Tekemällä rauhan nykyhetken kanssa otat käyttöösi energian, joka on luonut koko universumin

Koemme negatiivisia tunteita vain silloin, kun emme hyväksy nykyhetkeämme, eli emme ole resonanssissa oman laajentuneen itsemme kanssa – eli emme ole selkeyden tilassa juuri nyt. Siksi matalassa tunnetilassa ollessasi sinua lähes RAIVOSTUTTAA, kun joku puhuu sinulle ”hetkessä elämisestä”, ja ”todellisuuden hyväksymisestä”, sekä vastoinkäymisten arvostamisesta,eli ”pilvien kultareunuksista”- toisin sanoen  positiivisen ajattelun voimasta.

Mutta kun taas olet korkeassa tunnetilassa, niin silloin näet polkusi selvemmin, ja voit aidosti iloita sen jokaisesta käänteestä, sillä kiemurtelevankin polkusi jokaisesta mutkasta voit aina löytää aarteen, jota et vielä äsken osannut odottaa löytäväsi.

Kärsimättömyyden ja pettymyksen tunteet ovat siis vain sitä, että et nauti matkastasi, eli keskittymällä ei-toivottuun, jonka koet juuri nyt,  valitset ei-toivotut kokemukset myös tuleviin hetkiisi.

Mutta joka IKINEN hetki voit vaita myös selkeyden, ja se siis tapahtuu hyväksymälä aidosti kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Jos esimerkiksi olet kokenut jotakin epämiellyttävää menneisyydessä, ja kun olet jo unohtanut tuon kokemuksen, ja olet jo melko vakaasti korkeassa tunnetilassa, niin yhtäkkiä tuo ei-toivottu asia palaakin elämääsi ja mieleesi. Tällaisen kokemuksen arvokkuus on siinä, että kun oma värähtelytaajuutesi on kohonnut, niin voit korkean tunnetilasi ansiosta lopullisesti neutraloida tuohon kokemukseen liittyvän negatiivisen tunnemuiston. Eli voit ikään kuin sinetöidä sen, että negatiivinen kokemuksesi oli lopulta hyvä, ja myös hyödyllinen asia, eli kokemasi ei-toivottu loi lopulta toivottua. Sillä jos ET kokisi tuota tunnemuiston neutralisointia, niin tuo sama tunnemuisto palaisi edelleen uudelleen ja uudelleen elämääsi, koska negatiivinen tunnemuisto jäisi siis  ”puhdistamatta”. Näet siis kokemiesi vastoinkäymisten suunnattoman arvokkuuden usein vasta myöhemmin, ollessasi jo ”selvemmillä vesillä”.

Esimerkiksi, jos olet joskus kokenut eron, ja olet jo unohtanut koko menneen parisuhteen, eli negatiiviset tunnemuistosi eivät enää ole olleet aikoihin mielessäsi aktiivisia, niin täysin odottamatta saatat tavalla tai toisella törmätä muistoon edellisestä puolisostasi. Ja jos olet tuolla hetkellä korkealla tunnetaajuudella, niin näetkin entisen puolisosi korkeamman minäsi silmin, eli näet hänen todellisen olemuksensa,  etkä siis sitä negatiivista kuvaa, jonka sinä itse kokemusmaailmaasi aikoinaan loit. Sillä kaikki ihmiset ilmentävät seurassamme aina sitä olemuspuolta itsessään, jonka ME omalla värähtelytaajuudellamme vastaanotamme. Tämä on asia, joka monen meistä on vaikea hyväksyä, mutta joka on hyväksyttävä ja ymmärrettävä, jos haluamme vaikkapa päästä eroon elämässämme uudelleen ja uudelleen toistuvista negatiivisista ”kuvioista”. Esimerkiksi, jos sinulla on ollut useita parisuhteita, joissa puolisosi on epäluotettava, niin pääset eroon tästä toistuvasta kokemuskuviosta lakkaamalla pelkäämästä epäluotettavuutta. Pelkosi, ja keskittymisesi negatiivisesta tunnetaajuudesta käsin luotettavuuden vaatimukseen, ja toisen ihmisen käytöksen kontrollointiin, saa nimittäin aikaan sen, että vedät toistuvasti puoleesi epäluotettavia kumppaneita. Luovu siis kontrolloinnintarpeestasi ja pelostasi, ja nämä toistuvat kokemkset loppuvat.

Tai jos koet jatkuvasti rahan puutetta, niin aina kun olet mistä tahansa syystä korkeassa tunnetilassa, niin arvosta aidosti ja vilpittömästi rahattomuuttasi, arvosta rahan puutteen mahdollistamaa aineettomien asioiden arvostamista, sen inspiroimaa luovuutta, ja luottamusta elämään, jota elämäsi taloudellinen epävarmuus on voimakkaasti sinussa vahvistanut. Näet siis kokemasi rahanpuutteen takia onnellisuuden kokemuksen suhteellisuuden, eli sen, että on lopulta aivan samantekevää, onko sinulla rahaa tai ei – voit silti joka hetki kokea itsesi suunnattoman arvokkaaksi, ja  kokea päivittäin ihmeitä, joita ”rahalla ei saa”. Ja kun olet oppinut arvostamaan rahan puutetta, niin tuo puute ei enää ole negatiivisena tunnemuistona aktivoituneena sinussa, jolloin et enää vedä tuota puutetta  puoleesi myöskään lisää. Sillä saamme aina sen, mitä haluamme ja mitä emme halua, riippuen tunnetilastamme.

Eli hyväksymällä aina aivan kaiken, mitä sinulle tapahtuu – tai mitä sinulle tietoisista toiveistasi huolimatta ei tapahdu – mahdollistat aina helpoimman polun kohti selkeyttä ja todellisia toiveitasi. Ja usein se, mitä kuvittelit toivoneesi, ei ollutkaan se sydämesi todellinen toive, vaan olit luonut korkeamman minäsi taajuudelle jotakin vielä paljon parempaa, suurempaa ja arvokkaampaa. Ja jos todellinen olemuksesi on kokemustesi seurauksena voimakkaasti laajentunut, niin voit vastaanottaa vain sen, mitä todella toivot. Mutta se, mitä lopulta saavutat ja itsellesi sallit,  on silloin myös aina paljon suurenmoisempaa ja tyydyttävämpää, kuin mitä osasit tietoisessa mielessäsi koskaan edes kuvitella.

Koska todellinen, sydämesi toive, on aina kaikkien yksittäisten toiveidesi luoma  suurenmoinen taideteos. Ja vain kokemalla sydämesi toiveen toteutumisen voit kokea todellista, aitoa tyytyväisyyttä. Ja silloin TIEDÄT, että olet Luoja, jolle mikä tahansa on mahdollista.

Tekemällä siis rauhan nykyhetken kanssa saat käyttöösi energian, joka on luonut koko universumin, ja jonka ansiosta Kaikki Mikä On on tälläkin hetkellä olemassa, ja täydellisessä synkroniassa, kaaoksen sijaan. Sinä olet osa tätä täydellistä synkroniaa, eli olet korkeamman tietoisuuden, puhtaan positiivisen energian, rakkauden energian  ulottuvuus. Ja sellaisena aina mittaamattoman arvokas.

Salli siis itsellesi kaikki ne lahjat, joita olet itse itsellesi luonut, yhden kerrallaan, jatkuvana virtana. Ja avain aarrearkkuusi on ilo ja rakkaus, oman korkeamman minäsi korkea tunnetila.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *