Positiivisiin asioihin keskittyminen ei ole todellisuuden kieltämistä

Jos olet oppinut olemaan ”rehellinen itsellesi ” ja ”realisti”, niin  tietoisen luomisen tunnetaajuutta kohottavat  tekniikat saattavat tuntua sinusta joskus ”reaalitodellisuuden kieltämiseltä”, vastuuttomalta ”haihattelulta”, ja ”pään työntämiseltä pensaaseen” silloin, kun vaara uhkaa, ja pitäisi toimia.

Positiivisiin asioihin keskittyminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kiellämme ongelmat elämässämme, vaan se tarkoittaa vain sitä, että emme aktivoi jatkuvasti sellaisia asioita, joita emme halua elämäämme enää lisää.

Sillä jos katsot tv-kanavaa, joka lähettää parhaillaan hauskaa elokuvaa, niin kanavavalintasi ei tarkoita, että kiellät sodan ja kärsimyksen, jota toisen tv-kanavan välittämä uutislähetys samaan aikaan näyttää. Kyse on ainoastaan siitä, etä valitset positiiviset tunteet, negatiivisten sijasta.

Jos katsoisit tuota sotauutisia näyttävää kanavaa ja ahdistuisit, niin ahdistuksesi ei millään tavalla helpottaisi sodan keskellä elävien ihmisten elämää, mutta negatiivisia tunteita kokiessasi vetäisit kyllä myös omaan elämääsi lisää ahdistusta, ja negatiivisia kokemuksia. Ja kaiken lisäksi aivan turhaan. Sillä me voimme auttaa muita ihmisiä VAIN ollessamme itse korkeassa tunnetilassa, emme siis koskaan olemalla empaattisia, sääliviä ja kärsiviä. Lause ”sääli on sairautta” on karrikoitu totuus, joka kuvastaa samaa asiaa. Voimme auttaa heikoilla olevaa vain olemalla itse vahvoja – siis myötätunnollamme, emme empatialla.

On siis aivan eri asia jättää  laskut rahapulassa maksamatta, tai ryöstää pankki, ja tuntea kuitenkin katkeruutta ja uhmaa, huonoa omaatuntoa ja pelkoa – kuin olla vaikeasta tilanteesta huolimatta rauhallinen ja luottavainen, uskoa, että kaikki lopulta aina järjestyy, ja tarvittaessa meditoida, jolloin tunnetaajuutemme kohoaa automaattisesti. Sillä  kun tunnetilamme kohoaa, mistä tahansa syystä, niin voimme saada korkeammalta minältämme inspiraation, miten näennäisesti mahdottomalta tuntuva tilanne voi selvitä. Negatiivinen tunnetila siis POIKKEUKSETTA aina vain estää meitä kuulemasta korkeamman minämme ohjausta, ja sen vuoksi ”saat sen mistä luovut”, eli vain  luopumalla huolistasi ja peloistasi mahdollistat ratkaisut.

Älä siis koskaan yritä VASTUSTAA ongelmiasi, sillä vastustamalla mitä tahansa, vedät sitä puoleesi. Luottamus universumiin tarkoittaa, että uskot, että jokainen toiveesi paremmasta on jo luonut tuon paremman, ja siksi, jos olet todella aidosti tunnetasolla luottavainen, niin kaikki elämäsi ongelmat ratkeavat. Se, että keskitymme pelkäämään ja olemaan huolissaan siitä, MITEN ongelmamme ratkeavat, pitää meidät matalassa tunnetilassa. Jätä siis korkeamman minäsi ja universumin huoleksi se tapa, jolla asiat lopulta järjestyvät. Pyri siis vain tuntemaan, MIKSI haluat sitä, mitä haluat. Eli sinun tehtäväsi on ainoastaan sallia itsellesi korkea tunnetila, eli tuntea, miltä tuntuu, kun toiveesi on jo toteutunut.

Voit siis aina valita positiiviset tunteet, kieltämättä kuitenkaan samalla todellisuutta jossa elät. Mutta jos kiellät tietoisesti todellisuuden, eli keskityt jatkuvasti siihen, mitä ET alua, niin yrittämällä työntää pois  sitä mitä et halua, vedätkin sitä puoleesi. Meidän tulee siis uskaltaa olla rohkeita ja luottavaisia, korkeassa tunnetilassa.

Ja vaikka toistaisit elämässäsi uudelleen ja uudelleen samaa, ”epäonnistumisen kaavaa”, niin sekään ei ole lopulta turhaa. Sillä joka ikinen kerta, kun tunnetasola tunnet, että ”tätä en todellakaan enää halua”, niin se mitä todella haluat, ikään kuin kerta kerralta kirkastuu ja tarkentuu.

Jos siis olet vaikkapa suurissa taloudellisissa vaikeuksissa, ja tilanne on jatkunut samanlaisena jo niin pitkään, että et kykene enää uskomaan tilanteesi paranemiseen, niin älä siinä tilanteessa yritä vakuutella itsellesi: ”Olen rikas ja huoleton”. Sillä universumi ja vetovoiman laki ei koskaan reagoi pelkästään sanoihisi, vaan siihen, mitä tunnetasolla todella tunnet, eli taajuuteesi.

Lähde siis vähitellen muuttamaan uskomustasi positiivisemmaksi. Ajattele ensin yleisellä tasolla, mutta negatiivisesti: ”Toistan näköjään elämässäni jatkuvasti samaa käyttäytymismallia, eli koska uskon, että en voi saada rahaa, niin en myöskään saa sitä. Mutta tämä johtuu vain siitä, että olen usein aika laiska kohdistamaan ajatuksiani positiivisiin asioihin, ja vajoan usein pessimismiin”. Ja jatka sitten edelleen hieman positiivisempaan suuntaan: ”Tai ehkä en olekaan laiska,vaan ehkä tämä onkin vain paha tapa. Mutta onneksi vetovoiman laki näyttää minulle joka hetki, missä tunnetaajuudessa olen, ja negatiivinen tunnetilani kertoo, että en juuri nyt salli toiveitteni toteutua, kun taas positiivinen tunne kertoo, että sallin niiden manifestoitua. Voin siis oppia ”kantapään kautta” sallimaan itselleni toivomiani asioita…itse asiassa olen jo sallinutkin, eilen minulla oli hetken hauskaa ystäväni seurassa, ja hyvänolontunteeni kertoi siis korkeasta tunnetaajuudestani. Ilmeisesi en olekaan aivan toivoton tapaus, olenhan  muutaman kerran onnistunut saamaan myös rahaa täysin yllätäen, eli ainakin teoriassa sama voisi toistua uudelleen. Otampa kynän ja paperia ja kirjoitan paperille aiemmin kokemiani tilanteita, joissa sain rahaa, vaikka en odottanut sitä edes saavani…”

Kun tunnetilasi lähtee näin kohoamaan, niin kohta et enää edes muista sitä ahdistusta, jota vain viisi minuuttia aikaisemmin tunsit. Tällä tavalla siis luomme ja manifestoimme ensin omat tunteemme, ja niiden avulla luomme itse oman todellisuutemme, eli tunnetaajuutemme määrittelee joka hetki sen, millaista elämää elämme, ja miten koemme maailmamme ja todellisuutemme, tuntuvatko unelmamme ns. mahdottomilta, vai mahdollisilta.

Valitse siis aina korkeampi tunnetila. Aito positiivinen tunne – oli positiivisen tunteesi syy aivan mikä tahansa – mahdollistaa positiivisen tunne- ja tapahtumaketjun, ja lopulta kaiken, mitä olet toivonut. Keskity siis sallimiseen, älä kontrolloi, älä ole huolissasi, älä pelkää – iloitse, luota ja vastaanota!

hyvinvointi syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *