Taloudelliset suhdanteet eivät vaikuta millään tavalla varakkuuteesi – luot aina itse rikkautesi ja köyhyytesi

Jos taloustilanteesi on huono, ja oma tunnetaajuutesi on matala, niin aina kun yrität keksiä ratkaisua ongelmiisi, niin törmäät ihmisiin, jotka kehottavat sinua ”katsomaan totuutta silmiin”, ”hyväksymään realiteetit”, ”ottamaan huomioon huonon taloustilanteen”, jne. Vaikka olisit saanut hetkellisessä korkeassa tunnetilassasi inspiraation parantaa jonkin idean avulla taloustilannettasi, niin positiivinen tapahtumaketju ei pääse etenemään alkua pidemmälle, jos annat muiden ihmisten matalien tunnetaajuuksien ja negatiivisten puheiden laskea omaa korkeaa tunnetilaasi. Esimerkiksi jos olet korkeassa tunnetilassa, ja saat inspiraation myydä jotain, niin älä kuuntele muiden ihmisten negatiivisia mielipiteitä, vaan seuraa inspiraatiotasi. Vaikka myynti ei sillä kertaa onnistuisikaan, niin kokemuksestasi saattaa olla jotain muuta hyötyä tilanteeseesi.

Jos myyt rahapulassasi jotakin, ja saat paljon yhteydenottoja, mutta myynti ei kuitenkaan onnistu, niin kyse saattaa olla seuraavista asioista: Et ehkä itse usko myynnin voivan onnistua, joko aikaisempien kokemustesi perusteella, tai siksi, että tarvitset rahaa LIIAN KIPEÄSTI, jolloin tunnetilasi on matala. Tai et todellisuudessa halua myydä sitä, mitä kauppaat, mutta ”yrität” myydä, koska koet, että sinun on pakko tehdä niin. Saatat myös itse pitää kauppatavaraasi liian kalliina, ja silloin törmäät jatkuvasti ihmisiin, jotka valittavat tuotteesi hinnasta. Jos taas et arvosta omaa myyntiartikkeliasi, niin vedät puoleesi myös ostajia, jotka eivät arvosta sitä. Tai saatat arvostaa sitä mitä myyt, mutta uskot, että kellään ostajalla ei ole tarpeeksi rahaa sen ostamiseen, jolloin vedät puoleesi ns. renkaanpotkijoita. Mutta tässäkin kyse on siis sinun omasta uskomuksestasi, eli uskotko itse siihen, että sopiva ostaja voi löytyä. Rahaahan universumissa on loputon määrä, raha on pelkästään enegiaa.

Törmäät ”pahanilmanlintuihin” eli negatiivisiin ihmisiin vaikeuksissa ollessasi  siksi, että he ovat samalla matalalla tunnetaajuudella kuin sinäkin. Universumissa ei ole olemassa mitään ”yleistä huonoa taloustilannetta”, tai ”väistämättömiä katastrofeja”. Jokainen meistä luo itse oman varakkuutensa ja köyhyytensä, täysin riippumatta ns. vallitsevasta taloustilanteesta.

Se, että monilla ihmisillä ja yrityksillä tuntuu olevan samaan aikaan taloudellisia vaikeuksia, johtuu siitä, että ihmiset uskovat usein tunnetasolla talousennustuksiin, uutisiin, yleiseen mielipiteeseen ja tuttaviensa kokemiin pelkoihin, ja negatiivisiin puheisiin. Kyse on siis eräänlaisesta tunnetason joukkopsykoosista, jossa monien ihmisten yhteiset negatiiviset tunteet ja uskomukset manifestoituvat.

Korkean tietoisuuden taajuudelle itse luomasi rikkaudet eivät siis koskaan ole riippuvaisia ”yleisestä taloustilanteesta”, vaan kun olet ne kerran toiveillasi luonut, niin ne ovat sinun ”korkean taajuuden pääomaasi”. Myöskään muiden ihmisten negatiiviset puheet taloustilanteesta eivät koskaan vähennä jo luomaasi rikkautta, pikemminkin päin vastoin, sillä aina kun tunnetasolla pelkäät köyhyyttä ja rahan puutetta, niin luot joka kerta korkeamman minäsi taajuudelle vain lisää rikkautta.

Se, miksi sinusta joskus tuntuu, että huonot taloussuhdanteet vaikuttavat myös sinun varallisuuteesi, johtuu siitä, että omat negatiiviset odotuksesi ja uskomuksesi estävät sinua sallimasta itsellesi korkean tietoisuuden tasolle luomaasi varallisuutta, eli manifestoimaan sitä.

Mutta kokemalla siis taloudellisia vaikeuksia luot koko ajan negatiivisilla tunteillasi valtavasti varakkuutta – itse asiassa paljon enemmän, kuin mitä kykenisit koskaan ns. tasaisessa, vakaassa varallisuustilanteessa luomaan. Ja tämä johtuu siis siitä, että mitä voimakkampia negatiivisia tunteita, kuten pelkoja ja ahdistusta, raha-asioissa koet, niin sitä enemmän luot toivomaasi rahaa korkeamman minäsi taajuudelle. Ja lopulta toiveidesi virta saattaa olla jo niin voimakas, että edes omat epäilyksesi ja epäuskosi eivät voi estää sinua manifestoimasta luomaasi rikkautta fyysiseen elämääsi.

Ja jos olet joskus ollut varakas, mutta syystä tai toisesta kokemiesi matalien tunnetilojen seurauksena menettänyt omaisuutesi, ja lakannut vastaanottamasta rahaa säännöllisesti, joka on lisännyt pelkojasi ja ahdistustasi, niin muista, että rikkaus, jonka olet joskus luonut, on omaisuuttasi ikuisesti. Eli esimerkiksi konkurssin läpikäynyt, ja suuria omaisuuksia menettänyt yrittäjä, voi hyvin helposti ja nopeasti saada kaiken omaisuutensa korkojen kera takaisin – MIKÄLI hän kykenee sallimaan itselleen korkean tunnetaajuuden, ja vastaanottamaan korkeassa värähtelytaajuudessa olevat luomuksensa – ne, jotka hän jo kerran menetti, ja ne, joita hän menetyksensä takia toivoi. Varakkuutta itselleen luonut ihminen voi  siis ainoastaan väliaikaisesti kieltää itseltään varakkuuden. Tosin tällainen väliaikaisuus voi kestää vaikka loppuelämän, siis oman arvokkuuden kieltäminen.  Tunteet, jotka mahdollistavat tällaisen kieltämisen, ovat masennus, eli täydellinen arvottomuuden tunne, pelko, viha, katkeruus, syyllisyys ja turhautuminen. On myös mahdollista, että tällaisella henkilöllä ON edelleen rahaa, mutta hän kieltäytyy nauttimasta varakkuudestaan. Silloin lopputulos on sama: Raha ei tuo hänelle onnea, oli sitä tai ei, koska hän ei salli itse itselleen onnellisuutta, eli kokee itsensä arvottomaksi.

Syy siihen, miksi hyvin varakaskin henkilö saattaa joskus kokea hyvin dramaattisen ”taloudellisen syöksykierteen” ovat siis matalat tunnetilat, jotka ruokkivat toinen toisiaan, ja toteuttavat itse itseään, sillä menettäminen luo pelkoa, pelko manifestoi puutetta, puute luo ahdistusta, ahdistus manifestoi lisää puutetta, jne.

Mutta aivan samoin tämä ”kierre” voi olla positiivinen: Positiivinen tunne luo positiivisia kokemuksia, positiiviset kokemukset luovat toivoa ja uskoa, toivo ja usko manifestoivat toivottua, toivotut asiat synnyttävät iloa, ilo mahdollistaa lisää toteutuneita toiveita jne.

Tästä syystä kaikki ilo, oli sen syynä MIKÄ TAHANSA, luo aina myös taloudellista vaurautta, mikäli olemme vaurautta toivoneet. Myös huolista, ja negatiivisia tunteita luovista ajatuksista irti päästäminen vaikkapa tanssimalla ja nauramalla, tai eläinten ja luonnon parissa aikaa viettämällä, tai iloisia asioita ystävien tai perheenjäsenten kanssa muistelemalla tai suunnittelemalla, mahdollistaa aina myös ”onnen” raha-asioissa. Sillä korkea tunnetila mahdolistaa aina jotakin sellaista, mitä toivomme.

Köyhyys, joka tuottaa meille kärsimystä, ja joka on siis ei-toivottua, johtuu aina siitä, että emme tunnetasolla kykene tuntemaan itseämme arvokkaiksi, eli kaikkivoiviksi Luojiksi.

Ihminen voi olla onnellinen myös ilman rahaa, mutta silloin hän ei ole halunnutkaan rahaa. Ns. henkinen rikkaus ei kuitenkaan ole millään tavalla jalompaa tai ylevämpää, kuin materiaalinen rikkaus, sillä materia syntyy aina hengestä – eli materia ON hengen manifestaatio. Emme ole syntyneet maan päälle elääksemme ”ilman materiaa”, sillä olemme itsekin fyysisiä olentoja, ja tarvitsemme fyysisessä elämässämme fyysistä maailmaa ja sen tarjoamaa runsautta. Olemme siis syntyneet nauttimaan fyysisestä olevaisuudestamme, ja luomaan fyysistä todellisuuttamme toiveillamme.

Jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia, ja voimakkaita negatiivisia uskomuksia liittyen rahaan, niin pyri tietoisesti arvostamaan myös puutettasi ja vaikeuksiasi, eli tiedosta, kuinka kaikki rahaan liittyvät ei-toivotut kokemuksesi ovat luoneet – ja luovat koko ajan – valtavasti toivottua. Muistuta itseäsi siitä, että oma korkeampi minäsi on kanssasi joka hetki, ja kutsuu sinua väsymättä kohti toiveitasi. Matalissa tunnetiloissa et aina kuule tätä kutsua, mutta korkeissa tunnetiloissa kuulet. Inspiraatio, jonka saat  ollessasi korkeassa tunnetilassa, ei välttämättä liity rahaan lainkaan – jos rahaan siis liittyy sinulla vahvoja negatiivisia uskomuksia – vaan korkeampi minäsi ohjaa sinua aivan muiden asioiden kautta kohti korkeaa tunnetilaa, jossa voit sitten sallia itsellesi myös rahaa. Ja tämä siis johtuu siitä, että korkeampi minäsi valitsee sinulle aina helpoimman mahdollisen polun, ei siis sellaista polkua, jossa on paljon resistanssia, eli johon sinulla liittyy jo valmiiksi voimakasta epäuskoa.

Tärkein neuvo on, että kun olet negatiivisessa tunnetilassa, niin älä silloin koskaan yritä ratkaista rahaongelmiasi. Eli jos rahan ajatteleminenkin saa sinut ahdistumaan, niin lopeta rahan ajatteleminen kokonaan, tai keskitä ainakin – aina kun mahdollista – ajatuksesi sellaisiin elämäsi asioihin, jotka kohottavat tunnetilaasi. Eli keskity aineettomaan rikkauteen: Terveyteen, kauneuteen, luontoon, universumin nerokkaaseen synkroniaan, ystäviin, huumoriin. Mihin tahansa asiaan, joka pitää mielesi edes hetken iloisena. Sillä joka ikinen hetki, jonka vietät korkeassa tunnetilassa, mistä tahansa syystä, kohottaa tunnetilaasi yleisesti, eli pysyt vakaammin ”sallimisen taajuudella”, olosuhteista riippumatta.

Ja näin pääsee alkuun positiivinen tapahtumaketju, joka mahdolistaa sen, että tunnet itsesi arvokkaaksi. Ja kun tunnet aidosti tunnetasolla oman arvosi, eli tunnetilasi on resonanssissa korkeamman minäsi taajuuden kanssa, niin manifestoit väistämättä myös toivomaasi rahaa.

Tämän varmistaa vetovoiman laki, koko universumia ylläpitävä voima. Ja se voima on myös sinun käytössäsi,jokaisena elämäsi  hetkenä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *