Suurin ongelmasi on arvokkain aarteesi – katso siis aarrettasi, älä ongelmaasi

Kaikki voimamme on ajatuksissamme. Se, mitä ajattelemme, toteutuu, toivottu ja ei-toivottu. Ja unelmien toteuttamisen tekee helpoksi se tosiasia, että emme voi koskaan tuntea positiivista ja negatiivista tunnetta yhtä aikaa! Tunteemme eivät siis luo, ajatuksemme luovat, mutta tunteemme kertovat aina siitä, mitä juuri nyt itsellemme sallimme. Voimme siis valita joka hetki joko ilon, tai kärsimyksen.

Universumin laki on siis aivan liian yksinkertainen, jotta useimmat maailman ihmiset sen ymmärtäisivät. Ja tämä johtuu siitä, että negatiivisessa tunnetilassa oleva ihminen ei VOI ymmärtää universumin lakia, koska hän ei ole  ”universumin totuuden taajuudella”. Tästä syystä niin monet uskonnolliset saarnaajat ympäri maailmaa muuttuvat näinä päivinä yhä aggressiivisemmiksi, ja saarnaavat ”jumalan vihasta”, ja ”maailmanlopusta”. Uskonnolliset ihmiset, jotka ovat pelon tunnetilassa, tuntevat sisäisesti kadottaneensa totuuden, mutta tarraavat uskontoonsa ja ”jumalaansa” silti epätoivoisesti, jolloin uskonnon alkuperäinen sanoma ehdottomasta rakkaudesta kääntyykin päinvastaiseksi. Sillä  ”jumala” on erillisyysharha, ja ”vihainen jumala” on vielä kauempana korkeasta tietoisuudesta meissä, eli paradoksaalisti siis ”jumalan vihasta” saarnaavat papit  ”palvovat pahaa”. ”Saatana” on pelkkä negatiivisen tunnetilan ajatusmanifestaatio, kuten ihmisen ulkopuolinen ”jumalakin”, mutta näihin kahteen olentoon uskova, pelokas uskovainen, siis todellisuudessa yhdistää tunnetasolla ”paholaisen ja jumalan”. Ainoita ”saatananpalvojia” ovat siis paholaiseen uskovat, ja paholaista pelkäävät ihmiset, eli esim. monet kristityt itse.

Älä siis koskaan tuijota negatiivisia uskomuksiasi, sillä et voi ”oppia pois” negatiivisista uskomuksista, voit vain kohdistaa ajatuksesi positiiviseen, ja luoda negatiivisten tilalle siten positiivisia uskomuksia. Eli kaikki voimasi on siinä, että voit joka hetki itse valita sen näkökulman, mistä katsot omaa elämääsi.

Ja ns. korkea tunne ei koskaan ole ”korvamerkitty” mahdollistamaan vain tiettyjä toiveitasi, vaan tuntiessasi korkeaa tunnetta mahdollistat mitä tahansa toiveitasi. Kun siis tunnet rakkautta, niin mahdollistat rahan virtaamisen luoksesi. Kun tunnet vaurautta, ja arvostat vaurauttasi, niin mahdollistat rakkauden saapumisen elämääsi. Kun tunnet rakkautta ja vaurautta, niin mahdollistat itsellesi terveyden, sillä sairauskin johtuu aina vain negatiivisista tunnetiloistamme, ”harmonian estämisestä”. Rakkaus on aina vain tunne, jota itse tunnet. Ja kun tunnet ehdotonta rakkautta, ketä tai mitä tahansa kohtaan, niin mahdollistat myös muiden, samalla tunnetaajuudella olevien ihmisten saapumisen luoksesi.

Pyri siis rakastamaan ehdoitta  aina myös negatiivisissa tunnetiloissa olevia kanssaihmisiäsi, mutta jos et aina kykene heitä rakastamaan, niin kohdista ajatuksesi sellaisiin asiohin, joita voit helpommin rakastaa ja arvostaa. Et ole kylmä ja välinpitämätön, jos kieltäydyt säälimästä negatiivisessa tunnetilassa olevaa läheistäsi, sillä voit auttaa häntä vain, jos säilytät oman korkean tunnetilasi. Et siis voi koskaan köyhtyä tarpeeksi, tehdäksesi köyhistä rikkaita. Etkä voi sairastaa koskaan tarpeeksi, parantaaksesi sairaat. Etkä voi itse kärsimällä lopettaa kärsimystä maailmasta, etkä ongelmia kauhistelemalla ja vastustamalla löytää ratkaisuja. Aivan kuten et voi myöskään koskaan SAADA rakkautta  keneltäkään toiselta ihmiseltä, rakastamatta itse.

Ehdoton rakkaus on siis rohkeutta pysyä rakkauden tunnetilassa silloinkin, kun ympärilläsi on pelokkaita, vihaisia ja katkeria ihmisiä.

Ja muista rakastaa ehdoitta myös itseäsi. Sillä et koskaan voi rakastaa muita ihmisiä, ellet rakasta itseäsi, eli rakkaus on  aina vain tunnetila, joka on sinussa.

Tunnet tuskaa, kaipausta tai pelkoa, kun katsot ei-toivottua elämäntilannettasi. Se on kuitenkin jo menneisyyttä, eli tuijotat aivan turhaan ongelmaa, joka on jo luonut ratkaisun. Kun kävelet tiellä, niin tujottaessasi jalkoihisi näet hiekkaa, mutta kohottaessasi katseesi, näetkin edessäsi horisontin. Eli kun katsot eteen päin, niin koet selkeyttä ja iloa, koska näet ne mahdollisuudet, jotka kokemasi elämä on jo valmiiksi luonut.

”Suurin ja vaikein” ongelmasi on siis kaikkein suurin aarteesi, sillä se on luonut kaikkein suurenmoisimman ratkaisun. Voimakas negatiivinen tunteesi siis kertoo vain siitä, että olet jo toiveidesi seurauksena voimakkaasti laajentunut, mutta et vielä ole sallinut itsellesi luomuksiasi. Kiitä ja arvosta siis suurta ongelmaasi, ilman ongelmaasi, et olisi luonut tuota ratkaisua. Ja et voi koskaan tuntea onnellisuutta toivomatta elämältä uusia asioita. Eli et voi ”tyytyä vanhaan” koskaan ikuisesti, koska luot ajatuksillasi joka hetki lisää ja enemmän. Onnellisuuden kokemus on siis mahdollista vain salliessasi elämää, korkeassa tunnetilassa. ”Tuttu ja turvallinen”muuttuu siis kärsimykseksi silloin, jos takerrut peloissasi vanhaan, eli pelkäät omia toiveitasi.

Esimerkiksi ehdollinen rakkaus on usein tällainen ”tuttu olosuhde”, joka saa monet ihmiset pysymään negatiivisissa tunnetiloissa jopa läpi elämänsä. Eli jos molemmat puolisot tuntevat ehdollista rakkautta, eli uskovat rakkauden tulevan itsensä ulkopuolelta, niin he molemmat myös pelkäävät koko ajan menettävänsä rakkauden. Jolloin rakkaus perustuukin pelkoon ja vihaan, ja negatiiviset tunteet pitävät puolisot yhdessä, ei siis ehdoton rakkaus.

Jos olet huolissasi siitä, että sinulla ei vieläkään ole sitä asiaa, mitä olet pitkään ja kiihkeästi toivonut, niin saat olla huolissasi juuri niin kauan, kunnes lopulta päästät irti, ja sallit tunnetilasi kohota unelmasi taajuudelle, eli lakkaat huolehtimasta. Eli onnellisuus on sitä, että et kanna huolta, sillä sinulla tulee joka tapauksessa aina olemaan sellaisia toiveita, joita et vielä ole itsellesi sallinut. Ikuinen keskeneräisyytesi ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tulisi kokea jatkuvaa kärsimystä.

Luovuta siis kaikki huolesi ja ongelmasi aina universumin, ja oman korkeamman minäsi ratkaistaviksi. Sinä olet korkeamman tietoisuuden rakastettu, mittaamattoman arvokas  ulottuvuus, korkeampi olento, oman elämäsi kaikkivoipa Luoja.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *