nöyrä, älä tunne itseäsi  heikoksi, tai minkään voiman, tai muiden ihmisten alamaiseksi,  äläkä pakota myöskään kanssaihmisiäsi nöyrtymään, tai tuntemaan alamaisuutta, heikkoutta  ja rajallisuutta.

Sillä sinä olet kaikkivoipa Luoja.Voimasi on tässä hetkessä, juuri nyt. Valitse korkea tunnetila, heitä käsistäsi pois airot, ja purjehdi myötävirtaan. Kaikkien negatiivisten tunteidesi ansiosta virta on jo hyvin voimakas. Nauti vauhdista, ja iloitse jo etukäteen siitä onnellisuudesta, jota koet, kun jo olet  päämäärässäsi!

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *