Se, että olet elossa juuri nyt, on myös oma manifestaatiosi

Jos sinun on vaikea uskoa siihen,että luomiskykysi on täysin rajaton, ja että rajallisuuden tunteen aiheuttavat ainoastaan omat negatiiviset uskomuksesi, eli se, että et itse salli itsellesi kaikkea sitä, mitä olet jo toiveillasi luonut – niin pohdi hetki niitä luomuksiasi, joita pidät itsestäänselvinä. Mieti sellaisia asioita elämässäsi, joita et siis epäile, vaan jotka jatkavat olemassaoloaan hetkestä toiseen, päivästä toiseen, vuodesta toisen, vuosikymmenestä toiseen.

Kehosi normaalit elintoiminnot ovat tällainen manifestaatio. Manifestoit siis jokaisen elämäsi hetken. Sillä uskot niin vahvasti siihen, että olet elossa, että pysyt hengissä. Jos uskoisit vahvasti kuolevasi, niin kokisit fyysisen kuoleman välittömästi. Myös lääketiede on tullut tutkimuksissaan tähän samaan tulokseen, eli länsimainenkin lääketiede myöntää ns. nosebovaikutuksen olemassaolon. Eli lääketiede tuntee tapauksia, joissa henkilö on luullut ottaneensa tappavan annoksen unilääkkeitä, ja ollut lähellä fyysistä kuolemaa – vaikka kyseiset lääkkeet ovat todellisuudessa olleet pelkkiä sokeripillereitä, eli plasebolääkkeitä. Ja samalla tavalla lääketiede on lukemattomissa paranemistilanteissa todistanut plasebovaikutuksen olemassaolon, eli että ihminen voi itse parantaa itsensä, jos uskoo paranemiseensa, ja vaikkapa plasebolääkkeen tehoon.

Vain hyvin harva ihminen oivaltaa täysin tätä totuutta uskomustemme voimasta, siitäkin huolimatta, että koemme saman plasebo- ja noseboilmiön  päivittäin  elämässämme. Sillä kaikki sairaudet syntyvät – ja joko paranevat tai pahenevat –  ajatustemme ja tunteidemme, eli värähtelytaajuuksiemme  seurauksena. Meillä on joko ”terve ja elinvoimainen  olo”, tai ”sairas olo”. Kun olemme esimerkiksi väsyneitä, niin tunnetaajuutemme laskee, ja olemme alttiita manifestoimaan itsellemme sairauksia. Koko ajan lisääntyvä informaatio erilaisista sairauksista saa meidät myös usein sairastumaan, sillä jos ajattelemme jotakin tiettyä sairautta, ja pelkäämme sitä, niin manifestoimme itsellemme tuon sairauden negatiivisilla tunteillamme. Kyse ei siis ole siitä, etteikö esimerkiksi kulkutauteja olisi olemassa, vaan siitä, että tunnetaajuutemme joko mahdollistaa, tai estää sairastumisen.

Erilaiset allergiat ovat koko ajan lisääntyvä ryhmä tällaisia matalien tunnetilojen manifestaatioita. Voimme oivaltaa tämän totuuden,   syyllistämättä silti millään tavalla allergiaan sairastuneita. Mutta hyväksymällä sen, että allergiat, kuten kaikki muutkin sairaudet,  ovat pohjimmiltaan matalan tunnetaajuuden manifestatioita, voimme tietoisesti ”luoda terveyttä”, sairauden sijaan.

Eli oman kehomme solut kykenevät  korkeassa värähtelytaajuudessa parantamaan minkä tahansa kehomme häiriötilan, ja torjumaan mitkä tahansa bakteerit tai muut kehomme toimintaa uhkaavat asiat, mutta jos tunnetilamme ovat matalia, niin negatiivisilla tunteillamme siis manifestoimme häiriötilan, eli sairauden jatkumisen. Vetovoiman laki on tässäkin tapauksessa voima, jonka vaikutusta emme voi eliminoida. Mutta meillä on täydellinen vapaus päättää, vetääkö vetovoiman laki puoleemme terveyttä, vai sairautta.

Positiiviset tunteet mitä tahansa elämämme aluetta, tai omaa ominaisuuttamme kohtaan, saavat tuon elämänalueen kukoistamaan. Voimme ajatuksillamme ja tunteillamme ”uskoa itsemme” paitsi terveeksi, niin myös hoikaksi, kauniiksi, hyvämuistiseksi, hauskaksi, älykkääksi, viisaaksi, tai taitavaksi missä tahansa asiassa. Voimme kirjaimellisesti rakastaa viherkasvimme ja puutarhamme kukoistamaan, ihailla kotimme kodikkaaksi – sisustusinspiraatioillamme ja korkealla mielialallamme, jolloin kodissamme on ”hyvä tunnelma” –  ja arvostamalla autoamme tai vaikkapa kodinkoneitamme, saamme nekin toimimaan paremmin. Tai inspiroidumme  korkeamman minämme avulla havaitsemaan koneissa piilevän vian jo ennen, kuin kone hajoaa. Puhumattakaan siitä, miten voimme auttaa läheisiämme, pelkästään olemalla läsnä perheessämme, korkeassa tunnetilassa.

Moni aikuinen ihminen muistelee myös jopa vuosikymmenten jälkeen tiettyä opettajaansa, joka oli ”karismaattinen”, eli pääosin  korkealla värähtelytaajuudella  oleva henkilö. Tällaisella opettajalla on usein hyvin kauaskantoinen, positiivinen vaikutus oppilaidensa elämään.

Totuus on myös, että jos kukaan tai mikään maapallolla elävistä eliöistä ei olisi korkeassa tunnetaajuudessa, niin maapallolla ei olisi elämää lainkaan. Eli vaikka  valtaosa ihmiskuntaa on suurenkin osan elämästään matalissa tunnetiloissa, niin kasvit, eläimet ja mineraalit ovat kuitenkin vastaavasti korkeassa tunnetaajuudessa, mikä on mahdollistanut elämän jatkumisen maapallolla miljardeja vuosia. Ja myös syystä tai toisesta tuhoutuneet ekosysteemit ovat aina korjanneet –  ja korjaavat jatkuvasti – itse itsensä tämän luonnossa vallitsevan korkean värähtelytaajuuden ansiosta.

Luomakunnan suunnaton monimuotoisuus on siis korkean taajuuden, puhtaan positiivisen energian aikaansaamaa rikkautta, joka luo koko ajan uutta, ja uusia elämänmuotoja, vetovoiman lain vaikutuksesta. Kasvit ja eläimethän eivät esimerkiksi ”murehdi”, jos joku yksilö kuolee, tai jopa kokonainen laji kuolee sukupuuttoon, sillä kasveilla ja eläimillä on vaistojensa välityksellä suora yhteys korkeaan tietoisuuteen, ja puhtaaseen positiiviseen energiaan, eli eläimet ja kasvit TIETÄVÄT, että elämä jatkuu aina jossain muodossa, eikä fyysisellä kuolemalla ole siksi mitään merkitystä. Kuolema ei siis ole koskaan ”menetys”, vaan aina ainostaan uuden elämän alku.

Kun siis tiedostat, että manifestoit ihan joka hetki myös oman hengissäpysymisesi, hengityksesi, sydämenlyöntisi, verenkiertosi, ja kaikki muut elintoimintosi – koska USKOT niin vahvasti niiden toimivan, ja pitävän sinut hengissä  – niin aivan samalla tavalla voit siis  pelkällä uskollasi manifestoida aivan mitä tahansa, mitä toivot. Ainoa asia, mitä manifestointiin tarvitset, on korkea tunnetila, eli uskon ja ”tiedon” värähtelytaajuus, sillä siihen vetovoiman laki siis vääjäämättä reagoi.

Päätä siis vain uskoa, että saat mitä haluat. Ja pyri sen jälkeen tuntemaan, miltä tuntuu, kun olet jo saanut sen asian, jota toivoit. Älä koskaan YRITÄ saada mitä haluat, vaan tunne se olevaksi.

Tunne itsesi rikkaaksi, tunne itsesi rakastetuksi, tunne itsesi terveeksi. Tunne itsesi taitavaksi ja lahjakkaaksi. Tunne itsesi kaikkivoivaksi Luojaksi.

Ja niin on, ja niin tapahtuu.

hyvinvointi mieli hyva-olo syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *