Taikausko korkeassa tunnetaajuudessa on viisautta

Sana ”taikausko” herättää monissa nykyihmisissä huvittunutta ylenkatsetta, jopa halveksuntaa. Mitä enemmän ihmiskunta on pyrkinyt etsimään ja löytämään elämän ilmiöille ns. tieteellisiä selityksiä, niin sitä enemmän on taikuuteen ja ns. yliaistillisiin asioihin alettu suhtautua jonkinlaisina menneen ajan jäänteinä, jotka ovat johtuneet pelkästään tietämättömyydestä. Tieteeseen luottaminen matalassa tunnetaajuudessa on kuitenkin harha itsessään, sillä matalassa tunnetilassa oleva tieteen puolustaja ei omasta tunnetilastaan johtuen voi kovin usein kokea taikuutta omassa elämässään, eli kun hän vastustaa vaikkapa paranormaaleja ilmiöitä, niin hän ”saa sitä mitä tilaa”, eli manifestoi todisteita omalle epäuskolleen. Siksi ns. tiedeuskovainen elää tiedeuskovaisuuden maailmassa, aivan kuten minkä tahansa muunkin maailmankuvan tai uskonnon edustaja elää oman uskontonsa mukaisessa maailmassa – koska luo itse oman maailmansa ja totuutensa.

Esim. taikauskon demonisoiva uskovainen manifestoi oman matalan tunnetaajuuden uskomuksensa mukaisia todisteita, eli näkee  niin sanotun magian pahana, koska hänen uskontonsa tulkinta määrittää magian pahaksi, ja matalassa tunnetilassaan uskova ihminen myös siksi havaitsee pelkkää  mustaa magiaa, jonka kanssa siis tunnetasolla itse resonoi. Ironisesti voi siis sanoa, että ”suurimpia paholaisenpalvojia ovat persoonalliseen paholaiseen uskovat uskovaiset itse”. Magia eli taikuus voi kuitenkin olla aivan yhtä hyvin nk. valkoista, korkean tunnetaajuuden taikuutta. Mutta jos ihmisellä siis on uskonnollinen vakaumus, jonka mukaan juuri hänen oma ”jumalansa” on universumissa vallitseva ainoa hyvyyden voima, niin hän tulkitsee myös ns. valkoisen magian, ja kaikkien muiden uskontojen tai elämänkatsomusten piirissä tapahtuvat hyvät asiat ”valkoiseen kaapuun puetuksi pahuudeksi”.

Kyse ei ole myöskään siitä, etteivätkö esim. fysikaaliset, kemialliset tai matemaattiset, ns. tieteellisesti todennetut totuudet olisi olemassa, vaan kyse on siitä, että matalassa tunnetaajuudessa niitä tarkasteleva ihminen näkee tuloksia analysoidessaan vain ”tieteellisesti testatun osatotuuden”, mutta ei kokonaisvaltaista todellisuutta, ja totuutta esimerkiksi universumia ylläpitävästä voimasta. Lääketiede on hyvä esimerkki siitä, että vaikka länsimaisen lääketieteen kehitys on parantanut ihmiskunnan elämänlaatua todella paljon, niin samaan aikaan sairauksia on tullut vain lisää, ja esimerkiksi allergiat ja syövät ovat lisääntyneet valtavasti. Eli samaan aikaan, kun tieteeseen perustuvat parannusmenetelmät ja kemialliset lääkkeet ovat kehittyneet, niin  jokaisen yksilön oman  tunnetilan vaikutus terveydentilaan on jäänyt sivuseikaksi, vaikka ihmisen tunnetila on todellisuudessa täysin ratkaiseva tekijä siinä, onko ihminen terve vai sairas. Ja vaikka ihmisen oman tunnetilan ja uskomuksen vaikutus terveydentilaan lääketieteessäkin tunnustetaan (plasebo- ja nosebovaikutukset), niin  niiden vaikutuksen tutkimus – kaksoissokkotutkimusmenetelmistä huolimatta – on harhaanjohtavaa. Ja tämä johtuu mm. siitä, että ihmisen vaistotoimintaa ja ns. yliaistillisia kykyjä ei tunneta, ja niitä vähätellään tieteessä. Eli tieteellisissä tutkimuksissakin ”saadaan sellaisia tuloksia kuin mitä halutaan saada”, johtuen tutkimusmetodeista, ja  tieteentekijöiden ennakkoasenteista. Eli ennen kaikkea tutkijoiden omasta tunnetaajuudesta, sillä ihminen luo aina sitä, mihin hän tunnetasolla itse uskoo.

Me siis olemme kaikki taikureita ja ”mentalisteja”, hyvässä ja pahassa. Eli me elämme kaikki täysin eri todellisuuksissa sen mukaan, mitä haluamme omaan elämäämme ”taikoa”. Käsitys kaikkien ihmisten yhteisestä ”todellisuudesta” on pelkkä kollektiivinen harha. Sillä myös jokaisella meistä yksilöinä on aina oma todellisuuskokemuksemme sen mukaan, missä tunnetilassa kulloinkin olemme.

Voit siis itse valita oman todellisuutesi joka hetki, toivotun tai ei-toivotun. Valmiit uskomuksemme ja tunnemuistomme vaikuttavat todellisuuteemme, mutta tietoisena luojana voit vaikuttaa myös niihin, ja purkaa tietoisesti esim. negatiivisia uskomuksiasi.

Yleisin elämänlaatuamme heikentävä uskomus on uskomus jonkin asian ”puutteesta”, Meiltä ei nimittäin korkeassa tunnetilassa puutu koskaan yhtään mitään, mitä haluamme, sillä jokainen toiveemme luo aina sitä mitä haluamme, mutta jos uskomme, että meiltä puuttuu jotakin, niin keskitymme matalassa tunnetilassa tuohon puuttumiseen, jolloin juuri  se on meille ”todellisuutta”.

Yksinkertaisilla rituaaleilla ja tekniikoilla voit siis kuitenkin muuttaa tällaisia uskomuksia. Esimerkiksi jos sinulla on krooninen rahapula, niin kokeile seuraavanlaisia tekniikoita  todellisuudeksi muuttuneen negatiivisen varallisuususkomuksesi purkamiseen:

Jos maksat jollekulle takaisin velkaasi, niin maksa aina hieman enemmän, kuin mitä olit velkaa. Jos mahdollista, niin pidä pankkitililläsi aina hieman rahaa, eli ”pesämuna”. Jos nimitäin tilisi on aina täysin tyhjä, niin se myös ”pyrkii tyhjentymään”.  Hanki lompakko, joka  on mielestäsi kaunis tai tyylikäs, ”arvokkaan näköinen”, ja pidä se siistinä. Pidä lompakossasi seteleitä, ja käsittele ja ihaile niitä usein, voit myös haistella rahojasi. Jos arvostat enemmän sileitä ja puhtaita seteleitä, niin ihaile sellaisia, älä siis likaisia ja ruttuisia. Tärkeintä on se, että et missään tapauksessa ”inhoa” rahaa, eli että et pidä rahaa pahana asiana!

Kun kuljet kaupoissa, niin pyri olemaan korkeassa tunnetilassa ja innostunut, ja tiedosta lompakossasi oleva seteli – tai tililläsi oleva rahasumma  –  ja aina, kun näet kaupassa jotakin, jonka todella haluaisit ostaa, niin ”sijoita” mielessäsi rahasi tuohon asiaan. Voit toistaa saman rituaalin tuolla samalla setelillä niin monta kertaa kuin haluat. Älä uhraa ajatustakaan virtuaaliostoksesi ”turhuudelle”, tai vielä maksamatta oleville laskuillesi, vaan keskity pelkästään positiiviseen tunnetilaan, jonka tunnet, kun ajattelet todella ostavasi juuri haluamasi asian. Tämä tekniikka toimii siis siksi, että sinulla todella ON tuo raha käytössäsi. Mutta tekniikka vaatii siis ajatusten keskittämisen harjoittelua, eli jos pystyt täysin keskittymään tuon rahan sijoittamiseen, ja siitä seuraavaan mielihyvään, niin voit loputtomasti virtuaalisijoittaa uudelleen saman setelin. Universumi reagoi aina vain tunnetaajuuteesi, eli jos positiiviset tunteesi ovat aitoja, niin manifestoit lopulta tuon saman rahan moninkertaisena itsellesi, eli universumi järjestää sinulle kaikkia sijoituksiasi vastaavan määrän rahaa, koska jokainen virtuaaliostoksesi on siis universumin näkökulmasta ”totta”!

Aina kun mahdollista, niin anna myös rahaa sitä tarvitseville, MUTTA muista, että jos suhtaudut negatiivisesti tai epäilevästi esim. kerjäävään ihmiseen, niin silloin almustasi ei ole mitään hyötyä. Jos siis  annamme omastamme toiselle ihmiselle lahjana mitä tahansa, niin tuon antamisen pitää aina olla täysin vilpitön teko, ei koskaan ylimielinen, epäilevä tai turhautunut. On siis aivan samantekevää, mihin tarkoitukseen esim. kerjäläisen saama raha TODELLA lopulta päätyy, olennaista antamisessa on sinun korkea tunteesi, eli rakkaus ja myötätunto. Tätä useimmat esimerkiksi romanikerjäläisiä kritisoivat eivät ymmärrä: Jos sinulla on korkea tunnetila, ja jaat rakkaudentunteesi kolikkosi välityksellä kerjäävälle, niin annat suunnattoman suuren lahjan juuri hänelle, et siis kenellekään – kuvitteeelliselle tai oikealle – järjestäytynyttä rikollisuutta edustavalle mafioosolle. Jokainen ihminen tietää sisimmässään olevansa mittaamattoman arvokas, ja korkeassa tunnetilassa voit siis resonoida kerjäävän ihmisen korkean olemuksen kanssa, jolloin hänenkin tunnetilansa kohoaa. Ja samalla annat siis myös ”lahjan itsellesi”, eli sanonta ”antaessaan saa” pitää aina paikkansa, mikäli antajan tunnetila on korkea.

Jos haluat kokeilla arpa- tai lotto-onneasi, niin tee sekin aina vain korkeasa tunnetilassa, inspiroituneena, älä siis koskaan pelaa rahapelejä epäilevänä tai pelkästään toiveikkaana. Eli esim. lototessasi älä koskaan ole huolissasi siitä,että ”tuhlaat rahasi lottoon”, vaan luovuta rahasi pois huolettomasti ja iloisesti. Tunnetilasi lasku kyllä kertoo selkeästi, jos pelaaminen tulisi lopettaa, eli ole tarkkana: Jos et tunnetasolla usko voittavasi, niin myös näennäisen huolettomuutesi taajuus on matala.

Kun olet harjoitellut tunnetilan ylläpitoa tarpeeksi paljon, eli  pystyt jo ylläpitämään tietoisesti korkeaa tunnetilaa myös ”luopuessasi rahasta”, niin voit kokeilla ”aloittelijan tuuri”-tekniikkaa, eli pelata vaikkapa rahapeliä, johon sinulla ei vielä liity minkäänlaista negatiivista uskomusta. Tällöin voit vahvistaa uskoasi omaan luomisvoimaasi, ja ”manifestoida välittömästi” voittoja keskittämällä ajatuksesi kevyesti eli inspiroituneena johonkin tiettyyn summaan tai voiton tuottavaan asiaan. Mutta muista: Heti, jos pelaamisesi muuttuu ”yrittämiseksi”, niin tunnetaajuutesi laskee, etkä enää manifestoi ajatuksiasi välittömästi. Siksi aloittelijan tuuria kutsutaan juuri aloittelijan tuuriksi, sillä aloittelijalla ei liity pelaamiseen vielä valmiita negatiivisia uskomuksia. Inspiroituneet ajatuksemme ja ideamme ovat nimittäin peräisin korkeammalta minältämme, kun taas ”laskelmoitu ajattelu” värähtelee matalassa taajuudessa.

Eli silloin, kun kyse on ns. uhkapelistä, niin ole aina täysin rehellinen itsellesi: Pienikin tunnetilan lasku neuvoo sinua lopettamaan pelaamisen – etenkin, jos rahatilanteesi on muutenkin huono!  Älä siis koskaan pelaa, jos sinulla on huono omatunto vaikkapa perheesi rahatilanteen takia. Vaikka vetovoiman laki onkin täysin  ehdoton, ja täysin puolueeton ja oikeudenmukainen voima, niin se on myös äärimmäisen tarkka ”luonnonlaki”, eli  esimerkiksi suuren lottovoiton sallimiseksi vastaanottajan taajuuden tulee olla täsmälleen oikea, ilman pienintäkään epäuskoa. Joskus joku ihminen voi kyllä saada suurvoiton  myös ”vahingossa”, eli lyhytkestoisen korkean tunnetaajuuden seurauksena, mutta tällöin tuon suuren rahamäärän pitäminen omassa hallussa voi olla hyvin vaikeaa, jos siis lottovoittaja ei ”usko ansainneensa” voittoaan. Samalla logiikalla todella rikas yritysjohtaja, joka kokee konkurssin, voi hyvin nopeasti hankkia omaisuutensa takaisin, koska hän on jo ”uskonut omaisuuteensa”, eli se on olemassa korkeassa taajuudessa, vaikka hän sen väliaikaisesti menettäisikin. Ja tarinat lottovoittajista, jotka ovat voittaneet kaksi suurvoittoa peräjälkeen ovat myös mahdollisia siksi, että se, joka on kerran jo voittanut valtavasti rahaa, kykenee aidosti tunnetasolla uskomaan, että suurvoiton saaminen on todellakin mahdollista. Rahantuloon täytyy siis ennen kaikkea uskoa, samaan tapaan kuin uskomme siihenkin, että uloshengityksemme jälkeen emme ”kuole”, vaan uloshengitystä seuraa jälleen sisäänhengitys. Parhaat kauppiaat rikastuvat siksi,että he eivät pelkää sijoittaa rahojaan uudelleen rahaa saatuaan, eli raha ”liikkuu”. Raha on todellisuudessa vain energiaa, ja jos emme itse estä tuota energiaa virtaamasta, niin se virtaa, täysin ilman esteitä, ja ilman minkäänlaista moralismia. Sillä universumin näkökulmasta olemme aina kaikki oikeutettuja MIHIN TAHANSA, mitä haluamme.

Olemme siis kaikki oman elämämme taikureita. Usko kykyysi taikoa, ja taianomaisia asioita myös tapahtuu sinulle, joka hetki!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *