Rakasta ongelmiasi täydestä sydämestäsi – ja ne selviävät!

Kun olet matalassa tunnetilassa, ja kaikki mitä yrität, tuntuu epäonnistuvan, niin mikään ei ärsytä sinua enemmän kuin ihminen, joka vakuuttaa ”rakastavansa haasteita”. Mutta kun olet korkeassa tunnetilassa, niin resonoit tuon tiedon kanssa: Ongelmien ajatteleminen korkeassa tunnetilassa, eli kirjaimellisesti siis ongelmien rakastaminen, ON ratkaisu kaikkiin ongelmiin! Ja tämä johtuu siis siitä, että aina kun tunnet aitoa rakkautta, niin olet resonanssissa korkeamman minäsi kanssa, eli sallit parhaat mahdolliset ratkaisut, etkä siis  yritä itse väkisin tehdä niitä.

Mutta ole aina rehellinen itsellesi, sillä jos haasteiden rakastaminen on pelkkä fraasi, jonka olet oppinut, etkä tunnetasolla todella tunnekaan aitoa rakkautta,niin todellisuudessa taistelet vastavirtaan, et salli. Esimerkiksi monet liike-elämässä työskentelevät puhuvat kaupankäynnistä urheilutermein: ”Viedä  kauppa maaliin”. Vertaus  on kuvaava, jos kauppaa on käyty aidosti korkeassa tunnetilassa, jolloin tavoite on jo valmiiksi luotu. Ja samoin kuin joukkueurheilija kuljettaa palloa korkeassa tunnetilassa eli flow-tilassa, niin samoin kauppa toteutuu, koska sen sallitaan toteutua. Eli kaupankäyntiä edesauttaa positiivinen vire.

Mutta ero sallimisen ja ”runnomisen” välillä on silti aina hiuksenhieno, ja  usein kauppaa tekevät eivät ota huomioon sitä, että kaupan kaikkien osapuolten on pelattava samaa peliä: Asiakkaan  tai ostajan on oltava yhtä tyytyväinen, kuin myyjän. Esimerkiksi kiinteistökaupassa ongelmana on, että vaikka välittäjä olisi positiivisessa tunnetilassa ja inspiroitunut, niin jos asunnon myyjän todellinen toive onkin joku muu, kuin asunnon myynti, niin kauppa ei voi toteutua. Ja toisaalta: Asunnon myyntiin ei tarvita välittäjää lainkaan, jos myyjä on jo luonut itselleen uuden asuinpaikan, eli on korkeamman minänsä taajuudella, ja ”jo mielessään muuttanut uuteen asuntoon”. Eli kiinteistönvälittäjien todellinen tehtävä on myyjän ja ostajan inspiroiminen kaupan sallimiseen, samoin kuin autokauppiaan tehtävä on ostajan inspiroiminen auton haluamiseen. Mutta toisaalta ostamaan manipuloitu ostaja aiheuttaa aina myyjälle ongelmia jälkeen päin, tavalla tai toisella, sillä manipulointi, eli eräänlainen myyntihypnoosi, tehdään usein matalassa tunnetilassa.

Menestyvät ihmiset siis todella rakastavat haasteita,ja he siis luovat omassa mielessään etukäteen onnistuneen lopputuloksen, ja sitten vain kulkevat sitä kohti. Mutta: Taloudellinen menestys ei silti ole usein ollenkaan sama asia, kuin onnellisuus. Ja tämä johtuu siitä, että vaikka henkilö uskoisi rahan virtaukseen tunnetasolla – samaan tapaan, kuin uskomme, että hengityksmme toimii joka hetki – niin hän ei silti välttämättä nauti rahoistaan! Eli raha kyllä virtaa, koska raha on pelkkää energiaa, joka liikkuu, jos sitä ei tunnetasolla estetä liikkumasta, mutta jos tämän näennäisesti menestyvän ihmisen tunnetila on todellisuudessa turhautunut (ja hän on ehkä käyttänyt työssään em. manipulointia), niin hän on siis matalassa tunnetilassa varakkuudestaan HUOLIMATTA. Ja tätä tilannetta siis kuvaa sanonta ”raha ei tuo onnea”, joka on osittain harhaanjohtava siksi, että raha tuo onnea sille, joka arvostaa rahaa, mutta EI tuo onnea sille, joka ei arvosta rahaa. Raha ei siis todellisuudessa tuo onnettomuutta kenellekään, vaan kyseessä on näköharha: Jokainen meistä luo aina itse oman onnellisuutensa, joko sallimalla korkean tunnetilan itselleen, tai olemalla sallimatta sitä.

Paras esimerkki ”ongelmien rakastamisesta” on onnellinen perhe-elämä. Vanhemmat, jotka rakastavat lapsiaan ilman mitään ehtoja eli pyyteettömästi, eivät siis hylkää lapsiaan joka kerta, kun heillä on ongelmia lastensa kanssa. Eivätkä lapset hylkää vanhempiaan, vaikka vanhemmat ovat matalissa tunnetiloissa. Ja tämä johtuu siitä, että vanhempien ja lasten välinen rakkaus on usein ehdotonta. Kun taas vaikkapa parisuhteet solmitaan usein korkeassa tunnetilassa, mutta kun osapuolten tunnetila laskee, niin rakkaus paljastuukin ehdolliseksi. Ja näin käy siksi, että kukaan meistä ei voi kokea rakkautta toisen ihmisen taholta, ellei itse tunne rakkautta. Eli rakkaus on aina meissä, ei koskaan muissa ihmisissä. Kun siis rakastamme lapsiamme ehdoitta, niin rakkaus kestää läpi elämämme, eli katsomme lapsiamme oman korkeamman minämme silmin. Mutta jos rakastamme puolisoamme ehdollisesti, niin joka kerta,kun emme rakasta itseämme, niin emme rakasta myöskään puolisoamme, vaan syytämme häntä itseinhostamme. Ja jos emme itse koe rakkautta, niin puolison vaihtaminen uuteen puolisoon ei muuta tilannetta millään tavalla, vaan manifestoimme omalla matalalla värähtelytaajuudellamme täsmälleen samoja ongelmia myös uuteen parisuhteeseemme. Emme siis voi koskaan paeta omaa itseämme, vaan kaikki ongelmamme johtuvat aina omasta matalasta tunnetaajuudestamme.

Jos siis sinulla on mikä tahansa ongelma, johon etsit ratkaisua, niin sinun ainoa tehtäväsi on sallia itsellesi korkea tunnetila. Eli lopeta ongelman tuijottaminen matalassa tunnetilassa – sillä ongelmaan huolestuneesti keskittymällä luot vain lisää ongelmia – ja pyri täydestä sydämestäsi arvostamaan ongelmaasi, jonka tiedät luoneen korkeamman minäsi taajuudelle valtavasti positiivista. Jos ongelmaasi liittyy muita ihmisiä, ja jos aihe on ”arka”, niin sinun ei tarvitse alkaa selvittää vaikeaa ongelmaa edes sanallisesti noiden muiden ihmisten kanssa, vaan riittää, että tunnetasolla tunnet rakkautta sekä ongelmaasi, että noita muita ihmisiä kohtaan. Ja ongelmasi ratkeaa. Sillä olemalla korkeassa tunnetilassa puhdistat negatiiviset tunnemuistot, jotka ovat tähän saakka estäneet ongelmasi ratkeamisen. Kaikki universumissa on aina yhteydessä keskenään, eli kommunikoimme kaikkien muiden ihmisten korkean tietoisuustason kanssa koko ajan. Eli jos haluat rakaista ongelman, johon liittyy muita ihmisiä, niin käytä apunasi korkeamman minäsi ”kuumaa linjaa”, eli ”rakkauden taajuutta”, ja ongelmasi ratkeaa! Ja jos tilanteessa pitää tehdä jotain konkreettisia toimenpiteitä, niin korkeampi minäsi kyllä inspiroi sinua tuohon toimintaan.

Rakasta myös itseäsi ongelmiesi keskellä, ihaile ja arvosta kaikkea sitä, mitä olet jo kokenut, ja mitä olet kokemillasi haasteilla luonut. Rakasta läheisisäsi, ja kaikkia heidän ongelmiaan, tiedosta, että kaikki ongelmat johtuvat aina vain matalista tunnetiloista. Rakasta sitä, että olet yksin, sillä tiedät, että yksinäisyyden tunteesi on luonut sinulle yhtä suuurenmoisen parisuhteen, kuin miten suuri on ollut yksinäisyytesi. Rakasta rahapulaasi, sillä aina, kun olet kokenut pulaa rahasta, niin olet luonut itsellesi lisää rahaa. Rakasta velkojasi, sillä korkeamman minäsi taajuudelle velkasi on luonut monin verroin pääomaa. Rakasta sairauttasi, sillä sairastaessasi olet luonut itsellesi suunnattomasti elämäniloa ja elinvoimaa. Rakasta työpaikkaasi, jossa et ole viihtynyt. Negatiivisilla tunteillasi olet luonut itsellesi unelmien työpaikan – joko uudistuneen nykyisen työpaikan, tai aivan uuden. Rakasta puolisoasi, jonka kanssa et aina tule toimeen, sillä kaikki erimielisyytenne ovat luoneet yhteisymmärrystä, ja parisuhteenne joko alkaa kukoistaa uudelleen, tai löydät uuden, toiveitasi vastaavan parisuhteen. Rakastamalla myös nopeutat tuota uudistumista, eli toivomasi ratkaisu löytyy helpommin. Älä siis myöskään pelästy, jos koet korkeassa tunnetilassa ollessasi vain lisää ongelmia  – korkea tunnetilasi mahdollistaa elämäsi uudistumisen, eli ongelmien lisääntyminen ennakoi vain lopullista ratkaisua. Voimme siis joskus ”rakastaa itsemme eroon puolisostamme”. Mutta paradoksaalisti  voimme myös vihaamalla puolisoamme pysyä kiinni epätyydyttävässä parisuhteessa vaikka läpi elämämme!

Kärsimys on elämässä täysin tarpeetonta: Rakastamalla vilpittömästi ongelmiamme sallimme ongelmiemme ratketa heti, kun tiedostamme ongelman. Mutta muista rakastaa itseäsi myös silloin, kun kuljet pimeydessä, etkä näe mitään muuta, kuin ongelmia. Muista, että pimeys on vain sitä, että et juuri tuolla hetkellä näe valoa. Valo on siis  aina olemassa,vaikka et näkisi sitä. Ja tuo valo on oma korkeampi minäsi, korkea tietoisuus, puhdas positiivinen energia, Kaikki Mikä On. Rakkaus ilman mitään ehtoja.

Ja sinä OLET tuo rakkaus.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *