Sinun ei tarvitse koskaan luopua mistään toteuttaaksesi toiveitasi

Matalan tunnetilan tulkinnat uskonnollisista opetuksista, kuten ”helpompi on kamelin mennä neulansilmästä, kuin rikkaan päästä jumalan valtakuntaan”, ovat saaneet monet meistä uskomaan, että rikkaus ja rakkaus ovat ikäänkuin toistensa vastakohtia, toinen toisensa poissulkevia. Mutta tällainen tulkinta on siis matalan tunnetilan synnyttämä, ja todellisuudessa universumi tarjoaa meille koko ajan rajatonta runsautta, ja voimme saada elämäämme aivan kaiken mitä haluamme, eikä siinä ole mitään tuomittavaa, tai ”synnillistä”. Meillä on oman elämämme luojina  täydellinen vapaus elää juuri haluamamme kaltaista elämää fyysisellä tasolla. Emme siis ole syntyneet maan päälle elääksemme askeesissa tai köyhyydessä. Mutta toisaalta: Vaikka olisimme köyhiä, niin voimme silti tuntea rakkautta ja onnellisuutta.

Harhakuvitelma rikkauden ja hyvinvoinnin ”pahuudesta” johtuu myös siitä, että maailmassa elää paljon ihmisiä, joilla on runsaasti materiaalista rikkautta, mutta jotka eivät osaa arvostaa rikkauttaan, vaan he tuntevat sisäistä tyhjyyttä, eli ovat varakkuudestaan huolimatta usein matalissa tunnetiloissa. Tällainen ihminen yrittää korvata rakkauden ja myötätunnon tunteet materialla, ja niin kauan, kun ihminen ei tunne rakkautta, niin hän ei voi myöskään tuntea onnellisuutta. Sillä rakkaus ja onnellisuus on aina vai tunne, joka on meissä juuri nyt.

Mutta aivan samalla tavalla myös rikkaita ihmisiä ja rikkautta paheksuva ja tuomitseva ihminen on negatiivisessa tunnetilassa, eli ”marttyyri”, eikä siis köyhyyskään tee ihmisestä ”jaloa”, saati onnellista. Jos ihminen kieltää itse itseltään asioita, joista voisi nauttia, niin tällainen ihminen on onneton, koska hän ei rakasta ja arvosta itseään, eikä myöskään muita ihmisiä, jos pitää heitä ahneina ja itsekkäinä.

Samoin huomion keskittäminen negatiivisista tunnetiloista käsin vaikkapa ilmastonmuutokseen on hyödytöntä, eli emme voi ”pelastaa maapalloa” murehtimalla kasvihuoneilmiötä, ja tuomitsemalla kuluttamista, vaan voimme inspiroitua toimimaan luonnon hyväksi ainoastaan korkeasta tunnetilasta käsin. Sillä KAIKKIIN ongelmiimme on aina olemassa ratkaisu välittömästi ongelman havaittuamme, meidän tehtävämme on vain sallia tuo ratkaisu. Minkä tahansa asian tai ilmiön ”taivastelu” on siis aina turhaa, sillä niin sanottu todellisuus on aina oma luomuksemme, ja päivittelemällä, ja keskittämälä huomiomme kauhukuviin, vedämme todellisuuteemme  vain lisää kauhisteltavia asioita.

Luonto, kasvit ja eläimet, on jatkuvasti sallimisen tilassa, eli kun ihminen vastustaa toiveitaan negatiivisissa tunnetiloissa, niin luonto puolestaan sallii itselleen koko ajan ratkaisuja. Luonto korjaa siis korkean tietoisuuden avulla koko ajan itseään. Jos eläinlajeja kuolee sukupuuttoon, niin uusia syntyy lisää, tai jo olemassaolevat lajit kehittyvät tarkoituksenmukaisemmiksi. Luonto suojaa siis aina itseään, eli elämän voima korkeassa taajuustasossa dominoi aina. Siksi luonnon ”suojeleminen” muutoksilta on matalan tunnetilan ajatus. Samoin kuin vaikkapa alkuasukasheimon suojeleminen modernilta maailmalta ei ole mahdollista, jos alkuasukkaat itse haluavat valita modernin maailman. Jokaisella alkuasukkaalla on täysin vapaa tahto luoda oma todellisuutensa, eli kukaan ulkopuolinen ei voi suojella ”jaloja villejä” heidän omien toiveidensa vastaisesti.

Elämää ei siis voi koskaan kahlita ja pakottaa paikalleen, staattiseen tilaan. Elämän olemus on jatkuva muutos.

Älä siis tuomitse itseäsi, jos  haluat ja toivot elämääsi rikkautta ja runsautta. Elämästä nauttiminen on syntymälahjamme. Mutta jos itse paheksut rikkautta ja hyvinvointia, niin silloin rikkaus ei myöskään tee sinua onnelliseksi. Mutta silloinkin on kyse ainoastaan omasta tunnetilastasi, eli siitä, että  et salli itsellesi rikkaudesta nauttimista. Onnellisuus on siis aina vain sitä, että toteutat ja sallit todellisia toiveitasi, olivat ne millaisia tahansa.

Jos tämä ajatus tuntuu sinusta väärältä ja itsekkäältä  – narsistiselta – niin et ota huomioon sitä, että ollessamme korkeassa tunnetilassa olemme kaikki yhtä, eli emme voi koskaan vahingoittaa muita ihmisiä kokiessamme aitoa onnellisuutta. Ja siksi myöskään rikkaus ja runsaus ei ole koskaan keneltäkään toiselta ihmiseltä ”pois”, vaan runsaus on maailmassa rajatonta. ja esimerkiksi raha on aina pelkästään energiaa, jonka joko sallimme itsellemme, tai kiellämme itseltämme. Samoin kuin terveyskin on aina yksinomaan oma valintamme. Emme siis voi auttaa ketään muuta ihmistä terveeksi sairastumalla itse. Ja aivan samoin: Emme voi tehdä tai auttaa ketään toista ihmistä rikkaaksi, ellei hän itse salli itselleen rikkautta. Ja meidän rikkautemme ei  myöskään ole keneltäkään muulta ihmiseltä pois. Jos  siis esimerkiksi avustustoiminta köyhien parissa perustuu negatiivisiin tunteisiin, eli sääliin ja empatiaan, niin auttaminen ei tee avustettavia onnellisiksi, sillä säälivä ihminen voi auttaa vain uhriutuvaa ihmistä (molempien tunnetaajuus on samanlainen).  Emme siis voi myöskään auttaa köyhiä, jos odotamme heiltä kiitollisuutta, sillä kenenkään ihmisen ei koskaan tarvitse olla kiitollinen kenellekään, me olemme kaikki mittaamattoman arvokkaita sieluja ja kaikkivoipia Luojia. Mutta jos haluat auttaa lähimmäisiäsi, niin voit tehdä sen korkeasta tunnetilasta käsin, eli arvostamalla autettavaasi täysin pyyteettömästi, katsomalla häntä korkeamman minäsi silmin, jolloin näet hänen korkeamman minänsä, tuntemalla myötätuntoa säälin sijasta.

Tämä sama ajatus on myös esim. Raamatussa, mutta matalassa tunnetilassa olevat tulkitsijat eivät ole aina ymmärtäneet, mitä profeetta on vertauskuvillaan tarkoittanut, eli että profeetta Jeesus kertoi olevansa täysin samanarvoinen ihminen kuin kuka tahansa muukin, ja samalla jokainen ihminen on perusolemukseltaan  täysin yhtä paljon ”jumala”, kuin Jeesuskin, eli me emme ole erillisiä emmekä eriarvoisia, vajavaisempia tai täydellisempiä, syntisempiä tai hurskaampia, vaan kaikki maan päällä koskaan eläneet ja elävät ihmiset ovat  kaikki samaa korkeamman tietoisuuden henkeä:

”Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle”

Jos siis haluat sekä rakkautta, että materiaalista rikkautta elämääsi, niin voit sallia ne molemmat itsellesi milloin tahansa,  eli sinun ei tarvitse luopua rakkaudesta saadaksesi rikkautta, tai päin vastoin. ”Rahalla ei saa rakkautta” tarkoittaa vain sitä, että rikas ihminen, joka ei  tunne rakkautta, ei myöskään koe rakkautta, eikä vedä puoleensa ihmistä, joka rakastaisi häntä, koska matalassa tunnetilassa oleva ihminen ei voi tuntea rakkautta, rakkauden tunnetaajuus on korkein taajuus.

Saat sekä rikkautta että rakkautta elämääsi, kun keskityt ajatuksissasi, ja myös aidosti tunnetasolla, RUNSAUTEEN: Luonnon runsauteen, ilon runsauteen, mielen selkeyden runsauteen, fyysisen hyvinvoinnin runsauteen, rajattoman energian runsauteen, universumin viisauden, resurssien ja ratkaisujen runsauteen.

Eli jos olet vaikkapa tavoitellut rikkautta, arvostanut tietoisesti elämääsi, ja ollut paljon korkeassa tunnetilassa – ja rakkaus tuntuukin samalla pakenevan elämästäsi – niin kyse on vain näköharhasta. Korkean tunnetilan seurauksena vastaanotat aina TODELLISIA toiveitasi, eli et koskaan menetä mitään, vaan saavutat juuri sellaisia asioita, kuin joita olet jo korkeamman minäsi taajuudelle luonut. Eli älä ole huolissasi, jos rakastettusi on matalammassa tunnetilassa, kuin sinä: Sinä löydät joko uuden kumppanin, tai entinen kumppanisi löytää sinut, sallimalla itselleen korkean tunnetaajuuden ja omat toiveensa. Sillä jokaisella negatiivisella tunteellaan hän on koko ajan luonut toiveitaan, ja negtiivinen tunnetila kertoo vain siitä, että hän ei ole vielä sallinut itselleen noita toiveita. Sinä olet kuitenkin korkeassa tunnetilassasi vakaasti joka hetki omalla polullasi, eli keskity aina vain kulloinkin meneillään olevaan hetkeen, eikä sinun tarvitse kärsiä ”menetyksistä” myöskään tilanteissa, joissa elämässäsi tapahtuu muutoksia. Sillä ne muutokset ovat omien toiveidesi manifestaatioita! Emme siis koskaan elämässämme menetä mitään, me ainoastaan laajenemme, luomme lisää ja parempaa.

Älä siis vastusta elämää jäämällä matalaan tunnetilaan, vaan nauti elämästäsi ja sen muuttumisesta jatkuvasti paremmaksi, sallimalla itsellesi korkea tunnetila ja elämänilo!

hyvinvointi mieli hyva-olo syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *