Tavoittelemasi ratkaisut, vastaukset ja onnistumiset ovat vain tekosyitä sille, että saat kokea seikkailun, joka johtaa niitä kohti

Negatiivisessa tunnetilassa ollessasi sinua raivostuttaa kuunnella, kun joku korkeassa tunnetilassa oleva vakuuttaa sinun olevan ”ikuisella matkalla”, ja että korkeampi minäsi vain ikään kuin huijaa sinua kulkemaan loputtomasti eteen päin, inspiroimalla sinua unelmilla ja tavoitteilla. Eli olet kuin hamsteri juoksupyörässä, toiveikkaana menossa jonnekin, mutta todellisuudessa ”kierrät kehää”.

Tietoisena luojana et kuitenkaan vain pyöri turhautuneena ja toiveikkaana ympyrää, ilman tarkoitusta, vaan kaikki kokemuksesi laajentavat koko ajan universumia. Ja jos tunnetilasi on korkea, niin myös nautit luomistyöstäsi, eli iloitset elämästä.  Etsit siis kyllä vastauksia ja ratkaisuja kysymyksiisi ja ongelmiisi, mutta elämäsi todellinen tarkoitus on se ilo, jonka koet aina silloin, kun olet kulkemassa OIKEAAN SUUNTAAN, eli toivettasi kohti. Kuvittelet kyllä, että todellinen tavoitteesi on tuo unelmasi, ja että vasta unelmasi tavoitettuasi koet ”todellista onnea”, mutta tämä on siis matalan tunnetaajuutesi luoma harha. Sillä jos koet onnellisuutta siitä huolimatta, että et vielä ole tavoitettasi saavuttanut, niin silloin voit myös saavuttaa tavoitteesi.

Eli ”kun ajatus ja tunne ovat yhtä”, eli ”tiedät unelmasi voivan olla totta”, niin se myös on totta. Jopa usko on siis tietoa hieman alempi taajuustila. Kun tiedät, että joku asia on olemassa (kuten nykyinen ns. todellisuutesi, jonka jo havaitset), niin silloin se ON olemassa. Tämä sama tieto oli  myös alkuperäisessä Jeesuksen opissa, ja se on kaikkien muidenkin uskontojen perusta, mutta esim. kristinuskosta tuo tieto poistettiin (Tuomaan evankeliumi), koska se olisi ollut ristiriidassa ”jumalopin” kanssa. Eli kristityt eivät ole tienneet olevansa korkeamman ulottuvuus, koska heille on vuosisatoja vakuutettu, että tuo korkein on heistä itsestään erillään oleva hahmo, ”jumala”. Ja sama erillisyysharha on myös muissa uskonnoissa, joissa on yksi, ihmistä korkeampi, jumalhahmo. Monijumalisissa uskonnoissa taas jumaluudet ovat usein selkeämmin vain ”hengen ilmentymiä”, vaikka toki matalissa tunnetiloissa olevat, polyteististen uskontojenkin kannattajat, ”uhraavat jumalilleen”, koska pelkäävät, ja uskovat  itse olevana vajavaisia. Uhraamisen alkuperäinen tarkoitus on kuitenkin ollut oman uskon vahvistaminen, eli tunnetaajuuden kohottaminen tiedon, eli manifestaation korkeimpaan taajuuteen.

Keskity siis aina vain iloitsemaan nykyhetkestä, täysin riippumatta siitä kuvitteellisesta todellisuudesta, jonka juuri tällä hetkellä uskot olevan ”totta”, koska havaitset sen aisteillasi. Sillä todellinen nykyhetki, ja todellinen todellisuus, on aivan toisenlainen, toiveidesi ja unelmiesi luoma todellisuus, et vain vielä tunnetasolla tiedä, että se on jo olemassa, jolloin et voi havaita sitä.

Myös meditaatiossa saamasi vastaukset ja ratkaisut saattavat olla niin korkealla taajuudella, että et meditoinnista huolimatta niitä tavoita. Vaikka ulottuvillasi on siis ihan joka hetki valtavasti vastauksia kysymyksiisi. Mutta jos uskot siihen, että kaikki ratkaisut ovat teoriassa ulottuvillasi JUURI NYT, eli ainoastaan sinä itse olet ”matalamman taajuuden kanavalla”, eli korkeamman minäsi on johdatettava sinua hieman mutkikkaamman polun kautta – kuin vaivihkaa – kohti unelmiasi,niin lopulta saavutat myös sen kaikkein suurimman unelmasi, mutta et niin, että se tuntuisi enää ”suurelta”, vaan niin, että se tuntuu ”seuraavalta, loogiselta askeleelta”. Eli saavuttaessamme suuria unelmiamme olemme lopulta jo niin valmiita vastaanottamaan ne, että emme enää niiden toteutuessa koe valtavaa ihmetystä ja haltioitumista, sillä meissä oli jo valmiiksi sisäinen tieto unelmiemme olemassaolosta, eli omasta tunnetaajuustason valmiudestamme vastaanottaa ne.

Sinun oman värähtelytaajuutesi on siis vain sopeuduttava resonanssiin sen todellisuuden kanssa, jonka itse olet jo luonut. Ja kun et keskity vastustamaan jatkuvaa liikettäsi kohti omia toiveitasi, niin voit koko ajan hyvin, ja koet onnellisuutta ja iloa, koska siis kuljet myötävirtaan, etkä taistele unelmasi kypsymistä ja avautumista vastaan.

Matalammalla tunnetaajuudella olevia ihmisiä kyllä ”häiritsee” se, että sinun taajuutesi on korkeampi, mutta jos sinä et anna ”heidän häiriintymisensä häiritä sinua”(et salli oman tunnetilasi laskea), niin hekään eivät enää kiinnitä huomiota sinun korkeampaan tietoisuustasoosi. Ja tämä johtuu siis siitä, että vain samalla tunnetaajuudella olevat ihmiset voivat ”ärsyttää toisiaan”. Korkeampi tunnetaajuutesi dominoi kuitenkin aina, eli matalammalla tunnetaajuudella olevan ihmisen on pakko resonoida sinun korkeamman taajuutesi kanssa, koska hänenkin perusolemuksensa on korkea taajuus. Jos hän kieltäytyy tästä, niin hän ei voi olla sinun kanssasi missään tekemisissä. Tästä syystä esim. jumaluskovaiset ihmiset,jotka pitävät kiinni omasta tavastaan uskoa tuohon ”jumalaan”, ajautuvat korkeassa tietoisuustasossa olevien ihmisten seuraan, sillä korkein heissä itsessään vetää puoleensa korkealla taajuudella vakaammin olevia ihmisiä. He siis etsivät – vaikkakin tiedostamattaan, johtuen negatiivisesta tunnetilasta ja vastustuksesta – totuutta, vaikka eivät vielä edes tiedä haluavansa löytää sitä! Ja siksi jumaluskoiset suuttuvat, jos joku kertoo heille, että jokainen ihminen on korkean tietoisuuden ulottuvuus, ja että jumalia ei ole olemassa korkeassa tietoisuustasossa. Suuttumus kertoo siis siitä, että he vastustavat omaa, sisäistä totuuttaan.

Ollessasi korkeassa tunnetajuudessa sinä olet kuitenkin täydellisen vapaa, koska sinulla ei ole mitään tarvetta käänyttää muita ihmisiä, vaan nuo muut ihmiset hakeutuvat sinun korkean tietosi äärelle, koska korkein taajuus, eli ehdoton rakkaus, dominoi aina universumissa.

Älä koskaan ajattele, että on olemassa sellaisia olosuhteita, joita et ”kestäisi”, jos ne osuisivat kohdallesi. Eli älä aktivoi esim. sellaisia  uskomuksia, että ”en kestäisi jos oma lapseni kuolisi”, tai ”en kestäisi, jos tärkein ihminen elämässäni pettäisi minua”, tai ”en kestäisi, jos menettäisin kotini”, ”en kestäisi, jos joutuisin pahaan onnettomuuteen”. Sillä jos aktivoit tällaisia uskomuksia mielessäsi, niin aktivoit samalla pelkojasi, ja pelkosi voivat toteutua. Älä kuitenkaan myöskään ”pelkää pelkoasi”, äläkä siten mahdollista ”itseaiheutettua kauheaa kohtaloasi”, vaan keskity vain tietoisesti positiivisiin asioihin. Usko, että kaikki on hyvin, ja että elämä kantaa aina, tapahtui mitä tahansa.

Esimerkiksi kaikki sairaudet ovat vain itse luomiamme tekosyitä sille, että haluamme levätä, tai että haluamme ”yleisesti hyväksytyn luvan kuolla fyysisesti”, eli vapautua negatiivisista tunteista, ja siis myös ehdollisesta rakkaudestamme läheisiämme kohtaan. Sillä ehdoton rakkaushan ei koskaan katoa mihinkään fyysisessä kuolemassa! Hengen ja tietoisuuden kuolemaa ei koskaan tapahdu.

Eli teoriassa kuka tahansa meistä voisi milloin tahansa kuolla fyysisesti, jos hän itse haluaisi kuolla, ja myös sallisi kuoleman itselleen. Mutta vain hyvin pieni osa ihmiskunnasta kykenee tietoisesti pysymään niin korkealla tunnetaajuudella, että kykenee kuolemaan, ja palaamaan takaisin elämään, itse niin päättämällä. Meditaation mestarit ja joogit kykenevät joskus tähän, ja sen lisäksi vain vähän aikaa sitten maailmaan saapuneet, vielä hyvin korkeassa taajuustilassa olevat pienet vauvat, ja useimmat kasvit ja eläimet (esim. jäniksenpojat usein kuolevat, jos ne menettävät emonsa, ja joutuvat vaikkapa ihmisen kanssa tekemisiin). Mutta joskus myös isommat lapset, ja myös aikuiset, kuolevat ”ilman lääketieteellistä syytä”, ja tämän kuoleman he ovat usein päättäneet jo ennen syntymäänsä maan päälle. Sillä ns. selittämätön, ”pyhä” kuolema, on aina todella suuri lahja kuolleen läheisille, sillä oikein oivallettuna se vapauttaa läheiset heidän omasta kuolemanpelostaan. Ja tämä johtuu siitä, että edes näennäisiä ”syyllisiä”  tällaiseen kuolemaan on hyvin vaikea edes yrittää löytää, eli tällaista kuolemaa on  helppo ”juhlia”, sen puhtaan ehdottomuuden vuoksi.

Kenenkään  ihmisen fyysinen kuolema ei ole koskaan kenenkään toisen ihmisen ”syy”, vaan jokainen kuolema on aina itsemurha.

Vetovoiman laki on  täysin ehdoton, kuin painovoima, mutta sinulla ei ole mitään syytä pelätä sen ehdottomuutta, koska SINÄ itse hallitset tuota voimaa, hallitsemalla omia ajatuksiasi, ja niiden myötä tunteitasi. Ja iloitsemalla ehdoitta elämästäsi,  hallitset siis myös omaa elämääsi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *