Tavoittele joka hetki ainoastaan korkeinta mahdollista tunnetilaa – toiveesi manifestaatio on sen väistämätön seuraus

Jos haluat olla tietoinen luoja, mutta tunnet kärsimättömyyttä siksi, että kaikki toiveesi eivät toteudukaan, vaikka kuinka visualisoisit ja yrittäisit uskoa niihin, niin  juuri kärsimättömyytesi estää toiveidesi toteutumisen. Siis se, että YRITÄT, et salli ja vastaanota.

Matalassa tunnetilassa edellinenkin lause vaikuttaa sinusta ”huijaukselta”: ”Siis mitä! Minun pitäisi vain olla iloinen ja tyytyväinen, vaikka toiveeni eivät toteudu? Silloinhan olen kuin joku hullu ja hurahtanut. Uskon johonkin, jota en näe! Olen siis onnellinen, vaikka minulla ei ole mitään järkevää SYYTÄ olla onnellinen?”

Aivan. Ja juuri tästä tietoisessa luomisessa on kyse. Onnellisuuden tunne on ainoa tavoite, joka kellään ihmisellä koskaan elämässään on. Ja tuntemalla onnellisuutta minkä tahansa asian takia luomme lisää asioita, jotka tekevät meidät onnellisiksi. Suuri osa ihmiskuntaa kärsii elämässään vain siksi, että he uskovat elämän olevan kärsimystä. Ja kun he uskovat elämän olevan kärsimystä, heidän elämänsä ON kärsimystä. Sillä saamme aina kaiken mihin uskomme, riippuen tunnetilastamme.

Tietoinen luoja TIETÄÄ, että hänen toiveensa ja ajatuksensa toteutuvat aina onnellisuuden ja tyytyväisyyden tunnnetilassa, joten hän ei siis tarvitse manifestaatioita kokeakseen jo etukäteen sitä samaa iloa, jonka hän kokee silloin, kun manifestaatio tapahtuu.  Ja kun hän kokee tuon ilon, ja ”tiedon” omista luomuksistaan, niin samalla hänen värähtelytaajuutensa kohoaa juuri sille taajuudelle, kuin missä hän voi myös konkreettisesti vastaanottaa toiveensa.

Siksi ainoa asia, jota meidän tulee tietoisina luojina tehdä, on lopulta uskoa juuri nyt omaan rajattomaan luomisvoimaamme. Ja jos toimimme, niin toimimme aina inspiroituneina, eli tiedostamme jokaiseen hetkeemme liittyvän tunnetilan, emmekä anna negatiivisille tunteille ja negatiivisille tapahtumaketjuille voimaa. Uskomme ja luotamme  siihen, että korkeampi minämme tietää joka ikinen hetki, mikä on juuri nyt meille se helpoin polku kohti todellisia toiveitamme. Eli miten voimme omalla polullamme kiertää toiveeseemme liittyvät esteet, eli omat negatiiviset uskomuksemme .

Kun esimerkiksi konkreettisesti havaitset, että voit vaikuttaa pelkästään positiivisilla ja myötätuntoisilla ajatuksillasi KEHEN TAHANSA IHMISEEN, niin koet todella olevasi Luoja. Esimerkiksi Raamatussa oleva lause ”tapahtukoon sinun tahtosi” ymmärretään väärin siksi, että kristinuskossa on ihmisen ulkopuolisen ”jumalan” käsite. Todellisuudessa tuo lause siis tarkoittaa: ”Tapahtukoon minun todellinen tahtoni.” Eli tapahtukoon se, mitä minä toivon,  silloin, kun minä olen yhtä oman korkeamman olemukseni kanssa. Tapahtukoon ja toteutukoon siis onnellisuuteni tuntiessani rakkautta ja myötätuntoa itseäni,ja kaikkea olevaista kohtaan.

Ja niin tapahtuu.

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *