Sydämesi toive on toteutuessaan aina paljon suurenmoisempi, kuin mitä olet itse osannut edes unelmoida

Olet ehkä kuullut sanonnan: ”Varo mitä toivot, sillä voit saada sen”.

Olemme luoneet korkeamman minämme taajuudelle suunnattoman paljon toiveitamme, joista monet saattavat olla näennäisesti myös ristiriidassa keskenään. Mutta tämä on vain inhimillinen, rajallinen näkemys vallitsevasta todellisuudesta. Universumin viisaus ja ongelmienratkaisukyky on täysin rajaton.

Universumissa kaikki pyrkii aina ja joka hetki harmoniaan ja synkroniaan keskenään, joten kaikista toiveistasi – siis ajatuksistasi ja tunteistasi – muodostuu aina reaaliaikainen, täydellinen kokonaisuus, joka on niin sanottu sydämesi toive. Ja tätä todellista toivettasi kohti korkeampi minäsi sinua johdattaa, väsymättä ja loputtoman kärsivällisesti. Jos olet usein matalassa tunnetaajuudessa, huolissasi ja epävarma, niin asetat itsesi toiveesi suhteen ns. odotustilaan, eli matka kohti todellista toivettasi hidastuu. Mutta jos tunnetaajuutesi kohoaa hetkeksikin, niin pääset taas etenemään kohti toivettasi, ja olet siis askeleen lähempänä jotakin, jota olet toivonut.

Ja sydämesi toive on toteutuessaan aina paljon suurenmoisempi, kuin mitä olet koskaan osannut edes unelmoida,koska olet itse jo unohtanut suurimman osan niistä toiveista, joita olet universumille elämäsi varrella esittänyt!

Mutta tämä ei tarkoita, että matkallasi olisi lopullinen päätepiste, että matkasi päättyisi jonkin ”suuren unelmasi” saavuttamiseen, vaan uusia toiveita, ja uudempia ja vanhempia unelmia on ikään kuin limittäin koko ajan kypsymässä, ja aina kun jonkun toiveesi manifestaatio tapahtuu, niin sen mukana tulee jälleen uusia kontrastin kokemuksia eli ongelmia, joiden tarkoitus on antaa sinulle mahdollisuus valita jälleen suuntasi, ja täsmentää sitä. Eli  olet kirjaimellisesti kaikkivoipa ja täysin vapaa valitsemaan kaiken, mitä elämässäsi tapahtuu, ja kokemuksesi ei-toivotusta siis mahdollistavat tämän vapaan valinnan. Valoa ei voi koskaan olla ilman varjoa.

Ns. suuret unelmasi saattavat olla odotustilassa joskus hyvin pitkään siksi, että et itse usko niihin, eli kohdistat ajatuksesi ja tunteesi siihen, mitä EI ole vielä tapahtunut, sen sijaan, että iloitsisit siitä, mitä OLET jo luonut. Pääset kuitenkin etenemään heti, jos lakkaat tuijottamasta sitä, mitä sinulla ei vielä ole, ja kevennät mieltäsi ja tunnetilaa millä tahansa sellaisella ajatuksella, johon jo uskot,ja joka tuottaa sinulle iloa. Tällöin tunnetaajuutesi kohoaa tasolle, joka mahdollistaa myös suuren unelmasi ”kypsymisen”.

Tästä syystä todella pitkään ja hartaasti toivomamme unelmat eivät koskaan  manifestoituessaan tunnu suunnattomilta, uskomattoman ihmeellisiltä onnenpotkuilta, vaan täysin ilmeisiltä, ”seuraavilta loogisilta askeleilta”. Sillä kun etenemme niitä kohti korkeassa tunnetilassa, niin pieniä lahjoja sataa syliimme koko ajan, jolloin sopeudumme vähä vähältä ”onnekkuuden tunnetilaan”, eli tunnemme aidosti oman arvokkuutemme. Ja tällöin siis mikään lahja universumilta ei tunnu ”valtavan suurelta”, vaan  pelkästään odotustemme mukaiselta ja ansaitulta.

Esimerkki: Jos unelmoit perustavasi yrityksen, jonka toimialasta olet innostunut, niin unelmasi on mielikuvatasolla – ja korkean tietoisuuden tasolla ihan kirjaimellisesti – täynnä suurenmoisia mahdollisuuksia. Tällöin korkeampi minäsi tarjoaa sinulle jatkuvasti inspiraatioita kehittää mielikuvissasi yrityksesi toimintaa, eli mahdollisuuksia tuntuu olevan lähes rajattomasti. Tuossa vaiheessa uskot vahvasti ja ilman epäilyksiä unelmaasi, koska se on siis kirjaimellisesti vailla ”mitään rajoja”. Resistanssi, eli tunne unelmien toteuttamisen rajallisuudesta, lisääntyy sitä mukaa, kun unelmasi muuttuu konkreettisemmaksi, eli kohtaat unelmaasi toteuttaessasi käytännön ongelmia. Mutta tämä ei tapahdu siksi, että elämän tarkoitus ja itseisarvo olisi olla vaikeaa, vaan siksi, että kaikki kokemasi ongelmat antavat sinulle  mahdollisuuden tehdä valintoja ja tarkentaa joka hetki suuntaa, jota kohti etenet.

Unelmat ovat siis aina keveämpiä, ennen kuin ne ovat manifestoituneet fyysiseksi todellisuudeksi, koska olemme tyytyväisyyden sijaan oppineet kantamaan huolta tulevasta, eli yritämme hallita elämäämme itse sen sijaan, että luottaisimme täysin universumin huolenpitoon.

Siksi ainoa asia, joka voi tehdä sinut onnelliseksi ja huolettomaksi, on paradoksaalisti onnellisuus ja huolettomuus, usko ja luottamus. Eli pyri nauttimaan jokaisesta elämäsi hetkestä, ikään kuin leijailemaan jalat hieman irti maasta, eli pyri seuraamaan intuitiotasi, älä toimi motivoituneena vaan inspiroituneena, päästä irti huolista ja murheista, tunne aina myötätuntoa läheisiäsi kohtaan, ja iloitse myös heidän menestyksestään. Vältä sääliä, turhautumista, kaunaa, kateutta ja vihaa keskittymällä rakkauteen ilman mitään ehtoja.

Eli iloitse aina nykyhetkestä, sillä se on ainoa aarre, joka sinulla koskaan on – ja koskaan tulee olemaan.

Rakastamalla ja vaalimalla jokaista hetkeä elämäsi on aina täynnä ihmeitä ja iloisia yllätyksiä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *