Positiivinen tunnetila on ainoa päämääräsi – siksi jokainen elämäsi hetki on suunnattoman arvokas aarre

”Tietoinen luominen” on toiveiden sallimista eli vastaanottamista, mutta jos olemme matalassa tunnetilassa, niin tulkitsemme sanan ”tietoinen” siten, että meidän tulee ”yrittää luoda”. Samaan tapaan, kuin itsensä negatiivisten tunteiden vallassa heikoksi ja syntiseksi tunteva kristitty kokee velvollisuudekseen ”anella jumalalta armoa”, vaikka profeetta Jeesus julisti todellisuudessa rakkauden sanomaa ja sitä, että me olemme itse korkeamman tietoisuuden ulottuvuus, eli ”jumalia”.

Sanojen ja vertauskuvien merkitys siis muuttuu aina sen mukaan, missä tunnetilassa itse niitä tulkitessamme olemme. Ja siksi myös uskonnot ja niiden opit näyttäytyvät aivan erilaisina  korkeassa ja matalassa tunnetaajuudessa oleville ihmisille. Ja siksi myös uskonnollisten oppien tulkitsijoiden tunnetilat ovat aikojen saatossa muuttaneet monen uskonnon  alkuperäisen, todellisen opin, aivan toisenlaiseksi.

Tietoinen luominen ei siis ole luomisen ”yrittämistä”, vaan luomuksien sallimista. Sillä universumi ja vetovoiman laki huolehtii aina manifestaatioista, eli toiveidemme toteuttamisesta – meidän tehtävämme on siis vain salllia itsellemme toiveemme toteutumisen mahdollistava tunnetila – ja toimia ainoastaan inspiroituneina.

Eli siksi korkea tunnetila on todellakin ainoa manifestaatio, johon meidän tulee pyrkiä. Ja jos olemme hyvin matalassa tunnetilassa, niin meidän tulee olla lempeitä itsellemme, ja sallia tunnetaajuutemme kohoaminen vähitellen, käymällä koko tunneskaala läpi. Emme siis voi ”hypätä” esim. suoraan masennuksesta ilon ja rakkauden taajuudelle, vetovoiman laki ei mahdollista sitä. Masennuksesta nousemme ensin pelon, huolen ja vihan kautta katkeruuden, koston, turhautumisen ja kärsimättömyyden taajuuksille. Ja sen jälkeen ylös toivon, uskon, ja lopulta tiedon ja pyyteettömän rakkauden taajuudelle.

Älä siis koskaan yritä suunnitella tai tehdä mitään matalasta tunnetilasta käsin, vaan pyri aina ensin tuntemaan positiivisia tunteita. Ja oli tilanteesi kuinka haastava tahansa, niin ajatusten keskittämisellä tietoisesti positiiviseen onnistut tässä. Sillä myös maailma ja muut ihmiset ympärilläsi käyttäytyvät siten, kuin mitä SINUN tunnetaajuutesi mahdollistaa. Siksi kohtaat vihaisena pääosin vihaisia ja pelokkaita ihmisiä, kun taas iloisena kohtaat iloisia ja rakastavia ihmisiä. Jos joskus kohtaat iloisessa mielentilassa vihaisen ihmisen, niin universumi tarjoaa sinulle silloin mahdollisuutta ”puhdistaa” joku negatiivinen tunnemuistosi, jolloin voitkin  arvostaa kokemaasi negatiivista kokemusta (ei-toivottu luo aina toivottua).

Älä siis murehdi uraasi, rahavaikeuksiasi, yksinäisyyttäsi, tai yli päätään mitään, mitä odotat tapahtuvaksi ”tulevaisuudessa”. Sillä tulevaisuutta ei ole koskaan olemassa, nykyhetkesi muuttuu joka hetki tulevaisuudeksesi, ja tuo tuleva nykyisyys on värähtelytaajuudeltaan aina juuri sellainen, kuin millainen on juuri nyt kokemasi nykyhetki. Ja nykyhetki taas on aina jo menneisyyttä, ”jo manifestoitu”.

Muista myös, että joka ikinen korkeassa tunnetilassa viettämäsi sekunti kohottaa tunnetilaasi myös pysyvästi, eli yksikään iloinen hetki elämässäsi ei ole koskaan turha, vaikka se päättyisikin nopeasti! Surullisetkaan hetket eivät ole turhia, sillä ne luovat positiivisia asioita tulevaan, mutta negatiivisten tunteiden vallassa eläminen saa aikaan vain turhaa kärsimystä.

Eli jos sinulla on hyvin vahvoja, kokemusperäisiä  uskomuksia ja pelkoja jonkin asian puutteesta elämässäsi, niin hyvin lyhytkin korkean tunnetilan kokemus heikentää näitä negatiivisia uskomuksia. Kun et keskity yksityiskohtaisesti sellaisiin toiveisiin, joiden toteutumiseen et usko, vaan ajattelet elämääsi ja toiveitasi yleisemmin, niin negatiiviset uskomuksesi eivät sillä hetkellä aktivoidu. Uskomuksemme ovat vain asioita, joita toistuvasti ajattelemme – ja jos emme enää ajattele niitä, niin ne lopulta lakkaavat olemasta.

Esimerkiksi: Jos tarvitset rahaa, niin älä ole huolissasi, MITEN saat rahaa, vaan ajattele, että  ”olisipa mukavaa, jos taloudellinen tilanteeni jossain vaiheessa paranisi”. Tai: ”Monen muun, samassa tilanteessa joskus olleen ihmisen rahatilanne on parantunut, eli on täysin mahdollista, että myös minun taloustilanteeni paranee”. Tai: ”Olen ollut aiemmin itsekin tilanteessa, jossa olen hartaasti toivonut jotakin, ja jo seuraavana päivänä toiveeni onkin ollut yhtäkkiä totta, vaikka en edellisenä päivänä voinut uskoa sen voivan ehkä koskaan  toteutua”.

Vähitellen todellinen, korkean minäsi korkeassa tunnetilassa värähtelevä todellisuus alkaa dominoida elämässäsi, ja alat manifestoida monia toiveitasi lähes välittömästi.

Tietoinen luominen on siis sallimista ja vastaanottamista, iloinen huvimatka ”jalat irti maasta”, resonanssissa oman korkeamman minäsi kanssa. Eli pyri  aina vain tuntemaan positiivisia tunteita, eli tekemään rauha nykyhetkesi kanssa, vaalimaan jokaista hetkeä elämässäsi kuin suunnatoman arvokasta aarretta.  Vetovoiman laki ja korkeampi minäsi huolehtivat siitä, että toiveesi toteutuvat.

Sinä Olet Luoja, ja koko universumi on olemassa sinua varten.

hyvinvointi mieli hyva-olo syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *