Sydämesi toive, ”ydintoive”, tuntuu kohtalonomaiselta, mutta on silti sinun oma toiveesi

Jos koet olevasi hyvin voimakastahtoinen ihminen, eli tiedät tarkalleen mitä haluat, ja sinulla on hyvä mielikuvitus ja kyky unelmoida, niin tällainen persoonallisuus saattaa johtaa sinut hyvin haastaviin elämätilanteisiin, joilla kaikilla kuitenkin on ns. pyhä tarkoituksensa, eli kaikki kokemuksesi ovat lopulta tärkeitä päämääräsi kannalta.

Sillä vetovoiman laki on ehdoton luonnonlaki, joka vie sinut ”vaikka läpi harmaan kiven”, eli toteuttaa aina kaikki toiveesi, tavalla tai toisella.

Eikä kyse ole edes pelkästään tämän elämän aikana esittämistäsi toiveista, vaan ns. ydintoiveista, joita olet toivonut myös jo ennen syntymääsi tähän inkarnaatioon. Ja näiden ”sydämen toiveiden” olemassaolo saa joidenkin meistä elämän tuntumaan voimakkaasti kohtalonomaiselta, ikään kuin meidän itsemme ulkopuolella olisi joku voima, joka päättää puolestamme, mitä meille tapahtuu. Mutta sellaista voimaa ei ole, me olemme lopulta kuitenkin itse valinneet kaikki päämäärämme.

Jos koet, että sinulla on tällainen ”suuri tehtävä”, eli että olet vaikkapa syntynyt opettajaksi ja neuvonantajaksi muille ihmisille, jotta he ymmärtäisivät universumin lain, niin tämä tehtäväsi ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun tulisi ikään kuin alistua ankean kohtalosi orjaksi, ja kokea mahdollisimman paljon kärsimystä elämässäsi. Vaan asia on aivan päin vastoin: Sinun tehtäväsi on pyrkiä jokaisena elämäsi hetkenä resonanssiin korkeamman minäsi kanssa, ottaa kirjaimellisesti ”ilo irti” jokaisesta hyvästä ja nautinnollisesta hetkestä, joita on runsaasti tarjolla ihan jokaisen meistä elämässä, joka päivä,  ja nauttia sydämesi kyllyydestä siitä riemusta, jota vain hyvin voimakkaita kokemuksia elämässään kokevat pystyvät tuntemaan, koska varjon vastakohtana on aina vastaava määrä valoa.

Sillä mitä voimakkaampia kokemuksia olet eämässäsi inhimillisesti katsoen kokenut, niin sitä jalostuneempi ja puhtaampi on myös ilosi, kun kaikista kokemuksistasi huolimatta olet edelleen elossa, ja pystyt tuntemaan onnellisuutta juuri nyt, yhteydessä omaan korkeampaan minääsi, joka on aina ja ikuisesti kanssasi, ja joka neuvoo ja ohjaa sinua joka hetki, jos vain itse otat tuon ohjauksen vastaan.

Kaikkein voimakkaimmin koemme siksi korkeamman minämme kosketuksen, ja ”pyhän ilon”,  kaikkein vaikeimmissa elämäntilanteissa, sillä kun esteet, epätoivo ja pelot elämässämme ovat todella suuria ja voimakkaita, niin joudumme lopulta todella päästämään täysin irti kontrolloinnintarpeestamme, ja luovuttamaan kaikki ongelmamme universumin hoidettaviksi. Ja tuolla hetkellä, kun emme enää yritä taistella ja ratkaista itse mahdottomalta tuntuvia ongelmiamme, vaan luovumme taistelusta – niin juuri tuolla hetkellä sallimme ja vastaanotamme myös korkeammalta minältämme avun, jota aikaisemmin emme voineet saada, koska negatiivinen tunnetilamme ja  raivokas yrittäminen estivät meitä havaitsemasta valaistua polkua allamme.

Elämän ”suuret haasteet” tekevät sinusta siis kuin surffaajan, joka seisoo laudallaan kovassa aallokossa: Jos rentoudut ja annat aallon kuljettaa sinua ja lautaasi, luotat siihen, että aallon voima vie sinua eteenpäin, etkä putoa sen syövereihin, niin voit nauttia huimasta vauhdista pää pystyssä, ilman pelkoa. Mutta jos pelkäät, etkä usko pysyväsi laudallasi, pelkäät, miltä tuntuu, kun aalto syökseekin sinut syvyyksiin, niin pelollasi manifestoit juuri sitä, mitä pelkäät.

Voit siis aina valita luottamuksen ja korkean tunnetilan, olivat elämäsi tapahtumat inhimillisesti katsoen miten dramaattisia tahansa, uskomalla siihen, että korkeaman minäsi ohjauksessa olet aina turvallisesti matkalla kohti todellisia toiveitasi, täysin riippumatta siitä, millaisia kokemuksia polullasi kohtaat.

Esimerkiksi, jos olet elämäsi aikana kokenut paljon haastavia ihmissuhteita, niin se toiveidesi ihmisuhde, jonka olet  negatiivisten kokemustesi avulla luonut, tulee olemaan sitä tyydyttävämpi, mitä voimakkaammin ja täsmällisemmin olet viestittänyt universumille, millaista ihmissuhdetta ET halua.

Tai jos olet kokenut elämässäsi suuria taloudellisia vaikeuksia, niin nuo vaikeudet ovat luoneet korkeamman minäsi taajuudelle paitsi suurta konkreettista vaurautta, jonka voit sallia itsellesi, niin myös ”ydintoiveesi”, eli jotakin  suunnattoman arvokasta ”sielun pääomaa”, jolla on  korvaamattoman suuri merkitys universumin laajentumisen kannalta.

Sillä me luomme omilla toiveillamme universumia, meidän elämämme on se moottori, jonka ansiosta luominen voimakkaimmin ja tietoisimmin tapahtuu.

Usein ymmärrämme tällaisten sydämemme toiveiden toteutumisen vasta myöhemmin,” taistelun laannuttua”, sillä elämän kovimmissa myrskyissä – ollessamme itse myrskyn silmässä – emme näe sitä kokonaiskuvaa elämämme polusta, jonka korkeampi minämme korkeammasta perspektiivistään koko ajan näkee.

Voit siis kuvitella katsovasi omaa elämääsi kuin satelliittiperspektiivistä: Näet allasi polun, joka johtaa ihanan kauniiseen paikkaan meren rannalla, mutta päästäksesi tuohon paratiisimaiseen keitaaseen, sinun tulee ensin kulkea karunnäköisten, ja ajoittain hyvin vaikeakulkuistenkin alueiden halki. Mutta juuri siitä syystä, ETTÄ  olet kokenut  nuo karummatkin maisemat ja polut, niin juuri siksi nautit niin paljon, kun vihdoin löydät unelmiesi keitaan merenrannalla. Ja ymmärrät myös sen, että sekin tulee olemaan vain yksi ihana lepopaikka, josta jatkat jälleen taivallustasi eteenpäin, ikuisella matkallasi.

Eli löytämällä myös elämäsi haastavammista kokemuksista aina niiden suuren ja korvaamattoman arvokkuuden, niin  mahdollistat myös seesteisempiä ajanjaksoja ja kevyempiä kokemuksia elämääsi. Sillä sallit itsellesi aina juuri sellaisia kokemuksia, kuin mihin itse uskot, ja millaisena elämäsi koet juuri nyt. Arvota siis jokaista näennäisesti negatiivista kokemusta elämässäsi, ne ovat lopulta suurimpia aarteitasi.

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *