Saamme aina kaiken mitä haluamme, tai mitä emme halua, riippuen tunnetilastamme

Manifestoimme  myös ollessamme matalassa tunnetaajuudessa. Ja silloin vedämme puoleemme ei-toivottua toivotun sijasta. Eli saamme aina mitä haluamme, ja mitä emme halua, riippuen omasta tunnetilastamme.

Jos siis tunnetilasi on matala, ja toivot ja pyydät voimakkaasti, niin voit manifestoida ei-toivottua. Suurin osa ihmiskuntaa manifestoi asioita ja kokemuksia ”vastoin todellisia toiveitaan”, joka ikinen päivä. Siksi niin moni ihminen kärsii elämässään paljon. Kärsimys johtuu siis vain ja ainoastaan siitä, että kärsimystä tunteva ihminen on eri värähtelytaajuudella oman korkeamman minänsä kanssa.

Kyse ei siis ole koskaan ”huonosta onnesta”,”synnin palkasta” tai ”pahasta karmasta”- edellämainitut ovat vain ihmiskunnan keksimiä selitysmalleja sille, miksi koemme kärsimystä –  vaan siitä, että vetovoiman laki vetää puoleemme aina  juuri sillä taajuudella värähteleviä asioita, kuin missä itse parhaillaan olemme.

Älä kuitenkaan koe pelkoa mahdollisia matalan taajuuden manifestatioita kohtaan, sillä pelko vain laskee tunnetilaasi, ja  lisää ei-toivottuja manifestaatioita – vaan tiedosta tämä universumin lainalaisuus, ja jätä se ikään kuin ”omaan arvoonsa”. Sillä tietoisena luojana sinulla on konkreettiset työkalut ei-toivotun tilanteesi,  ja matalan tunnetaajuutesi korjaamiseen joka hetki – toisin kuin sellaisilla ihmisillä, jotka eivät tiedä, mistä heidän ”huono onnensa” todellisuudessa johtuu.

Vältät siis matalan tunnetaajuuden manifestaatiot keskittämällä ajatuksesi positiiviseen, ja esimerkiksi sellaisiin luomuksiisi, joita olet joskus toivonut, eli jotka olet jo luonut ja manifestoinut, ja joihin siis varmasti tunnetasolla uskot.

Jos sinulla on runsaasti joihinkin elämänalueisiisi liittyviä, hyvin voimakkaita negatiivisia tunnemuistoja, eli olet kokenut todella paljon epäonnistumisia joissakin asioissa, niin vältä tietoisesti tällaisten  asioiden ajattelemista. Ja myös siis voimakkaita toiveita sellaisten asioiden suhteen! Sillä negatiiinen tunnemuistosi aktivoituu joka kerta, kun toivot, että ei-toivottu tilanteesi paranisi. Et voi ”ajatella pois” negatiivisia ajatuksiasi, mutta voit siis kohdistaa ajatuksesi positiiviseen. Universumissa ei voi eliminoida mitään vastustamalla, mutta voimme aina vetää puoleemme sitä, mtä toivomme.

Muista, että kysymys ja vastaus ovat aina täysin eri taajuudella. Älä siis jatka kysymistä, sillä pysyessäsi ”puutteen ja epäuskon taajuudella” saat vain loputtomiin sitä, mitä et halua – johtuen siis negatiivisista tunnemuistoistasi ja matalasta tunnetajuudestasi. Esimerkiksi epätoivoinen rukoilu on kuin kuopan kaivamista vuoren juurelle: Haluat kiivetä vuorelle, mutta kaivatkin kuoppaa, koska tunnet epätoivoa. Mitä enemmän rukoilet, sitä kauemmas todellisesta päämäärästäsi päädyt. Rukous toimii vain, jos uskot että se toimii – eli luotat, et anele.

Kaikki maailman ihmiset  kärsivät ainakin ajoittain – ja  enemmistö ihmisistä kärsii kohtuutoman paljon – esimerkiksi rahaongelmien, terveysongelmien  tai epätyydyttävien ihmissuhteiden takia. Ja koska nämä elämänalueet ovat meidän kaikkien jokapäiväistä todellisuutta, niin niihin liittyviä negatiivisia tunteita on usein lähes mahdotonta välttää. Ongelmat ovat siis elämässämme jatkuvasti läsnä, ja meidän on ikään kuin pakko ottaa niihin kantaa.

Mutta olivat ongelmasi kuinka ”suuria” tai akuutteja tahansa, niin voit silti aina katsoa niitä korkeammasta tunnetilasta käsin, eli kohdistaa ajatuksesi ongelmiesi positiivisiin puoliin (matalassa tunnetilassa olevat ihmiset kutsuvat tätä tekniikkaa usein ”toiveajatteluksi”, tai ”jeesusteluksi”, koska eivät omasta tunnetilastaan johtuen ymmärrä sen voimaa):

Mieti, miten vaikkapa haasteellinen, ja paljon negatiivisessa tunnetilassa elänyt kumppanisi on auttanut sinua kehittämään kykyäsi tuntea pyyteetöntä rakkauta. Kuvittele olevasi kuin ”mielenhallinnan maailmanmestari”, jolla on nyt harjoittelun tuloksena erinomainen henkinen lihaskunto ja kestävyys, koska olet kumppanisi seurassa päässyt treenaamaan ”rakkauden lihaksiasi”. Kiitä siis kumppaniasi tästä suurenmoisesta mahdollisuudesta vapauttaa itsesi. Sillä jos kykenemme säilyttämään oman korkeamman tunnetaajuutemme matalassa taajuudessa olevan kumppanimme seurassa, niin olemme  todella vapaita, ”pyyteettömän rakkauden mestareita”,valaistuneita.

Mieti, kuinka kokemasi vaikeudet raha-asioissa, ja vaikkapa suuri velkasi, ovat luoneet korkeamman minäsi taajuudelle valtavat rikkaudet, sillä joka kerta, kun olet toivonut rahaa, niin olet myös luonut itsellesi vaurautta. Arvosta siis kaikkia kokemiasi rahahuolia, sillä ne ovat nyt korkean taajuuden valuuttaa,jonka voit nostaa käyttöösi sopivissa erissä heti, kun tunnetaajuutesi syystä tai toisesta kohoaa.

Mieti, kuinka kaikki elämäsi varrella kokemasi sairaudet ja kivut ovat luoneet toiveita terveydestä ja elinvoimasta, ja kuinka solusi uusiutuvat joka tapauksessa koko ajan, ja pystyvät parantamaan sinut, jos vain itse sen sallit, eli ollessasi korkeassa tunnetilassa uskot ja luotat paranemiseesi. Ja vaikka et enää jaksaisikaan uskoa, niin silti kaikki on hyvin, sillä mitä enemmän olet elämäsi aikana tuntenut kipua, niin sitä suuremman helpotuksen, vapauden  ja onnen tunteen koet, siirtyessäsi fyysiseltä tasolta korkeamman minäsi taajuudelle. Sillä kipu ja sairaus ei ole koskaan mitään muuta kuin itse luomaamme resistanssia, eli sitä, että jostain syystä olemme tunnetasolla vastustaneet omia toiveitamme, jolloin kehomme on reagoinut matalaan tunnetilaan sairastumalla

Pääset siis eroon mistä tahansa kärsimyksestä milloin tahansa, keventämällä sydäntäsi, uskomalla ja luottamalla universumiin, ja oman korkeamman minäsi huolenpitoon, päästämällä irti negatiivisista tunteista ja ajatuksista.

Oli tilanteesi tai tunnetilasi juuri nyt millainen tahansa, niin muista, että elämämme maan päällä ei ole vakavaa, olemme syntynet tänne vain ja ainoastaan kokeaksemme iloa, luomisen iloa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *