Sinä olet korkea tietoisuus – sinä olet universumin keskipiste

Jos otsikko herättää sinussa huvittuneisuutta, epäuskoa tai ärtymystä, niin tunnetilasi on juuri nyt matala. Eli et voi tunnetasolla tiedostaa, että olet korkeampi olento. Uskot siis olevasi rajallinen, koska et tunnetilastasi johtuen aisti rajatonta luomisvoimaasi. Olet kenties oppinut kasvatuksen, omaksumasi uskonnon tai muun elämänkatsomuksen,  ja kokemustesi seurauksena ajattelemaan, että elämä on lähtökohtaisesti kärsimystä, ja että elät maan päällä siksi, koska sinun tulee ”oppia paremmaksi ihmiseksi”, täydellisemmäksi sieluksi, kärsiä pahoista teoistasi, maksaa karmavelkaa, tai että olet syntynyt kokemaan tietynlaisen kohtalon, koska tähdet olivat syntymähetkelläsi tietyssä asennossa.

Kaikki edellämainitut uskomukset olet kuitenkin omaksunut vain siksi, että olet matalassa tunnetilassa vetänyt niitä puoleesi. Olet etsinyt selitystä epäonnellesi ja vaikeuksillesi, ja matalissa tunnetiloissa ollessasi olet löytänyt selitykseksi em. väistämättömät rajoitteet. Voimme siis manifestoida myös todisteita vetovoiman lakia ja rajatonta luomisvoimaamme  vastaan, jos epäilemme niitä. Sillä elämme todeksi KAIKEN, mihin itse uskomme. Ja samasta syystä paholaiseen tai ”helvettiin”, tai vaikkapa antikristukseen uskovalle, paholainen ja helvetti ja antikristus ovat totta, sillä matalassa tunnetilassa olevalle, pahoihin asioihin uskovalle, paha maailma ON totta. Sillä ”uskomme sen, minkä tunnemme todeksi”. Samalla tavalla, kuin korkeassa tunnetilassa oleva elää todeksi toiveitaan, niin samalla tavalla negatiivisessa tunnetilassa oleva ihminen elää todeksi pettymyksiään ja rajallisuuttaan, siis kaikea sitä, mitä hän EI toivo.

Sillä me olemme kaikki täysin vapaita valitsemaan elämämme kokemukset. Olemme siis vapaita valitsemaan myös vankeuden ja rajallisuuden.

Mutta todellisen universumin totuuden voit elää ja kokea todeksi vain korkeassa, rakkauden taajuudessa, sillä puhdas rakkaus on ainoa universumissa vaikuttava todellinen voima – meitä kaikkia ihmisiä, eläviä ja kuolleita, ja koko muuta luomakuntaa yhdistävä luomisvoima. Ja tuo sama voima pitää planeetat radallaan, ja mahdollistaa myös elämän jatkumisen  maapallolla. Koska kasvit ja eläimet luonnossa eivät ole negatiivisissa tunnetiloissa, vaan sallimisen ja vastaanottamisen tilassa, niin ne korjaavat aina itse itsensä tasapainoiseen tilaan. Ihmisen negatiivisten tunteiden ja negatiivisten tekojen  vaikutus muuhun luomakuntaan on siksi mitätön, vaikka näennäisesti luonto näyttäisi tuhoutuvan ”lopullisesti” ihmisen toimien seurauksena. Kyse on kuitenkin vain siitä, että ongelmiin keskittymällä me myös näemme ongelmia. Luonto on ihmistä aina suunnattomasti voimakkaampi. Lisäksi korkeassa tunnetilassa olevat, eli inspiroituneet ihmiset, auttavat tälläkin hetkellä ihmiskuntaa itseään palautumaan tasapainoon luonnon kanssa. Matalissa tunnetiloissa olevat ihmiset eivät vain voi havaita tätä korkealla värähtelevien sielujen maailmanlaajuista ”verkostoa”. Ja myös siis hyväätarkoittavat, maapallon tilaa kauhistelevat luonnonsuojelijat, toimivat usein matalasta tunnetilasta käsin, jolloin he ”yrittävät” suojella luontoa, mutta suojelemisen vaikutukset ovat matalasta tunnetaajuudesta johtuen vähäisiä. Sitä vastoin inspiroitunut luonnonsuojelu on aina tehokasta. Mutta se ei siis perustu pelkoon maapallon tuhoutumisesta, vaan uskoon luonnon suunnattomasta voimasta. Ja silti: Myös jokainen kauhukuva, jokainen ajatus lopullisesta tuhosta, luo aina itsensä vastakohdan korkeaan taajuuteen, joten edes maailmanlopunmanaajien pelotkaan eivät ole lopulta turhia – vaikka pelosta käsin luominen onkin hyvin tehotonta ja hidasta.

Kun siis lopetamme ongelmiin keskittymisen, ja keskitymme ja uskomme ratkaisuihin, niin ongelmat häviävät itsestään. Se on universumin laki.

Vain pieni osa ihmiskunnasta ymmärtää tunnetasolla, kuinka suunnattoman voimakas ja vaikutusvaltainen voi joka ikinen maan päällä elävä ihminen olla, siis ollessaan korkeassa tunnetilassa, yhteydessä korkeaan tietoisuuteen. Voit ymmärtää tätä asiaa hieman paremmin, jos kuvittelet mielessäsi kaikkia niitä miljardeja ihmisiä, jotka eivät juuri tällä hetkellä ole inkarnoituneina fyysisellä tasolla, mutta jotka ovat joskus eläneet. He KAIKKI ovat korkean tietoisuuden tilassa. Lisäksi ajattele kaikkia meitä ihmisiä, jotka elämme maan päällä juuri nyt, meidänkin ”sielustamme” suurin osa on tälläkin hetkellä korkean tietoisuuden tilassa (ns. korkeampi minämme).  Ajattele siis kaikkia noita miljardeja sieluja, jotka muodostavat suunnattoman voimakkaan, vapaasti virtaavan, puhtaan positiivisen energian energiavirran. Kun SINÄ olet korkean tietoisuuden tilassa, eli koet  iloa ja rakkautta, niin koko tuo suunnaton rakkauden virta, jonka kaikki nuo miljardit sielut ovat omilla toiveillaan  luoneet, elää ja kokee maailmaa tuolla hetkellä sinun kauttasi.

Koko elämä universumissa tapahtuu siis koko ajan sinun ja kaltaistesi kautta, täällä, tässä ja nyt, sillä universumi, ja tuo korkea tietoisuus, laajenee sinun tunteidesi ja toiveidesi ansiosta. Korkea tietoisuus ei siis ole olemassa ”jossain sfääreissä”, tai ”muilla galakseilla”, vaan korkein tietoisuustaso, ja myös kaikki omat toiveesi eli luomuksesi, ovat sinun ulottuvillasi koko ajan. Kaikki elämä universumissa siis ”tapahtuu sinun kauttasi”. Ja vain oma negatiivinen tunnetilasi voi erottaa sinut tuosta korkeasta värähtelytaajuudesta. Eli negatiivinen tunnetilasi siis JOHTUU siitä, että korkean olemuspuolesi, ja matalan tunnetilasi – eli matalan värähtelytaajuutesi – välillä on taajuusero.

Nyt ymmärrät ehkä paremmin, mitä tarkoittaa se, että olet ”mittaamattoman arvokas sielu” ja ”universumin  keskipiste”. Sinä siis oman elämäsi kautta mahdollistat universumin laajentumisen. Oet syntynyt maan päälle tidostaen tämän totuuden, ja kun olit vielä pieni lapsi, niin sinä myös tunnetasolla TIESIT tämän totuuden.

Ns. profeetat ja henkiset opettajat, jotka ovat eläneet suuren osan fyysisestä elämästään korkeassa tunnetaajuudessa (kuten Jeesus, Gautama Buddha, ja lukemattomat muut mielenhallinnan ja meditaation mestarit, joiden nimiä ei läheskään aina ole historiankirjoihin kirjoitettu) ovat siis olleet kirjaimellisesti ”valkoisia maagikkoja”, eli  he ovat ymmärtäneet oman rajattoman sielunsa olemassaolon myös maallisessa elämässään.

Tietoisena luojana sinäkin voit ottaa universumin suunnattoman voiman omaan käyttöösi, ja elää juuri sellaista elämää, kuin olet aina toivonut. Sillä elämän tarkoitus on – universumin laajentumisen ohella – ilo ja rakkaus.

Sinä Olet Luoja.

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *