Saavutat muutaman sekunnin kevytsydämisyydellä ja puhtaalla ilolla enemmän, kuin vuosien yrittämisellä

Jos sinulle tulee otsikon luettuasi mieleen katkera ajatus: ”Miksi tätä ei ole kukaan minulle aikaisemmin kertonut?”, niin tunne katkeruutta ja turhautumista, ja salli sen jälkeen itsellesi helpotuksen tunne, tuntemalla toiveikkuutta. Sillä kaikki se yrittäminen ei kuitenkaan ole koskaan ollut turhaa, vaan jokainen  turhautumisen ja taistelun kokemuksesi on luonut korkeamman minäsi taajuuteen valtavasti toiveita, joita voit nyt vastaanottaa – helposti!

Onnellisuus on siis sallimisen ja vastaanottamisen, ja oman itsen arvostamisen taitoa. Jos taistelet, ja tunnet itsesi voimattomaksi ja rajalliseksi, niin vedät puoleesi lisää taisteluja, ja lisää rajallisuutta. Vain antautuja saavuttaa sen, jonka puolesta hän on taistellut. Vain täysin ehdotonta rakkautta itseään kohtaan tunteva voi päästä irti epätoivosta.

Eli jos haluat kiihkeästi jotakin, ja olet halunnut tuota asiaa jo kauan, niin lakkaa haluamasta sitä, ja saat sen. Anna asioiden tapahtua, ja ne tapahtuvat. Toiveesi ei ole ”ajallisesti kaukana”, vaan ainoa asia, joka voi estää toiveesi toteutumisen, on oma tunnetaajuutesi. Sen, joka sallii, ei koskaan tarvitse odottaa kärsivällisesti!

Rakasta itseäsi ja elämääsi juuri nyt, ja vääjäämätön, täysin ehdoton vetovoiman laki täyttää kaikki toiveesi. Sinulla on joka ikisenä elämäsi hetkenä tuhansia syitä olla iloinen ja tyytyväinen. Jos sinusta ei juuri nyt tunnu siltä, niin tunnetilasi on matala, etkä vain havaitse noita asioita. Mutta alat havaita noita ilonaiheita heti, jos löydät edes yhden ainoan asian, joka tekee sinut aidosti iloiseksi. Ja koska olet toivonut elämääsi iloa jo kauan, niin tuo yksi ainoa ilonaihe mahdollistaa myös kaikkien noiden muiden ilonaiheiden saapumisen luoksesi. Ilon tunnetila on siis tavoitteesi, ei se syy, MIKSI olet iloinen.

Jos siis haluat olla iloinen siksi, että tililläsi on sata tuhatta euroa rahaa, niin et koskaan saa noita rahoja, ellet suostu iloitsemaan mistään muista asioista elämässäsi. Sillä ilosi on se avain, joka mahdollistaa myös rahan virtaamisen luoksesi. Ja aivan samalla tavalla voit löytää rakastetun elämääsi vain tuntemalla rakkautta, et siis tuskailemalla sitä, että sinulla ei vielä ole rakastettua.

Eikä universumi ”huijaa” sinua olemaan iloinen mitättömän pienistä asioista, jotta oppisit oleman ”vähään tyytyväinen” loppuelämäsi, vaan korkeampi minäsi neuvoo sinua iloitsemaan siitä pienimmästäkin ilonaiheesta siksi, jotta osaisi lähteä kulkemaan oikeaan suuntaan. Eli jos haluat purjehtia vuolaasti virtaavalla joella, niin sinun on ensin löydettävä se pieni puro, josta tuo vuolas joki saa alkunsa.

Joka ikiseen elämäsi hetkeen sisältyy siis suunnattoman arvokas aarre ja mahdollisuus, mutta jos tunnetilasi on matala, niin et havaitse tuota mahdollisuutta, jolloin tuo mahollisuus ei ole sinulle ”totta”.

Älä siis KOSKAAN jää tuijottamaan ongelmaa, äläkä yritä ratkaista sitä, ellet tunne hyvin voimakasta, sisäistä ohjausta tehdä jotakin, ongelmasi ratkaisemiseksi. Kaikki suuret onnenpotkut ja toiveidemme täyttymiset tapahtuvat meille yllättäen, eli sellaisella hetkellä, jolloin emme yritä, emmekä halua ratkaista ongelmia, vaan olemme vain syystä tai toisesta tyytyväisiä nykyhetkeen. Ja tämä johtuu siis siitä, että matalassa taajuustilassa tapahtuva haluamisemme ja yrittämisemme ei tyytyväisyyden hetkellä ESTÄ toiveemme vastaanottamista.

Jos siis suret rakkauden puutetta, niin älä jää kuuntelemaan radiokanavaa, jossa  soitettava musiikki saa sinut muistelemaan menetettyä rakkautta, ja suremaan yksinäisyyttäsi, vaan valitse radiokanava, joka tekee sinut iloiseksi, ja inspiroituneeksi vaikkapa tanssimaan. Sillä rakkaus on aina vain sinussa oleva korkea värähtelytaajuus, etkä voi löytää onnea ja iloa  tuottavaa rakkautta millään muulla tavalla, kuin tuntemalla onnellisuutta ja iloa, mistä tahansa syystä.

Jos tarvitset rahaa, niin älä yritä löytää keinoja ansaita rahaa, tai voittaa rahaa, sillä aktivoit yrittämiselläsi vain tarvitsemisen, eli rahan puutteen. Jos siis tarvitset rahaa, ja sinulta puuttuu sitä, niin uskot rahan rajallisuuteen – rahahan on todellisuudessa vain energiaa, ja energiaa on loputtomasti. Pyri haluamisen ja tarvitsemisen sijaan iloitsemaan muiden ihmisten rikkaudesta ja menestyksestä – jos aidosti pystyt siihen – sillä kaikki muu ihmiset ovat kaltaisiasi, ja iloitsemalla muiden ihmisten menestyksestä mahdollistat menestyksen myös itsellesi. Me emme ole erillisiä. Jokaisen toisen ihmisen onni on aina myös sinun onnesi, jos iloitset tuon toisen ihmisen onnesta. Iloitsemalla ja tuntemalla onnellisuutta myös muiden ihmisten puolesta valitset siis ”onnellisten maailman ja todellisuuden” ja elät siinä, konkreettisesti. Jos sen sijaan tunnet kateutta muita ihmisiä kohtaan, niin valitset ”kateellisten ja rajallisten maailman”, ja löydät omaan elämääsi loputtomasti lisää syitä olla kateellinen.

Pyri siis aina kulkemaan kohti onnellisuutta, eli älä yritä kulkea jotakin tiettyä, elämästäsi vielä puuttuvaa manifestaatiota kohti. Tämä on tietoisen luojan tärkein ohje. Sillä et voi koskaan löytää sellaista asiaa, joka on sinulta hukassa, koska uskot, että se on hukassa. Ja vaikka olisit toiveikaskin, niin toiveikkaana vedät puoleesi vain lisää toiveikkuutta, etkä siis saavuta sitä asiaa, jota tavoittelet. Voimme siis saavuttaa toiveitamme vain ottamalla ne vastaan, eli uskomalla aidosti siihen, että toiveemme ovat jo olemassa, mutta niiden värähtelytaajuus vain on korkeampi, kuin meidän taajuutemme juuri nyt. Jokainen toiveesihan on olemassa samalla hetkellä, kun sitä ensimmäistä kertaa ajattelit, ja itse asiassa jo ennen tuota hetkeä, sillä myös ajatus toiveestasi on valmis manifestaatio, jonka sinä vastaanotit omaan mieleesi.

On siis myös aivan eri asia etsiä sairauteen parannuskeinoa, kuin vain tavoitella hyvää oloa. Sillä hyvä olo, eli korkea tunnetila,  tekee meidät terveiksi, mutta jos etsimme parannuskeinoa, tai parantavaa lääkettä, niin uskomme todellisuudessa sairauteen, emme siis omaan rajattomaan voimaamme, ja solujemme kykyyn parantaa itse itsensä, ja  ylläpitää terveyttä.

Jos siis sellainen asia, jonka haluat jättää taaksesi – vaikkapa yksinäisyys, sairaus, arvottomuus tai rahapula –  dominoi mieltäsi, eli on jatkuvasti ajauksissasi, niin et jätä tuota asiaa taaksesi, koska ajattelet sitä. Ja siksi mitään menneitä, negatiivisia asioita, ei pitäisi koskaan muistella, sillä muistelemalla niitä aktivoimme ne juuri siinä negatiivisessa taajuustilassa,jossa ne ovat ennenkin olleet. Jos sen sijaan katsomme menneitä ongelmiamme ARVOSTAEN, niin aktivoimmekin niiden luoman positiivisen.

Olet täysin uusi, puhdas, kirjoittamaton taulu, joka ikisenä elämäsi hetkenä, eli korkeampi minäsi ei koskaan katso taaksepäin. Eli juuri tässä hetkessä, juuri nyt,  voit kirjaimellisesti saavuttaa aivan mitä tahansa toiveitasi, mikäli lakkaat aktivoimasta menneisyyden tai nykyhetken negatiivisia asioita, ajattelemalla niitä. Ajatuksemme siis luovat todellisuutemme, ja siksi voimme korkeassa tunnetilassa unelmoimalla saavuttaa mitä tahansa.

Valitse siis toiveidesi todellisuus pyrkimällä vain tuntemaan tyytyväisyyttä, iloa ja rakkautta, mistä tahansa syystä. Negatiivinen todellisuutesi on joka tapauksessa pelkkää harhaa, kuin pahaa unta. Herää siis pahasta unestasi onnelliseen todellisuuteen, ja saat loputtomasti lisää syitä tuntea  onnellisuutta.

Sinä itse luot ja valitset täysin vapaasti oman todellisuuskokemuksesi – valitse siis ilo ja hyvinvointi. Äläkä odota iloa, vaan iloitse elämästä, ja rakasta elämää, juuri nyt. Mitään muuta päämäärää ei tässä elämässäsi, eikä tulevissa elämissäsikään koskaan ole, eikä tule koskaan olemaan.

*************************************************

Jos haluat kokea todella korkean tunnetaajuuden energioita ryhmässä, ja kohottaa omaa tunnetaajuuttasi aivan uusille tasoille, muiden tietoisten luojien kanssa, niin tervetuloa Korkean tunnetaajuuden kohtaamisiin Barbaarikartanoon! Kurssipäiviä järjestetään aina sopivan, synkronisen ryhmän syntyessä, ja myös ”toisensa jo löytäneille” pienryhmille tilauksesta. Eli ilmoita itsellesi sopiva päivä FB:n sivulla ”Barbaarikartano”, tai ”Sinä Olet Luoja”, ja muut kanssasi samalla taajuudella olevat ihmiset löytävät samalle kurssille kanssasi.

Barbaarikartano on kaunis, aito historiallinen empirerakennus, joka sijaitsee Porvoon lähellä kylässä, joka kuuluu Museoviraston listalle ”valtakunnallisesti merkittävät rakennetut kulttuuriympäristöt”. Kartanolla voit kurssin aikana nauttia herkullisesta itämaisesta ruuasta, korkean taajuuden ja hengenravinnon lisäksi. Tarjoamme kartanon holvikaariterassilla kaikille ryhmille 9-10 ruokalajin intialais-nepalilaisen lounaan, sekä kaikki välipalat, kahvin/teen ja jälkiruuat. Kurssipäivä maksaa kaikkine aterioineen 50 euroa/osallistuja.

Tervetuloa kohottamaan tunnetilaasi Korkean tunnetaajuuden kohtaamisiin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *